Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Neradnik

#5901 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Neradnik »

karanana wrote:nije moglo puskom i tenkom ali moze evricima.
sta ima veze super,bolje mtel nego arap.
Neradnik

#5902 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Neradnik »

hube-again wrote:Samo pobjeguljai komunjara se moze obradovati dolaskom mtela.
Sent from my TPC-7125 using Tapatalk
Cuj komentara maloumnog.Ja nit sam pobjegulja nit komunjara i sta cemo sad?
Draze mi je ako ce ih vec kupit neko da to bude mtel koji ide u korak sa vremenom nego neki dosljo koji ce rasturit jos jednu firmu u nizu, zarad politickih interesa.
6april

#5903 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by 6april »

hube-again wrote:Svi ovi što govore o komkurenciju, multietnučnosti i sl. sranjima su bivše pobjegulje i ovucane komunjare koje su pobjegle iz zemlje čim je prvi metak ispaljen. Kažu da ih mi patriotizmom trujemo. Komunjafe i pobjegulje truju nas normalan narod raznim ispraznimfloskulama o brastvu jedinstvu, žalom za propalom srboslavijom, ometanjem slobode vjeroispovijesti, napadanjem pokrivenih žena, vrijeđanjme vijernika da su zatucani i glupi samo zato što su vjernici, i na kraju nas ti iste uče kako voljeti zemlju. Primjer svega ovoga je xarfaxus koji mi je lično preko pp a i preko postova psovao sve što mi je sveto samo zbog toga što sam u jednom postu napisao elhamdullillah a isti xarfax ovdje na OVOJ temi pisao o konkurenciji brastvo jedinstvo sranjima. Samo pobjeguljai komunjara se moze obradovati dolaskom mtela.

Bravo pametnice nasa... bravo, bravo, bravo... da te nema trebalo bi te izmisliti. BRAVO !!!
Naslovnica

#5904 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

hube-again wrote:Svi ovi što govore o komkurenciju, multietnučnosti i sl. sranjima su bivše pobjegulje i ovucane komunjare koje su pobjegle iz zemlje čim je prvi metak ispaljen. Kažu da ih mi patriotizmom trujemo. Komunjafe i pobjegulje truju nas normalan narod raznim ispraznimfloskulama o brastvu jedinstvu, žalom za propalom srboslavijom, ometanjem slobode vjeroispovijesti, napadanjem pokrivenih žena, vrijeđanjme vijernika da su zatucani i glupi samo zato što su vjernici, i na kraju nas ti iste uče kako voljeti zemlju. Primjer svega ovoga je xarfaxus koji mi je lično preko pp a i preko postova psovao sve što mi je sveto samo zbog toga što sam u jednom postu napisao elhamdullillah a isti xarfax ovdje na OVOJ temi pisao o konkurenciji brastvo jedinstvo sranjima. Samo pobjeguljai komunjara se moze obradovati dolaskom mtela.

Obriši pjenu oko usta i presaberi se.
Mtel je ovdje već godinama.
xarfaxusss

#5905 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by xarfaxusss »

Neradnik wrote:
hube-again wrote:Samo pobjeguljai komunjara se moze obradovati dolaskom mtela.
Cuj komentara maloumnog.Ja nit sam pobjegulja nit komunjara i sta cemo sad?
Draze mi je ako ce ih vec kupit neko da to bude mtel koji ide u korak sa vremenom nego neki dosljo koji ce rasturit jos jednu firmu u nizu, zarad politickih interesa.
Jebala mu SDA mamicu. Vidi se koliko je zatupljen i maouman. Sam je sve kazao. Jebem li mu majku nek me i banuju boli me kurac. Ovakvi su i rat donijeli. Jebala ih nezavisna bih. U yugi sve imali a sta sada imaju? Jebo mu Alija mrtvi majku
Naslovnica

#5906 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

hube-again wrote:
Naslovnica wrote:

Obriši pjenu oko usta i presaberi se.
Mtel je ovdje već godinama.
I RS je pa šta. To treba sad da ih amnestiramo zato što su dugo ovdje?
Koga da amnestiraš? Od čega?
Nisi ti nikakav patriota. Zbog takvih kao što si ti i sličnih tebi zato i jesmo tu gdje jesmo nakon 20 godina od završetka rata.
Neradnik

#5907 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Neradnik »

:thumbup:
tacno tako.
smijesni_ste

#5908 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by smijesni_ste »

Kakav je ovo haos na temi :lol: :lol: ...smirite se ljudi bit će šta bude jbg...niko nas i ne pita ništa svakako :cry:
moke_31

#5909 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by moke_31 »

Vidi prokomunjara srpske provenijencije što su se obradovali kupovini LOL-a od Mtela. Još raspravljaju o tome i podržavaju to kao dobar potez. Jedan navodi bolje mtel (srbi) nego arapi... Jedna od rijetkih uspješnih domaćih firmi odlazi u ruke strancima (na kraju krajeva i da nije mtel u pitanju, da je bilo koja strana kompanija u pitanju isto bi bilo) a oni pjene kako je to dobar potez. Pare odoše strancima, usluga vjerovatno daleko slabija, ali neka bitno je da to Mtel kupuje (srbi). Sljedeći rat prvo treba krenuti od vas pa onda dalje ....

