Ja već godinama ovako kupujem. Prije par mjeseci kupio 1 plus 1 gratis. https://www.mediamarkt.at/de/product/_s ... 69587.html I to su cijene u slobodnoj prodaji. I ne trebaš biti nikakav član. Obično ako se registrujes na stranicu dobiješ i vaučer.jarobot wrote:A svašta lijepiš cijenu nekog šopa u Njemačkoj i to ako si član pa imaš njihov popust i to upređuješ sa cijenama na rate u nekom telekomu.allem_77 wrote:Mislio uzeti ovaj CAT S61, ali preskupo![]()
Cijena uređaja sa uračunatim PDV-om i popustom na odabrani paket iznosi 1.625,20 KM, uz moja tv full paket.
Cijena uređaja sa uračunatim PDV-om i popustom na odabrani paket iznosi 1.865,20 KM, bez popusta.
Kada već lijepite ponude, nađoh jeftinije.
https://www.idealo.de/preisvergleich/Of ... hones.html
738,36 eura u slobodnoj prodaji. Znači 200 km mi ostaje, čak i uz moja tv full paket i nisam vezan 2 godine ugovorom.
E sada ne znam je li u pitanju isti telefon?
Niđe veze pa dok ti telefon dođe u BiH i ako ga uopšte šalju u BiH dok platiš dadžbine izađe te još mnogo skuplje. Daj razmisli malo !!!
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
allem_77
#59001 Re: BHTelecom All About
-
ado_sar
#59002 Re: BHTelecom All About
super, svrati i do amerike usput pa nam kupi i iphona za hiljadu maraka.
-
jarobot
#59003 Re: BHTelecom All About
Pa vala baš . Vidiš da trola ko fol kupuje u mediamarktu u njemačkoj a traži na rate u BH telekomuado_sar wrote:super, svrati i do amerike usput pa nam kupi i iphona za hiljadu maraka.
-
allem_77
#59004 Re: BHTelecom All About
Ne trolam, govorim istinu. A mobitele mi kupe drugi, mnogobrojna rodbina. A ne kažem da se i u Telekomu ne može kupiti nešto povoljno, ali to su ovi jeftiniji mobiteli. I upravo otplaćujem zadnju ratu. To mogu provjeriti ovi kojima sam slao svoje podatke na pp. I trenutno gledam šta uzeti sa paketom moja tv full? I najvjerojatnije ću uzeti besplatno dodatni stb.jarobot wrote:Pa vala baš . Vidiš da trola ko fol kupuje u mediamarktu u njemačkoj a traži na rate u BH telekomuado_sar wrote:super, svrati i do amerike usput pa nam kupi i iphona za hiljadu maraka.. I u Indiju tamo je sad ekspanzija Nokie...
- Cossack
#59005 Re: BHTelecom All About
Piše: 738,36 € – 989,00 € a da bi imao ovu najnižu cijenu treba ti kupon. Malo bolje pogledaj link koji dijelišallem_77 wrote:Mislio uzeti ovaj CAT S61, ali preskupo![]()
Cijena uređaja sa uračunatim PDV-om i popustom na odabrani paket iznosi 1.625,20 KM, uz moja tv full paket.
Cijena uređaja sa uračunatim PDV-om i popustom na odabrani paket iznosi 1.865,20 KM, bez popusta.
738,36 eura u slobodnoj prodaji. Znači 200 km mi ostaje, čak i uz moja tv full paket i nisam vezan 2 godine ugovorom.
-
ing-ecc
#59006 Re: BHTelecom All About
Ne brini ti za utakmice, nije to tvoj poso, previše inteligentno za tebe 
-
allem_77
#59007 Re: BHTelecom All About
Gutschein-Code erforderlichCossack wrote:Piše: 738,36 € – 989,00 € a da bi imao ovu najnižu cijenu treba ti kupon. Malo bolje pogledaj link koji dijelišallem_77 wrote:Mislio uzeti ovaj CAT S61, ali preskupo![]()
F3-30 (-30 Euro auf Artikel, zusätzlicher Rabatt,Gueltig bis 31.10.18))
Eto ti i kupon F3-30 i vrijedi do 31.10.
