Sad kad ubace pinkove, moraćeš napraviti update liste
Neka idu po redu nakon toga, a ove lokalce im možemo halaliti i ako ih ne dodaju u ponudu.
edit:@MTV je kao inspektor Monk, pravi perfekcionista
Moderator: Benq
Ja se pokusam suzdrzat al to je jace od menedembele wrote:Pa dobro, na @crnog više ne treba trošiti riječi. Neka i on nastavi kao i do sada a i ti sa svojom "gnjavažom".
ViĐo sam.hipija wrote:Ako bi dodali 20% onoga što jenaveo bilo bi super.
Nego primjeti li iko da nam Adrian hrabro zaginu na BHT temi od prije dva-tri dana? Mučki su ga sačekali u zasjedi i poslali na rehabilitaciju u Banoviće
Imaš trenutnu akciju za korisnike koji ne koriste Duo/Trio pakete.batara wrote:@telemach, imam ugovor sa telekomom do aprila/fiksni telefon/ a kablovsku i internet koristim od HS-a koji su u vasem vlasnistvu. Interesuje me posto kontam da uzmem neki od trio paketa, da li cu moci zadrzati isti broj fiksnog i ima li neka akcija za nas ove sto jos nismo presli na digitalu? Ako moze odgovor..pozz
Vidio sam sve, samo me interesuje sto za obicni trio grande paket vise nema u ponudi arenasport kanala i cinestar premierecrnivrag wrote:Imaš trenutnu akciju za korisnike koji ne koriste Duo/Trio pakete.batara wrote:@telemach, imam ugovor sa telekomom do aprila/fiksni telefon/ a kablovsku i internet koristim od HS-a koji su u vasem vlasnistvu. Interesuje me posto kontam da uzmem neki od trio paketa, da li cu moci zadrzati isti broj fiksnog i ima li neka akcija za nas ove sto jos nismo presli na digitalu? Ako moze odgovor..pozz
Kada odeš na web stranicu Telemach-a vidjećeš smanjene cijene paketa.
A što se tiče fiksnog telefona, možeš prenijeti broj u Telemach mrežu, samo je potrebno da od Telecom-a doneseš dokaz o izmirenim obavezama, i podneseš zahtjev za prenos broja, a ostalo će Telemach srediti, i ubrzo ćeš dobiti fiksnu liniju na koju će te ljudi moći dobiti pozivanjem broja koji si prenio u Telemach mrežu
Mislim da ih nisu unijeli na stanicu, jer bi tim postupkom zbunili postojeće korisnike ovih paketa, a kao što reklama kaže novi korisnici koji se odluče za neki od paketa dobijaju Arena Sport paket, Sport Klub paket i Cinestar Premiere HD paket.batara wrote: Vidio sam sve, samo me interesuje sto za obicni trio grande paket vise nema u ponudi arenasport kanala i cinestar premiere
Eto vam prilike da slusate zelje korisnika! Rukomet samo sto nije poceo, a rtl ce biti ugasen 100%Telemach wrote:@probook
Za sada nemamo novosti vezano za navedeni kanal.
Sad sam gledao pregled programa i utakmice koje ne idu na RTRS-u će ići na RTRS Plus-u, tako da će sa ova dva kanala obuhvatiti sve utakmice, dok će RTL prenositi samo po jednu utakmicu dnevno.probook wrote:Eto vam prilike da slusate zelje korisnika! Rukomet samo sto nije poceo, a rtl ce biti ugasen 100%Telemach wrote:@probook
ja sam produžio ugovor u maju mjesecu običan trio grande paket i rekoše da će biti arene puštane 2 godine za ove cinester kanale ne znam koliko će raditicrnivrag wrote:Mislim da ih nisu unijeli na stanicu, jer bi tim postupkom zbunili postojeće korisnike ovih paketa, a kao što reklama kaže novi korisnici koji se odluče za neki od paketa dobijaju Arena Sport paket, Sport Klub paket i Cinestar Premiere HD paket.batara wrote: Vidio sam sve, samo me interesuje sto za obicni trio grande paket vise nema u ponudi arenasport kanala i cinestar premiere
Tada nije bila aktuelna ova akcija koja je sada aktuelna.kokikol wrote: ja sam produžio ugovor u maju mjesecu običan trio grande paket i rekoše da će biti arene puštane 2 godine za ove cinester kanale ne znam koliko će raditi
Ja sam prešao sredinom decembra i dobio Arene i Cs HD 1 i 2crnivrag wrote:Tada nije bila aktuelna ova akcija koja je sada aktuelna.kokikol wrote: ja sam produžio ugovor u maju mjesecu običan trio grande paket i rekoše da će biti arene puštane 2 godine za ove cinester kanale ne znam koliko će raditi
i RTL 2 će prenositi utakmice.crnivrag wrote:Sad sam gledao pregled programa i utakmice koje ne idu na RTRS-u će ići na RTRS Plus-u, tako da će sa ova dva kanala obuhvatiti sve utakmice, dok će RTL prenositi samo po jednu utakmicu dnevno.probook wrote:Eto vam prilike da slusate zelje korisnika! Rukomet samo sto nije poceo, a rtl ce biti ugasen 100%Telemach wrote:@probook
Ali ko je kupio prava za prenos u BiH, na kojim kanalima mozemo regularno gledati prvenstvo.fusion_ba wrote:i RTL 2 će prenositi utakmice.crnivrag wrote:Sad sam gledao pregled programa i utakmice koje ne idu na RTRS-u će ići na RTRS Plus-u, tako da će sa ova dva kanala obuhvatiti sve utakmice, dok će RTL prenositi samo po jednu utakmicu dnevno.probook wrote:
Eto vam prilike da slusate zelje korisnika! Rukomet samo sto nije poceo, a rtl ce biti ugasen 100%
RTRS i RTRS Plus.kakaljin wrote: Ali ko je kupio prava za prenos u BiH, na kojim kanalima mozemo regularno gledati prvenstvo.
Onda bi vjerovatno i BHRT i FTV vrsile prenos, jer do sada su svi zajedno kupovali ovakva prava za prenose na drzavnom nivoufusion_ba wrote:RTRS i RTRS Plus.kakaljin wrote: Ali ko je kupio prava za prenos u BiH, na kojim kanalima mozemo regularno gledati prvenstvo.
Ovaj put je samo RTRS kupio prava prenosa http://lat.rtrs.tv/program/emisija.php?id=581kakaljin wrote:Onda bi vjerovatno i BHRT i FTV vrsile prenos, jer do sada su svi zajedno kupovali ovakva prava za prenose na drzavnom nivoufusion_ba wrote:RTRS i RTRS Plus.kakaljin wrote: Ali ko je kupio prava za prenos u BiH, na kojim kanalima mozemo regularno gledati prvenstvo.
Malo kasnim sa povratnom informacijom, pardon. Uglavnom, nismo nista jos napravili, sutra nova tura poziva. I veliko hvala na ljubaznosti, osoblje je kul bgm, zvat cu cesceTelemach wrote:.