BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
soul_eclipse

#59176 Re: BHTelecom All About

Post by soul_eclipse »

Quaresma wrote:
soul_eclipse wrote:Kad odem da kupim tekmu pojavi se

Došlo je do greške - vašu narudžbu nije moguće završiti. Molimo za razumijevanje.
imaj razumijevanja
haahhahah :thumbup:

I prije sam kupovao prolazilo bez problema evo sa dvije kartice probao isto,nema veze pokusat cu jos jednom kasnije
PlusSA

#59177 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

REDDEVILS wrote:Dali na Moja TV Web aplikaciji imaju HD kanali posto bih aplikaciju koristio na drugom tv-u da ne uzimam STB
Ima na androidu, mora biti kod idemo prvi dajemo više :mrgreen:
REDDEVILS

#59178 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

PlusSA wrote:
REDDEVILS wrote:Dali na Moja TV Web aplikaciji imaju HD kanali posto bih aplikaciju koristio na drugom tv-u da ne uzimam STB
Ima na androidu, mora biti kod idemo prvi dajemo više :mrgreen:
:thumbup:
Quaresma

#59179 Re: BHTelecom All About

Post by Quaresma »

da smo barem jednan posto kao amerika, odmah svi kolektivno tuziti telekom.

ili ce svi imati optiku ili nece niko. smijesno je da neko ima vece brzine a neko manje, a opet svi isto placaju.
The BEN10

#59180 Re: BHTelecom All About

Post by The BEN10 »

PlusSA wrote:
The BEN10 wrote:
PlusSA wrote:Koji paket imas
MojaTV full paket.
Nešto neće da učita sliku gdje se prikazuju raniji speed-test rezultati. To je tek katastrofa bila. Preko godinu dana na oko 10-15 uz upload od 1 Mbps.
Jel optika kod tebe ili famozni historijski bakar[/quote]
Optika. Nema nikakvih dodatnih paketa.
bumerangss

#59181 Re: BHTelecom All About

Post by bumerangss »

avaks wrote:
channel10 wrote:
avaks wrote:Pa kako će i biti, hoću im ostaviti pare ali ne može, fakat kockaste glave :lol:
Znači ako potpišem ugovor na 24 mjeseca, tarifa nolimit M uz prenos broja ne mogu uzeti p20 pro na rate. Ono genijalno :thumbup:
Na dva mjesta mi je potvrđeno, politika firme NULA, sretno i prijatno.
Zašto ne može?
Priča je da je cilj samo da ja potpišem ugovor. Akcija ko akcija za prenos broja je ok, ali po njima je i kupovina telefona pogodnost pa ne mogu imati dvije "pogodnosti" :izet:
Mislim da prenos broja i potpis ugovora na 24 mjeseca i ne zaslužuju takvom politikom a fakat sam bio voljan :mrgreen:

Ja sam vec godinu dana na GOfree i vratio bih se na BHT da su u ovaj extra paket koji sad kosta 12 KM dodali 3 gige a ne jednu gigu i da je brzina 128 a ne 64 kbps jer to otprilike dobijem za taj iznos u GOfree
bumerangss

#59182 Re: BHTelecom All About

Post by bumerangss »

channel10 wrote:Kod njih su vazda neke neobicne ponude :D . Volio bih vidjeti te likove sto smisljaju i donose odluke sta ce proci, a sta ne :-) .
Samir Silajdžić-propali političar, Sanela Sijerčić- propala pjevačica, brat Fuada Deena Backovića, kčerka Hanke Paldum.... i ne mogu da se sjetim ko još od poznatih "stručnjaka" radi u BHTelecomu :D
allem_77

#59183 Re: BHTelecom All About

Post by allem_77 »

:izet:
The BEN10 wrote:
PlusSA wrote:
The BEN10 wrote:Vazda je to ispod onoga što reklamiraju. Dugo vremena sam imao manje od 1Mbps, evo i sad nije 2.

