DonieBrasco wrote:Sto je najtuznije ove ce izbore uzeti sa rekordnim brojem glasova.

DonieBrasco wrote:Sto je najtuznije ove ce izbore uzeti sa rekordnim brojem glasova.

Ovo je verzija iz "Alana Forda"arzuhal wrote:Mile u ulozi kralja Leonida: čitav božji dan sam protiv 300 Bakirovih plaćenika u redovima Skupštine, protiv namazanih agdaša iz hurmadžik brigade, guzovima začepio termopilski klanac i samo tverkuje desno-lijevo, ne da bandi proć kroz usko grlo!![]()
Da neko napravi kompilaciju jučerašnje sjednice, to bi bila stvar epskih razmjera, nova pobjeda na Kosovu polju, novi zavjet knjaza Dodika...
pa mikrofon od zeljke je isto fasovao ,kad god je pricala tam ga vam ga ko da je ki...pici wrote:znaci skupstinski boj je izvojevan uz neznatne gubitke dva mikrofoneta... pobeedaaa miĆkoooo po ko zna koji put naspram daHija, poturica, lazniH srba, izdajnika i belosvetske zavere
ovo su pravi srbi... uvidjesHe istinu i preokrenusHe poraz u pobeduglasovima skupštinske većine, SNSD, DNS, SP i nekoliko poslanika "preletača iz opozicije ona je stavljena van snage.
A, vidiš, znam da mi je odnekle poznato...doktor78 wrote:Ovo je verzija iz "Alana Forda"arzuhal wrote:Mile u ulozi kralja Leonida: čitav božji dan sam protiv 300 Bakirovih plaćenika u redovima Skupštine, protiv namazanih agdaša iz hurmadžik brigade, guzovima začepio termopilski klanac i samo tverkuje desno-lijevo, ne da bandi proć kroz usko grlo!![]()
Da neko napravi kompilaciju jučerašnje sjednice, to bi bila stvar epskih razmjera, nova pobjeda na Kosovu polju, novi zavjet knjaza Dodika...
Đe nestadoše oni papci?!pici wrote:ovo su pravi srbi... uvidjesHe istinu i preokrenusHe poraz u pobeduglasovima skupštinske većine, SNSD, DNS, SP i nekoliko poslanika "preletača iz opozicije ona je stavljena van snage.
jeBiga... navikamO k3 wrote:pa mikrofon od zeljke je isto fasovao ,kad god je pricala tam ga vam ga ko da je ki...pici wrote:znaci skupstinski boj je izvojevan uz neznatne gubitke dva mikrofoneta... pobeedaaa miĆkoooo po ko zna koji put naspram daHija, poturica, lazniH srba, izdajnika i belosvetske zavere
imali gdje isjecak gdje je onaj poklopio stevandica ...bh.tornjak wrote:Stevandic:
"Toliko volim referendum da bi dao da mi ruku odsijeku....ali ako mi ruku odsijeku necu moci glasati na nekom buducem referendumu"![]()
Stevandic:
"Ja bi plak`o sto ovo moram ovde da pricam......ljudi, ja sam za referendum"![]()
Neki tzv.posRanik:
" Kad je M.Dodik dosao u skupstinu mislio sam "dodje precednik republike".....al´kad je progovorio vidio sam da je to mesetar,kriminalac,ratni profiter i prevarant..."![]()
Neki tzv. posranik pileceg mozga:
"Mi smo u visenacionalnom sastavu obilazili neke institucije....a u jednonacionalnom sastavu smo obisli u Haag"![]()
![]()
![]()
Ko je poklopio i kad? Ja sam pratio do 20:00, poslije nisam, pa ne znam jel bilo šta poslije...Shame on memO k3 wrote: imali gdje isjecak gdje je onaj poklopio stevandica ...

oko 18:00 mozda ranije ili kasnije , radilo se o njegovom faxu ,o njegovom snimku iz 1992 u kotor varosu koji je on na svojoj fb stranici postavio pa sada drugi odgovaraju , kako je zavrsio fakulutet sa heklerom , o sinu kako ga je pogurao na fakultetu ma bilo jos toga ...arzuhal wrote:Ko je poklopio i kad? Ja sam pratio do 20:00, poslije nisam, pa ne znam jel bilo šta poslije...Shame on memO k3 wrote: imali gdje isjecak gdje je onaj poklopio stevandica ...
nema.....a i da ima odakle mi...mO k3 wrote:imali gdje isjecak gdje je onaj poklopio stevandica ...bh.tornjak wrote:Stevandic:
"Toliko volim referendum da bi dao da mi ruku odsijeku....ali ako mi ruku odsijeku necu moci glasati na nekom buducem referendumu"![]()
Stevandic:
"Ja bi plak`o sto ovo moram ovde da pricam......ljudi, ja sam za referendum"![]()
Neki tzv.posRanik:
" Kad je M.Dodik dosao u skupstinu mislio sam "dodje precednik republike".....al´kad je progovorio vidio sam da je to mesetar,kriminalac,ratni profiter i prevarant..."![]()
Neki tzv. posranik pileceg mozga:
"Mi smo u visenacionalnom sastavu obilazili neke institucije....a u jednonacionalnom sastavu smo obisli u Haag"![]()
![]()
![]()
Pa dze ce im dusha na ovo dushu od covjeka da udareprljavi Hare wrote:Borba protiv šerbopija je trajala do ranih jutarnjih sati ali na kraju naš Guardian je ostvario epsku pobjedu za koju je Boj na Kosovu pussy smoke.
Generacijama koje dolaze ostaje da na guslama prenose budućim pokoljenjima šta se desilo prethodne noći!Ruka mi drhti dok ovo pišem,suze
iskre u oku,ponosan sam i pune duše.....![]()
![]()
Guardian je ubio aždahu....i drekavca...i džudžana!!!![]()
![]()
P.S.Lazar je za Guardiana radio-amater! I nek' se hebe Kormakova,eto joj sad!![]()
bukvar , misli malo sire wikipedija npr ..ovo mora da se uci na svim prestiznim fakultetima svijeta od istocnog sarajva do sekovica ...pici wrote:ovo se mora u bukvar unjet...
Borenovic....!!!arzuhal wrote:Ko je poklopio i kad? Ja sam pratio do 20:00, poslije nisam, pa ne znam jel bilo šta poslije...Shame on memO k3 wrote: imali gdje isjecak gdje je onaj poklopio stevandica ...