Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
osobno sam uložio u BitConnect prije tjedan dana na preporuku nekoliko kolega s posla, a kako radim u IT-u vjerujem da su oni sigurno dobro educirani i informirani o ovome tipu zarade. Kako je BitConnect diretno vezan uz BitCoin mislim da je naradne 2-3 godine ovo poprilično jednostavan način zarade.
BitConnect- link za registraciju preko mene
Dakle vi svoje novce "Lend-ate" na određeni period (ovosno u sumi toliko je i dana), a zatim svaki dan dobivate određeni postotak tog uloga natrag (prosjek zadnjih 6 mjeseci 0,96% dnevni povrat). Početni ulog se "zaključa" na određeni broj dana te nakon toga dobijete sve natrag.
Na Youtube-u se nalazi dosta filmova o ovome tipu posla tako da se kroz 1-2 sata može jako dobro informirati o svemu.
ukoliko ima zainteresiranih za stvarnu internet zaradu ovog tipa javite mi se pa vam mogu detaljnije objasniti što i kako.. ovdje nije presudno da imate direktne referale (male podanike ispod sebe ) već se može fino zaraditi i kao solo igrač!
parappa wrote:ono kad se probudis a sve se crveni... pa nije prva bracna noc jbg...
@higuita: nisam jucer pratio nista... jeli bio neki jaci fud ili koji je razlog da opet padamo?
@512: dobar gif imas li sad jedan kako mahmuramo?
Nije rijec o FUDu, bear market u tome je vic. Do kada ce ovako da bude, niko ne zna. Nadam se da bi polovinom marta moglo da krene prema gore. Ne bi bilo lose da neko vrijeme akumulira u ovoj sadasnjoj zoni, jer duzi period akumulacije znaci kasnije i dobar rast. Ali opet ko zna , ovo je jako nasilno trziste.
Trguju ljudi, ništa strašno, ima onih koji imaju veliki kapital i mogu vršiti veća kretanja i manipulacije; a imaju i oni koji se pripadnu kada im je minus 5% pa bježe odmah. Onakav nagli skok mora se malo i nazad vratiti.
Pitar_na_motoru wrote:Razlog padanja sam ja i moja kupovina, halalite
I ja sam doprinjeo, Cim sam uturio po 100$ u NEO i u OMG sinoc, popadase svi...
Ma moje popadalo u dva sata
Nebitno je jer ionako cuvam na duze staze sve sto kupim. Mozda uskoro budem kupovao neke shitcoine pa onda postavim cijenu za prodaju i cao pa ako Big da nesto da se namakne....
Zato si ga trebala kupiti jos dok je bio na 0,8 ili nize, a mozes i sada na 1, i onda cekas da se priblizi tome sto imas pa to prodas, a na ovom novom si u plusu.
pitanje za kriptase... pricao sam sa starim oko ovoga jer me je on pitao sta je to, kako se trguje i tako.
on je prilicno otvoren za ovakve investicije...
znaci covjek ima jos nesto vise od dvije godine do penzije i ulozio bi 1000€ koje ne bi dirao naj manje te dvije godine.
sta da kupi? koje su valute najiplatljivije na taj vremenski period (ako je moguce to reci)?
ja mu predlazem da podijeli na 5x200€ i kupi btc, eth, neo, xrp i nesto egzoticno sto bi moglo nenormalno skociti ali vise vjerovatno propasti (sto kod prve cetiri varijante ne bi trebalo biti)...
parappa wrote:ono kad se probudis a sve se crveni... pa nije prva bracna noc jbg...
@higuita: nisam jucer pratio nista... jeli bio neki jaci fud ili koji je razlog da opet padamo?
@512: dobar gif imas li sad jedan kako mahmuramo?