Image
Koji paket imas
MojaTV full paket.
Nešto neće da učita sliku gdje se prikazuju raniji speed-test rezultati. To je tek katastrofa bila. Preko godinu dana na oko 10-15 uz upload od 1 Mbps.
Pa oni sada naplaćuju dodatnih 5 km za približnu brzinu koju ti sada imaš. Šuti i ne žali se. Jer vidiš da se veliki broj korisnika (do nedavno i ja) bore da nekako dobiju više od 5/0.5 Mbps. :-) :lol:
ing-ecc

#59184 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

50/8 nije ni priblizno 25/2 :)
allem_77

#59185 Re: BHTelecom All About

Post by allem_77 »

ing-ecc wrote:50/8 nije ni priblizno 25/2 :)
Upravu si, mada ja ne vidim veliku razliku, osim upload.
Zbog ovog do 30, možda se varam. Govorim iz iskustva, jer i na moja tv full piše 10+ a kod mene godinama bilo 5-
opcija 1 - dokup pristupne brzine do 30+/8 Mbps – 5 KM mjesečno
REDDEVILS

#59186 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

I sta sad ja trebam odjaviti dodatni paket 1 na kojem imam HD kanale da bih uzeo 100/10 s tim da cu izgubiti HD paket za pink mi je svejedno.
Koji li je to genijalac smislio da mi je znati :-)
joske

#59187 Re: BHTelecom All About

Post by joske »

zna li ko kakav je ovaj modem zte h267n koja je sifra za pristup istom , admin ne ide niti user :D
ing-ecc

#59188 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

allem_77 wrote:
ing-ecc wrote:50/8 nije ni priblizno 25/2 :)
Upravu si, mada ja ne vidim veliku razliku, osim upload.
Zbog ovog do 30, možda se varam. Govorim iz iskustva, jer i na moja tv full piše 10+ a kod mene godinama bilo 5-
opcija 1 - dokup pristupne brzine do 30+/8 Mbps – 5 KM mjesečno
Upravo je upload-na brzina ogromna razlika. :D Danasnje potrebe korisnika su za vecim uploadom i na downL skoro i nema prituzbi, zadovoljan je onaj korisnik koji ima vec UL. :)
legenda reala

#59189 Re: BHTelecom All About

Post by legenda reala »

nestajalo struje i sad nemam interneta nikako od podne i ne radi odma mi ni moja tv, upalim modem i samo blica ona lampica DSL, a Int se nikako ne pali da li je sta do njih ili do modema
ing-ecc

#59190 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

Modem svakako nije sinhronizovan na uredjaj i mrezu dok je DSL blicajuca.
legenda reala

#59191 Re: BHTelecom All About

Post by legenda reala »

ing-ecc wrote:Modem svakako nije sinhronizovan na uredjaj i mrezu dok je DSL blicajuca.
pa on blica ali gori, ovo samo se pali gasi lampica a lampica int se nece nikako da upali ni crvena
Sir Charles

#59192 Re: BHTelecom All About

Post by Sir Charles »

Pozdrav. Molio bih vas za informaciju u vezi PS4 Pro. Koliko se obično čeka na isporuku nakon narudžbe PS u BHT? Imaju li ih uopšte na stanju? Kakva je situacija? Hvala unaprijed na odgovorima
zecov

#59193 Re: BHTelecom All About

Post by zecov »

Sir Charles wrote:Pozdrav. Molio bih vas za informaciju u vezi PS4 Pro. Koliko se obično čeka na isporuku nakon narudžbe PS u BHT? Imaju li ih uopšte na stanju? Kakva je situacija? Hvala unaprijed na odgovorima
Santa domenica isporucuje PS4. Nema veze ovo sa BHtelecomom. preko telecoma se vrsi plaćanje
ing-ecc

#59194 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

zecov wrote:
Sir Charles wrote:Pozdrav. Molio bih vas za informaciju u vezi PS4 Pro. Koliko se obično čeka na isporuku nakon narudžbe PS u BHT? Imaju li ih uopšte na stanju? Kakva je situacija? Hvala unaprijed na odgovorima
Santa domenica isporucuje PS4. Nema veze ovo sa BHtelecomom. preko telecoma se vrsi plaćanje
i obično se isporuči za 2-3 dana, tj. mene su zvali u utorak poslije kupovine u subotu :D dok smo uganjali zajednički termin da dođu na adresu bila je sljedeća subota.
beni-bu-man

