BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri
Moderator: Benq
- strongmen
#5926 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
zato što sam skoro prenio broj na eronet na slagalicu
kad prođe godina dana, prebacit ću na haloo
jel ti sad šta jasnije
kad prođe godina dana, prebacit ću na haloo
jel ti sad šta jasnije
- nagibSA
#5927 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Opasan je k'o plin strongmen, dual sim telefon i samo vrti nove brojeve za internet, kako mu gdje bude povoljnije.
Ako si takav u svemu, jbg onda....
Da moze kako triple SIM 
-
smartXL
#5928 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Nije mi jasnije, kad mjesecima trubis da je haloo najpovoljniji a ti prenio na slagalicu.
Btw ne moras cekat godinu dana nego 3 mjeseca da se prebacis.
Slagalica je trajna opcija, a jedinice su akcija...
-
zrakomlat
#5929 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
nagibSA wrote:Opasan je k'o plin strongmen, dual sim telefon i samo vrti nove brojeve za internet, kako mu gdje bude povoljnije.Ako si takav u svemu, jbg onda....
Da moze kako triple SIM
Coolpad Mega 3
GSM / HSPA / LTE
Launch Announced 2016, December
Status Available. Released 2016, December
Body Dimensions 152 x 77 x 8.2 mm (5.98 x 3.03 x 0.32 in)
Weight 170 g (6.00 oz)
SIM Triple SIM (Nano-SIM, triple stand-by)
- strongmen
#5930 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
mjesecima ??smartXL wrote:Nije mi jasnije, kad mjesecima trubis da je haloo najpovoljniji a ti prenio na slagalicu.
nije ti fakat dobro...hvalim haloo od ove nove ponude
do tada slagalicu, što ti ne znas šta pišeš to je drugi par opanaka
dok traje bonus 500 MB na slagalici i uduplavanje dokupljenog interneta ostajem
po isteku prelazim na haloo
-
smartXL
#5931 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Da, mjesecima, samo pod drugim korisnickim racunima.
A mislis se vratit na haloo iako ne bude ova opcija jedinice?
A mislis se vratit na haloo iako ne bude ova opcija jedinice?
- strongmen
#5932 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
lupaš budalastinje i dalje
kao prvo, uopšte se ne "vraćam" jer nisam nikad ni bio na haloo, bio na bhtelekom uhljebima, na ultri
kao drugo, ne vidim što ne bi bile ove tarife
kao treće, da mislim preći svakako, bile, ne bile, jer imam po 600 MB bonusa svaki mjesec godinu dana, a budu i akcije o uduplavanju ili čak triput uvećavanju interneta svako malo
uvjek prednost "džaba" priče u mreži je razlog više, naravno da je povoljnije uz novu tarifu sa jedinicama, ali i sa naplatom samo uspostave poziva od 0,09 KM nije loše
kao prvo, uopšte se ne "vraćam" jer nisam nikad ni bio na haloo, bio na bhtelekom uhljebima, na ultri
kao drugo, ne vidim što ne bi bile ove tarife
kao treće, da mislim preći svakako, bile, ne bile, jer imam po 600 MB bonusa svaki mjesec godinu dana, a budu i akcije o uduplavanju ili čak triput uvećavanju interneta svako malo
uvjek prednost "džaba" priče u mreži je razlog više, naravno da je povoljnije uz novu tarifu sa jedinicama, ali i sa naplatom samo uspostave poziva od 0,09 KM nije loše
- rovac13
#5933 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
I sta bi nadje li ovaj bolje od 100 min 100 sms 1100 mb za 10 KM 
-
probook
#5934 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Smoriste sa pretplatom od 10 KM... Ima li gdje povoljnije od mtela jedno 700 min mjesecno i 4 gb neta 
- strongmen
#5935 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
jel ti dobro ?
ti si taj koji je tražio kad ti istekne taj fol bhtelekoma kojeg btw vise nema, bilo vjerovatno mjesec dana i kaput
dobro si ulovio, jer od koga je dobro je
ti si taj koji je tražio kad ti istekne taj fol bhtelekoma kojeg btw vise nema, bilo vjerovatno mjesec dana i kaput
dobro si ulovio, jer od koga je dobro je
- rovac13
#5936 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ja nisam pljuvao ni po jednom
Ti si taj koji pljuje po bht a sad ne mozes da nadjes ovo za 10 KM kod nekog drugog
Ti si taj koji pljuje po bht a sad ne mozes da nadjes ovo za 10 KM kod nekog drugog
- strongmen
#5937 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
ti si taj koji traži drugog
što li ?
što ne ostaneš na bhtelekomu
zar nema za 10 KM to što tražiš
što li ?
