De mi Nadji gif od Željka kako masira mikrofonjao_situacije wrote:nađi gif napraviću i tebimO k3 wrote:Jeb’se preuzimam ti avatar ti ćeo-nećeojao_situacije wrote:jel mi gif avatar ?
i vidi li se ?
![]()
nije fazon da imamo svi isti
evo ne mere bolje, ako imaš bolji snimak postavi pa ću napraviti gifmO k3 wrote: De mi Nadji gif od Željka kako masira mikrofon
Neka,hvala!Ja imam ovaj Guardianov avatar već godinama i jako sam mu privržen.jao_situacije wrote:![]()
![]()
kolega hoćeš li i ti gif ?
@Kiki tamo podržava neustavmi kurdski referendum, ali mi shvatamo kakav referendum Predsjednik želi i mi prihvatamo samo Miletov ref...peticiju.prljavi Hare wrote:Sam @Kiki je
nabio stotine postova o Kurdima,dok smo ovdje svi Guardianovi fanovi i to se ne može porediti.![]()
Šta je nas briga za Kurde?skupljac_zeljeza wrote:@Kiki tamo podržava neustavmi kurdski referendum, ali mi shvatamo kakav referendum Predsjednik želi i mi prihvatamo samo Miletov ref...peticiju.prljavi Hare wrote:Sam @Kiki je
nabio stotine postova o Kurdima,dok smo ovdje svi Guardianovi fanovi i to se ne može porediti.![]()
jesi vidio kako mikrofon ribaprljavi Hare wrote:Upućeni kažu da je tokom govora premijerke Željka koji je neprestano ručicom klizao po mikrofonu gore-dole,došlo do pojave tzv
"paranormalne aktivnosti".Naime,uz govor premijerke Željka,u pozadini tog dominantnog glasa,na zvučnicima se nešto tiše čula pjesma:
"Samo tako,samo tako,to srce želi....":![]()
![]()
Mi smo danas spremni progutati i najveće uvrede na putu odbrane lika i djela Predsjednika, a ti razmisli da se pridružiš jer Predsjednik je budućnost. Reče sinoć u Dnevniku da će pobijediti sa najmanje 65% i nemoj poslije da ti nije niko rek'o.arzuhal wrote:![]()
koja ste đžubrad...
sjedi dole , zna se ko je bajaarzuhal wrote:![]()
koja ste đžubrad...
I mati me zaklinje krsnom slavom predaka da, ako imalo naslijeđene ljudskosti, hrabrosti i čojstva u meni ima, da podržim Predsjednika, i slovom i duhomskupljac_zeljeza wrote:Mi smo danas spremni progutati i najveće uvrede na putu odbrane lika i djela Predsjednika, a ti razmisli da se pridružiš jer Predsjednik je budućnost. Reče sinoć u Dnevniku da će pobijediti sa najmanje 65% i nemoj poslije da ti nije niko rek'o.arzuhal wrote:![]()
koja ste đžubrad...![]()
arzuhal wrote:I mati me zaklinje krsnom slavom predaka da, ako imalo naslijeđene ljudskosti, hrabrosti i čojstva u meni ima, da podržim Predsjednika, i slovom i duhomskupljac_zeljeza wrote:Mi smo danas spremni progutati i najveće uvrede na putu odbrane lika i djela Predsjednika, a ti razmisli da se pridružiš jer Predsjednik je budućnost. Reče sinoć u Dnevniku da će pobijediti sa najmanje 65% i nemoj poslije da ti nije niko rek'o.arzuhal wrote:![]()
koja ste đžubrad...![]()
Zeljko ce da prevodi profseor engleskogarzuhal wrote:"Mi smo našli svoju kopiju originalnog Dejtonskog mirovnog sporazuma, na engleskom!"
Misle se oni, agdaši, soroševci, Incko i mulimanisti zafrkavat s Bajom, oho im se...
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/642 ... azuma.html