BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
beni-bu-man

#59076 Re: BHTelecom All About

Post by beni-bu-man »

bas si pacenik
Vidal89

#59077 Re: BHTelecom All About

Post by Vidal89 »

mirza_15 wrote:Ko ima tehničku mogućnost 25/2 u mojatv paketima. Za dodatnih 5 KM od 01.11. 50/8 Mbps. To je ukupno 41 KM za IPTV i 50/8 Mbps. Mislim da je to više nego konkurentno kada je brzina interneta u pitanju.
Mirza je li moguce da svima povecavaju samo meni opada? Nekad je bilo i 10 do je upaljen stb, sad kad je upaljen 5-6 je max, a download uvijek oko 0.75?
Cossack

#59078 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

jarobot wrote: Zsšto se brukam pa histori gidinama vrti 4 debila amerčka , kako ko fol prodju i kupuju. Na diskavriju namještene ekspedicije gdje su ko fol u opasnosti a sve to kao snima kamerman koji je na 5 metara i njemu je super....itd da dalje ne pričam. To što ti smatraš da je sve domaće smeće a sve što dolazi iz svijeta dono to je tvoj problem. Zato i gubimo identitet , jedemo govna koja nam poturaju kao zdravu ishranu..uče nas da je sport kad se dva majmuna tuku u kavezu itd.
Svakom svoje ali samo kažem da treba uvesti sto više domaćih Bosanski kanala a suziti prodtor smu tipa farmi i grand kurava. Opet ću ti reći da tvUSK uopšte nije nezanimljiv i ima svoju publiku. Tebi ako se ne gleda stavi na kraj liste i gotovo.
RTV USK ima sasvim solidan program.

http://www.rtvusk.ba/tvprogram?datum=2018-10-30
PlusSA

#59079 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

Ako može RTV Slon HD da se ubaci :thumbup:
beni-bu-man

#59080 Re: BHTelecom All About

Post by beni-bu-man »

PlusSA wrote:Ako može RTV Slon HD da se ubaci :thumbup:
predji na logosoft :lol: :lol: :lol:

ja fakat pojma nemam sta vi u zivotu gledate :lol:
diablobih

#59081 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

beni-bu-man wrote:

Ne brini, ovaj se sprda.

Nego cuj onog jare, eto nije sport, hiljadama godina se ljudi bore za zabavu nasu, sada ih jos placamo da ih gledamo, normalno je da je sport.

Pored tih sto prodaju stvari i love krabe i sta vec ne (od kojih isto tako mozes nauciti nesto), imas i prave naucne i historijske emisije koje ne moze RTV Zenica otkupiti niti bi imali zelje da to prikazu svojim gledateljima.
beni-bu-man

#59082 Re: BHTelecom All About

Post by beni-bu-man »

diablobih wrote:
beni-bu-man wrote:

Ne brini, ovaj se sprda.

Nego cuj onog jare, eto nije sport, hiljadama godina se ljudi bore za zabavu nasu, sada ih jos placamo da ih gledamo, normalno je da je sport.

Pored tih sto prodaju stvari i love krabe i sta vec ne (od kojih isto tako mozes nauciti nesto), imas i prave naucne i historijske emisije koje ne moze RTV Zenica otkupiti niti bi imali zelje da to prikazu svojim gledateljima.
ma onaj "jaro" je pacnenik teski
crnivrag

#59083 Re: BHTelecom All About

Post by crnivrag »

Kao što sam i prognozirao, od danas u ponudi "Moje TV" se nalazi kanal "Nova BH HD" :)
PlusSA

#59084 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

Nije lose za tekme :thumbup:

Korisno, valja ubace Eurosport 1 i 2 u HD šemu.
nardawg

#59085 Re: BHTelecom All About

Post by nardawg »

mirza_15 wrote:Ko ima tehničku mogućnost 25/2 u mojatv paketima. Za dodatnih 5 KM od 01.11. 50/8 Mbps. To je ukupno 41 KM za IPTV i 50/8 Mbps. Mislim da je to više nego konkurentno kada je brzina interneta u pitanju.
Jel 100% ovo ide od 01.11?
Cule10

#59086 Re: BHTelecom All About

Post by Cule10 »

Još daa ubace i Cinestar kanale..bilo bi super
Revolucionar ★

#59087 Re: BHTelecom All About

Post by Revolucionar ★ »

Nece tu nikad biti poboljsanja usluge dok u zraku visi prodaja i privatizacija telekoma. Sto je evidentnije gubljenje koraka sa konkurencijom to ce izvjesno ubrzat kockaste glave da se odluce na prodaju. Ovakav odnos snaga i stanje na terenu i pogoduje toj prici.
avaks

#59088 Re: BHTelecom All About

Post by avaks »

Pa kako će i biti, hoću im ostaviti pare ali ne može, fakat kockaste glave :lol:
Znači ako potpišem ugovor na 24 mjeseca, tarifa nolimit M uz prenos broja ne mogu uzeti p20 pro na rate. Ono genijalno :thumbup:
Na dva mjesta mi je potvrđeno, politika firme NULA, sretno i prijatno.
beni-bu-man

