hizo ramidovic wrote:lahko je bit general poslje bitke.
sad svi pljuju po susicu a kad nas je odveo na sp u brazilu svi su ga falili. i neznam u cemu vidite njeguvu krivicu za poraz od izraela? pa izrael je jaka ekipa i cak smo dobro i prosli, mogli su nam 5 komada zavalit.
treba papetu dat jos jednu sansu da proba odvest ovu reprezentaciju na ep. ako ponudi ostavku treba je odbit.
Nadam se da si saljivdzija pa cu i post shvatiti kao ironiju.
U utakmicama protiv Welsa, Belgije, a zatim i sinoc, Pape se izvlaci kako nema adekvatne zamjene na klupi, a svi znamo da je on i samo on kriv zbog toga. Imao je toliko igraca na raspolaganju koje je moga, a nije zvao. Pa bismo sinoc umjesto Hadzica imali jednog Zukanovica koji bi se znao postavljati u odbrani i u ofsajd zamkama, bio bi daleko korisniji i u odbrani i u napadu. Pa bismo imali jednog kvalitetnog ofanzivnog veznog u vidu Stilica, gdje bi Pjanic i Besic igrali povucenije. Pa Lulic ne bi promasio cistu priliku/e za gol, jer bi na mjestu Hajrovica bio jedan Djuric ili neki deseti napadac, a na mjestu Kvrzica bi stajao Hajrovic koji je pokazao i sinoc kako je opasan kada se izvuce na krilo. I jos masu toga bi bilo da je Susic radio svoj posao, nije glumio serifa i forsirao svoju tvrdoglavost.
Halal mu bilo, samo neka ide.
Medunjanin me sinoc totalno razocarao, kao i Pjanic. Za ovog prvog vise ne bi trebalo biti mjesta u prvih 11. Prcic mi nije lose izgledao, cak mozda i da igra na poziciji ofanzivnog veznog, jer momak stane na loptu, pogleda slobodnog igraca pa salje na krilo. On, Pjanic i Besic bi mogli biti taj ubojiti mladi tandem na sredini terena.
Ja Hadzicu nista ne zamjerim, momak koji po formaciji igra zadnjeg veznog sinoc jednostavno nije znao gdje prije da igra, daleko bolji i iskusniji igraci bi se pogubili da se izrotiraju kao on sinoc. Besic je bio los, ali i sam je bio na zadnjem veznog, dok je Medo bio cesto naprijed, a Pjanica ne znam da sam i vidio na terenu dok nije pao zbog vrtoglavice, mada cu uvijek misliti da je malo i odglumio samo da izadje s terena, jer Safet nije imao muda ga izbaciti kad vidi da je totalno zatvoren od protivnickih igraca.