Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
omar little
#5901 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
zar se ne mora umrijeti u njihovoj kuci da bi se tamo zavrsilo?
-
Juliuscezar
#5902 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja sam kontao da je poklon onaj Lancel, tj. propast Cersei.omar little wrote:ima li spekulacija ko je poklon koji littlefinger poklanja olenni? ubice svjedoka onog iz bordela, kako se zove onaj plavutan? nesto ne znam da manjak svjedoka moze zaustaviti fundamentaliste u namjeri, ali vodja onaj bi mogao biti legalista. ako nije taj plavutan, ko bi onda mogao biti i kako bi to utjecalo na razvoj situacije?
cinjenica da je sam poklonio jonu dragonglass onaj garantira da ce jon sresti walkerse.
- harisoni
#5903 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Najgora sezona do sada, meni gora čak i od knjige. 
-
oskarboy
#5904 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pa jofrey je mala maca za onog ramseya
pa koji je ono bolesnik,odro kozu s one babe
-
oskarboy
- Rockefeller
#5906 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Epizoda je dobra. Zadovoljan sam. Mislio sam da je Stanis bolji i jači vođa nego što neki misle.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5907 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
jooojj šHa bi joojj radiJo...nije za fHoruma..pa to su perverzije....huuuuuu
...ja se zaljubiJo...nedo bog me ubaČit u kafez medj njiha

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5908 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

jel se vrĆe ova il je i njezina glava u onim odajama...
-
nema me tamo
#5909 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Konacno jedna dobra epizoda.
Kavez.
Kavez.
-
johnlock071
#5910 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kaligrafija wrote:Bas je epizoda dobra... Napi se ser vitez otrova i protivotrova...I tata bi sine...Minder hanuma zaglavi sa "sestrom", neka je pogan jedna, ko drugom jamu kopa fizicki je radnik... Kralj sisica, zavoljeh onog gadnog Joffrey-ja, poslije ovog jada, steta sto umrije... Bolji je Sansi bio od ovog ludaka... Ona sticavje hoce da zrtvuje malu... Debeli na racun vuka skinu mrak...Gusari prodadose gladijajatore... Gladijajatori s Moravu, stigose na cevape kod zmaja! Smrad ostade smrad, svjeca se ne upali...odrase babu... Mala hanumica nece kuci... Velika vrana ode u orlovo gnijezdo... Pravi kralj mora u napad, zima dolazi... Episkop neretvljansko-dubrovacki hapsi po mahali, ne gine mu vatra ili sikira...itd.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesil ikad razmišljao da se profesionalno baviš kritikom?
- aCme
-
dezurni_ucenik
#5912 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Procitaj jos jednom clanak.aCme wrote:Kažu da je Daenerys u stvarnom životu nevina![]()
http://www.index.hr/black/clanak/u-igri ... 21966.aspx
- Tito_i_Partija
#5913 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mislio sam bas onako kako to u prevodu znaci, bez ironije i negativnog konteksta.omar little wrote:nisam te pitala sta znaci how yes no, nego u kom smislu mislis vezano za moj post (kako da ne ironicno ili kako da ne u smislu naravno, pisao je). u mom svijetu se how yes no koristi ironicno i u negativnom kontekstu. inace, uvredljivo je i pomisliti da neko s naseg prostora ne zna tu referencu.
okej, kao sto rekoh, bolji je kada adaptira, tanji kada sam pise.
A evo upravo odgledah epizodu, stvarno mi je se svidjela. Cersei ce bit' kaznjena, al' tu se ne zavrsava njen put...ja mislim da ce se ona prije ili kasnije vratit' na poziciju moci, i tu ce vjerovatno bit' kraj High Sparrow-u (ako ga Baelish i Olenna ne smaknu prije). Moram isto da kazem da mi se jako svidja glumac koji ga glumi, Jonathan Pryce. Fantastican glumac sa decenijama iskustva, bas k'o Charles Dance (Tywin).
Ona vjestica sad hoce i Stannisovu kcerku da spali.
A drago mi je za Bronna, mozda covjek stagod i umoci prije nego sto se vrati kuci
- NK33
#5914 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I ja sam pretpostavio da misli na Lancela.bhnapoleon1 wrote:Ja sam kontao da je poklon onaj Lancel, tj. propast Cersei.omar little wrote:ima li spekulacija ko je poklon koji littlefinger poklanja olenni? ubice svjedoka onog iz bordela, kako se zove onaj plavutan? nesto ne znam da manjak svjedoka moze zaustaviti fundamentaliste u namjeri, ali vodja onaj bi mogao biti legalista. ako nije taj plavutan, ko bi onda mogao biti i kako bi to utjecalo na razvoj situacije?
cinjenica da je sam poklonio jonu dragonglass onaj garantira da ce jon sresti walkerse.
A kao knjiga je losa?harisoni wrote:Najgora sezona do sada, meni gora čak i od knjige.
- video
#5915 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Black swan wrote:zanimljiva serija
u 30. minutu san pauzirao da bih citao martija misteriju kojeg sam preocitao nekoliko nputa, citao knjigu gledao dva bi pol muskarca te pratio 12 majmuna na tv 1000 i sjecao se kina za novu 1997 kad sam gledao taj filmto su bila vremena
![]()
![]()
Kino Radnik - Isti osjecaj sinoc povodom ovog komentara
- video
#5916 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
omar little wrote:ima li spekulacija ko je poklon koji littlefinger poklanja olenni? ubice svjedoka onog iz bordela, kako se zove onaj plavutan? nesto ne znam da manjak svjedoka moze zaustaviti fundamentaliste u namjeri, ali vodja onaj bi mogao biti legalista. ako nije taj plavutan, ko bi onda mogao biti i kako bi to utjecalo na razvoj situacije?
Kako ti je moglo promaci

