Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Alkos

#5926 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

odsutraopetultra wrote:Sad iz BUDUCNOSTI,povratak u sadasnjost,,necu nista pisati jer me iznerviralo strasno ono sto sam procitao na ovom topicu na poluvremenu utakmice odnosno pri negativnom rezultatu.Nit ste bili tamo nit ste vidjeli kako igramo al ste (pojedinci) odmah poceli srati .Trebali smo voditi i na poluvremenu,na srecu okrenuli smo u drugom.Sramota nek je pojedine forumase koji se smatraju navijacima Sarajeva zbog tih komentara i pljuvanja na poluvremenu a onda dizanja u zvijezde na kraju.Pitarluk
U sridu, svaka ti cast!
Ono sto me najvise boli jesu komentari i pljuvanja kada ne ide (ne samo na forumu, vec i na tribini), dok nakon pobjede iste te igrace i trenera dizu u nebesa. Dajte im priliku (upravi, Mirzi, igracima), budite strpljivi, jer ovo je projekat na duze staze, ne moze nista preko noci! Bice i razocrenja i slavlja, ali nase je da im damo podrsku i navijamo, jer utakmica se igra 90 minuta, a prvenstvo ima jos 25 kola. Sabura samo, bolje dominacija u BiH fudbalu, nego instant titula i rezultat!!!

Sjecam se kada su se Hz prvi put pojavile na zapadu (prvo 30ak momaka, a kasnije do 200-300), bili smo predmet sprdnje i podsmjehivanja, negativnih komentara i sa istoka i zapada, rijetki su nam pruzali podrsku i vjerovali u nas... Danas, nakon toliko godina, odricanja, truda, volje, zivaca, krvi i znoja, ljudi dolaze na stadion da bi uzivo gledali sjever i to cudo, ti "navijaci sa zapada" su postali atrakcija i magnet za publiku. Da smo odustali nakon prvih negativnih komentara i pljuvanja po nama, sjever bi danas vjerovatno zjapio prazan, a BP ne bi ni postojali! Ali eto, mi smo se ipak odrzali jer nam je pucao qrac za ostale, furali smo nasu furku. :mrgreen:

Sa ekipom i upravom je drugacija stvar nego sa Hz-om, ovo "novo" Sarajevo treba nasu podrsku i strpljenje prije svega, jer ovaj projekat ima potencijal da nas izdigne iznad ovog jada i cemera. Ako do sada niste primjetili napredak u igri na terenu, borbi za svaku loptu, zalaganju igraca, poboljsanju u radu uprave, marketingu kluba i ostalo, onda "vi" nece nikada biti zadovoljni, ni da svake godine igramo u grupnoj fazi lige prvaka.

Ovaj post nije upucen nikome direktno, nego svim trovacima i psovacima sa bilo koje tribine.

PS - ni jaci klubovi ne bi izvukli bolji rezultat na onakvom terenu, protiv onakvih mesara i onakvog domacinskog sudije... Ja sam PONOSAN na one momke, na Mirzu, upravu, ali i na navijace. Konacno, disemo kao jedno i atmosfera je nikad bolja od rata pa na ovamo!!!!!

I sto kaze kolega iznad, povratak iz buducnosti u sadasnjost - back to reality, prvi smo na tabeli! :wink: :mrgreen:
lerdi

#5927 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

ćiro wrote:
lerdi wrote:
Rauber wrote:Kakvi smo sa kartonima, ima li ko da nece moci igrati protiv Borca?
Nema niko da neće moči igrati protiv Borca, ali ako Gutić, Hamzagić, K.Handžić ili Kojašević dobiju kartone nema ih protiv Rudara u Prijedoru.
Zar nije Hilmi treći?
Mislim da je drugi ali možda i griješim. Sema je statističar pa eto nek on odgovori :D
The 51st State

#5928 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

Intimus

#5929 Re: FK Sarajevo

Post by Intimus »

cunga lunga wrote:Samo cu reci da smo prejaki!
Ko je bio u Banovicima i vidio preko 1000 hordasa, upravu koja navija sa nama, igrace koji su dosli pod tribinu i ostali sa nama u navijanju 10 min., cisto od velike zelje, bez ikakvog forsiranja, vidio je da se dogadjaju velike stvari.

