U sridu, svaka ti cast!odsutraopetultra wrote:Sad iz BUDUCNOSTI,povratak u sadasnjost,,necu nista pisati jer me iznerviralo strasno ono sto sam procitao na ovom topicu na poluvremenu utakmice odnosno pri negativnom rezultatu.Nit ste bili tamo nit ste vidjeli kako igramo al ste (pojedinci) odmah poceli srati .Trebali smo voditi i na poluvremenu,na srecu okrenuli smo u drugom.Sramota nek je pojedine forumase koji se smatraju navijacima Sarajeva zbog tih komentara i pljuvanja na poluvremenu a onda dizanja u zvijezde na kraju.Pitarluk
Ono sto me najvise boli jesu komentari i pljuvanja kada ne ide (ne samo na forumu, vec i na tribini), dok nakon pobjede iste te igrace i trenera dizu u nebesa. Dajte im priliku (upravi, Mirzi, igracima), budite strpljivi, jer ovo je projekat na duze staze, ne moze nista preko noci! Bice i razocrenja i slavlja, ali nase je da im damo podrsku i navijamo, jer utakmica se igra 90 minuta, a prvenstvo ima jos 25 kola. Sabura samo, bolje dominacija u BiH fudbalu, nego instant titula i rezultat!!!
Sjecam se kada su se Hz prvi put pojavile na zapadu (prvo 30ak momaka, a kasnije do 200-300), bili smo predmet sprdnje i podsmjehivanja, negativnih komentara i sa istoka i zapada, rijetki su nam pruzali podrsku i vjerovali u nas... Danas, nakon toliko godina, odricanja, truda, volje, zivaca, krvi i znoja, ljudi dolaze na stadion da bi uzivo gledali sjever i to cudo, ti "navijaci sa zapada" su postali atrakcija i magnet za publiku. Da smo odustali nakon prvih negativnih komentara i pljuvanja po nama, sjever bi danas vjerovatno zjapio prazan, a BP ne bi ni postojali! Ali eto, mi smo se ipak odrzali jer nam je pucao qrac za ostale, furali smo nasu furku.
Sa ekipom i upravom je drugacija stvar nego sa Hz-om, ovo "novo" Sarajevo treba nasu podrsku i strpljenje prije svega, jer ovaj projekat ima potencijal da nas izdigne iznad ovog jada i cemera. Ako do sada niste primjetili napredak u igri na terenu, borbi za svaku loptu, zalaganju igraca, poboljsanju u radu uprave, marketingu kluba i ostalo, onda "vi" nece nikada biti zadovoljni, ni da svake godine igramo u grupnoj fazi lige prvaka.
Ovaj post nije upucen nikome direktno, nego svim trovacima i psovacima sa bilo koje tribine.
PS - ni jaci klubovi ne bi izvukli bolji rezultat na onakvom terenu, protiv onakvih mesara i onakvog domacinskog sudije... Ja sam PONOSAN na one momke, na Mirzu, upravu, ali i na navijace. Konacno, disemo kao jedno i atmosfera je nikad bolja od rata pa na ovamo!!!!!
I sto kaze kolega iznad, povratak iz buducnosti u sadasnjost - back to reality, prvi smo na tabeli!