Nije bolan. Ja navikao da ti nemas svoje misljenje, pa mi cudno da nisi poceo sa: "evo moj drug kaze..."kakotakonikako wrote:
Znaci pogodak u sridu. I tebe je pogodilo ono o derbiju.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
iceman2010
#59026 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#59027 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jos da Jajalo ne igra za Hrvatsku....hrasno38 wrote:Po cemu su to Cimirot, Jajalo i Duljevic u prednosti nad Stilicem?????????limeni wrote:nek pozove ova 23 igraca i svi ce biti zadovoljni..
1. begovic
2. sehic
3. fejzic
4. mujdza
5. bicakcic
6. jahic
7. sunjic
8. spahic
9. kolasinac
10. zukanovic
11. besic
12. cimirot
13. medunjanin
14. jajalo
15. pjanic
16. lulic
17. hajrovic
18. misimovic
19. duljevic
20. salihovic
21. dzeko
22. ibisevic
23. djuric
- It_is_a_Leclerc
#59028 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Novinara i govana. Ko one komšinice kad sjede i govore - "Ne bi' ja da govorim šta se radi.. Nije moje da pričam, al' .."
-
cassius
#59029 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije ni cudo sto smo u banani, kad niko nema muda da kaze nesto i stane iza toga. Sve sami dupelizci.It_is_a_Leclerc wrote:Novinara i govana. Ko one komšinice kad sjede i govore - "Ne bi' ja da govorim šta se radi.. Nije moje da pričam, al' .."
- stakasa
#59030 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jos jedan u nizu kome bi reprezentacija bila prvi ozbiljan trenerski posao. Ali sta ces, ako se mora, mora se. Dobar momak, ucinio je za drzavu, red je oduzit sepalermo wrote:Slažem se.ultima_palabra wrote:Ma realno, prosječan trener uz normalnu atmosferu u ekipi može dobiti dvije protiv Andore, Izrael i Vels kući i Kipar u gostima. Belgija nije uvjerljiva kao ni mi, nisu nas mogli dobiti u ovakvoj situaciji... i sa njima se može igrati.
Trener ne mora biti superstručan, ali treba neko o kome većina javnosti i navijača ima pozitivan stav (znači ne Amar), i da se na osnovu toga gradi pozitivna atmosfera do juna, kada slijede glavne utakmice.
E sad, postoji jedno pitanje, da li bi nam cilj bio da pokušamo kroz ove kvalifikacije ipak nekako do baraža, ili bi nam prioritet bio dati šansu nekom ko bi na dugoročnoj osnovi mijenjao stvari.
Ako je varijanta jedan, onda možda tražiti Duška, ne znam koga još....rekao bih Ćirual đe ću....
Ako je varijanta 2, onda bih ja bio za Sergeja
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#59031 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ih da su babi muda...dobro niste i do Tuhela dogurali_mufljuz_ wrote:da dodje neki svabo (ja bih se slozio da dodje i Kristof Daum) ja mislim da bi gledali potpuno drugaciji tim......
eno i Felix i Vaha slobodni ali je sve to van naših platežnih mogućnosti...niti jedan od njih nije ispod miliona ojrića godišnje
moj favorit bi bio Matijaž Kek trener Rijeke, al pitanje je da li i za njega imamo para jer Rijeka nije nimalo kokuzan klub i dal čoeka uopće to interesuje.
Papketa se treba kutarisat pa makar i Amara Osima doveli da ga zamjeni, barem do kraja ovih kvalifikacija.
A izbora ima...od naših treneru tu su Duško Bajević (iako za mene pomalo star al nije za odbacit) pa od mlađih tu je Mehmed Baždarević (nije neka klasa ali se pokazao kao ozbiljan čovjek, a i da košpicari konačno počnu navijati za reprezentaciju
Glasine govore da je i Bora Milutinović slobodan, pa Ćiro Zmaj
inače ne bi me čudilo da nađu i gore rješenje, iako se teško može gluplji potez napraviti od produženja ugovora Papketu nakon SP jer smo sad svakako pali qorcu za uši
Last edited by JoseMujica on 17/11/2014 12:17, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#59032 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
limeni wrote:nek pozove ova 23 igraca i svi ce biti zadovoljni..