Nije rijec o FUDu, bear market u tome je vic. Do kada ce ovako da bude, niko ne zna. Nadam se da bi polovinom marta moglo da krene prema gore. Ne bi bilo lose da neko vrijeme akumulira u ovoj sadasnjoj zoni, jer duzi period akumulacije znaci kasnije i dobar rast. Ali opet ko zna , ovo je jako nasilno trziste.
ko voli rizik i kocku... ovo se ubilo za day trade ali mi se nikako ne da. slab sam na zivcima
Kineska nova godina je do 16., pa ne treba puno očekivati do tada, pošto Kinezi dosta utječu na tržište pored Japana i Južne Koreje.
@parappa
Što se mene tiče, ja ulažem najviše u ove valute koje su na vrhu. Trenutno ću pomalo ubacivati i balansirati da imam isto Bitcoina, Ethereuma i Ripple-a. Ovo ostalo što sam uložio u druge valute je sve sitno.
Što se držanja tiče, ja sam planirao držati do nove godine sve, i prodati određeni dio pozicija, naravno ukoliko bude profita, i to na onim najskupljim, a one što sam najmanje platio ostaviti. Razlog toga je mogući ponovni pad početkom naredne godine, pa da se obezbijedim prije toga, da potencijalni profit mogu ponovo uložiti kada cijene budu niže.
Ako planirate držati nešto dvije godine, onda će biti dobro da se obezbijedite sa walletom, i tako držite kod sebe. IQOption nije dobra opcija za toga, jer moraš najmanje jednom u tri mjeseca trgovati i održavati račun aktivnim.
almir90 wrote:Kineska nova godina je do 16., pa ne treba puno očekivati do tada, pošto Kinezi dosta utječu na tržište pored Japana i Južne Koreje.
@parappa
Što se mene tiče, ja ulažem najviše u ove valute koje su na vrhu. Trenutno ću pomalo ubacivati i balansirati da imam isto Bitcoina, Ethereuma i Ripple-a. Ovo ostalo što sam uložio u druge valute je sve sitno.
Što se držanja tiče, ja sam planirao držati do nove godine sve, i prodati određeni dio pozicija, naravno ukoliko bude profita, i to na onim najskupljim, a one što sam najmanje platio ostaviti. Razlog toga je mogući ponovni pad početkom naredne godine, pa da se obezbijedim prije toga, da potencijalni profit mogu ponovo uložiti kada cijene budu niže.
Ako planirate držati nešto dvije godine, onda će biti dobro da se obezbijedite sa walletom, i tako držite kod sebe. IQOption nije dobra opcija za toga, jer moraš najmanje jednom u tri mjeseca trgovati i održavati račun aktivnim.
hvala ovo nisam znao... ali svakako mi je puno dati 10% provizije... jedino ako nisu opet snizili na 3,9%?
na wallet neki i ostaviti negdje... mozda ja ostavim negdje kod sebe jer cu ja to kupiti za njega.
parappa wrote:da vidimo hoce li azija opet pogurati...
pitanje za kriptase... pricao sam sa starim oko ovoga jer me je on pitao sta je to, kako se trguje i tako.
on je prilicno otvoren za ovakve investicije...
znaci covjek ima jos nesto vise od dvije godine do penzije i ulozio bi 1000€ koje ne bi dirao naj manje te dvije godine.
sta da kupi? koje su valute najiplatljivije na taj vremenski period (ako je moguce to reci)?
ja mu predlazem da podijeli na 5x200€ i kupi btc, eth, neo, xrp i nesto egzoticno sto bi moglo nenormalno skociti ali vise vjerovatno propasti (sto kod prve cetiri varijante ne bi trebalo biti)...
Ja bih stavio 50% na Bitcoin, ostalo na NEO, Monero, ETH i XRP.
Pozdrav ekipi od još jednog kripto narkomana
Ima li neko da se bavi daily trading-om? Koje indikatore pratite, šta gledate? Ja sam u zadnje vrijeme hodl zamjenio za trading i sad za sad nije loše Pratim Bollinger bands i StochRSI...