Mada, ako onaj jedan sektor ima 650 stolica, a dva su bila puna, dolazimo do brojke od 1300 ljudi plus jos jedna stotina na njihovoj tribini, tzv. Zapadu, onda je to vec 1 500 ljudi :thumbup:
upravo to, s obzirom da sam ranije dosao pa vrijeme da ubijem do utakmice ja laganini stolice da prebrojim :D
15x45 onaj veci dio gdje je koreografija bila, onaj drugi manji za 60-70 mjesta...znaci ispod 1100-1200 nije bilo...
+ tamo na njihovoj tribini gdje su bili vlasta, predjsednik, becirevic i dr. :D
po meni 2 dogadjaja koja su mogla promijenit tok utakmice:
1. odmah na pocetku ona prilika u 1-2 minuti, i kad su oni vodili 1:0 na pocetku drugog kad hamzic skide zicer 1 na 1...al dobro je...
onol'ko auta i kobija banovici nece vidjet da se pocnu bavit proizvodnjom auta a ne sa ugljem :D
MI SMO DIVOVI!!!
Baltazar_khan

#5930 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100829035
Lijepo mi je u Sarajevu. Iskreno, grad nisam u potpunosti upoznao, jer rijetko kada izlazim. Vodim sportski život.
Ovakav čovjek treba da bude uzor svim mladim fudbalerima koji vole da cugaju po kafanama ;-)
samo_ovaj_put

#5931 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

Tajna ljubavi, zivi u nama, u nasim snovima i nasim pjesmama, Tajna ljubavi u nama stanuje, s nama spava, s nama se budi, s nama putuje.

Mi smo divovi, svako nam je plijen, nas je cijeli svijet u bordo obojen

Ponesi osmjeh svoj,skupi snagu svu, vjetru povjeri nasu zastavu,nasa zakletva,ori se ko grom, jedan je cilj,jedan je put i samo je jedan dom.

Sanjam fanfare, slavlje najvece, jesen blistavu i zlatno proljece, stadion Kosevo, nakrcan ljudima, i grb sto kuca, umjesto srca, u nasim grudima.

Fabolous

#5932 Re: FK Sarajevo

Post by Fabolous »

[quote="samo_ovaj_put"]Tajna ljubavi, zivi u nama, u nasim snovima i nasim pjesmama, Tajna ljubavi u nama stanuje, s nama spava, s nama se budi, s nama putuje.

Ponesi osmjeh svoj,skupi snagu svu, vjetru povjeri nasu zastavu,nasa zakletva,ori se ko grom, jedan je cilj,jedan je put i samo je jedan dom.

Sanjam fanfare, slavlje najvece, jesen blistavu i zlatno proljece, stadion Kosevo, nakrcan ljudima, i grb sto kuca, umjesto srca, u nasim grudima.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1ryJqXjtrg4[/youtube][/quote]

Svaki hordas mora da zna!
north

#5933 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Hoće li ubrzo ti klipovi iz Banovića?
Baltazar_khan

#5934 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

north wrote:Hoće li ubrzo ti klipovi iz Banovića?
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#5935 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

north

#5936 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Baltazar_khan wrote:
north wrote:Hoće li ubrzo ti klipovi iz Banovića?
Hoćemo još, hoćemo još :D

Dva i pol minuta malo brate....
Gde si sad cica maco

#5937 Re: FK Sarajevo

Post by Gde si sad cica maco »

Još dva-tri sata. SAMO.
Gde si sad cica maco

#5938 Re: FK Sarajevo

Post by Gde si sad cica maco »

maxell_sarajevo

#5939 Re: FK Sarajevo

Post by maxell_sarajevo »

Perverzija :D
odsutraopetultra

#5940 Re: FK Sarajevo

Post by odsutraopetultra »

Bogda ljudi u buducnosti.
B-Faza

#5941 Re: FK Sarajevo

Post by B-Faza »

odsutraopetultra wrote:Bogda ljudi u buducnosti.
Sto rece jedan momak na tribini u Banovicima jedva 1500 :D :D :D
I_Ja_Sam_Sarajevo

#5942 Re: FK Sarajevo

Post by I_Ja_Sam_Sarajevo »

Image
Neelix

#5943 Re: FK Sarajevo

Post by Neelix »

:lol: :thumbup:
jeza u ledja

#5944 Re: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

Uvijek sam volio vise Blek Stenu od Zagora, mrskog neprijatelja. :D
I_Ja_Sam_Sarajevo wrote:Image

Image
El_Di@blo

#5945 Re: FK Sarajevo

Post by El_Di@blo »

Dobar je Blek stena al duh sa sjekirom je ipak jedan :D
Obuca9

#5946 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Ma najbolje je kad se ujedine :)
Baltazar_khan

#5947 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

hz__semir wrote:Ma najbolje je kad se ujedine :)
Joj avatara gigantskog :lol: :thumbup:
Obuca9

#5948 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Baltazar_khan wrote:
hz__semir wrote:Ma najbolje je kad se ujedine :)
Joj avatara gigantskog :lol: :thumbup:
Divovskog, moliću lijepo :D
Baltazar_khan

#5949 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Oooo da da naravno, DIV!

Trebali bi svi ovakve avatare da napravimo. Da bodu u oči :thumbup: :oops:
Bordolini

#5950 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

Igraci dobili premije (valjda po 5 glava), ide se na mini pripreme, Kucukovic sve blizi Kosevu...sve neke dosadne vijesti iz naseg tabora :zzzz: :D

JURISH :mrgreen:
Locked