- Cossack
#59008 Re: BHTelecom All About
Ništa, onda ti naruči pa javi kada stigne, piše da treba samo 21-28 danaallem_77 wrote:Gutschein-Code erforderlichCossack wrote:Piše: 738,36 € – 989,00 € a da bi imao ovu najnižu cijenu treba ti kupon. Malo bolje pogledaj link koji dijelišallem_77 wrote:Mislio uzeti ovaj CAT S61, ali preskupo![]()
F3-30 (-30 Euro auf Artikel, zusätzlicher Rabatt,Gueltig bis 31.10.18))
Eto ti i kupon F3-30 i vrijedi do 31.10.
-
allem_77
#59009 Re: BHTelecom All About
Cossack ti uopće nisi skontao šta je bio cilj mog prvog posta. Tako da je rasprava sa tobom suvišna. 
-
made_in_sarajevo
#59010 Re: BHTelecom All About
Pa ne stavlja telekom cijenu kako je njima cejf. Zastupnistvo kaze cijena je tolika plus zarada telekoma i cao. Pa sve ove radnje koje prodaju oridjidji kao i svi telekomi u 20KM vrte razlike vrte mobitele.
Jebo mobitel, uradite nesto za internet i tv
- diablobih
#59011 Re: BHTelecom All About
Problem je sto svi operateri u svijetu stave nizu cijenu nego sto je bilo gdje u slobodnoj prodaji, jer racunaju na pakete uz koje nude mobitele. Samo kod nas kod svih operatera budu skuplji mobiteli nego u normalnoj prodavnici.made_in_sarajevo wrote:Pa ne stavlja telekom cijenu kako je njima cejf. Zastupnistvo kaze cijena je tolika plus zarada telekoma i cao. Pa sve ove radnje koje prodaju oridjidji kao i svi telekomi u 20KM vrte razlike vrte mobitele.
-
kakaljin
#59012 Re: BHTelecom All About
Daj mi ime prodavnice gdje je telefon skuplji u telecomu nego u prodavnici koja je ovlastena da prodaje odredjenu marku telefona ili je distributer te marke telefona.diablobih wrote:Problem je sto svi operateri u svijetu stave nizu cijenu nego sto je bilo gdje u slobodnoj prodaji, jer racunaju na pakete uz koje nude mobitele. Samo kod nas kod svih operatera budu skuplji mobiteli nego u normalnoj prodavnici.made_in_sarajevo wrote:Pa ne stavlja telekom cijenu kako je njima cejf. Zastupnistvo kaze cijena je tolika plus zarada telekoma i cao. Pa sve ove radnje koje prodaju oridjidji kao i svi telekomi u 20KM vrte razlike vrte mobitele.
- diablobih
#59013 Re: BHTelecom All About
Jesam li poredio sa ovlastenim u BiH ? Operateri su slicni ovlastenim prodavnicama, jos ti zakljucaju mobitel. Svugdje u svijetu to bude prejeftino kada kupujes kod operatera.kakaljin wrote:Daj mi ime prodavnice gdje je telefon skuplji u telecomu nego u prodavnici koja je ovlastena da prodaje odredjenu marku telefona ili je distributer te marke telefona.diablobih wrote:Problem je sto svi operateri u svijetu stave nizu cijenu nego sto je bilo gdje u slobodnoj prodaji, jer racunaju na pakete uz koje nude mobitele. Samo kod nas kod svih operatera budu skuplji mobiteli nego u normalnoj prodavnici.made_in_sarajevo wrote:Pa ne stavlja telekom cijenu kako je njima cejf. Zastupnistvo kaze cijena je tolika plus zarada telekoma i cao. Pa sve ove radnje koje prodaju oridjidji kao i svi telekomi u 20KM vrte razlike vrte mobitele.
