Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- p206
#5901 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Vidim ovdje vlada opće oduševljenje, neka treba tako... dosta ste brate i tugovali.
Veselite se dok možete.
Al se bar veselite svom uspjehu, a ne padu drugog kluba.
Nije valjda da ste zaboravili kako je to radovati se uspjehu svog kluba.
Veselite se dok možete.
Al se bar veselite svom uspjehu, a ne padu drugog kluba.
Nije valjda da ste zaboravili kako je to radovati se uspjehu svog kluba.
- fidoremilienko
#5902 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Hajd kad dodje, ako se sjetirashtiman wrote:Nije jos dosao sa utakmicefidoremilienko wrote:Sta je ovo, hoce li iko okaciti statistiku pasova i posjeda lopte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozda onaj 505_scrtom![]()
![]()
![]()
- Radar71
#5903 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Ono sad ispade Barci dosadilo pobjedjivati 
-
sarajevoxxxx
#5904 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Svejedno,veljaca wrote:sarajevoxxxx wrote:Barca je sa svojom taktikom završila, za Murinja neka izmisle nešto novo ako se žele nadigravati.Ne budite smijesni, i ovu danas losu Barsu, Real je dobio iskljucivo antifudbalom, i prvi put ako ikad
odluce da se sa njima nadigravaju popusice petardu. Normala da to Murinjo ni u najvecem bunilu nece
odigrati, no prije ili kasnije Barsa ce zabiti prva gol i prisiliti ih da se otvore, a onda ih rastaviti na sastavne
dijelove. Mozda to vidimo u finalu lige sampiona.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E, svasta .... cuj nadigravati .....
Ako žele pobijediti. Odgovara li ti to
- Koolin1
#5905 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
pa real je potrosio more novca na pojacanja, doveo je sve najbolje sto se moze dovesti... od trenera do igraca, normalno da vise nece biti pobjeda od 5-0 ali ova Barcelona je i dalje iznad Reala trenutno, iako su danas jako lose odigrali. Real je jedini klub na svijetu koji je se priblizio Barci po kvalitetu, zasluzeno su pobjedili danas, ali reci da se od danas barca prilagodjava Realu je malo previse...bosanska senzacija wrote:Naravno da ne može niti će ovaj poraz baciti ikakvu mrlju na dosadašnje Barcine uspjehe ostvarene sasvim zasluženo. Ali ipak i pored toga mislim da smo večeras gledali kraj apsolutne dominacije i nadmoći koju je Barca imala u odnosu na Real zadnjih par sezona.Ja sam ovu pobjedu osjećao još od prošlog El Classica kada su na Nou Campu igrali 2-2. Biće tu još pobjeda i poraza ali teško da ćemo moći gledati opet razvaljivanja od nekoliko golova razlike, barem u doglednom periodu. Mourinho je sa Realovih ramena konačno skinuo kompleks zvani Barcelona!Koolin1 wrote:Barsa sere po svakom zadnjih 5 godina... jedna utakmica to nemoze promjeniti... kad taj mourinho i Real pobjede slijedecih 5-6 el Classica onda mozes pricati o Barcinom prilagodavanju, do tad se klanjaj ovim "midzetima" jer su nesto najbolje u fudbalu u zadnjih 20 godina...bosanska senzacija wrote:Barcina odbrana je nevjerovatno ranjiva i kada se Real konačno oslobodi kompleksa i straha ovakvu Barcu će redovno trpati, pogotovo na Nou Campu.
Mislim da je došlo vrijeme da se Barca prilagođava Realu a ne obratno, i da se veliki Mourinho konačno posrao po svom velikom neprijatelju. Sada mirne duše može otići u Englesku i u miru nastaviti srati po Barci i gađati ih otrovnim strijelicama kao što to on ima običaj raditi![]()
Midžeti su konačno na koljenima
Nije da nešto posebno gotivim Real već mi samo malo više od Pepea,Di Marie i kompanije na živce idu Barcini fanboysi koji niču kao gljive poslije kiše.