#59089 Re: BHTelecom All About

Post by beni-bu-man »

avaks wrote:Pa kako će i biti, hoću im ostaviti pare ali ne može, fakat kockaste glave :lol:
Znači ako potpišem ugovor na 24 mjeseca, tarifa nolimit M uz prenos broja ne mogu uzeti p20 pro na rate. Ono genijalno :thumbup:
tako kad sam se davno nekad raspitivao za pretplatu u BhTelecomu, kad mi poce teta nabrajati sta mi treba, isto kao da kredit dizes :izet:
avaks

#59090 Re: BHTelecom All About

Post by avaks »

A hajde cips, m2 obrazac zajebancije, to je svugdje da se oni osiguraju.
Završio bih sve za dan ali brate kad neće ljudi tvoje pare, nema dalje, jad od firme :izet:
amar1994

#59091 Re: BHTelecom All About

Post by amar1994 »

beni-bu-man wrote: tako kad sam se davno nekad raspitivao za pretplatu u BhTelecomu, kad mi poce teta nabrajati sta mi treba, isto kao da kredit dizes :izet:
:lol: :lol:

znam,puna fascikla bila kad sam predavao,dokaz o onom,dokaz o ovom,idi u q :bih: :run:
beni-bu-man

#59092 Re: BHTelecom All About

Post by beni-bu-man »

avaks wrote:A hajde cips, m2 obrazac zajebancije, to je svugdje da se oni osiguraju.
Završio bih sve za dan ali brate kad neće ljudi tvoje pare, nema dalje, jad od firme :izet:
jarane konkurencija mi trazila Licnu i da sam zaposlen na memorandumu firme i toeto
beni-bu-man

#59093 Re: BHTelecom All About

Post by beni-bu-man »

amar1994 wrote:
beni-bu-man wrote: tako kad sam se davno nekad raspitivao za pretplatu u BhTelecomu, kad mi poce teta nabrajati sta mi treba, isto kao da kredit dizes :izet:
:lol: :lol:

znam,puna fascikla bila kad sam predavao,dokaz o onom,dokaz o ovom,idi u q :bih: :run:
upravo to, ima ko hoce pare a iskreno zajebo bi se da sam uzeo u BhTelecomu pretplatu
REDDEVILS

#59094 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

crnivrag wrote:Kao što sam i prognozirao, od danas u ponudi "Moje TV" se nalazi kanal "Nova BH HD" :)
Samo da potvrdim da se Nova TV HD nalazi u ponudi Moja TV i da se kanal preuzima optičkim putem kao sto preuzimaju telemach i txtv sto znaci da na HD verziji nema onog znaka za zaštitu united Media grupe u lijevom gornjem uglu dok kod SD verzije kanala ima :)
sencobih

#59095 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Otvarači očiju svaki put kad Telemah podigne cijene, dođu ovdje da nas ubjeđuju kako nema ništa da valja u bh telecomu
Maharadza

#59096 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

avaks wrote:Pa kako će i biti, hoću im ostaviti pare ali ne može, fakat kockaste glave :lol:
Ma šta će im tvoje pare, kada im broj korisnika 'stalno raste' kako mirza provali ovdje svako malo... Znači iz države trbuhom za kruhom pobjegne 100k ljudi godišnje (a vjerovatno i više, naravno većinom iz Federacije) a njima broj korisnika raste...logično! :lol:
afannedim

#59097 Re: BHTelecom All About

Post by afannedim »

sencobih wrote:Otvarači očiju svaki put kad Telemah podigne cijene, dođu ovdje da nas ubjeđuju kako nema ništa da valja u bh telecomu
:thumbup:
mirza_15

#59098 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Maharadza wrote:
Ma šta će im tvoje pare, kada im broj korisnika 'stalno raste' kako mirza provali ovdje svako malo... Znači iz države trbuhom za kruhom pobjegne 100k ljudi godišnje (a vjerovatno i više, naravno većinom iz Federacije) a njima broj korisnika raste...logično! :lol:
Ja čitam zvanične mjesečne izvještaje, a ti gledaš u kašike. Logično, ti si u pravu. Samo nam još reci šta kašike kažu koliko je npr. 10 x 100k?
mirza_15

#59099 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

nardawg wrote:
Jel 100% ovo ide od 01.11?
Trebalo je 1.10. ali je prolongirano. Koliko znam trebalo bi krenuti od 1.11.
Maharadza

#59100 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

mirza_15 wrote:
Maharadza wrote:
Ja čitam zvanične mjesečne izvještaje, a ti gledaš u kašike. Logično, ti si u pravu. Samo nam još reci šta kašike kažu koliko je npr. 10 x 100k?
Just sayin', teško je to povjerovati kada imaš, pored masovnog egzodusa stanovništva iz države istovremeno i pad profita iz godine u godinu... :-)

Mada ide to sve uskoro na bubanj, pa realno ni ne čude ti podaci o "rastu broja korisnika", ipak valja navući neku budalu da uloži u ovu korumpiranu rupu od države! :mrgreen:
Locked