Sve sam COD-ove prekucao, ali dvica je i dalje broj jedanmleetavi wrote:@kiki
jes' igr'o cod-a?
@pakshu negdje sredinom septembra ili pocetkom oktobra, kao i svake godine.
Moderator: Benq
Sve sam COD-ove prekucao, ali dvica je i dalje broj jedanmleetavi wrote:@kiki
jes' igr'o cod-a?
Jesi probao Red Orchestra 2?KPNCTNJAH wrote:Sve sam COD-ove prekucao, ali dvica je i dalje broj jedanmleetavi wrote:@kiki
jes' igr'o cod-a?od ovih modernih jedino cetvorka mi je dobra i u multiplayeru, pa je ponekad upalim na steamu... sad skoro nista i ne igram, upalim Rising Storm ponekad, bolja mi je od COD-a i BF-a. Samo sto treba vremena dok se naviknes da se ne igra kao ostale pucacine, nego se likovi stekaju po 20 minuta na jednom mjestu, gines od jednog metka
![]()
Ma kontam da nisi aktivno igr'o dvicu i četvorku mp, mene sp nikada nije privlačioKPNCTNJAH wrote:Sve sam COD-ove prekucao, ali dvica je i dalje broj jedanmleetavi wrote:@kiki
jes' igr'o cod-a?od ovih modernih jedino cetvorka mi je dobra i u multiplayeru, pa je ponekad upalim na steamu... sad skoro nista i ne igram, upalim Rising Storm ponekad, bolja mi je od COD-a i BF-a. Samo sto treba vremena dok se naviknes da se ne igra kao ostale pucacine, nego se likovi stekaju po 20 minuta na jednom mjestu, gines od jednog metka
![]()
KPNCTNJAH wrote:Divi ga s'o me navlaci u ove spamerske vodeEu4ia je kasnije nastala, kad je vecina prestala s igrom... skupili se oni koji su bili aktivni, a ranije igrali za druge klanove... Noxicus, Nautica, Nuked...
ja sam nesto kasnije uletio tu (2004. cini mi se), ali pod tim imenima smo se prijavljivali na turnire
bilo je tad dobro, 100 nakih klanova samo u Sarajevu, da ne spominjem ostale gradove

Imam, igrao, ne igram više jer je dosadan. Raja dijeli ključeve ili ih mijenja budzašto, za poneku kapu na Team FortressuŠveđanin wrote:Igra li ko novi CS GO na Steamu?
ja cekam da krene ono evga takmicenje,ko provede par sati na njihovom serveru ima sansu da dobije neke imba nagrade.Pa etodr.gog wrote:Imam, igrao, ne igram više jer je dosadan. Raja dijeli ključeve ili ih mijenja budzašto, za poneku kapu na Team FortressuŠveđanin wrote:Igra li ko novi CS GO na Steamu?![]()
Inače, Kanteruša je odavno postala odron i svrha sama sebi. Ne da je prevaziđena , već pregažena, ali navika je najgora bolest, isto kao i sa retardiranim CoD 1, 2, 4 serverima gdje ima hiljada "prejakih" koje "banuju" jer su "jaki", na igri staroj dvije decenije.
Jedino što ti mogu ponuditi je da isto smeće probaš igrati na modifikovanim premium serverima, gdje naravno imaš savršenu konekciju, i mnogo više mogućnosti nego na vanilla CS. Premium košta 7-8 maraka mjesečno,a cheatera nema naravno![]()
Igraj TF2, j**o CS
House wrote:Koja navlakuša od igrebeton
i mene ovo ubi. može li neko napisati gdje da skinem to, kako i gdje da instaliram ... hvala unaprijedNenjiA wrote:mene nije tako zezala, meni se znalo desiti da u meniju ne prikazuje nista ili da na onim "pripremama" prije utakmice nema onog "Press start to continue".Asamoah Gyan wrote:ima li neka finta da na fifi 13 (internal reloaded) izbjegnem kreširanje osim alt+tab pa nekoliko refreš na desktop. inače padne čim kliknem na start meč, a pada i na kraju utakmice kad hoću da izađem. ono alt+tab nije tolika pegla ali hoću da počnem sezonu a ne znam da li i dalje ovako može funkcionasati, da ne razbijem kompjuter
Jedino mi rjesenje bilo Alt+Tab, pa kad se vratim u igru ono radi.
A evo sad, kad sam je re-instalirao i instalirao zadnje moddingway modove, radi savršeno
Ovo je za djecu a ne fudbalerezedo_m wrote:Ev za Vas fudabalere nesto danas na steamu jos nekih 4 sata http://store.steampowered.com/app/221430/
prvi dio prestrasanPartijaner wrote:Nije kao prva, ali je isto strasno dobra, vise sam se isprepadao u prvom dijelu.
metro 2033?Bosnian Dragon1 wrote:imam dota 2 na steam, ima li ko sta ponudit da izvrsimo razmjenu