a ko je ona?supercali wrote:Ja sam mudzahedin pored njeradiša wrote:Jesi ti ovaj sto ga zabija krmku?
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- radiša
#5901 Re: Vasa najgora date iskustva :P
-
sha_ba
#5902 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Heroin los i nikakavTomahawk11 wrote:Losha neka gandza
- supercali
#5903 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Neka iz klokotniceradiša wrote:a ko je ona?supercali wrote:Ja sam mudzahedin pored njeradiša wrote:Jesi ti ovaj sto ga zabija krmku?
- Kinaski
#5904 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Uh al kad je navijacima zeljeznicara pukla guma u klokotnici, kae ide mlada za njom 40 aga. Izvlacili fuge po njoj 
- jao_situacije
#5905 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sad sam skontao đe jesupercali wrote: Pa eto to je pored velike brijesnice a velika brijesnica je pored male deraje
- klixoris
#5906 Re: Vasa najgora date iskustva :P
E'o me !Euridika wrote:Đes' ba?klixoris wrote:Dodjem na forum poslije 100 godina (pozdrav ekipi) ...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5907 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Đe te eto?klixoris wrote:E'o me !Euridika wrote:Đes' ba?klixoris wrote:Dodjem na forum poslije 100 godina (pozdrav ekipi) ...
- Euridika
- Globalna šefica
#5908 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Tu smo...Tomahawk11 wrote:Đe te eto?klixoris wrote:E'o me !Euridika wrote:Đes' ba?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- klixoris
#5910 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja stidljive djece nekak'e 
- spree
#5911 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma ovo su bili pitari u busu tako da metodom eliminacije nisam iz busazenit dozic wrote:Jesi ti iz busa ili vulkanizeraspree wrote:
znaci prosao, a nisi probao. pihh bezveze ti je sada traziti izgovor. to ti je isto kao da si bio u parizu, a nisi posjetio ajfelov toranj
btw forumasice se pametno usutile. sigurno sad po piku gledaju koliko je kirija u klokotnici
-
klokotnica velika
#5912 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma ti si si pametan pravooo jesi smijesan majko draga,gdje pokupiti taj smisao za humor samo nam reci..taces ti jado cekaces dok ci ziv da ti daju stareci za kafu i gurabiju da imas..jado ja sad poderao 100 eura sema me iznervirala umjesto 100 trazila 200 da joj posaljem ja pderem i ovo 100 ..evo jado trenutno u frankfurtu ispijam kaficu i citam kliks kako vam je vucic sletio na aerodrom i smijese gorhotom kakoste mu jos i crveni tepih prostrli..ee jado ako hoces dacu ti broj ove firme gdje radim nazovi mozda zaradis para..heroin los i nikakav a ja se ovde pucam tajlandskim bjelim horsom..kojeg ne moras ni da kuhas ali eto ja skuham za svaki slucaj..imam par dana odmora pa sam sebi dao oduska ipak je hebeno na gradjevini raditi jadooo jadnii ..isti si ko moja bivsa sema kod koje sam prezimio i ona je samo noge dizala i gluposti valjala..hahhahhaspree wrote:ma ovo su bili pitari u busu tako da metodom eliminacije nisam iz busazenit dozic wrote:Jesi ti iz busa ili vulkanizeraspree wrote:
znaci prosao, a nisi probao. pihh bezveze ti je sada traziti izgovor. to ti je isto kao da si bio u parizu, a nisi posjetio ajfelov toranj![]()
btw forumasice se pametno usutile. sigurno sad po piku gledaju koliko je kirija u klokotnici
- mad_max_ba
#5913 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hvala bogu pa ima foe
- Njanjavi
#5914 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja jednom na dejt, na drugi kraj grada sa jednom hanumom, i kako je podaleko ja na bajk i tamo.
I sad cunjamo tim djelom grada i izmedju trotoara i ceste neki grmovi prokleti, ko ziva ograda koji je ono klinac, zbun njakav.
I ne kontam kako, ne kontam zasto, al ona na tell se javi i stanemo tu kraj zbuna, i dok ona prica, ja nesta gledam u pedalu, bajk pored mene i najednom skontam da mi samo noge vire iz zbuna.
Ne kontam kako al padoh stojeci u zbun na glavu, preko bajka.
Da sam se kretao il bio na bajku pa hajd, skonto bi nekako.
I ja brze bolje ono iskoprcam se nekako, kontajuc nije vidjela, prica na tel, kad klinac u sred te misli, cuh grohotom se smije, sjela na sred trotoara i umrije od smjeha.

