FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- Banksy
- luckylaka
#5902 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisi razumio ili neces da razumijes.Pise Facetv (imaju tehniku)Hayat(imaju gkedaoce koliko god se vi trudili da to osporite)Tv1(imaju tehniku,voditelje i gledaoce)Dakle ne vidim uopste sta je tu smijesnoKal El wrote:Face i Hayat fuzija?Najgore televizije i najgori novinari da naprave jednu tv
![]()
Da hoće neko napraviti sportski kanal u BiH i da otkupi sva prava prenosa liga i internacionalne tekme + vrhunski komentatori, uh kamo sreće..
- York Light 100`s
#5903 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da su htjeli otkupiti prava mogli su, sječam se prije nekoliko godina dok Face nije počela prenositi da nekoliko utakmica nismo mogli uopšte pratiti.It_is_a_Leclerc wrote:Očito ne razumiješ kako se otkupljuju prava za emitovanje utakmica iz vanjske produkcije. Da ti objašnjavam, iskreno, nemam ni vremena, ni živaca. Uglavnom, Face je uložio sve para što je imao (i zbog toga je ova tema puna ogorčenih radnika koji čekaju da im se isplati po 7-8 plata) i u licitacijskom odnosu ponudio više od BHT-a koji u budžetu za kupovinu stranih sadržaja nema tolike pare.
BHT bi, da nije bilo Facea, prenosio gostujuće utakmice kvalifikacija. Ne brini se. Tome dodatno svjedoči i činjenica da Face, koliko su ubogi i sirotinja, ove godine nisu ni učestvovali u procesu kupovine prava na prijenos utakmice. Izradili sve radnike, izmuzli sve političare, pa više nemaju otkud iskopati te stotine hiljada eura.
Što se reklama tiče, podsjećam da nijednom, nikad, u 20 godina televizijskog emitovanja utakmica na BHT-u, nije prekinuta ili kasnila utakmica zbog reklama, kao na Faceu (Azel u momentima kad naši izvode početni udarac). Ostale reklame su u puno manjoj mjeri nego na Faceu. RAK je upozorio BHT za bagere i fakultet u dnu ekrana, i sad ih gotovo i nema, za razliku od deterdženta, salame, i šta već skače po ekranu kad su tekme na Faceu, dok se onaj vječni dužnik Marjan dere - "Aligatori, miševi, terminatori".
Uglavnom uživajte u prijenosima utakmica državne reprezentacije na državnoj televiziji i u Marjanu Mijaloviću koji ove godine komentira jedino uzbudljivu trku za kantonalnu skupštinu
Možda utakmica nije kasnila ni jednom ali zato imamo slučajeve kao skoro na svjetskom kada smo svi propustili otvaranje utakmice i prijenos počeo taman kada je sudija svirao početak.
Kako samo smješno zvuči čitati postove na ovoj temi o načinu kako je Senad došao do para da prenosi utakmice i kako je zayebo 5-10 radnika koje mi uopšte i ne poznajemo a sada hvalimo televiziju koja je zayebala sve nas koji godinama plaćamo pretplatu i daju se hiljade i hiljade godinama a dobijamo ovakav mizeran program.
Samo se ti smij ali znaš šta je stvarno smiješno? Što sve više i više svijeta odbija plaćati pretplatu tako da ti leziljebovići možda i neće dočekati iduće svjetsko prvenstvo
- karanana
#5904 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
mislim da je jos rano. dolazice i kod njega mozda u drugoj polovini kampanje.
- Maharadza
#5905 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A je li vam šef konačno otkrio "čiji je ramiz DŽ"?York Light 100`s wrote:Da su htjeli otkupiti prava mogli su, sječam se prije nekoliko godina dok Face nije počela prenositi da nekoliko utakmica nismo mogli uopšte pratiti.It_is_a_Leclerc wrote:Očito ne razumiješ kako se otkupljuju prava za emitovanje utakmica iz vanjske produkcije. Da ti objašnjavam, iskreno, nemam ni vremena, ni živaca. Uglavnom, Face je uložio sve para što je imao (i zbog toga je ova tema puna ogorčenih radnika koji čekaju da im se isplati po 7-8 plata) i u licitacijskom odnosu ponudio više od BHT-a koji u budžetu za kupovinu stranih sadržaja nema tolike pare.
BHT bi, da nije bilo Facea, prenosio gostujuće utakmice kvalifikacija. Ne brini se. Tome dodatno svjedoči i činjenica da Face, koliko su ubogi i sirotinja, ove godine nisu ni učestvovali u procesu kupovine prava na prijenos utakmice. Izradili sve radnike, izmuzli sve političare, pa više nemaju otkud iskopati te stotine hiljada eura.
Što se reklama tiče, podsjećam da nijednom, nikad, u 20 godina televizijskog emitovanja utakmica na BHT-u, nije prekinuta ili kasnila utakmica zbog reklama, kao na Faceu (Azel u momentima kad naši izvode početni udarac). Ostale reklame su u puno manjoj mjeri nego na Faceu. RAK je upozorio BHT za bagere i fakultet u dnu ekrana, i sad ih gotovo i nema, za razliku od deterdženta, salame, i šta već skače po ekranu kad su tekme na Faceu, dok se onaj vječni dužnik Marjan dere - "Aligatori, miševi, terminatori".
