Jel kucalo srce Vahi za Alzir, za Obalu? Pa ih je vodio odlicno. Zakuca srce, pa i Vaha zaplaka na kraju za nekakvim Alzirom jbt.Nomo wrote:Stranac moze voditi neki klub ali repku mora voditi onaj kome srce kuca za BiH . Samo onaj ko moze zaplakati za BiH moze voditi reprezantaciju BiH . Ako ima takvih u Hravatskoj , Srbiji , Njemackoj , Rusiji , Rumuniji ...bujrum . Neka dodju i neka od nas vode na krov svijeta ali ja takvog jos nisam ni vidio . Cak i Ciro koji je rodjen u Travniku vise voli Hrvatsku . Ali nebitno . Ciro je napravio dobar posao slozio tim a momak iz Zavidovica dosao na gotovo . Da skratim . moj izbor je Dusan Bajevic .Vahid H je cudan tip . Komicno prica bosanski jezik ( kazem ja ) kao da rodjen u Parizu a ne u Jablanici . Novac mu sve i samo o novcu prica . ,, Ja sam bio bogat i ponovo sam bogat ,, kaze u nedjeljom u 2 kod Stankovica . Princ sa Neretve je najbolje rjesenje . Barbarez takodje . Veze i rodjaci , talovi i braca i sestrici , jednom rjecju balinluk , e to ne treba . kada ukinemo balinluk dobicemo i reprezentaciju i drzavu kojoj ce se drugi klanjati .
Trenutno, sto se mene tice, mozemo igrati i bez trenera, samo da ne gledam Safeta. Toliko mi se ogadio lik, a bio mi je drag. I mnogima. Jednostavno ne vidim i ne mogu da ga vise posmatram samo kao igraca koji je bio legenda, sad mi je toliko mrzak da je to nenormalno.
Znaci nek igraci sjednu, dogovore se svako na svoju poziciju i nek igraju. I sto puta bi bolje odigrali nego ove ludorije sto je izvodio.
Znaci Spahu i Dzeku ponovo za selektore!