Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Telemach
#59001 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@TheWatcher
Za sada nemamo informacije o prispjelom zahtjevu za zatmanjenje.
Za sada nemamo informacije o prispjelom zahtjevu za zatmanjenje.
- fusion_ba
#59002 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Biće na RTRS i RTRS plus.
-
hoggarr
#59003 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moglo bi doći do sniženja cijene KKS od 10 do 30%, samo da se dogovore sa Benq-om ili Vrag-om. (Sorry! Sarcasm!)
Ne dao Bog da se ova dvojica nešto pitaju u Telemach-u, naplatili bi nam i klikanje gumba na daljinskom upravljaču, koliko se samo zalažu da se poveća cijena usluge ("Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." - Albert Einstein).
Ne dao Bog da se ova dvojica nešto pitaju u Telemach-u, naplatili bi nam i klikanje gumba na daljinskom upravljaču, koliko se samo zalažu da se poveća cijena usluge ("Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." - Albert Einstein).
- Benq
#59004 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kad si to tako lijepo napisao , prilozi dokaze za napisano pa cemo mozda raspravljati dalje.hoggarr wrote:Moglo bi doći do sniženja cijene KKS od 10 do 30%, samo da se dogovore sa Benq-om ili Vrag-om. (Sorry! Sarcasm!)
- afannedim
#59005 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Svaka ti je zlatna i na mjestuhoggarr wrote:Moglo bi doći do sniženja cijene KKS od 10 do 30%, samo da se dogovore sa Benq-om ili Vrag-om. (Sorry! Sarcasm!)
-
ivannn
#59006 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako im tih 40ak izlika za kanale od pinka bude razlog (ili jedan od razloga) za poskupljenje, iako nisam o tom razmisljao, mogu rec da ce sami sad izazvati kod mene dobro dilemu o raskidu. Toliko.
- crnivrag
#59007 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pošto je većina forumaša ovdje "kivna" na mene, mislim da je došlo vrijeme da se povučem sa ove teme i Klix foruma.afannedim wrote:Svaka ti je zlatna i na mjestuhoggarr wrote:Moglo bi doći do sniženja cijene KKS od 10 do 30%, samo da se dogovore sa Benq-om ili Vrag-om. (Sorry! Sarcasm!)
Svakako sve informacije možete doznati putem web stranice Telemach-a, od strane korisnika @Telemach, i pozivanjem korisničkog centra.
Bilo je lijepo družiti se ovdje u posljednje dvije godine, a sad je došlo vrijeme da zauvijek odem.
- Telemach
#59008 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@crnivrag
Nadamo se da ćete se predomisliti, te i dalje biti aktivni na našoj temi
Nadamo se da ćete se predomisliti, te i dalje biti aktivni na našoj temi
- Benq
#59009 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma pusti ga.. novi acc pa opleti..afannedim wrote: Šta ti smeta momak. Ja se zajebavam i meni ne smeta al čemu takvi tvoji komentari
Nisi mi ni ti jasan , svaki komentar usmjeren protiv Crnog ti likujes , a pitanje je zasto ? Nikad ti nista lose nije rekao , ako je to nacin na koji se ti zezas , onda razmisli da li ce to da povrijedi nekog. Ne reaguje svako isto na takve sale.
Ovo bih isto pitao nekog ko bi spomenuo tebe a da nisi dao povoda za tako nesto.
- afannedim
#59010 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Fino piše da se ja zajebavam. I da mi ne smeta čak imamo i normalne konverzacije na lol temiBenq wrote:Ma pusti ga.. novi acc pa opleti..afannedim wrote: Šta ti smeta momak. Ja se zajebavam i meni ne smeta al čemu takvi tvoji komentari
Nisi mi ni ti jasan , svaki komentar usmjeren protiv Crnog ti likujes , a pitanje je zasto ? Nikad ti nista lose nije rekao , ako je to nacin na koji se ti zezas , onda razmisli da li ce to da povrijedi nekog. Ne reaguje svako isto na takve sale.
Ovo bih isto pitao nekog ko bi spomenuo tebe a da nisi dao povoda za tako nesto.
Last edited by afannedim on 10/01/2018 12:40, edited 1 time in total.
- Benq
#59011 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znam , upravo sam na to i mislio. Ja bih te samo zamolio da svedes te sale na minimum , bar sto se njega tice jer znas kako na to reaguje a znas odlicno i koliko je koristan kako na ovoj temi , tako i na drugim temama.afannedim wrote: Fino piše da se ja zajebavam. I da mi ne smeta čak imamo i normalne konverzacije na lol temi
P.S. Ne reaguj na prozivke.. samo reportaj.
- dembele
#59012 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A i ti @crni, ko uvrijeđena seoska mlada, jel neko nešto napiše kontra tebe i neosnovano, ti odmah, odoh, odlazim. Ne vidiš sve ono dobro što si uradio za forum i priznanja i pohvale velikog broja korisnika, već vidiš samo ove "kritike".
