Namjerno su pustili ovaj snimak.
Sad će ići na neke pregovore, gdje će se tražiti "kompromis". Stvoriš sam problem kojeg si onda spreman "riješavati" ako dobiješ ustupke.
Neće Srbija ništa dobiti. Jer je Vučić pregovarač sa Natom.Student_u_Ostavci wrote: ↑05/11/2022 21:45Srbija jedino što može dobiti sa ovom destabilizacijom su NATO avioni iznad Srbije. Zamisli glumiti silu a znaš da ćeš dobiti po nosu ako pokušaš bilo šta na Kosovu.![]()
-"Kada rusija pokori Ukrajnu ide stvaranje tzv srbskog sveta"zavrzlama wrote: ↑06/11/2022 00:37 Srbija je strateski,vojni i moralni gubitnik ratova koje su izazvali i vodili....sta im preostaje...preostaje izcekivanje tektonskih pomjeranja na svjetskoj geopolitickoj sceni gdje bi kao njima islo na ruku,jer bi se srpski svet poklopio sa interesom velikih sila...dok cekaju to vrijeme valja satanizovano stado drzat radikalno,ubijat svaki vid suzivota sa drugim i drugacijim i sjediti na vise stolica...
Balada ce se zavrsiti sa gradjanskim ratom u samoj srbiji...
Cije su ovo zelje i pozdravi ?MinistarKulture wrote: ↑06/11/2022 13:35 -"Kada rusija pokori Ukrajnu ide stvaranje tzv srbskog sveta"
-"Nama odgovara vise da pobedi Ukraina jer tada ce se Amerika povuci sa Balkana i ukida se Kosovo i BiH"
serbske mitomanijeDonieBrasco wrote: ↑06/11/2022 13:37Cije su ovo zelje i pozdravi ?MinistarKulture wrote: ↑06/11/2022 13:35 -"Kada rusija pokori Ukrajnu ide stvaranje tzv srbskog sveta"
-"Nama odgovara vise da pobedi Ukraina jer tada ce se Amerika povuci sa Balkana i ukida se Kosovo i BiH"
Hoce bas ce USA (citaj NATO) da ode sa Balkana i dati ruskoj protitutki zvanoj Srrbija ogroman teritoriji, bilo Ukrajina pobjedi ili izgubi.
US ce da pritisce Kurtija dok ne pukne i da Vucicu mini RS. Traje to vec duze vrijeme. Vidjecemo da li ce izdrzati.sehohari wrote: ↑06/11/2022 17:59 https://vijesti.ba/clanak/583718/srbi-d ... je-obaveze
Hill govori kosovskim vlastima da hitno krenu u pregovore o formiranju ZSO.
Bit će na kraju da je ovo sve dogovorena akcija zapada i Vučića sa ciljem pravljenja pritiska na Prištinu.
Joj Kurtija"Međutim, nisu dočekali 21. novembar, a Beograd je počeo sa prijetnjama i pripremama za destabilizaciju Kosova. Dakle, nešto drugo je u pitanju. Jasno je o čemu se radi: predsjednik Srbije je lagao i razočarao Amerikance i Evropljane, vrlo često se sastaje i koordinira sa ruskim ambasadorom u Beogradu. Srbija, budući da nije demokratska zemlja, postaje oruđe Kremlja. Takođe, čini se da je bivši portparol Miloševićeve stranke, sada ministar vanjskih poslova Srbije, moćniji od bivšeg ministra informisanja Miloševića, sada predsjednika Srbije. Ovo je njihova lična borba za vlast, ni za građane ni za državu", istakao je kosovski premijer.
"Nema potrebe da gubite vrijeme i nastavljate da odlažete. Podržavajući Miloševića i Šešelja prije četvrt vijeka, napustili ste Kosovo. Podržavajući Putina i Lavrova danas, napuštate Evropu. Pozivam sve građane Srbije na Kosovu da zadrže mir, mir i sigurnost. Nisam ja premijer protiv vas, ali Beograd je protiv mene. Ja sam premijer koji će vam služiti poštujući ustavnost i zakonitost Republike Kosovo", poručio je.
Je li ti Mislis da su Šiptari ko Bošnjaci?Student_u_Ostavci wrote: ↑07/11/2022 07:32 Ako Šiptari popuste i tamo se formira ZSO, potpisali su sebi smrtnu presudu. BiH je očiti dokaz da to ne funkcionira.
Moguce je da su ovi sto su bili prije Kurtija i Osmani nesto potpisali. Vjerovatno Thaci i ekipa koji su sad u Haagu. Nesto tipa manja kazna u Haagu za te Opstine. Zato Ameri i traze to. Ne bi trazili da nema negdje potpisa albanske strane.Student_u_Ostavci wrote: ↑07/11/2022 07:32 Ako Šiptari popuste i tamo se formira ZSO, potpisali su sebi smrtnu presudu. BiH je očiti dokaz da to ne funkcionira.
Ne,Ludzak wrote: ↑07/11/2022 10:52Je li ti Mislis da su Šiptari ko Bošnjaci?Student_u_Ostavci wrote: ↑07/11/2022 07:32 Ako Šiptari popuste i tamo se formira ZSO, potpisali su sebi smrtnu presudu. BiH je očiti dokaz da to ne funkcionira.
Albanci jebem ga ja. Albanci!!Student_u_Ostavci wrote: ↑07/11/2022 07:32 Ako Šiptari popuste i tamo se formira ZSO, potpisali su sebi smrtnu presudu. BiH je očiti dokaz da to ne funkcionira.