Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
dembele

#59126 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

Odlična lista @crni. :thumbup:
Sad kad ubace pinkove, moraćeš napraviti update liste :D
Neka idu po redu nakon toga, a ove lokalce im možemo halaliti i ako ih ne dodaju u ponudu.

edit:@MTV je kao inspektor Monk, pravi perfekcionista :thumbup:
MTV

#59127 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Fala :mrgreen:
Al najvece zasluge pripadaju Crnom na ovoj themi. Ja samo malo gnjavim raju :mrgreen: :mrgreen:
dembele

#59128 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

Pa dobro, na @crnog više ne treba trošiti riječi. Neka i on nastavi kao i do sada a i ti sa svojom "gnjavažom". :D
hipija

#59129 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Ako bi dodali 20% onoga što je :evil: naveo bilo bi super.
Nego primjeti li iko da nam Adrian hrabro zaginu na BHT temi od prije dva-tri dana? Mučki su ga sačekali u zasjedi i poslali na rehabilitaciju u Banoviće :D
MTV

#59130 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

dembele wrote:Pa dobro, na @crnog više ne treba trošiti riječi. Neka i on nastavi kao i do sada a i ti sa svojom "gnjavažom". :D
Ja se pokusam suzdrzat al to je jace od mene :lol: :lol:
hipija wrote:Ako bi dodali 20% onoga što je :evil: naveo bilo bi super.
Nego primjeti li iko da nam Adrian hrabro zaginu na BHT temi od prije dva-tri dana? Mučki su ga sačekali u zasjedi i poslali na rehabilitaciju u Banoviće :D
ViĐo sam.
Realno sam se zaletio jer je par postova ranije uvazeni administrator postavio izricitu napomenu tko sljedeci pomene rijec Telemach ce biti banovan... Admin je to uradio jer su i jedna i druga strana krenuli svasta pisat i sta jeste i sta nije tacno i njemu prekipilo, pobrisao sve i banovo naseg Adru koji vjerovatno nije procitao ono sto pise. Al vratiti ce se on pa ce nam ispricat kako je bilo u turistickom obilasku Banovica.
c_g

#59131 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

Kakva lista, bravo crni. :thumbup:
Telemach, znaš šta ti je raditi. Tržište se mora zakucati, već sada su u vrhu, s ovim dodatnim kanalima zacementirali bi sve. :izet:
Telemach

#59132 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@c_g

Hvala na prijedlozima :)
batara

#59133 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by batara »

@telemach, imam ugovor sa telekomom do aprila/fiksni telefon/ a kablovsku i internet koristim od HS-a koji su u vasem vlasnistvu. Interesuje me posto kontam da uzmem neki od trio paketa, da li cu moci zadrzati isti broj fiksnog i ima li neka akcija za nas ove sto jos nismo presli na digitalu? Ako moze odgovor..pozz
crnivrag

#59134 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

batara wrote:@telemach, imam ugovor sa telekomom do aprila/fiksni telefon/ a kablovsku i internet koristim od HS-a koji su u vasem vlasnistvu. Interesuje me posto kontam da uzmem neki od trio paketa, da li cu moci zadrzati isti broj fiksnog i ima li neka akcija za nas ove sto jos nismo presli na digitalu? Ako moze odgovor..pozz
Imaš trenutnu akciju za korisnike koji ne koriste Duo/Trio pakete.

Kada odeš na web stranicu Telemach-a vidjećeš smanjene cijene paketa.

A što se tiče fiksnog telefona, možeš prenijeti broj u Telemach mrežu, samo je potrebno da od Telecom-a doneseš dokaz o izmirenim obavezama, i podneseš zahtjev za prenos broja, a ostalo će Telemach srediti, i ubrzo ćeš dobiti fiksnu liniju na koju će te ljudi moći dobiti pozivanjem broja koji si prenio u Telemach mrežu :)
batara

#59135 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by batara »

crnivrag wrote:
batara wrote:@telemach, imam ugovor sa telekomom do aprila/fiksni telefon/ a kablovsku i internet koristim od HS-a koji su u vasem vlasnistvu. Interesuje me posto kontam da uzmem neki od trio paketa, da li cu moci zadrzati isti broj fiksnog i ima li neka akcija za nas ove sto jos nismo presli na digitalu? Ako moze odgovor..pozz
Imaš trenutnu akciju za korisnike koji ne koriste Duo/Trio pakete.

Kada odeš na web stranicu Telemach-a vidjećeš smanjene cijene paketa.

A što se tiče fiksnog telefona, možeš prenijeti broj u Telemach mrežu, samo je potrebno da od Telecom-a doneseš dokaz o izmirenim obavezama, i podneseš zahtjev za prenos broja, a ostalo će Telemach srediti, i ubrzo ćeš dobiti fiksnu liniju na koju će te ljudi moći dobiti pozivanjem broja koji si prenio u Telemach mrežu :)
Vidio sam sve, samo me interesuje sto za obicni trio grande paket vise nema u ponudi arenasport kanala i cinestar premiere :run:
crnivrag

#59136 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

batara wrote: Vidio sam sve, samo me interesuje sto za obicni trio grande paket vise nema u ponudi arenasport kanala i cinestar premiere :run:
Mislim da ih nisu unijeli na stanicu, jer bi tim postupkom zbunili postojeće korisnike ovih paketa, a kao što reklama kaže novi korisnici koji se odluče za neki od paketa dobijaju Arena Sport paket, Sport Klub paket i Cinestar Premiere HD paket.
probook