Opisao ga je Belis samo tako, jos samo da je spomenuo onaj "pecat" na celenci
- karanana
#5917 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
fakt prijatno iznenadjenje ova dornjanka. gledajuci je ranije u zadnjih par epizoda, nisam ni pomislio o njoj kao dobrom pichichu. ona scena iz zatvora je to promijenila. perfektne sike.
bogami sam ja mislio da ce cersei sexualno utjesiti sina u onoj sceni. ili bi to bilo bas previse?
na zalost, ja vidim sunovrat u ovoj stanisovoj ekspediciji. nista ne ide kako treba. za sta vjestici treba kcerkina krv? je li zato sto je kraljevska pa da stvori ono crno bice da ubije nekoga? sto ne mogu pijavice kad su radile kod onog robertovog basterda?
bogami sam ja mislio da ce cersei sexualno utjesiti sina u onoj sceni. ili bi to bilo bas previse?
na zalost, ja vidim sunovrat u ovoj stanisovoj ekspediciji. nista ne ide kako treba. za sta vjestici treba kcerkina krv? je li zato sto je kraljevska pa da stvori ono crno bice da ubije nekoga? sto ne mogu pijavice kad su radile kod onog robertovog basterda?
- karanana
#5918 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ne sjecam se, sto je lancel iznenadjenje? ova scena, da li su se oni sexali nekad? ne sjecam se toga.video wrote:omar little wrote:ima li spekulacija ko je poklon koji littlefinger poklanja olenni? ubice svjedoka onog iz bordela, kako se zove onaj plavutan? nesto ne znam da manjak svjedoka moze zaustaviti fundamentaliste u namjeri, ali vodja onaj bi mogao biti legalista. ako nije taj plavutan, ko bi onda mogao biti i kako bi to utjecalo na razvoj situacije?
Kako ti je moglo promaci![]()
Opisao ga je Belis samo tako, jos samo da je spomenuo onaj "pecat" na celenci
- shmizlica
#5919 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ojjj karanana, pa kad je jaime bio u zarobljeništvu šta misliš ko je tješio cersei
rođak lancel 
- karanana
#5920 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pravo zaboravljam stvari iz serije.
bas paralelno na hrt-u gledam sezonu 3, i tek gledajuci ponovo, neke mi stvari i iz ove sezone a i iz citave serije postaju jasnije.
bas paralelno na hrt-u gledam sezonu 3, i tek gledajuci ponovo, neke mi stvari i iz ove sezone a i iz citave serije postaju jasnije.
- shmizlica
#5921 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ma veliki su razmaci između sezona, normalno da se zaboravi 
-
johnlock071
#5922 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja u Februaru i Martu obično pregledam sve predhodne sezone ponovo. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5923 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
dugo vremena sam ovaj film zvao s kolegom 14 majmunavideo wrote:Black swan wrote:zanimljiva serija
u 30. minutu san pauzirao da bih citao martija misteriju kojeg sam preocitao nekoliko nputa, citao knjigu gledao dva bi pol muskarca te pratio 12 majmuna na tv 1000 i sjecao se kina za novu 1997 kad sam gledao taj filmto su bila vremena
![]()
![]()
![]()
Kino Radnik - Isti osjecaj sinoc povodom ovog komentara
stvarno dobar naslov... medju najboljim devedesetih i gataka što se SFa tiče
- SanskiBiser
- Rockefeller
#5925 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Oj likaaCme wrote:Kažu da je Daenerys u stvarnom životu nevina![]()
http://www.index.hr/black/clanak/u-igri ... 21966.aspx