Uglavnom uživajte u prijenosima utakmica državne reprezentacije na državnoj televiziji i u Marjanu Mijaloviću koji ove godine komentira jedino uzbudljivu trku za kantonalnu skupštinu
Možda utakmica nije kasnila ni jednom ali zato imamo slučajeve kao skoro na svjetskom kada smo svi propustili otvaranje utakmice i prijenos počeo taman kada je sudija svirao početak.
Kako samo smješno zvuči čitati postove na ovoj temi o načinu kako je Senad došao do para da prenosi utakmice i kako je zayebo 5-10 radnika koje mi uopšte i ne poznajemo a sada hvalimo televiziju koja je zayebala sve nas koji godinama plaćamo pretplatu i daju se hiljade i hiljade godinama a dobijamo ovakav mizeran program.
Samo se ti smij ali znaš šta je stvarno smiješno? Što sve više i više svijeta odbija plaćati pretplatu tako da ti leziljebovići možda i neće dočekati iduće svjetsko prvenstvo
- karanana
#5906 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
zasto ne kazu i broj glasova nego samo procenti koliko se glasa za koju stranku.
a nek uzmu pare fahrovim i drugim budalama.
a nek uzmu pare fahrovim i drugim budalama.
- York Light 100`s
#5907 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Standardna reakcija "a jel to on tebi šef?" kad nemaš drugih argumenata.Maharadza wrote:A je li vam šef konačno otkrio "čiji je ramiz DŽ"?
To što ja zovem It_is_a_Leclerc-a BHT plaćenikom to činim sa pravom jer on više puta reklamiše tu kuću na ovom forumu sa opasnim naznakama nacionalizma, ja samo ukazujem na našu glupost kako nam je drago što su konačno utakmice na pravom kanalu sa pravom tehnikom a niko se ne pita zašto to nije moglo prije, gdje su tolike pare od pretplata?
Tipično razmišljanje bošnje. Dok nas naši političari yebu nama je važnije više truda uložiti na temu Milorad Dodik All About i tražiti simpatična videa o Dodiku na YouTube pa se smijati. Tako i ovdje, umjesto više truda uložiti sa peticijama ili sl. jer državna televizija se prosipa našim parama nama je važnije što više truda uložiti na temu Face TV i tražiti simpatična videa o Marjanu na YouTube pa se smijati
Hajd nek si ti nama živ i zdrav i dalje postovao vesele komentare gdje fulaš poentu
- Maharadza
#5908 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Čuj fulam poentu...pa nisam ja barem 50 dnevnika i face-to-face intervjua zaredom započinjam i završavao sa "ZNATE LI VI ČIJI JE RAMIZ DŽ?" Ili me to želiš ubijediti da ne vjerujem svojim očima šta sam gledao na face-u?!York Light 100`s wrote:Standardna reakcija "a jel to on tebi šef?" kad nemaš drugih argumenata.Maharadza wrote:A je li vam šef konačno otkrio "čiji je ramiz DŽ"?
To što ja zovem It_is_a_Leclerc-a BHT plaćenikom to činim sa pravom jer on više puta reklamiše tu kuću na ovom forumu sa opasnim naznakama nacionalizma, ja samo ukazujem na našu glupost kako nam je drago što su konačno utakmice na pravom kanalu sa pravom tehnikom a niko se ne pita zašto to nije moglo prije, gdje su tolike pare od pretplata?
Tipično razmišljanje bošnje. Dok nas naši političari yebu nama je važnije više truda uložiti na temu Milorad Dodik All About i tražiti simpatična videa o Dodiku na YouTube pa se smijati. Tako i ovdje, umjesto više truda uložiti sa peticijama ili sl. jer državna televizija se prosipa našim parama nama je važnije što više truda uložiti na temu Face TV i tražiti simpatična videa o Marjanu na YouTube pa se smijati
Hajd nek si ti nama živ i zdrav i dalje postovao vesele komentare gdje fulaš poentu
- York Light 100`s
#5909 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne pravi se naivan. Nije stvar ko je šta koliko puta o kome rekao nego rečenica "A je li vam šef konačno otkrio čiji je Ramiz Dž?"
- Maharadza
#5910 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Onda sorry, mislio sam po priči da si deklarisani radnik/rob senadov, my bad!York Light 100`s wrote:Ne pravi se naivan. Nije stvar ko je šta koliko puta o kome rekao nego rečenica "A je li vam šef konačno otkrio čiji je Ramiz Dž?"
- navedeni
#5911 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije rob, bio bi debil da se reg. da brani ovaj odron od radio staniceMaharadza wrote:Onda sorry, mislio sam po priči da si deklarisani radnik/rob senadov, my bad!York Light 100`s wrote:Ne pravi se naivan. Nije stvar ko je šta koliko puta o kome rekao nego rečenica "A je li vam šef konačno otkrio čiji je Ramiz Dž?"
