Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Ukoliko Pepe ostane, više nikad ga ne stavljati u vezu... sa njegovim mentalnim sklopom sigurno je teško prihvatiti da neko veze vez oko njega, i onda dolazi do tih izljeva bijesa. Na stoperu će puno manje dolaziti u takve situacije.
al ako njeg ne stavi u vezu,onda barci na tanjiru daje sredinu...kolko ja skonta po prikazanom...
njemu samo treba dobar psiholog ozbiljno ovo mislim,da ga nekako nauci 90 minuta igrat hladne glave,jebga neka meditacija,nesto...
Baudelaire wrote:A ironiju u navedenom postu pretpostavljam nisi shvatio?
Nisam citao ispred nista, tako da fakat nisam skont'o da si ironican. Sorry bro
Vidjeh samo gore navedeno pa se tako slatko ismijah, koji je smecar onaj Pepe, to majka vise ne rađa..
Sorry jos jednom Baudelaire, moj bed..
ultima_palabra wrote:Ukoliko Pepe ostane, više nikad ga ne stavljati u vezu... sa njegovim mentalnim sklopom sigurno je teško prihvatiti da neko veze vez oko njega, i onda dolazi do tih izljeva bijesa. Na stoperu će puno manje dolaziti u takve situacije.
bambina78 wrote:Mozda, da igra u napadu, bi poljupce dijelio protivnickim igracima? Ako i tu bude agresivan, da ga probamo na mjesto golmana?
Uglavnom, jasno je, za njegov divljacki ispad kriva je pozicija koju je igrao, a ne njegov nasilnicki karakter
bambina78 wrote:Mozda, da igra u napadu, bi poljupce dijelio protivnickim igracima? Ako i tu bude agresivan, da ga probamo na mjesto golmana?
Uglavnom, jasno je, za njegov divljacki ispad kriva je pozicija koju je igrao, a ne njegov nasilnicki karakter
Mislim da zaista ne treba puno da se shvati
Fino sam se izvinuo forumasu zbog mog "beda" i zalijetanja da komentarisem nesto sto nisam kak' treba procitao aka. onako na prvu.. moj bed.. ne trebamo sad 10 dana sujetu hraniti kako (ni)sam skonto sarkazam.. jal' ti ga ironiju.. Ove tvoje citate nisam nikako citao, jer mi se zivo jebe za Real Madrid, samo sam htio da malo cirkuzam sa Kraljevskim (citaj Usranim) klubom Realom kad su spali na to da im Jose Mourinho bude selektor i da im igra jedan Pepe..
Last edited by Whitesnake on 21/01/2012 01:35, edited 2 times in total.