Apsolutno nista sa cinjenicom da navijam za Sarajevo fkt, lik nije kalibar za repke sta vam je ba
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#59176 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
tacno se zajebavate sa Osimom kao izborom
Apsolutno nista sa cinjenicom da navijam za Sarajevo fkt, lik nije kalibar za repke sta vam je ba
-
SSemir
#59177 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
al najjaci su ovi koji razmisljaju o selektorskim opcijama na osnovu patriotizma. sreca da se vi ne pitate nista 
-
palermo
#59178 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jedina pozitivna stvar u svemu je, što objektivno ne može da bude gore. Reprezentacije je razbijena, rasulo vlada......ko god da dođe, bit će mu teško, a opet i uvijek će moći da se vadi na papeta
.
Ovi što prizivaju Vahu......mah, teško je biti protiv njega, ali ja mislim da u ovoj konstelaciji snaga on ne bi bio dobro rješenje.
Ovi što prizivaju Vahu......mah, teško je biti protiv njega, ali ja mislim da u ovoj konstelaciji snaga on ne bi bio dobro rješenje.
- stakasa
#59179 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa glavni je argument da ce mu stari pomoc. Mislim, ko ne bi svom sinu...todd_smith wrote:tacno se zajebavate sa Osimom kao izborom![]()
-
condy
#59180 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
On je isti profesionalac kao i Ćiro BlaževićJThomas wrote:profesionalac?condy wrote:Vaha ne treba biti selektor jer to ne zaslužuje da bude. Kakav je to čovjek kad samo gleda materijalni interes, a zaradio je za dva života, a još mu se radi o domovini, gdje mu se ljudi već klanjaju a on je odavno postao stranac, samo što to naši ljudi ne žele da vide.
Precjenjen stručnjak, koji je samo cijenjen kod nas, i u trećerazrednim ligama i reprezentacijama, koji mene nikada nije impresirao. Uspjeh sa Alžirom mu ne spočitavam, ali ne vjerujem da on može donijeti nešto dobro našoj reprezentaciji.
-
Iker C
#59181 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jedini Amarov problem je objektivnost. On bi hladno dobio Kipar, Andoru i Vels ali bi izjavio da u Brisel ide na izlet. Rekao bi da njihovi igrači vrijede puno više i da nemamo nikakvih šansi. Za Izrael bi rekao da su favoriti jer imaju puno bolju infrastrukturu ali bi njih pokušao pobjediti.
- KPNCTNJAH
#59182 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa i Senior i Junior zajedno na klupi ne bi bili dobar izbor.. onaj stariji nema vise kome pomoci, odradio je svoje, a ovaj mladji je isto k'o da na klupu Zeljeznicara stave Bracu Hadziosmanovica...
-
sumirprimus
#59183 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
u jebte led,cuj precijenjen...de ba malo odvadi,mnogo li je...condy wrote: On je isti profesionalac kao i Ćiro Blažević![]()
Precjenjen stručnjak, koji je samo cijenjen kod nas, i u trećerazrednim ligama i reprezentacijama, koji mene nikada nije impresirao. Uspjeh sa Alžirom mu ne spočitavam, ali ne vjerujem da on može donijeti nešto dobro našoj reprezentaciji.
- ovo_malo_duse
#59184 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad ce dim iz saveza ?

- vee-jay
- stakasa
#59186 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Senior je dosad davo podrsku Papetu, on ga je i ostavio nakon Portugala. Kako njega mimoidose sve kritikeKPNCTNJAH wrote:Pa i Senior i Junior zajedno na klupi ne bi bili dobar izbor.. onaj stariji nema vise kome pomoci, odradio je svoje, a ovaj mladji je isto k'o da na klupu Zeljeznicara stave Bracu Hadziosmanovica...
- Zmijuga loma
#59187 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mora biti prije svega patriJota. I vjernik.JThomas wrote:profesionalac?condy wrote:Vaha ne treba biti selektor jer to ne zaslužuje da bude. Kakav je to čovjek kad samo gleda materijalni interes, a zaradio je za dva života, a još mu se radi o domovini, gdje mu se ljudi već klanjaju a on je odavno postao stranac, samo što to naši ljudi ne žele da vide.
- nosara
#59188 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Amar ili potop...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#59189 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ovo_malo_duse wrote:Kad ce dim iz saveza ?![]()
u 16 nula nula...