-
Pjanic15
#5912 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
E, znaš li gdje se pojavio najbolji detrdžent u BiH ? U Škafi jarane...York Light 100`s wrote:Standardna reakcija "a jel to on tebi šef?" kad nemaš drugih argumenata.Maharadza wrote:A je li vam šef konačno otkrio "čiji je ramiz DŽ"?
-
StupskaBitanga
#5913 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da li je ko vidio njihovu vremensku prognozu sa 3 djevojke?
Bez komentara
http://www.youtube.com/watch?v=7xliBKLi ... 4NrOp5sunQ
Premotajte na 1:24:34
Bez komentara
-
Pjanic15
#5914 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Još ono kretanje naprijed nazad, plićak od kanala.StupskaBitanga wrote:Da li je ko vidio njihovu vremensku prognozu sa 3 djevojke?
Bez komentara
- karanana
#5915 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nacionalni kljuc. Po redu svidjanja: srpkinja, hrvatica, bosnjakinja
-
StupskaBitanga
#5916 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mislio sam da će mi iskočiti iz monitora
- Lakat Jebić
#5917 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Isto ko u nadrealistima
prva dobra
- navedeni
#5918 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Odron hahahah, a dole su police ostavili ispod televozora, da stave deterdzent Marjanov hahahStupskaBitanga wrote:Mislio sam da će mi iskočiti iz monitora
- It_is_a_Leclerc
#5919 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Recite jednu kvalifikacionu utakmicu IKAD koju je BHT mogao, a nije htio prenositi.York Light 100`s wrote:Da su htjeli otkupiti prava mogli su, sječam se prije nekoliko godina dok Face nije počela prenositi da nekoliko utakmica nismo mogli uopšte pratiti.It_is_a_Leclerc wrote:Očito ne razumiješ kako se otkupljuju prava za emitovanje utakmica iz vanjske produkcije. Da ti objašnjavam, iskreno, nemam ni vremena, ni živaca. Uglavnom, Face je uložio sve para što je imao (i zbog toga je ova tema puna ogorčenih radnika koji čekaju da im se isplati po 7-8 plata) i u licitacijskom odnosu ponudio više od BHT-a koji u budžetu za kupovinu stranih sadržaja nema tolike pare.
I recite jednu utakmicu na SP-u kad je prijenos počeo intoniranjem himni. (To čak nije ni domen BHT-a, jer FIFA započinje međunarodnu razmjenu pet minuta pred početak utakmice i svi su dužni uključiti se).
- It_is_a_Leclerc
#5920 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne činiš ti to s pravom, ili zato što ja nekog reklamiram, već to radiš zato što su vas na Faceu naučili da ko se god usudi približiti njegovoj novinarskoj nedodirljivosti, automatski zaslužuje da mu se nađe sponzor, da ga se optuži da je plaćenik, da je prodana duša, izdajnik, da mrzi Senada jer je najbolji.York Light 100`s wrote:Standardna reakcija "a jel to on tebi šef?" kad nemaš drugih argumenata.Maharadza wrote:A je li vam šef konačno otkrio "čiji je ramiz DŽ"?
Vidjeli smo to na mnogo primjera - od Pauline Janusz, pa na dalje.
- luckylaka
#5921 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ok Facetv ne valja,voditelji nakaradni,vremenska prognoza katastrofa,M.Mijalovic nadrogiran...sve to ali me cudi da sve to znaju oni koji Facetv ne gledaju ni sekunde.Dakle ispada da us najveci kriticari Facetv oni koji je uopse ne gledaju.Logicno 
- navedeni
#5922 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
youtube? ever heard of it? scrollluckylaka wrote:Ok Facetv ne valja,voditelji nakaradni,vremenska prognoza katastrofa,M.Mijalovic nadrogiran...sve to ali me cudi da sve to znaju oni koji Facetv ne gledaju ni sekunde.Dakle ispada da us najveci kriticari Facetv oni koji je uopse ne gledaju.Logicno
- karanana
#5923 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
aha. prikriveni fanovi. ne zele da se prikljuce na program da ne bi dizali rejting, ali sa nestrpljenjem ocekuju postavljanje videa na youtube i tamo gledaju ono sto kao odbijaju da gledaju na tv-u.
- navedeni
#5924 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da ne gledaju na tv-u spot U2 iz 1994karanana wrote:aha. prikriveni fanovi. ne zele da se prikljuce na program da ne bi dizali rejting, ali sa nestrpljenjem ocekuju postavljanje videa na youtube i tamo gledaju ono sto kao odbijaju da gledaju na tv-u.
- BHCluster
#5925 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni izgledaju vise kao trollovi.karanana wrote:aha. prikriveni fanovi. ne zele da se prikljuce na program da ne bi dizali rejting, ali sa nestrpljenjem ocekuju postavljanje videa na youtube i tamo gledaju ono sto kao odbijaju da gledaju na tv-u.