I sad cunjamo tim djelom grada i izmedju trotoara i ceste neki grmovi prokleti, ko ziva ograda koji je ono klinac, zbun njakav.
I ne kontam kako, ne kontam zasto, al ona na tell se javi i stanemo tu kraj zbuna, i dok ona prica, ja nesta gledam u pedalu, bajk pored mene i najednom skontam da mi samo noge vire iz zbuna.
Ne kontam kako al padoh stojeci u zbun na glavu, preko bajka.
Da sam se kretao il bio na bajku pa hajd, skonto bi nekako.
I ja brze bolje ono iskoprcam se nekako, kontajuc nije vidjela, prica na tel, kad klinac u sred te misli, cuh grohotom se smije, sjela na sred trotoara i umrije od smjeha.
- Tony Soprano
#5915 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dnaxy wrote:ma pusti utisak, jednostavno im kazi da si iz sarajva i imas prolaz
"...she from the country, think she like me 'cause i'm from New York..."
- Kinaski
#5916 Re: Vasa najgora date iskustva :P
plati kakvom hodji da ti jednu fatihu prouciklokotnica velika wrote:
ma ti si si pametan pravooo jesi smijesan majko draga,gdje pokupiti taj smisao za humor samo nam reci..taces ti jado cekaces dok ci ziv da ti daju stareci za kafu i gurabiju da imas..jado ja sad poderao 100 eura sema me iznervirala umjesto 100 trazila 200 da joj posaljem ja pderem i ovo 100 ..evo jado trenutno u frankfurtu ispijam kaficu i citam kliks kako vam je vucic sletio na aerodrom i smijese gorhotom kakoste mu jos i crveni tepih prostrli..ee jado ako hoces dacu ti broj ove firme gdje radim nazovi mozda zaradis para..heroin los i nikakav a ja se ovde pucam tajlandskim bjelim horsom..kojeg ne moras ni da kuhas ali eto ja skuham za svaki slucaj..imam par dana odmora pa sam sebi dao oduska ipak je hebeno na gradjevini raditi jadooo jadnii ..isti si ko moja bivsa sema kod koje sam prezimio i ona je samo noge dizala i gluposti valjala..hahhahhapozdrav z najljepseg grada na obali prelijepe rijek.ovaj grad i hamburg ( doduse ti dalje od svoje mahale nisi ni maknuo ) dva najljepsa grada u njemackoj.sledeci mjesec idem u luku imamo jos 3 zgrade da zavrsimo u Haburgu i onda dolazim na godisnji tamo nekada u augustu ako bog da..malo more malo kokice sarajevske koje se po forumima furaju kako su fine,postene a samo je dovoljno da je stavis u BMW-730i i da vids ne pitaju gdje i kako da svrsavas samo svrsavaj pa se kasnije ciste danas je to normalno kod vas dole..citam da su i ugradnje novog himena relativno jeftine za vase uslove oko 1400km..eto znaci cujemo se idem sad ce tekma moram se pripremiti ne mogu na hors cugati pa cu onda lagano neke jogobele,neke milkice,plazmica i laganoo..hajde pozdrav
![]()
![]()
-
Nepass
#5917 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zamoli me drugarica da njenu drugaricu odvucem kuci. I kao pravi dzentlmen tako i uradim. Nas dvoje sami u autu malo popricasmo. Bilo je oko 5km voznje.
Vratim se, pita me drugarica jesam li sta odradio. Kazem nisam.
Kad govori konju jedan ko da nije mogla naci prevoz kuci nego htjela stobom da se malo pofatate.
Dobra koka bila, a ja glup ko qrac. Mozda imao 19g.
Bas je tacna ona "da su one godine a ova pamet"
Vratim se, pita me drugarica jesam li sta odradio. Kazem nisam.
Kad govori konju jedan ko da nije mogla naci prevoz kuci nego htjela stobom da se malo pofatate.
Dobra koka bila, a ja glup ko qrac. Mozda imao 19g.
Bas je tacna ona "da su one godine a ova pamet"
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5918 Re: Vasa najgora date iskustva :P
da je htjela da se pofatate, pofatala bi ona tebe vjeruj mi
sere drugarica
sere drugarica
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5919 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ih, sto znaju drugarice sjebati sjebati situaciju, to tesko ko zna

- mad_max_ba
#5920 Re: Vasa najgora date iskustva :P
bašTomahawk11 wrote:Ih, sto znaju drugarice sjebati sjebati situaciju, to tesko ko zna![]()
- zforumas
#5921 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Vidi jos ga situacija drzi, muca kad prica o tomemad_max_ba wrote:bašTomahawk11 wrote:Ih, sto znaju drugarice sjebati sjebati situaciju, to tesko ko zna![]()
-
Nepass
#5922 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da sam pokusao i samar primio lakse bi mi sad biloVelkoski wrote:da je htjela da se pofatate, pofatala bi ona tebe vjeruj mi
sere drugarica
- mad_max_ba
#5923 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mahzforumas wrote: Vidi jos ga situacija drzi, muca kad prica o tome
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5924 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma to te nalozila jaranica da ti ne bude vuna sto si potrosio gorivo.

- zforumas
#5925 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sto ne trazi od drugarice da se "zahvali"