-
allem_77
#59014 Re: BHTelecom All About
https://www.samsung.com/hu/kakaljin wrote:Daj mi ime prodavnice gdje je telefon skuplji u telecomu nego u prodavnici koja je ovlastena da prodaje odredjenu marku telefona ili je distributer te marke telefona.diablobih wrote:Problem je sto svi operateri u svijetu stave nizu cijenu nego sto je bilo gdje u slobodnoj prodaji, jer racunaju na pakete uz koje nude mobitele. Samo kod nas kod svih operatera budu skuplji mobiteli nego u normalnoj prodavnici.made_in_sarajevo wrote:Pa ne stavlja telekom cijenu kako je njima cejf. Zastupnistvo kaze cijena je tolika plus zarada telekoma i cao. Pa sve ove radnje koje prodaju oridjidji kao i svi telekomi u 20KM vrte razlike vrte mobitele.
Ispod imaš ovlaštene trgovine. I cijene su dosta jeftinije nego u BHTelecomu, čak i sa moja tv full paketima. Jedino trebaš naći nekoga da ti naruči i donese. A dosta ljudi ima prijatelje, rodbinu.. u EU. Tražio si trgovine, eto ima ih desetak. Mislim da garancija vrijedi u čitavoj EU. Još ako potrefiš crni petak, možeš dobiti dva uređaja za cijenu jednog.
-
kakaljin
#59015 Re: BHTelecom All About
allem_77 wrote:https://www.samsung.com/hu/kakaljin wrote:Daj mi ime prodavnice gdje je telefon skuplji u telecomu nego u prodavnici koja je ovlastena da prodaje odredjenu marku telefona ili je distributer te marke telefona.diablobih wrote: Problem je sto svi operateri u svijetu stave nizu cijenu nego sto je bilo gdje u slobodnoj prodaji, jer racunaju na pakete uz koje nude mobitele. Samo kod nas kod svih operatera budu skuplji mobiteli nego u normalnoj prodavnici.
Ispod imaš ovlaštene trgovine. I cijene su dosta jeftinije nego u BHTelecomu, čak i sa moja tv full paketima. Jedino trebaš naći nekoga da ti naruči i donese. A dosta ljudi ima prijatelje, rodbinu.. u EU. Tražio si trgovine, eto ima ih desetak. Mislim da garancija vrijedi u čitavoj EU. Još ako potrefiš crni petak, možeš dobiti dva uređaja za cijenu jednog.
Kakve veze imaju cijene u Mađarskoj sa cijenama u BiH.
Ove cijene mogu uporedjivati samo sa operaterima u Mađarskoj,
Daj mi cijene u prodavnicama u BiH koje su ovlastene da prodaju određene marke telefona, i cijene u BHtelecomu ili drugom oprateru u BiH
-
made_in_sarajevo
#59016 Re: BHTelecom All About
Bhtelecom: zdrao samsuze kuco stara jebem te u brkove, dje si ti meni, kako kina i kopije idu, de mi reci guzis li sta?
Samsung: dje si telekome kurvo jedna pa nema te nidje. Ma kako nema kopija, pa mi ih stancamo kako hos,a guzim guzim gdje necu guziti.
Bhtelecom: de bolan da vidimo, treba mi samsunga s9, daj malo za sirotilju A serije i J serije, daj mi kakvu plahu cijenu matere ti.
Samsung: ma more buraz sve, reci mi koju ces kolicinu da vidim mogu li te gurnuti sa evropskim supcima.
Bhtelecom: ma eto kolicina, daj mi sve skupa 10 000 komada, de sad cijenu neku jebacku.
Samsung: Hahahhahahahhaha cega bolan 10 000, haj imam malo od Hame vozi u autu toliko, evo ti rabat 10% i bjez ba ne jebi me za ovaj kusur, cuj 10 000 hahahahahhha.
Ista prica samo umjesto bhtelecoma je neki evropski operater, kolicina je 500 000+ komada j logicno rabat je 40%+.
Jebem mu majku kako li je onda jeftinije u evropi, pa majku mu sve lopovi jel tako
Samsung: dje si telekome kurvo jedna pa nema te nidje. Ma kako nema kopija, pa mi ih stancamo kako hos,a guzim guzim gdje necu guziti.
Bhtelecom: de bolan da vidimo, treba mi samsunga s9, daj malo za sirotilju A serije i J serije, daj mi kakvu plahu cijenu matere ti.
Samsung: ma more buraz sve, reci mi koju ces kolicinu da vidim mogu li te gurnuti sa evropskim supcima.
Bhtelecom: ma eto kolicina, daj mi sve skupa 10 000 komada, de sad cijenu neku jebacku.
Samsung: Hahahhahahahhaha cega bolan 10 000, haj imam malo od Hame vozi u autu toliko, evo ti rabat 10% i bjez ba ne jebi me za ovaj kusur, cuj 10 000 hahahahahhha.
Ista prica samo umjesto bhtelecoma je neki evropski operater, kolicina je 500 000+ komada j logicno rabat je 40%+.
Jebem mu majku kako li je onda jeftinije u evropi, pa majku mu sve lopovi jel tako
-
allem_77
#59017 Re: BHTelecom All About
Kakaljin
Pokušaj na ovom linku ukucati Sarajevo, a pokušaj npr. Zagreb.
Vidjet ćeš da nema tvoga Bhtelekom-a, niti nekog drugog zastupnika. Što znači Bhtelekom diler kao i svaka druga piljara u Bih.
https://www.samsung.com/hr/storelocator/
https://www.samsung.com/hr/function/ipr ... LocalList/
Pokušaj na ovom linku ukucati Sarajevo, a pokušaj npr. Zagreb.
Vidjet ćeš da nema tvoga Bhtelekom-a, niti nekog drugog zastupnika. Što znači Bhtelekom diler kao i svaka druga piljara u Bih.
https://www.samsung.com/hr/storelocator/
https://www.samsung.com/hr/function/ipr ... LocalList/
Last edited by allem_77 on 27/10/2018 20:41, edited 1 time in total.
-
made_in_sarajevo
#59018 Re: BHTelecom All About
Aha nema telekoma, ali zato telekom nabavlja preko samsung bih, kancelarije u uniticu. Sve piljari.
Nego sto koji klinac se uopste zamarate, vi kupujte vani, mi cemo biti budale i kupovati u telekomu
Nego sto koji klinac se uopste zamarate, vi kupujte vani, mi cemo biti budale i kupovati u telekomu
-
ado_sar
#59019 Re: BHTelecom All About
Ali doslovno.made_in_sarajevo wrote:Bhtelecom: zdrao samsuze kuco stara jebem te u brkove, dje si ti meni, kako kina i kopije idu, de mi reci guzis li sta?
- escobar__
#59020 Re: BHTelecom All About
Ovi kako planiraju lafo povećavat brzine meni upload skresaše sa bijednih 2 Mbit/s na 1.5. Genijalci.
-
made_in_sarajevo
#59021 Re: BHTelecom All About
Al dje prosinecki vidi povezanost, komunikaciju, brzinu i dinamiku
. Haj sad ljudine svima pogurajte vece brzine, vise normalnih kanala 
- FoolControl
#59022 Re: BHTelecom All About
Samo privatizovat i riješit se nestručnih uhljeba, tad bi bht procvjetao.
- pepeljara
#59023 Re: BHTelecom All About
imal ko info, ocel biti novih tableta 2018 godina + ?
Ovo sto ima sve je iz 2016.
Ovo sto ima sve je iz 2016.
-
mulderm
#59024 Re: BHTelecom All About
Da li neko iz BHTelecoma ima informaciju kada komercijalno kreću nove internet brzine za korisnike MojaTV ?
Trebalo je 01.10.18 pa je produženo još mjesec dana ?
Da li se mogu podnositi zahtjevi ili ???
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5f2aacec0ab.html
Trebalo je 01.10.18 pa je produženo još mjesec dana ?
Da li se mogu podnositi zahtjevi ili ???
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5f2aacec0ab.html
- PlusSA
#59025 Re: BHTelecom All About
Nema niko tehnicke mogucnosti za povecanjem