Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
horkesh

#59076 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

Ovaj PTPC-ov prilog je sve lijepo, objektivno i sažeto prenio vala, primjer kako to treba da se radi.

"Uslijedio je niz prozivki, uvreda i kritika lične prirode od strane opozicionih poslanika na račun predsjednika Srpske, koji im nije ostao dužan."

Sve jasno, brate.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#59077 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

VIJEĆE SIGURNOSTI
Inzkov Izvještaj UN-u: Dodik i SNSD su ublažili retoriku nakon sankcija SAD-a
i incko je pokleknuo i uvidijo istinu :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#59078 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Mile Puigdemont
Dokad misle ovi vrijeđati :twisted:
JThomas

#59079 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JThomas »

vidjela opozicija od mene na temi o kataloniji 8-)
arzuhal

#59080 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Pooch Demon :twisted:

Пучь дэмон
SmokingMan

#59081 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Bože pravde za najvećeg srpskog sina!
archi_a

#59082 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

glockov kolac wrote:Ima li gdje kompilacija misli, izreka i stavova našeg Gardijana za nas koji nisu gledali ovu junačku borbu?
Klixovi serveri nisu dovoljno veliki i jaki da bi mogli izdrzati upload jedne takve kompilacije. :D
Ali, evo par highlighta guardiJanovih umotvorina:" sta je, sta hos ti, ko ste vi, sta je, kome ti, sjedi dole, ja pricam, nije istina, eto istina je sve sto ste rekli, i sta sad, sta je, sta hoceti ti, sta hos vi, ko si, sta je, sta ces, sjedi dole, ja pricam, eto sta je, jeste i sta sad, sta mi mozete, sjedi dole, sta hos, sta je, kugo, tis mi rec, i sta sad, hajte eto vi, ja cu ovim mojim naredit, sta hos, kugo, klimaj samo glavom, smijesni ste, imal mog potpisa sa izetbegovicem, jesmo, pa sta, i sta sad, kormakova vam naredila da sjedite, sta hocete vi, sta je ti, pa ja, ha ja, i sta sad, sta gledas, sta klimas, sta hos, da me ti neces naslijediti, hahahahaha, sirina ti neka, nesto ti visina neka, hahahha, kugo, tis mi reci, ha ja, pa ja, jesmo potpisali smo, i sta sad, sta je, promijenili smo misljenje, mi rastemo, mi se nadogradjujemo, a vi sve polako, znaci nikad, sta me gledas cinicno, kormakova, ambasade, izetbegovic, sta je, naredili, sta je, sta klimas glavom, sta je, sta hocete, jeste, pa sta i sta sad, mi smoblokirali preko dvjesta zakona, mi smo blokirali napredak pih, nas je veci, evo javno mi smo blokirali tamo na zajdnickom nivou, sta he, mi smo srbi, sta hoćete, jesmo pa sta, ja doso ovdje, odoh kuci, sta jeeeeeee, sta hoceteeee..........

Hahahahahah
arzuhal

#59083 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

:lol: :lol:
sumirprimus

#59084 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

paprike i sijeno su ipak najaci :lol:
sumirprimus

#59085 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

il kad onom jednom rece za zenu, hos da ostane bez posla? jel? :shock: :lol:

salonci na aparatima :lol:
glockov kolac

#59086 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

archi_a wrote:
glockov kolac wrote:Ima li gdje kompilacija misli, izreka i stavova našeg Gardijana za nas koji nisu gledali ovu junačku borbu?
Klixovi serveri nisu dovoljno veliki i jaki da bi mogli izdrzati upload jedne takve kompilacije. :D
Ali, evo par highlighta guardiJanovih umotvorina:" sta je, sta hos ti, ko ste vi, sta je, kome ti, sjedi dole, ja pricam, nije istina, eto istina je sve sto ste rekli, i sta sad, sta je, sta hoceti ti, sta hos vi, ko si, sta je, sta ces, sjedi dole, ja pricam, eto sta je, jeste i sta sad, sta mi mozete, sjedi dole, sta hos, sta je, kugo, tis mi rec, i sta sad, hajte eto vi, ja cu ovim mojim naredit, sta hos, kugo, klimaj samo glavom, smijesni ste, imal mog potpisa sa izetbegovicem, jesmo, pa sta, i sta sad, kormakova vam naredila da sjedite, sta hocete vi, sta je ti, pa ja, ha ja, i sta sad, sta gledas, sta klimas, sta hos, da me ti neces naslijediti, hahahahaha, sirina ti neka, nesto ti visina neka, hahahha, kugo, tis mi reci, ha ja, pa ja, jesmo potpisali smo, i sta sad, sta je, promijenili smo misljenje, mi rastemo, mi se nadogradjujemo, a vi sve polako, znaci nikad, sta me gledas cinicno, kormakova, ambasade, izetbegovic, sta je, naredili, sta je, sta klimas glavom, sta je, sta hocete, jeste, pa sta i sta sad, mi smoblokirali preko dvjesta zakona, mi smo blokirali napredak pih, nas je veci, evo javno mi smo blokirali tamo na zajdnickom nivou, sta he, mi smo srbi, sta hoćete, jesmo pa sta, ja doso ovdje, odoh kuci, sta jeeeeeee, sta hoceteeee..........