#59137 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by probook »

Telemach wrote:@probook

Za sada nemamo novosti vezano za navedeni kanal.
Eto vam prilike da slusate zelje korisnika! Rukomet samo sto nije poceo, a rtl ce biti ugasen 100%
crnivrag

#59138 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

probook wrote:

Eto vam prilike da slusate zelje korisnika! Rukomet samo sto nije poceo, a rtl ce biti ugasen 100%
Sad sam gledao pregled programa i utakmice koje ne idu na RTRS-u će ići na RTRS Plus-u, tako da će sa ova dva kanala obuhvatiti sve utakmice, dok će RTL prenositi samo po jednu utakmicu dnevno.
kokikol

#59139 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

crnivrag wrote:
batara wrote: Vidio sam sve, samo me interesuje sto za obicni trio grande paket vise nema u ponudi arenasport kanala i cinestar premiere :run:
Mislim da ih nisu unijeli na stanicu, jer bi tim postupkom zbunili postojeće korisnike ovih paketa, a kao što reklama kaže novi korisnici koji se odluče za neki od paketa dobijaju Arena Sport paket, Sport Klub paket i Cinestar Premiere HD paket.
ja sam produžio ugovor u maju mjesecu običan trio grande paket i rekoše da će biti arene puštane 2 godine za ove cinester kanale ne znam koliko će raditi
crnivrag

#59140 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

kokikol wrote: ja sam produžio ugovor u maju mjesecu običan trio grande paket i rekoše da će biti arene puštane 2 godine za ove cinester kanale ne znam koliko će raditi
Tada nije bila aktuelna ova akcija koja je sada aktuelna.
zateznistub

#59141 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

crnivrag wrote:
kokikol wrote: ja sam produžio ugovor u maju mjesecu običan trio grande paket i rekoše da će biti arene puštane 2 godine za ove cinester kanale ne znam koliko će raditi
Tada nije bila aktuelna ova akcija koja je sada aktuelna.
Ja sam prešao sredinom decembra i dobio Arene i Cs HD 1 i 2
batara

#59142 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by batara »

@crnivrag, hvala druze na informaciji :thumbup:
Telemach

#59143 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Zdravo batara,

Hvala Vam na interesovanju. Odgovor je potvrdan, možete prenijeti Vaš broj telefona i ostvariti dodatne benefite i pogodnost, dovoljno je samo da nam se javite u pp.
Podsjećamo da u aktuelnoj akcijskoj ponudi, potencijalni korisnici koji se opredijele za jedan od Trio Grande paketa dobiva umanjenje računa u vidu -10 KM, Cinestar Premiera HD, Arena Sport SD paket, kao i telefonski aparat.
Kao i do sada trudimo se za naše korisnike pripremiti zanimljive akcijske pogodnosti i najbolje ponude, vjerujemo da će tako biti i u periodu kada budete prenosili Vaš broj na našu mrežu. :)
Last edited by Telemach on 12/01/2018 08:24, edited 1 time in total.
fusion_ba

#59144 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

crnivrag wrote:
probook wrote:

Sad sam gledao pregled programa i utakmice koje ne idu na RTRS-u će ići na RTRS Plus-u, tako da će sa ova dva kanala obuhvatiti sve utakmice, dok će RTL prenositi samo po jednu utakmicu dnevno.
i RTL 2 će prenositi utakmice.
kakaljin

#59145 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

fusion_ba wrote:
crnivrag wrote:
probook wrote:
i RTL 2 će prenositi utakmice.
Ali ko je kupio prava za prenos u BiH, na kojim kanalima mozemo regularno gledati prvenstvo.
fusion_ba

#59146 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

kakaljin wrote: Ali ko je kupio prava za prenos u BiH, na kojim kanalima mozemo regularno gledati prvenstvo.
RTRS i RTRS Plus.
kakaljin

#59147 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

fusion_ba wrote:
kakaljin wrote: Ali ko je kupio prava za prenos u BiH, na kojim kanalima mozemo regularno gledati prvenstvo.
RTRS i RTRS Plus.
Onda bi vjerovatno i BHRT i FTV vrsile prenos, jer do sada su svi zajedno kupovali ovakva prava za prenose na drzavnom nivou
fusion_ba

#59148 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

kakaljin wrote:
fusion_ba wrote:
RTRS i RTRS Plus.
Onda bi vjerovatno i BHRT i FTV vrsile prenos, jer do sada su svi zajedno kupovali ovakva prava za prenose na drzavnom nivou
Ovaj put je samo RTRS kupio prava prenosa http://lat.rtrs.tv/program/emisija.php?id=581
Oni npr. imaju i italijansku ligu nedjeljom za razliku od BHRT i FTV.
Cvikeras

#59149 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Cvikeras »

Telemach wrote:.
Malo kasnim sa povratnom informacijom, pardon. Uglavnom, nismo nista jos napravili, sutra nova tura poziva. I veliko hvala na ljubaznosti, osoblje je kul bgm, zvat cu cesce :D
aditon

#59150 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

da li je moguće uvesti internet konekciju u automobil i na koji način i po kojoj cijeni

sinoć sam imao poziv s broja za koji sumnjam da je iz telemacha...nisam prijavljivao nikakve smetnje pa nisam siguran
Locked