što ne ostaneš na bhtelekomu
zar nema za 10 KM to što tražiš
- rovac13
#5938 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ajd sto je sve ovo 10 KM nego sto ne potrosis sabira ti se sa sledecim prometom 
- strongmen
#5939 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
sjetili se i u bhtelekomu da to ima
nego sta bi?
odusto od prelaska na novog operatera
ostaješ na bhtelekomu
al samo jadnih 100 MB će bit
šta li ćeš onda prenijet
- rovac13
#5940 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Kad ne bude vise ovih benefita nema ni mene vise tu.
Ali ja ne kenjam ko ti ni prema jednom operateru.
Ti si dojadio i bogu i narodu.
Svuda se moze izabrati po nesto.
- strongmen
#5941 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
uspio si pukom slučajnošću zakačit kod bhtelekom tu akciju koja je trajala samo mjesec dana
i sada je nema, prenio ili ne prenio broj, pa za 10 KM dobijaš 100 minuta i 100 MB
kod eroneta i haloo dobijas stalno bonus, bez ikakvog vremenskog roka da če prestat da traje akcija, za prenos 500/600 MB
plus više minuta i interneta
e ti sad nemoj kenjat po bhtelekomu nego lijepo ostani kod njih
i ne traži novog operatera kako već sad činiš
važi ?
i sada je nema, prenio ili ne prenio broj, pa za 10 KM dobijaš 100 minuta i 100 MB
kod eroneta i haloo dobijas stalno bonus, bez ikakvog vremenskog roka da če prestat da traje akcija, za prenos 500/600 MB
plus više minuta i interneta
e ti sad nemoj kenjat po bhtelekomu nego lijepo ostani kod njih
i ne traži novog operatera kako već sad činiš
važi ?
- rovac13
- strongmen
#5943 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
po čemu zaključi legendo
nije ti dobro
nećeš da ostaneš na bhtelekomu nego tražiš drugog operatera i kažeš ja nisam upravu
legenda si
- strongmen
#5944 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
eto ti jarani daju novu akcijurovac13 wrote:Kad ne bude vise ovih benefita nema ni mene vise tu.
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M536af169b41.html
Ukoliko ste Ultra korisnik ili želite prenijeti* svoj broj u mrežu BH Telecoma, ove akcijske pogodnosti vas očekuju!
Ekstra ponuda sadržava:
500 MB mobilnog interneta po maksimalnoj mogućoj brzini
100 minuta za razgovore prema svim mrežama u BiH
100 SMS poruka prema svim mrežama u BiH
neograničen pristup internetu**
Promotivna cijena za odabrani paket iznosi 12 KM mjesečno sa PDV-om.
- strongmen
#5945 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
veza sa temom
bhtelecom-all-about-p14564990.html#p14564990
eronet daje za 20 KM na Slagalici
200 minuta i 3 GB interneta
a uz prenos broja i 3,5 GB
zippoo87 wrote:upravo sam pregledao kompletnu ponudu BHTa za mobilnu telefoniju,prepaid i postpaid i nevjerovatno je da ljudi u 2018. godini nemaju dva paketa,gdje jedan nudi vise neta i nekih optimalan broj minuta za razgovore a drugi obrnuto,vise minuta a manje neta
takodjer se ne moze nista pametno ni iskombinovati ,ono da se uzme net dodatno a ovamo da se placa paket
ponuda je katastrofa
najoptimalniji dodje ovaj ekstra paket od 20 KM...gdje ima 1 GB mobilnog interneta i 100 minuta,iako je obracunska jako nepovoljna,nije mi to hendikep,jer toliko i ne zovem
idealno bi bilo da se kako moze iskombinovati 2 GB i nekih 100 minuta za 20 KM ali to kod bh telekoma nije moguce
nevjerovatno je kako oni u svemu kaskaju i nista ne unapredjuju
kako sam na telemachu neka dva ipo mjeseca,ne pratim ovo ali je jadno,kada udjem i vidim da je sve isto
da imaju kakvih dobrih ponuda,mogao bih i telefon uzeti preko ugovora,ovako necu ni to...preskupo me to izadje...
-
zippoo87
#5946 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
a koju mrezu koristim ako prenesem broj na eronet ?strongmen wrote:veza sa temom
zippoo87 wrote:upravo sam pregledao kompletnu ponudu BHTa za mobilnu telefoniju,prepaid i postpaid i nevjerovatno je da ljudi u 2018. godini nemaju dva paketa,gdje jedan nudi vise neta i nekih optimalan broj minuta za razgovore a drugi obrnuto,vise minuta a manje neta
takodjer se ne moze nista pametno ni iskombinovati ,ono da se uzme net dodatno a ovamo da se placa paket
ponuda je katastrofa
najoptimalniji dodje ovaj ekstra paket od 20 KM...gdje ima 1 GB mobilnog interneta i 100 minuta,iako je obracunska jako nepovoljna,nije mi to hendikep,jer toliko i ne zovem
idealno bi bilo da se kako moze iskombinovati 2 GB i nekih 100 minuta za 20 KM ali to kod bh telekoma nije moguce
nevjerovatno je kako oni u svemu kaskaju i nista ne unapredjuju
kako sam na telemachu neka dva ipo mjeseca,ne pratim ovo ali je jadno,kada udjem i vidim da je sve isto
da imaju kakvih dobrih ponuda,mogao bih i telefon uzeti preko ugovora,ovako necu ni to...preskupo me to izadje...