#59195 Re: BHTelecom All About

Post by beni-bu-man »

ing-ecc wrote: i obično se isporuči za 2-3 dana, tj. mene su zvali u utorak poslije kupovine u subotu :D dok smo uganjali zajednički termin da dođu na adresu bila je sljedeća subota.
Jes se to i ti navuko na igrice :mrgreen:
Sir Charles

#59196 Re: BHTelecom All About

Post by Sir Charles »

OK. Super. Hvala vam na odgovorima. Otići ću danas do BHT centra. Obećao sam malom da ću mu kupiti, a dobar je u školi i u vannastavnim aktivnostima, tako da mi nije ostavio puno manevarskog prostora :)
beni-bu-man

#59197 Re: BHTelecom All About

Post by beni-bu-man »

IzudinES wrote:Registrovao sam se na forum samo zbog jednog a to je da ostavim komentar na ovoj temi sa koje sam kupio sve informacije koje su me interesovale :D

Godinu dana sam korisnik usluge Moja TV full, danas uzeo PS4 na rate, ne da sam zadovoljan vec prezadovoljan, za manje od 72 sata stize na kucnu adresu, jeste da je cijena viša nego u slobodnoj prodaji ali buduci na mogucnosti kupovine na rate i bez pretjerane papirologije kao sto je obrazac PIO/MIO da je lice zaposleno itekako se isplati, papirologija bila zavrsena za 15 tak minuta, a teta na šalteru u pošti :thumbup:

Sto se tice Moja TV full, relano fali još koji kanal, konkretno Njemački Kabel1, RTL2 i VOX, mogao bi i CNN o Sport Klubovima da i ne govorim ali valjda ce i to jednog dana, brzina interneta top, buduci da internet koristim za informiranje, facebook i slicne stvari meni i ne treba više

Bio prije na HS-u, pa Logosoftu a zatim i na Telemachu i definitivno ne mogu se porediti sa BH Telecomom :bih:
Sto ?
beni-bu-man

#59198 Re: BHTelecom All About

Post by beni-bu-man »

IzudinES wrote:
Tako je, teta rece za dva dana, krajniji rok je tri dana, ja pokusao uzeti još par igrica mimo ovih sto dodju u paketu, nemaju PES 2019 kao ni Call of Duty na stanju pa moram sacekati, rekli javiti kada odje, inace uzeo ovaj najskuplji :D mjesecna rata 30.24

beni bubu, pa kvalitetnija usluga, prije mjesec dana imao problema sa slikom i netom i to par dana, stopalo mi nenormalno, javio njima a nakon sat vremena zove tehnicka sluzba, ljudi dosli i promijenili mi onu kutijcu od telefona - prikljucak, sve u roku nekih dva sata, dok sam kod logosfta cekao po dan ipo dva da dodje tehnicka sluzba, takodjer u logosoftu pokusao uzeti telefon i nisam mogao jer nisam jbg prijavljen nigdje sto u telekomu nije bitno, sto se tice toga meni licno telekom top
Eh ne znam ja sam imao skroz drugacije iskustvo sa BhTelecom-om..............................

Savjeti za PS4 napravi sebi US account ( mnogo jeftinije ) imas i temu za PS4
beni-bu-man

#59199 Re: BHTelecom All About

Post by beni-bu-man »

IzudinES wrote:Znam to, informisan sam, hvala ti :thumbup:

Takodjer u paketu dobijem i Plus Card 90 Days Hanger, nadam se da je tema aktivna, trebat ce mi info prije svega oko patch-eva, kako skinuti, uplodovati pa opet na ps prebaciti i slicno ali polako jedno po jedno dok dodje prvo
bujrum tema je aktivna :mrgreen:

Prodaj to sto si dobio 90 dana jer ces morati praviti HR account
Cule10

#59200 Re: BHTelecom All About

Post by Cule10 »

Koji k..moraju dati nekome broj Koji se ne koristi više.
Danas mi dodje obavijest na fb da se neko logirao na moj fb profil iz sarajeva putem mog broja koji ne koristim već 2-3 godine,a taj fb profil mi na taj broj..I odem na opciju da to nisam ja,promjenom pasw i Ne mogu više uci na mess i fb.. Facebook mi deak profil
Locked