1. begovic
2. sehic
3. fejzic
4. mujdza
5. bicakcic
6. jahic
7. sunjic
8. spahic
9. kolasinac
10. zukanovic
11. besic
12. cimirot
13. medunjanin
14. jajalo
15. pjanic
16. lulic
17. hajrovic
18. misimovic
19. duljevic
20. salihovic
21. dzeko
22. ibisevic
23. djuric
Jajalo ti igra za Hrvate, uvijek igrao nikada za nas nije bio opcija, ne znam odakle ti on.
Stilic?
Arslanagic? (doduse ovaj je picka, ali kad nam treba jbg)
Sto ce ti Spahic?
- kakotakonikako
#59033 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ipak te pogodilo. Samo neces da priznas. A ne brini se ti za moje misljenje. _Znas ga i na temi gdje si vjeciti. Safet treba ostati do kraja kvalifikacija, jer ih je i zapoceo. Neka se sada vadi.iceman2010 wrote:Nije bolan. Ja navikao da ti nemas svoje misljenje, pa mi cudno da nisi poceo sa: "evo moj drug kaze..."kakotakonikako wrote:
Znaci pogodak u sridu. I tebe je pogodilo ono o derbiju.
-
FreakyStyley
#59034 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pravo ono iritantno mahalsko govno od covjeka je ovaj Delic. Da je zensko hodao bi po bistriku ili vratniku s viklerima u kosi i ogovarao kone koristeci uvijek "tvrdo" c umjesto "mekog".It_is_a_Leclerc wrote:Novinara i govana. Ko one komšinice kad sjede i govore - "Ne bi' ja da govorim šta se radi.. Nije moje da pričam, al' .."
Delicu seljacicu, vrati se na mahalski Hayat jer tamo pripadas, picko.
- cyprus
#59035 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
NE POSTOJI! Da spisak može brojati 100 igrača, opet bi se ovdje krvili: kako može uputit poziv ovom iz raspalog Slaven Belupa, a ignoriše se skoro standardni igrač Carl Zeiss JeneJoseMujica wrote:postoji...npr. onaj maksimalnio od 26 igrača kolko se i može pozvati u kvalifikacijskim susretima...23 igrača je max za turnire a tu svakako i svakome jedno 3 igrača otpadnu zbog povredacyprus wrote:Ne, neće svi biti zadovoljni... Niti postoji spisak oko kojeg bi se svi složili i svi bili zadovoljni...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#59036 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dobro posto se sada velikom vecinom slazemo da Pape treba da ide mada to nece zavisiti od nasih glasova zaista je pitanje koga umjesto njega??? Amar Osim nije sigurno rjesenje ma koliko ja volio Zelju jer da bi vodio igrace kao sto su Dzeko, Pjanic, Spahic, Kolasinac, Lulic, Begovic moras ipak biti ili priblizno ili jace ime od njih. Amar Osim to svakako nije. U okviru nase lige on jeste ubjedljivo najuspjesniji trener ali posto svi znamo kakva nam je liga to apsolutno mu ne daje na nekom znacaju. Vaha Halilhodzic svakako jeste trenersko ime ali kao i Susic nije ga bilo ni na mapi kad je stvarno nasoj reprezentaciji trebala pomoc i kao sto svi znamo em je dinar efendija em ima i te kako svojih musica mada se slazem sa njim kad kaze da ga boli ona stvar za nacionalni sastav reprezentacije. Dusko Bajevic jeste po klupskim rezultatima i te kako ispred Susica ali nisam siguran ni za njega da bi bio sok terapija pred nastavak kvalifikacija. Moje misljenje je da bi najbolja sok terapija uz dobar strucni stab bio Sergej Barbarez jer ima karizmu i kod igraca i kod navijaca a i drcne je naravi te mislim da se niko sa njim ne bi mogao zahebavati.