Samo nek se zna, kupi li mtel LOL ja odlazim sa njega iste sekunde a nadam se i mnogi drugi.
Last edited by moke_31 on 23/12/2013 14:43, edited 2 times in total.
Neradnik

#5910 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Neradnik »

hube-again wrote:A koliko komunjare boli istina da su se svi nadovezali na moj post da "osuđuju" a što njihov istomišljenik prosipa salvu psovki i uvreda to kao i da nema.

A ja zaboravio sam. Vi ste za bratstvo-jedinstvo. Vi mrzite ovakve kao ja.
Izvinite do mene je ;)
ja te ne osuđujem nego komentarisem post u kojem si me svsrto među komunjare i pobjegulje.Ne znam samo sto vrijeđas ako neko ne djeli tvoje misljenje a poslje se bunis kad ti neko isto uzvrati.Ti si jarane jos u devedesetim cim tako misljenje imas al dok ga sam ne promjenis niko nece niti moze.Smijesno je da ovakve stvari gledas kroz rat koji je davno zavrsio.
Neradnik

#5911 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Neradnik »

moke_31 wrote:Vidi prokomunjara srpske provenijencije što su se obradovali kupovini LOL-a od Mtela. Još raspravljaju o tome i podržavaju to ako dobar potez. Jedan navodi bolje mtel (srbi) nego arapi... Jedna od rijetkih uspješnih domaćih firmi odlazi u ruke strancima (na kraju krajeva i da nije mtel u pitanju, da je bilo koja strana kompanija u pitanju isto bi bilo) a oni pjene kako je to dobar potez. Pare odoše strancima, usluga vjerovatno daleko slabija, ali neka bitno je da to Mtel kupuje (srbi). Sljedeći rat prvo treba krenuti od vas pa onda dalje ....

Samo nek se zna, kupi li mtel LOL ja odlazim sa njega iste sekunde a nadam se
odlazi sretno ti bilo.zajebat ces nekog pravo :D
Cossack

#5912 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Cossack »

moke_31 wrote:Vidi prokomunjara srpske provenijencije što su se obradovali kupovini LOL-a od Mtela. Još raspravljaju o tome i podržavaju to ako dobar potez. Jedan navodi bolje mtel (srbi) nego arapi... Jedna od rijetkih uspješnih domaćih firmi odlazi u ruke strancima (na kraju krajeva i da nije mtel u pitanju, da je bilo koja strana kompanija u pitanju isto bi bilo) a oni pjene kako je to dobar potez. Pare odoše strancima, usluga vjerovatno daleko slabija, ali neka bitno je da to Mtel kupuje (srbi). Sljedeći rat prvo treba krenuti od vas pa onda dalje ....

Samo nek se zna, kupi li mtel LOL ja odlazim sa njega iste sekunde a nadam se i mnogi drugi.
Bravo majstore! :thumbup:
Neradnik

#5913 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Neradnik »

hube-again wrote:
Neradnik wrote:
hube-again wrote:A koliko komunjare boli istina da su se svi nadovezali na moj post da "osuđuju" a što njihov istomišljenik prosipa salvu psovki i uvreda to kao i da nema.

Izvinite do mene je ;)
ja te ne osuđujem nego komentarisem post u kojem si me svsrto među komunjare i pobjegulje.Ne znam samo sto vrijeđas ako neko ne djeli tvoje misljenje a poslje se bunis kad ti neko isto uzvrati.Ti si jarane jos u devedesetim cim tako misljenje imas al dok ga sam ne promjenis niko nece niti moze.Smijesno je da ovakve stvari gledas kroz rat koji je davno zavrsio.
Gledam jer ne zaboravljam šta su mi uradili. Nikad zaboraviti neću. NIKAD!

Za mene je svako iz šumske četnik kao i svako iz HB ustaša, dokle god nosi naziv republika srpska odnosno herceg bosna.
Imas pravo da zadrzis svoje misljenje za sebe a ne da zbog njega vrijeđas one koji tako ne misle.
bato99

#5914 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by bato99 »

hube-again wrote:
Neradnik wrote:

Izvinite do mene je ;)

Za mene je svako iz šumske četnik kao i svako iz HB ustaša, dokle god nosi naziv republika srpska odnosno herceg bosna.
a šta misliš kako bi tebe druga dva naroda zvala?..zato smiri se naivac i gledaj malo pozitivnje na državu u kojoj živiš
The Realist

#5915 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The Realist »