ovdje gdje ja zivim,ne vjerujem da eronet ima dobru pokrivenost mreze
i jos jedno pitanje vezano za prenos broja...ako prenesem broj u drugu mrezu,je li mi broj ostaje isti,samo placam racun drugom operateru ?
- strongmen
#5947 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
pa valjda eronet mrežu
broj ostaje isti i niko pojma neće imat da si promjenio operatera
i naravno da plaćaš onda drugom operateru
kupi probno karticu eroneta hej! i vidi kakva je mreža, testiraj 10-15 dana
ako budeš zadovoljan, uzmeš certifikat bhtelekoma i ličnu kartu i do prvog prodajnog mjesta eroneta (svaki Merkator centar npr. ili pogledaj spisak na njihovoj stranici)
gdje će ti ljudi popunit formular, izdati ODMAH novu eronet SIM i reći kojeg dana če biti aktivirana, čime si se konačno kutarisao najgoreg operatera u BH
i za 20 markica (kako si tražio) imat 200 minuta i 3,5 GB
ili npr. 80 minuta i 10,5 GB !!!!!

ako budeš zadovoljan, uzmeš certifikat bhtelekoma i ličnu kartu i do prvog prodajnog mjesta eroneta (svaki Merkator centar npr. ili pogledaj spisak na njihovoj stranici)
gdje će ti ljudi popunit formular, izdati ODMAH novu eronet SIM i reći kojeg dana če biti aktivirana, čime si se konačno kutarisao najgoreg operatera u BH
ili npr. 80 minuta i 10,5 GB !!!!!

-
zippoo87
#5948 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
mogao bih ovo probati...mislim da ima eronet u objektu gdje radimstrongmen wrote:pa valjda eronet mrežu
ili npr. 80 minuta i 10,5 GB !!!!!![]()
jos jedno pitanje...da li se moram ugovorm vezati sta za ovo i da li se opet mogu prebaciti na nekog drugog operatera ako to pozelim ?
i da li je ovih 200 minta razgovora prema svim mrezama u BiH ili samo prema eronetu ?
jos nesto...kako si dosao do ovih 3,5 ili 10,5 GB ?
izvini sto sam dosadan,ne pratim ovo bas a trebati ce mi interneta sada,sto vise ,to bolje
- strongmen
#5949 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
idemo redom
nikakav ugovor nema na prepaidu, ovo je samo tarifa od eronetovog prepaida hej!
dakle kao i bht ultra
RAK dozvoljava ponovni prenos broja poslije 3 mjeseca
dakle ako budeš nezadovoljan, u što čisto sumnjam, poslije 3 mjeseca se možeš vratit voljenom bhtelekomu, u što takođe čisto sumnjam da češ uradit
200 minuta je prema svim mrežama
i minuta dode 0,05 KM !!!
iz tablice se vidi da je redovan dokup za 10 KM 1,5 GB odnosno za 15 KM 5 GB
ali, eronet poklanja UDUPLAVANJE pa to znači dakle 3 GB odnosno 10 GB
onih dodatnih 0,5 GB takođe dobijaš kao poklon od eroneta svaki mjesec narednih 12 zbog prenosa broja
http://hej.ba/slagalica/prenesi-broj.asp
nikakav ugovor nema na prepaidu, ovo je samo tarifa od eronetovog prepaida hej!
dakle kao i bht ultra
RAK dozvoljava ponovni prenos broja poslije 3 mjeseca
dakle ako budeš nezadovoljan, u što čisto sumnjam, poslije 3 mjeseca se možeš vratit voljenom bhtelekomu, u što takođe čisto sumnjam da češ uradit
200 minuta je prema svim mrežama
i minuta dode 0,05 KM !!!
iz tablice se vidi da je redovan dokup za 10 KM 1,5 GB odnosno za 15 KM 5 GB
ali, eronet poklanja UDUPLAVANJE pa to znači dakle 3 GB odnosno 10 GB
onih dodatnih 0,5 GB takođe dobijaš kao poklon od eroneta svaki mjesec narednih 12 zbog prenosa broja
http://hej.ba/slagalica/prenesi-broj.asp