Magath je veliko trenersko ime ali on ima poseban nacin rada i vjerujem da ne bi mogao dati nikakve garancije za rezultate dok ne bi imao mogucnost da primjeni svoje metode a to su metode da se od igraca prave zvijeri. Za to treba vremena a reprezentacija ga nema niti bi to dopustili klubovi u kojima igraju nasi reprezentativci. Tu je jos i Meho Kodro kojem nikad nije data prava prilika.
Ima tu vjerovatno jos dobrih imena, ima i fantasticnih imena za koje tesko da imamo pare ali ko god da dodje mora jednostavno maksimalno iskoristiti ono sto BiH ima od dobrih igraca inace sva prica ce biti bez rezultata.
Magath je veliko trenersko ime ali on ima poseban nacin rada i vjerujem da ne bi mogao dati nikakve garancije za rezultate dok ne bi imao mogucnost da primjeni svoje metode a to su metode da se od igraca prave zvijeri. Za to treba vremena a reprezentacija ga nema niti bi to dopustili klubovi u kojima igraju nasi reprezentativci. Tu je jos i Meho Kodro kojem nikad nije data prava prilika.
Ima tu vjerovatno jos dobrih imena, ima i fantasticnih imena za koje tesko da imamo pare ali ko god da dodje mora jednostavno maksimalno iskoristiti ono sto BiH ima od dobrih igraca inace sva prica ce biti bez rezultata.
- stakasa
#59037 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
cyprus wrote:NE POSTOJI! Da spisak može brojati 100 igrača, opet bi se ovdje krvili: kako može uputit poziv ovom iz raspalog Slaven Belupa, a ignoriše se skoro standardni igrač Carl Zeiss JeneJoseMujica wrote:postoji...npr. onaj maksimalnio od 26 igrača kolko se i može pozvati u kvalifikacijskim susretima...23 igrača je max za turnire a tu svakako i svakome jedno 3 igrača otpadnu zbog povredacyprus wrote:Ne, neće svi biti zadovoljni... Niti postoji spisak oko kojeg bi se svi složili i svi bili zadovoljni...Ili, daj ba po čemu je Stevo Nikolić zaslužio da bude deveti napadač, pored živog Rijada Bajića
- SkyLimit
#59038 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bajević: Halilhodžić je najbolje rješenje!
- Vahid Halilhodžić je trenutno najbolje rješenje za selektora! Slobodan je i neka odu po njega, neka se dogovore.
Nije mali broj onih koji bi željeli vidjeti Bajevića na klupi Zmajeva.
- Ne, nema šanse! Ja nisam kandidat.
sportavaz.ba
-
FreakyStyley
#59039 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I ne znam zasto novinari fabrikuju ovakve clanke u vezi Osima mladjeg kad su sanse da on bude selektor iste kolike su sanse da Zdravko Mamic postane sportski direktor F.K. Celika.
Last edited by FreakyStyley on 17/11/2014 12:25, edited 1 time in total.
-
SSemir
#59040 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pocela kampanja?
http://www.klix.ba/sport/nogomet/amar-o ... /141117049
nije valjda da smo spali na ovaj nivo? trpamo se u svjetski vrh a nismo sposobni dovesti kvalitetno trenersko ime?
nije valjda da smo spali na ovaj nivo? trpamo se u svjetski vrh a nismo sposobni dovesti kvalitetno trenersko ime?
- Logovan
#59041 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hoće to kad ne prati, pa traži Jajala u reprezentaciji.todd_smith wrote:limeni wrote:nek pozove ova 23 igraca i svi ce biti zadovoljni..