-
bosanska senzacija
#5906 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
U nedostatku slika,statistika,gifova i drugih raznih izdrkavanja na Barcu od strane fanboysa, jedan gif od mene:

Calma,Calma...
Smirite se, smirite se...

Calma,Calma...
- fidoremilienko
#5907 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Lionel Gdjesi, flop of the match!

- veljaca
#5908 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
U medjusobnom duelu u PL: u madridu 3:1 u Barceloni 1:2, znaci u pobjedama 1:1 ( gol razlika 4:3 za Barcelonu ) a u kupu pobjeda i remi Barcelone .....sarajevoxxxx wrote:Svejedno,veljaca wrote:sarajevoxxxx wrote:
Barca je sa svojom taktikom završila, za Murinja neka izmisle nešto novo ako se žele nadigravati.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E, svasta .... cuj nadigravati .....
Ako žele pobijediti. Odgovara li ti to
Nakon ovoga - ko je koga vise ove sezone pobijedio ?
- p206
#5909 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
ja to nisam rekao, pročitaj ponovoRadar71 wrote:Ono sad ispade Barci dosadilo pobjedjivati
-
Edinho2012
#5910 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Banovan na 14 dana !fidoremilienko wrote:Sta je ovo, hoce li iko okaciti statistiku pasova i posjeda lopte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- fidoremilienko
#5911 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Aaaa, tako znaci. Ovo je njemu dobro doslo, tempirao je u pravo vrijemeEdinho2012 wrote:Banovan na 14 dana !fidoremilienko wrote:Sta je ovo, hoce li iko okaciti statistiku pasova i posjeda lopte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lionel Gdjesi
-
sarajevoxxxx
#5912 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
U medjusobnom duelu u PL: u madridu 3:1 u Barceloni 1:2, znaci u pobjedama 1:1 ( gol razlika 4:3 za Barcelonu ) a u kupu pobjeda i remi Barcelone .....
Murinjo ovom pobjedom, ako Bog da, definitivno uzima Premijeru, i to je ono što je bitno.
Još, ako uzme Ligu Prvaka, e onda.....
-
sarajevoxxxx
#5913 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Definitivno nije bila njegova noć. Murinjo ga pročitao, niti jednom nije zaprijetioLionel Gdjesi
- Dr. Kuca
#5914 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Meni slaba utakmica, ovi se dodavali do neizmoglosti, cak i u svom petercu je Puyol pokuso neke akrobacije umjesto da nabije loptu, ovi drugi se branili ko Kozara na Grbavici, cekali kontre, docekali ih 3, zabili 2 i cao. Gvardijola je zavrsio svoje, samo nije fer da unisti ekipu ovako na odlasku, totalno su fizicki nespremni,
- fidoremilienko
#5915 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Tata-matasarajevoxxxx wrote:Definitivno nije bila njegova noć. Murinjo ga pročitao, niti jednom nije zaprijetioLionel Gdjesi
-
sarajevoxxxx
#5916 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Najbolji igrač današnjice.bosanska senzacija wrote:U nedostatku slika,statistika,gifova i drugih raznih izdrkavanja na Barcu od strane fanboysa, jedan gif od mene:
Calma,Calma...
- mrtva kokoš
#5917 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
zasluzeno je real pobjedio, bez obzira sto je trecina ekipe zrela za psihijatrije. barcelona neprepoznatljiva, cak je i meni koji shvrshavam na igru barce ovo bespomocno cuvanje lopte u nogama bez pravih prilika islo na zivce...
najveca odgovornost za poraz ide guardioli te se nadam da zna sta radi jer sa ovom postavkom veceras je blago receno ispustio borbu za titulu do zadnjega kola
najveca odgovornost za poraz ide guardioli te se nadam da zna sta radi jer sa ovom postavkom veceras je blago receno ispustio borbu za titulu do zadnjega kola
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#5918 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Ne razumijem cemu ovoliki otpor onih koji podrzavaju barcu,priznajte da
u ovom trenutku Real je bolji, i idemo dalje,ja se iskreno nadam prolazu barce
protiv Chelsea i onda ponovnom el clasicu... i 1:2 za Real jos jednom
A govoriti da real igra antifudbal i sl...