-
hizo ramidovic
#59190 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
trenutno savez nema para za neko bolje resenje, tako da susic ostaje.
treba mu pruziti jos jednu sansu. ako nas je mogo odvest na sp more vala i na ep, jer se ep igra u francuskoj a sp bilo je u dalekom brazilu...
treba mu pruziti jos jednu sansu. ako nas je mogo odvest na sp more vala i na ep, jer se ep igra u francuskoj a sp bilo je u dalekom brazilu...
-
todd_smith
#59191 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa Vaha gleda vlasititi dzep, ali zato posao koji radi, radi ga bas tako da zaradi sve sto mu se da.
Normalno da ljubav prema domovini ne igra ulogu neku kada se ti satra za domovinu, dok te handre iz Saveza debili kojima ista domovina ne znaci nista.
I na kraju ispadnes donji, dok oni ostaju tu gdje su.
Pa koja ce budala to da radi?
Normalno da ljubav prema domovini ne igra ulogu neku kada se ti satra za domovinu, dok te handre iz Saveza debili kojima ista domovina ne znaci nista.
Last edited by todd_smith on 17/11/2014 13:51, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#59192 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nosara wrote:Amar ili potop...
potop daj i ode mi noga...
- cyprus
#59193 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja baš zbog toga gotivim AmaraIker C wrote:Jedini Amarov problem je objektivnost. On bi hladno dobio Kipar, Andoru i Vels ali bi izjavio da u Brisel ide na izlet. Rekao bi da njihovi igrači vrijede puno više i da nemamo nikakvih šansi. Za Izrael bi rekao da su favoriti jer imaju puno bolju infrastrukturu ali bi njih pokušao pobjediti.
-
Nomo
#59194 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
hizo ramidovic wrote:lahko je bit general poslje bitke.a kad nas je odveo na sp u brazilu svi su ga falili. i neznam u cemu vidite njeguvu krivicu za poraz od izraela? pa izrael je jaka ekipa i cak smo dobro i prosli, mogli su nam 5 komada zavalit.sad svi pljuju po susicu
treba papetu dat jos jednu sansu da proba odvest ovu reprezentaciju na ep. ako ponudi ostavku treba je odbit.
otkud sad , kada ima more ljudi pljuju po njemu pune 4 godine . u kojem ti svijetu zivis . ako ti izrael jaka ekipa ti blage veze nemas o lotanju . ti ne znas ni sta je korner kada tako lupetas . ko je tebi rekao da nas je seljak iz zavidovica odveo na sp . ciro sve napravio i on dosao i na jedvite jade prosao najlaksu skupinu . da ne pricam o tim blamazama u zenici ....
- O'zone
- Globalni moderator
#59195 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A da malo pričekamo
Mi naložili, ražanj se uveliko okreće a zec sjedi u šumarku i drka k@ru
Mi naložili, ražanj se uveliko okreće a zec sjedi u šumarku i drka k@ru
-
condy
#59196 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da mu platis koliko trazi, sve bi njemu bilo med i mljeko.todd_smith wrote:Pa Vaha gleda vlasititi dzep, ali zato posao koji radi, radi ga bas tako da zaradi sve sto mu se da.
- OldMayor
#59197 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Amarov problem je sto ne bi bio bolje rjesenje.Iker C wrote:Jedini Amarov problem je objektivnost. On bi hladno dobio Kipar, Andoru i Vels ali bi izjavio da u Brisel ide na izlet. Rekao bi da njihovi igrači vrijede puno više i da nemamo nikakvih šansi. Za Izrael bi rekao da su favoriti jer imaju puno bolju infrastrukturu ali bi njih pokušao pobjediti.
Dakle, je li nama cilj da idemo ka boljem ili onako eto da stagniramo i nesta isprobavamo?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#59198 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nije fer sad brata Luckyija prozivat...zamislite kako je tek sad njemu teško....do zadnje je bio uz Papketa i ovaj mu tek sad pokaza pravo licestakasa wrote:Pa kad je luckylaka bio organizator tefericapici wrote:AhmetShabo wrote:Stvarno, lik nas je vratio na nulu.Razbio atmosferu, poljuljo samopouzdanje, stvorio nezadovoljstvo. Sve je pocelo protiv amerike. zaplelo se sa Egiptom, a kulminiralo protiv Nigerije. Toliko je gresaka ovaa spodoba napravila, da je davno trebao dobit otkaz.Nakon neuspjeha na SP, dakle nisi prosao grupu, hvala ti i cao.
upravo...onako zajebavanje repke odavno nisam vidiJo...Ćak i poraz od portugalaca mi je lakše pao od onog protiv Hamerike...nidje veze...tad se je pogubilo sve i dolazak maljog amidžinog ni za krasan QuJaC...pape allajHmanet idi treniraj NK MejtašH...
. Dobro je i ispalo...
jedino još čekam da čujem kako je forum krvi za sve a da je za Haifu konkretno krivo more jer mi smo jedna kontinentalna reprezentacija, ne svikla na morsku hranu itd. itd.
- Tvrtko II Kotromanić
#59199 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Amar za selektora

- phillie
#59200 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Inace, sadasnji selektor je osvajao lige prvaka i tako to...sumirprimus wrote:u jebte led,cuj precijenjen...de ba malo odvadi,mnogo li je...condy wrote: On je isti profesionalac kao i Ćiro Blažević![]()
Ljudi zaboravljaju da iako imamo odlicnu ekipu, hajd recemo medju 20 u svijetu, nas Savez je tek stao na svoje noge u finansijskom smislu. Mi finansijski ne mozemo ispratiti strucnjaka koji bi "nas impresionirao" a niko od takvih strucnjaka nece da radi za kikiriki (da njima je pola miliona eura godisnje kikiriki), bez obzira sto imamo repku punu potencijala, ali s druge strane skoro pa nemogucu misiju plasmana na EP (inace jedinog nacina finansiranja Saveza).