Hahahahahah
Hvala :lol: :lol: :lol:
arzuhal

#59087 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

I onaj mi je momenat dobar kada Govedarica priča šta je sve Dodik prije govorio o Stevenadiću, o njegovoj ulozi u ratu i kriminalu, kad izlazi Dodik:

- Ja sam tada pogriješio.

Skupština: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#59088 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

PreCjednik samo hoće da kaže da je i on čovjek, da može da pogriješi...dobro, urijetko, ali eto, desi se :mrgreen:
arzuhal

#59089 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

archi_a

#59090 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

I meni jedna od presJednikovih drazih za kraj, u skladu sa bontonom i lijepim govorom u skupstini drzavetine od strane prvog u srba, parafraziram: "lijepi ste, dragi ste, slatki ste, al ste glupi!!"
I upravu je jedan od opozicionih baklavasa kad rece:" ova danasnja skupstinska rasprava ce se u svijetu na fakultetima izucavati na temu: kako se stvara diktator."
Nas guardijan, el preSidente del laktasenko, diktator jedine neutralne, slobodarske drzavetine. Viva libre i ostali kurCi. :D
Last edited by archi_a on 07/11/2017 12:05, edited 1 time in total.
daddy-kool

#59091 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

:lol: :lol:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#59092 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Bolji program nikada nije bio na TV-u!Čitav tok skupštine treba prebaciti u DVD format i zatrpati pijace,milionska zarada garantovana.Još uz
set DVD-ova sa skupštine uz akcijske cijene dijeliti knjige:"Guardian of Forest Republic",Victory of Forest Republic" i Guardianovu "Black list"
sa imenima svih izdajnika i poturica. :lol: :lol: :lol:

Na omotu zlatnim slovima štampati:"Ono što je konstanta je permanentna ljubav ljudi prema Republici Srpskoj,bez nje nema ni porodičnog života."
:mrgreen:
daddy-kool

#59093 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

Nemate vi onu mušku stvar da budete kandidat!

:lol:
archi_a

#59094 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Cuj, stranci bi guardiJanu i pulenima zabranili skijanje u austrijskim i svicarskim skijalistima, voznju autoputem zg-bg. i ljetovanje po evropskim ljetovalistima?!? Cuj, da neko zabrani guardiJanu let avionom i helikopterima?!?
Nema tog stranca, nema tog referenduma! I nema referenduma! Hahahahahahahah
emmir1

#59095 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by emmir1 »

prljavi Hare wrote:Bolji program nikada nije bio na TV-u!Čitav tok skupštine treba prebaciti u DVD format i zatrpati pijace,milionska zarada garantovana.Još uz
set DVD-ova sa skupštine uz akcijske cijene dijeliti knjige:"Guardian of Forest Republic",Victory of Forest Republic" i Guardianovu "Black list"
sa imenima svih izdajnika i poturica. :lol: :lol: :lol:

Na omotu zlatnim slovima štampati:"Ono što je konstanta je permanentna ljubav ljudi prema Republici Srpskoj,bez nje nema ni porodičnog života."
:mrgreen:

Al fakat sada gledam program HBO ima li kakav film, povredio nogu pa moram malo mirovat i kroz glavu mi se mota kako bi bilo idealno da je skupština danas i da Guardian se obraća

Jebo svaki film

Hbo treba otkupit prava na prenos skupštine RS
julisiz es grant

#59096 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by julisiz es grant »

Je li i ovaj Govedarica izdajnik?
daddy-kool

#59097 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

Hem izdajnik, hem nema onu mušku stvar.

Možda izdajnica? :?
julisiz es grant

#59098 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by julisiz es grant »

daddy-kool wrote:Hem izdajnik, hem nema onu mušku stvar.

Kako neko ko ovako lepu srpsku pesmu peva uz stari srpski instrument može biti izdajnik :?

drndalo

#59099 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by drndalo »

julisiz es grant wrote:

Kako neko ko ovako lepu srpsku pesmu peva uz stari srpski instrument može biti izdajnik :?

Pa ako je glavni Baja rek'o da jeste, sta se tu ima dalje razmisljati? Aksiom postavljen, haj' zdravo!
seln

#59100 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

julisiz es grant wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Al' covjek na kraju "vas u goloj vodi"....
Locked