Žao mi je što moram ovdje o tome, ali kad se ovdje rasrpavlja. Ako je istina da su uzeli LOL, vrlo moguće da idu i po HS (nema ni logike da njih ne pokušaju kupiti), šta mi korisnici dobijamo time? OK, ne mogu biti loši, jer oni će sigurno htjeti dobru bitku voditi sa Telemachom, ionako se ne mogu, ame više zanimaju cijene, paketi, i td.... (Pitam, jer sam na HS-u, kao što znate, pa bi se ovo i mene moglo ticati).
6april

#5916 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by 6april »

hube-again wrote:
Neradnik wrote:

Izvinite do mene je ;)

Fuj fuj fuj, zatucana primitivna seljacino...
karanana

#5917 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

hube wrote:
fortaleza wrote:A možda se iza nepotrebnog spominjanja dodika velikim slovima krije strah od konkurencije za bht jer mtel ima kapital da uloži i proširi infrastrukturu (pročitao sam da su počeli kopati po zenici) i postane malo veći igrač tipa telemach?

U svakom slučaju mislim da prodaja neće dobroga donijeti malobrojnim korisnicima lola (moguće ukidanje sk kako se budu širili), al hoće onim budućim "potencijalnim"...
Pogledaj bolje šta sam naglasio velikim slofom kod spomenutog :D

Ma mtel nikad neće biti konkurencija BHT-u prvenstveno što je to kompanija čijom infrastrukturom su dostavljene mnoge naredbe za klanje, silovanja, genocid i sl. za vrijeme agresije. Ne radim u BHT-u al nikad u životu ne bih uzeo mtel i ne mogu da shvatim ljude koji to rade. Rat jeste davno bio al dal je moguće da zaboravljamo šta su nam ti što sad rade u mtelu činili za vrijeme rata. Pa ljudi moji svaka marka mtelu je marka protiv vaše i moje države.

Uzimajte šta god imate (HS, eronet, tmach, monet, vinet, haloo, izi, bht,...) samo nemojte mtel. To nije naša kompanija.
prije par dana si govorio ovo.
sad ti ni ove ustashe ne valjaju.

e to je zbog cega smo i dosli gdje smo dosli. balinjska nedosljednost i suncokretivost.

nisi ti dzaba banovan provokatoru.
karanana

#5918 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

hube-again wrote:
6april wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Pored ovoliko komunjara zaista ne znam kako smo uspjeli da dobijemo nezavisnost na referendumu 1992. godine?

A da zaboravio sam. Vi ste već pobjegli čim je u Hrvatskoj zapucalo 1991. godine. Izvinite do mene je ;)
prave komunjare i jesu spasile ovu zemlju. a balije ce uraditi veci dio onoga sto srbi nisu mogli da je dokrajce.
Qler

#5919 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

Ne vidim kakve veze ima politicka opredjeljenost sa temom, ali ako vam sta znaci, sad da ima neka stranka komunisticka, imali bi moj glas, sad, prije izbora bi isao da glasam za njih... Od kako dodjose nacionalno osvijesteni bas nam je lijepo...
6april

#5920 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by 6april »

hube-again wrote:
6april wrote:

Pored ovoliko komunjara zaista ne znam kako smo uspjeli da dobijemo nezavisnost na referendumu 1992. godine?

A da zaboravio sam. Vi ste već pobjegli čim je u Hrvatskoj zapucalo 1991. godine. Izvinite do mene je ;)
Komunjara je za tebe svako ko ne mrzi druge narode jel? Ti bolje sam sebi da iskopas jamu 2 metra duboku, a ja cu te rado zakopati, bijednice jedan. Pa mi bas zbog vas zatucanih primitivaca ne mozemo naprijed, jer takvi ko ti su SDA glasacka masina. Srami se papcino. :bih: :bih: :bih:
Neradnik

#5921 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Neradnik »

karanana wrote:
hube-again wrote:
6april wrote:

prave komunjare i jesu spasile ovu zemlju. a balije ce uraditi veci dio onoga sto srbi nisu mogli da je dokrajce.
nebi ih ja nazvo balijama al su gori od cetnika.oni(chete) su nas makar manje unistavali ovi to vec 20 godina rade.
moke_31

#5922 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by moke_31 »

karanana wrote:
hube-again wrote:
6april wrote:

Pa zar i ti Karanana... :D :D , prave komunjare spasile zemlju :lol: :lol: :lol: :lol:

Jbt na ovom forumu samo djeca bivših komunista, samo teme o jugi, socijalizmu, nostalgija, srbofilija na sve strane, još sad komunjare spasile ovu zemlju...šta čovjek neće sve pročitati nevjerovatno!!!

Kad će više ovim ruralcima uvesti internet da malo vrate ravnotežu.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
afannedim

#5923 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: , prebacite se na temu politike pa nastavite raspravu ovo je molba ;-) ;-) ;-) ;-)
bato99

#5924 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by bato99 »

hube-again wrote: Mamicu ti četničko-komunističku. Ti ćeš nekog zvati balijom, smradu usrani. idi sa svinjama se kupaj.
druže zaslužio si banoviće...
afannedim

#5925 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Ti nisi fakat dobar, u rangu si sa Jelenom Golubović :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply