Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MyTao
#5926 Re: Liverpool FC
Daniel Agger interview to Danish media:
'Yes they (Barca) are a very big club but I have never thought of leaving Liverpool unless they sell me'
'The people, the club officials, the players, are a integral part of my life' I even have YNWA tattooed on my knuckles'
Agger: 'frankly its a matter of indifference to me whether we finish in the top 4 or in the top 6 or in the mid table'
'I love the club like I love my family members. I have always wanted to be there and no where else
'Yes they (Barca) are a very big club but I have never thought of leaving Liverpool unless they sell me'
'The people, the club officials, the players, are a integral part of my life' I even have YNWA tattooed on my knuckles'
Agger: 'frankly its a matter of indifference to me whether we finish in the top 4 or in the top 6 or in the mid table'
'I love the club like I love my family members. I have always wanted to be there and no where else
- AmiĐa_Idriz
#5927 Re: Liverpool FC

I kažu nije talentovan ni za šta
- Towelie
#5928 Re: Liverpool FC
Mignolet stigao za 10 miliona funti. Ostaje samo jos da prodje lekarske preglede i da se finalizuje transfer. Ovo verovatno znaci da Reina ide iz kluba.
- AmiĐa_Idriz
#5929 Re: Liverpool FC
Ostvari se moja želja o MignoletuTowelie wrote:Mignolet stigao za 10 miliona funti. Ostaje samo jos da prodje lekarske preglede i da se finalizuje transfer. Ovo verovatno znaci da Reina ide iz kluba.
- Gandalf
#5930 Re: Liverpool FC
Službeno: Luis Alberto novi igrač Liverpoola
Mladi 20-godišnji španski fudbaler Luis Alberto od danas je i službeno novi igrač Liverpoola.
Naime, Liverpool i sada već bivši fudbaler Seville potpisali su dugoročni ugovor, a finansijski detalji istog još uvijek nisu poznati.
Svi smo sretni što nam se Luis odlučio pridružiti. Radujem se saradnji s njim i nadam se da će pravilno nastaviti razvijati svoj talenat", izjavio je menadžer Redsa, Brendan Rodgers.
- horion_bosona
#5931 Re: Liverpool FC
odlican golman, od samog pocetka na njega se najvise i tipovalo kao zamjenu za Reinu... rjesenje za narednih 10 godina... zao mi je sto to nije Begovic, koji nije nista slabiji, izgleda da je Pulisova izjava o 15 miliona mnoge otjerala
evo potpiso je i ovaj Luis Alberto, nisam siguran cemu toliko gomilanje krilnih igraca
evo potpiso je i ovaj Luis Alberto, nisam siguran cemu toliko gomilanje krilnih igraca
- Gandalf
#5932 Re: Liverpool FC
cijena Luis Alberta, nije ni skup, još jeftiniji od Coutinha, koji je samo da podsjetim u trenutku prelaska u LFC bio anonimus kao i Luis Alberto - brz igrač, s dobrom tehnikom u koju ne sumnjam, nikako ne može biti promašaj, naročito ne za ove pare, čini mi se da smo dovodili budaletine ala Poulsen, Adam, Conchiesky, za više para, a likovi nisu imali dvije čiste o tehnici, pravilnoj pokrivanju terena i još mnogo čemuOn 20 June 2013, Sevilla received a £6.8 million offer from Premier League side Liverpool which was accepted, with the player being due for a medical at Melwood on the following day. The signing was successfully completed on 22 June 2013, subject to international clearance.
-
Mustang1
#5933 Re: Liverpool FC
Dobro je .. Prije smo lupali po 15 miliona za 3 nedokazana igraca .. Sada nudimo po 6 miliona za 8 takvih

- Towelie
#5934 Re: Liverpool FC
Svi koji su do sada dosli, dosli su za male pare. Ne moraju svi ni da se pokazu, bilo bi dovoljno samo neki od njih da bi se unapredio prvi tim i produzila klupa. I bice zanimljivo videti ko ce sacinjavati ofanzivni deo tima s obzirom na to ko je dosao ovog leta sve.
- PrtiBeeGee
#5935 Re: Liverpool FC
NAPAD: Sturridge, Borini, Luis Alberto, Iago Aspas bit ce zanimljivo vidjeti kakvu ce formaciju praktikovati ove sezone BR da li 4 2 3 1 ili 4 3 3 i ko ce biti u napadu...
- Gandalf
#5936 Re: Liverpool FC
10 mil funti za Jonju i Jeya, ne bih imao ništa protivSunday’s LFC transfer rumours: £10m double exit looming?
Liverpool could be set to part ways with both Jonjo Shelvey and Jay Spearing, according to a report in the Sunday People.
-
The Realist
#5937 Re: Liverpool FC
Ovo za Coutinhoa nije baš tačno. Ko je iole pratio Serie A, za njega on nije bio anonimac i nejasno je zašto ga je prodavao Inter.Gandalf wrote:cijena Luis Alberta, nije ni skup, još jeftiniji od Coutinha, koji je samo da podsjetim u trenutku prelaska u LFC bio anonimus kao i Luis Alberto - brz igrač, s dobrom tehnikom u koju ne sumnjam, nikako ne može biti promašaj, naročito ne za ove pare, čini mi se da smo dovodili budaletine ala Poulsen, Adam, Conchiesky, za više para, a likovi nisu imali dvije čiste o tehnici, pravilnoj pokrivanju terena i još mnogo čemuOn 20 June 2013, Sevilla received a £6.8 million offer from Premier League side Liverpool which was accepted, with the player being due for a medical at Melwood on the following day. The signing was successfully completed on 22 June 2013, subject to international clearance.
Alberto ima mislim jednu dobru sezoni u Secundi i to je to, ni Sevilla ga nije htjela zadržati. Ne kažem da će biti loš, pojma nemam, možda bude fantastičan, ali definitivno nisu njegov transfer i transfer Coutinhoa isti.
No, ja ionako imam mišljenje da je skaut služba puno bitnija od cijene koja se plati. I Messi je nekada bio samo talenat.
- AmiĐa_Idriz
#5938 Re: Liverpool FC

Dame i Gospodo,Luis Alberto...još moj Simon,Armenac,elham !
- Muhamed Đakmić
#5941 Re: Liverpool FC
The Realist wrote:Ovo za Coutinhoa nije baš tačno. Ko je iole pratio Serie A, za njega on nije bio anonimac i nejasno je zašto ga je prodavao Inter.Gandalf wrote:cijena Luis Alberta, nije ni skup, još jeftiniji od Coutinha, koji je samo da podsjetim u trenutku prelaska u LFC bio anonimus kao i Luis Alberto - brz igrač, s dobrom tehnikom u koju ne sumnjam, nikako ne može biti promašaj, naročito ne za ove pare, čini mi se da smo dovodili budaletine ala Poulsen, Adam, Conchiesky, za više para, a likovi nisu imali dvije čiste o tehnici, pravilnoj pokrivanju terena i još mnogo čemuOn 20 June 2013, Sevilla received a £6.8 million offer from Premier League side Liverpool which was accepted, with the player being due for a medical at Melwood on the following day. The signing was successfully completed on 22 June 2013, subject to international clearance.
Alberto ima mislim jednu dobru sezoni u Secundi i to je to, ni Sevilla ga nije htjela zadržati. Ne kažem da će biti loš, pojma nemam, možda bude fantastičan, ali definitivno nisu njegov transfer i transfer Coutinhoa isti.
No, ja ionako imam mišljenje da je skaut služba puno bitnija od cijene koja se plati. I Messi je nekada bio samo talenat.
Ako je suditi po Liverpoolovim kupovinama ove godine, dobro su počeli raditi svoj posao. Uostalom, nije ni bilo za očekivati da igrači poput Sturridgea i Coutinha grohnu, kao npr. Downing, Adam ili Allen.
- Gandalf
#5942 Re: Liverpool FC
potpisan je i Aspas Lago, mada to još niko nije objavio, "dileme" oko menadžera su riješene, dakle, dobili smo krilnog napadača, borca na terenu, mene najviše podsjeća na Bellamya, igrač koji zna dati kvalitetnu loptu saigračima, a zna i zabit'.
- Gandalf
#5943 Re: Liverpool FC
ne znam treba li nam i Tello u ovom trenutku, radije bih da dovedu nekog razbijača na terenu, defanzivnog veznjaka, mnogo boljeg od Leive i da se kutarišu, downinga, jonje, asaidijaAmiĐa_Idriz wrote:
- Muhamed Đakmić
#5944 Re: Liverpool FC
Nije Lago nego Iago, samo je jedan Wagner LagoGandalf wrote:potpisan je i Aspas Lago, mada to još niko nije objavio, "dileme" oko menadžera su riješene, dakle, dobili smo krilnog napadača, borca na terenu, mene najviše podsjeća na Bellamya, igrač koji zna dati kvalitetnu loptu saigračima, a zna i zabit'.
- Kemal Malovčić
#5945 Re: Liverpool FC
moglo se ovo popeglatAmiĐa_Idriz wrote:
- Layne
#5946 Re: Liverpool FC
Kad je zdrav, od Leive nema puno boljih defanzivnih veznjaka.Gandalf wrote:ne znam treba li nam i Tello u ovom trenutku, radije bih da dovedu nekog razbijača na terenu, defanzivnog veznjaka, mnogo boljeg od Leive i da se kutarišu, downinga, jonje, asaidija
- PrtiBeeGee
#5947 Re: Liverpool FC

Lijepo je ovo znati
-
Mustang1
#5948 Re: Liverpool FC
To je kad ?Layne wrote:Kad je zdrav, od Leive nema puno boljih defanzivnih veznjaka.Gandalf wrote:ne znam treba li nam i Tello u ovom trenutku, radije bih da dovedu nekog razbijača na terenu, defanzivnog veznjaka, mnogo boljeg od Leive i da se kutarišu, downinga, jonje, asaidija
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#5949 Re: Liverpool FC
defanzivni vezni moraju imati bar malo kreativnosti, znati dati pas duži od 10 metara, ponekad dati gol iz treceg plana (obicno kod bunkera i slicno)...što ovaj doticni kloc evidentno ne posjeduje i ne zna. da je zdrave pameti taj antitalenat nikada ne bi ni igrao u liverpulu, al ono spojiti pamet i uprave/trenere liverpula je fakat teškoLayne wrote:Kad je zdrav, od Leive nema puno boljih defanzivnih veznjaka.Gandalf wrote:ne znam treba li nam i Tello u ovom trenutku, radije bih da dovedu nekog razbijača na terenu, defanzivnog veznjaka, mnogo boljeg od Leive i da se kutarišu, downinga, jonje, asaidija
- Artest
#5950 Re: Liverpool FC
Ostavili ste Asmira da trune u Stokeu. Bruko jedna, nikakave fajde od vas.
Ova minjon-kocka nije u Asmirovoj ligi.
Ova minjon-kocka nije u Asmirovoj ligi.