radostan dan wrote:najveću kantu ove godine, od prve troice, a i šire, vozio je kimi, ako ćemo realno...
uzeli mi rjeci iz tastature. kimi mi je favorit od pocetka, a kad sam uvjeravala sve da ce biti prvak rekli su mi da sam luda i da ne kontan formulu.tako sam prognozirala i vettela.alanskoda wrote:Samo veceras je kimi imao potez utrke. I za mene jedan od najboljih vozaca. Sa lotusom osvojiti trece mjesto ne moze svako.i da nije pauzirao ko zna mozda bi se borio on za sampiona. Njegova mana je sto ne ebe nikoga , i radi po svome tj vozi.zato je moj favorit
e sad, kakvi su odnosi i pravila unutar svakog tima i ko se kome podmece, a ko tako nesto ne dopusta mozemo samo razglabat i svadjat se.
ferrari je bar mi se tako cini bio uvijek sinonim za formulu, a to je bilo zahvaljujuci shumaheru i njegovoj voznji.meni se oko njega namece pitanje,ako je bio toliko dobar kako to da nije bar medju prvih 10 u ukupnom poretku, cak i rosberg ima bolje rezultate od njega. ostario covjek, sta li (nije mi ni prije bio drag,ja san bila za hakinena
red bull nije u formuli od jucer. kolko ja znam red bullov bolid vozio je coulthard i uvik san ga trazila medju zadnjima, sad im se pogodilo da su nasli vozace koji su odlicno iskoristili njihovo ulaganje u bolide a rezultati su vidljivi.
a ferrari se tu negdi sve pogubio, mislim da su u zadnje vrijeme najvise kvarova na bolidima imali, a alonso je ocito najveci pehist.
nemojte me sprasit s ove teme