Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovih iz kitalonije se žale kad im ne priznaju gol, a ne žale se kad lopta izađe pola metra van terena i priznaju im gol, tad se sudiji omakne, desi se i oni su ljudi.
Last edited by c_g on 11/02/2018 22:47, edited 1 time in total.
Ma leško se preorjentisao na Barsu da trola, nema drugog objašnjenja.
Čuj poništeni čisti golovi za bodove, Sociedadu ponište čist gol, Alavesu ne sviraju penal....bježi tamo.
Real bi imao 13 bodova da je VAR u Španiji
Stvarno....ono kad skontaš da je ozbiljan čovjek sa druge stvari, a ovakve stvari piše
Tomahawk11 wrote:Ma leško se preorjentisao na Barsu da trola, nema drugog objašnjenja.
Čuj poništeni čisti golovi za bodove, Sociedadu ponište čist gol, Alavesu ne sviraju penal....bježi tamo.
Stvarno....ono kad skontaš da je ozbiljan čovjek sa druge stvari, a ovakve stvari piše
N ebi imao 13,nego koliko ima i sad....samo bi Barca imala vise kontas.....
Mani mi se te price o starosti vices kad pocne liga gore na pivi za ovo
leško@
Pa eto desilo se 2 ili 3 tekme i to je to. A govoriš isto kao da se redovno dešava. Uvedi VAR i jedni i drugi će imati manje bodova, u pojedinim sezonama dobro manje.
Šta ima 25 bodova, oduzmi koji bod zbog pomoganja. Ne znam primjere sad, ali bilo je.
Možda bi Real bio prvi.
Last edited by Logovan on 11/02/2018 22:51, edited 1 time in total.
Tomahawk11 wrote:Ma leško se preorjentisao na Barsu da trola, nema drugog objašnjenja.
N ebi imao 13,nego koliko ima i sad....samo bi Barca imala vise kontas.....
Mani mi se te price o starosti vices kad pocne liga gore na pivi za ovo
Logovan wrote:leško@
Pa eto desilo se 2 ili 3 tekme i to je to. A govoriš isto kao da se redovno dešava. Uvedi VAR i jedni i drugi će imati manje bodova, u pojedinim sezonama dobro manje.
Šta ima 25 bodova, oduzmi koji bod zbog pomoganja. Ne znam primjere sad, ali bilo je.
Možda bi Real bio prvi.
Pa ja 25 boba ,bjezali 19 i sa tih eto recimo 6 to je 25
Možda bi Real bio prvi.
Oduzmi tih 6, plus još 6, dodaj Realu neke izgubljene bodove zbog sudija i eto ga prvenstvo je opet zanimljivo.
Ovi realovci nikako da se pomire da su kar.ine. Mislim klub za kojeg kibicuju, ne oni licno.
A posebna karanana je onaj nakav portugalski levat na kojeg svršavaju mimo svake mjere
Hell je fin decko...on polako uviđa u kakve zablude je upao.
Možda bi Real bio prvi.
Oduzmi tih 6, plus još 6, dodaj Realu neke izgubljene bodove zbog sudija i eto ga prvenstvo je opet zanimljivo.
Tih 6 je Barci vec oduzeto,nemam ih sta opet oduzimati jebo ga ti....u tim tekmama nisu pobijedili.
Taman se tema smirila,niko nista kad dade Rona tri gola i + asistencija....i nasta odmah neko postavljanje slicica i nako poredjenje pa ne moze to tako.
Ovaj A.Madrid postaje ozbiljan kandidat,bez zajebancije....konto sam ma kaki oni,ali oni gare lagano
c_g wrote:Za koga ste navijali prije nego je Barcelona počela da igra Ligu prvaka? Bez zezancije.
Jebo ti ovo kad moras svakom forumasu ponaosob pisati da ne navijas ni za koga osim za FKS ovo ostalo eto simpatisem Barcu,Liverpul i Milan koji mi je najdrazi od ovih stranih klubova...