Prema tome ne dipr, živ bio i drži se onoga što najbolje znaš, a to je da budeš ovdje i pomažeš nesebično svima.
Jest da je malo na grub način rečeno ali pametan si ako je suditi prema onom "ćagetu" iz MENSE, shvatićeš šta sam htio reći.
A i ti @telemach, vidiš šta samo najava poskupljenja može izazvati.
Prema tome ne dipr, živ bio i drži se onoga što najbolje znaš, a to je da budeš ovdje i pomažeš nesebično svima.
Jest da je malo na grub način rečeno ali pametan si ako je suditi prema onom "ćagetu" iz MENSE, shvatićeš šta sam htio reći.
A i ti @telemach, vidiš šta samo najava poskupljenja može izazvati.
- afannedim
#59013 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tema je telemach.
- Telemach
#59014 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@dembele
I mi se nadamo da će crnivrag biti i dalje tu, jer je više nego koristan za našu temu
I mi se nadamo da će crnivrag biti i dalje tu, jer je više nego koristan za našu temu
- O'zone
- Globalni moderator
#59015 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ko ovo nešto nabada o poskupljenju? Moglo bi se malo nabadati i o odjavljivanju. Nije to baš neka potreba bez koje se ne može živjeti?
Ja ovo samo nako....sam sa sobom..
- afannedim
#59016 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sad će novi acc
- MTV
#59017 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Crni nemoze to tako, nismo se tako dogovorili. no no
Afann je takav, taki se rodio
Nego renne na satelitskom forumu potvrdio idu pinkovi na SBB i Total TV najvjerovatnije jedan mjesec promotivno svima i onda u doplatu. Nije dao nikakvu informaciju za Telemach jer vjerovatno ne zna.
Afann je takav, taki se rodio
Nego renne na satelitskom forumu potvrdio idu pinkovi na SBB i Total TV najvjerovatnije jedan mjesec promotivno svima i onda u doplatu. Nije dao nikakvu informaciju za Telemach jer vjerovatno ne zna.
- dembele
#59018 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@afane, izgleda neki tvoj veliki fan
- afannedim
#59019 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šta sam mu ja kriv. Hoggar ga isprozivao ja zajebanciju bacio. Nemojte mene više uzimati ustaMTV wrote:Crni nemoze to tako, nismo se tako dogovorili. no no![]()
Afann je takav, taki se rodio![]()
- afannedim
#59020 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ahadembele wrote:@afane, izgleda neki tvoj veliki fan
- Benq
#59021 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nista , to je bila tek usputna prica "sta bi bilo kad bi bilo" , bilo je govora za poslovne korisnike i to je i objavljeno na Telemach sajtu , ali za privatne su samo nagadjanja korisnika na forumu.O'zone wrote:Ko ovo nešto nabada o poskupljenju? Moglo bi se malo nabadati i o odjavljivanju. Nije to baš neka potreba bez koje se ne može živjeti?
- crnivrag
#59022 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U komunikaciji sa jednom meni veoma dragom osobom koja se nalazi iza nicka korisnika @Telemach, odlučio sam da se vratim na forum, ali više neću davati lična mišljenja o bilo čemu, već će se moji postovi odnositi isključivo na zvanične obavijesti i novosti o Telemach uslugama, i pomoć korisnicima koji imaju pitanja vezana za Telemach usluge ili imaju neke probleme koji se mogu otkloniti bez intervencije Telemach tima.
- Telemach
#59024 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravocrnivrag wrote:U komunikaciji sa jednom meni veoma dragom osobom koja se nalazi iza nicka korisnika @Telemach, odlučio sam da se vratim na forum, ali više neću davati lična mišljenja o bilo čemu, već će se moji postovi odnositi isključivo na zvanične obavijesti i novosti o Telemach uslugama, i pomoć korisnicima koji imaju pitanja vezana za Telemach usluge ili imaju neke probleme koji se mogu otkloniti bez intervencije Telemach tima.
Drago nam je da ste ponovo prisutni na temi. Također drago nam je da imate pozitivno mišljenje o timu iz administracije.
Kao i uvijek do sada sugerišemo učesnicima na temi da vezano za konkretne zahtjeve i upite vezane za Telemach usluge pišu direktno nama u inbox.
-
vanjki
#59025 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
drago mi je zbog toga.novi sam na telemach od proslog petka i crni vrag mi je mnogo pomogao. zbog toga bi mi bilo krivo da te nema vise na forumu.crnivrag wrote:U komunikaciji sa jednom meni veoma dragom osobom koja se nalazi iza nicka korisnika @Telemach, odlučio sam da se vratim na forum, ali više neću davati lična mišljenja o bilo čemu, već će se moji postovi odnositi isključivo na zvanične obavijesti i novosti o Telemach uslugama, i pomoć korisnicima koji imaju pitanja vezana za Telemach usluge ili imaju neke probleme koji se mogu otkloniti bez intervencije Telemach tima.
ovaj forum i treba da sluzi za nove informacije i pomoc oko neki pitanja.za ostale stvari ovdje nije mjesto!