1. begovic
2. sehic
3. fejzic
4. mujdza
5. bicakcic
6. jahic
7. sunjic
8. spahic
9. kolasinac
10. zukanovic
11. besic
12. cimirot
13. medunjanin
14. jajalo
15. pjanic
16. lulic
17. hajrovic
18. misimovic
19. duljevic
20. salihovic
21. dzeko
22. ibisevic
23. djuric
Jajalo ti igra za Hrvate, uvijek igrao nikada za nas nije bio opcija, ne znam odakle ti on.
Stilic?
Arslanagic? (doduse ovaj je picka, ali kad nam treba jbg)
Sto ce ti Spahic?
Ja ne bih više zvao ni ovog Fejzića, pozvao bih onog mladog iz Njemačke (Husić ja mislim). Jahića ne treba zvati, Miske se neće vratiti, Salihović je na pragu da prekine karijeru (povrede), tako da treba vidjeti može li ga neko mijenjati. Pored Đurića, pozvao bih i Mahmutovića. Obojica su zaslužili, nebitno koji je više, treba obojicu imati u ekipi.
-
palermo
#59042 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tačno, prvi posao. Ali neko gore reče, da patriotizam u slučaju selektora treba da igra ulogu i ja se zaista tu slažem. Nama treba netko kome ova reprezenatcija nešto predstavlja, nešto znači. Ne vjerujem da bi i Magat i bilokoji drugi stranac nešto značajno uradio. Iskustva i drugih zemalja nam to potvrđuju.stakasa wrote: Jos jedan u nizu kome bi reprezentacija bila prvi ozbiljan trenerski posao. Ali sta ces, ako se mora, mora se. Dobar momak, ucinio je za drzavu, red je oduzit se
Barba bi bio rizik, ali rizik uvijek postoji.....
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#59043 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
SSemir wrote:pocela kampanja?
i jošH da EU uvede i športske sankcije izraelu pa smo osigurali baraž
Evropska unija uvodi sankcije Izraelu
jebate našta spade kuća petroviĆa
-
frngla
#59044 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Treba onog malog iz Brøndby-a zovnuti, Dumić. Ali o tom po tom...
-
FreakyStyley
#59045 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
frngla wrote:Treba onog malog iz Brøndby-a zovnuti, Dumić. Ali o tom po tom...
- cyprus
#59046 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja ne bih imao ništa protiv da Amar sjedne na klupu reprezentacije...
- phillie
#59047 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cisto sumnjam da bi Barbarez mogao proci, upravo zbog svog patriotizma, jer delegati iz RS-a su i prvi put bili protiv njega. Ne vidim razlog zasto bi bili ovaj put.
-
The BEN10
#59048 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I meni je Kek pao na pamet, možda čak i Katanec. Mada, mogao bi se Duško angažovati od naših, ko zna možda čak i Kodro.JoseMujica wrote:moj favorit bi bio Matijaž Kek trener Rijeke, al pitanje je da li i za njega imamo para jer Rijeka nije nimalo kokuzan klub i dal čoeka uopće to interesuje._mufljuz_ wrote:da dodje neki svabo (ja bih se slozio da dodje i Kristof Daum) ja mislim da bi gledali potpuno drugaciji tim......
A izbora ima...od naših treneru tu su Duško Bajević (iako za mene pomalo star al nije za odbacit) pa od mlađih tu je Mehmed Baždarević (nije neka klasa ali se pokazao kao ozbiljan čovjek, a i da košpicari konačno počnu navijati za reprezentaciju)
- JThomas
#59049 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ako je u igri papetova plata po novom ugovoru, za te pare se može i mora zaposliti dokazaniji trener od papeta, amara i hadžibegića zajedno. a ako će mu morati isplatiti cijeli ugovor kao da ga je i odradio, pa za novog ostaje nekoliko hiljada za platu, e onda je amar super rješenje, a tog koji je potpisao taj ugovor treba sumarno strijeljati.
- Dr. Kuca
#59050 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Treba neko ko ce unaprjediti igru ali onu igru iz prosli kvalifikacija da se igra jos brze, a ne neko ko je patriota, cuj patriota jedna od referenci. Allah!