Najefikasnija ekipa u ligi, prosjek postignutih golova 3+ po utakmici
sigurno nije plod destruktivne igre vec naprotiv,Real dominira ove sezone
u ovom trenutku Real je bolji, i idemo dalje,ja se iskreno nadam prolazu barce
protiv Chelsea i onda ponovnom el clasicu... i 1:2 za Real jos jednom
A govoriti da real igra antifudbal i sl...
Najefikasnija ekipa u ligi, prosjek postignutih golova 3+ po utakmici
sigurno nije plod destruktivne igre vec naprotiv,Real dominira ove sezone
- fidoremilienko
#5919 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Primjetan je ciganluk navijaca farse, kada su poceli da gadjaju Ronalda
Posebna sorta ljudi 
- veljaca
#5920 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Prvo je bilo NADIGRATI ( pa ispade nije tako ), pa onda POBIJEDITI ( pa ispade da nije ni tako ), a sada uzeti LP - nadam se da ni ovo neces pogoditi ......sarajevoxxxx wrote:U medjusobnom duelu u PL: u madridu 3:1 u Barceloni 1:2, znaci u pobjedama 1:1 ( gol razlika 4:3 za Barcelonu ) a u kupu pobjeda i remi Barcelone .....
Murinjo ovom pobjedom, ako Bog da, definitivno uzima Premijeru, i to je ono što je bitno.
Još, ako uzme Ligu Prvaka, e onda.....
A i veceras je bilo padanje i glumljenje pepea i ramosa - samo sto ovi koji su pobijedili to ne vide ili ne zele da vide .... ali to su dupli arsini - bili i biti ce .....
Da ponovim - prvenstvo nije izgubljeno veceras, i puno je vaznija za Barelonu utakmica protiv Celzija. Guardiola je to znao i tako postavio ekipu ....
-
cindrlimindrli
#5921 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Postoji brate, ja razumijem kad losa ekipa pokusava da iznenadi kontrom a citavu uatkmicu odigra bunker. NeTeufik wrote:Svako ima pravo da prema svojim mogucnostima bira nacin kako ce da igra.
Ne postoji antifudbal.
razumijem kad ekipa u kojoj igra Ronaldo, Benzema, Ozil...pokusava ostvariti rezultat na taj nacin. Ustvari,
razumijem, jbg igraju protiv objektivno boljih od sebe, ali nije to tolika razlika da moras postaviti igru k`o
zadnja ckapi. Opet kazem, uzeli su zasluzeno, ali ne zato sto su odigrali bog zna se nesta, jednostavno Barsa
je odigrala svoju najgoru utakmicu u zadnjih deset godina.
-
sabanss
#5922 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Ja ne mogu skontati kako je dolazak pred gol protivnika u tri poteza antifudbal?
Gledam grafiku poslije utakmice sa gustocom posjeda lopte oba tima: Barcelona se crveni oko centra ostalo blijedo zuto, sa druge strane Real manje-vise podjednak posjed po cijelom terenu.
Shvatite da ima ljudi koji ne vole gledati beskonacna dodavanja vec direktan napad na gol...
Gledam grafiku poslije utakmice sa gustocom posjeda lopte oba tima: Barcelona se crveni oko centra ostalo blijedo zuto, sa druge strane Real manje-vise podjednak posjed po cijelom terenu.
Shvatite da ima ljudi koji ne vole gledati beskonacna dodavanja vec direktan napad na gol...
-
todd_smith
#5923 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Koliki je to kompleks samo se vidi u radosti navijaca Reala
Ne vjerujem da ce slaviti trofej La Lige kao ovu pobjedu protiv Katalonaca
Ne vjerujem da ce slaviti trofej La Lige kao ovu pobjedu protiv Katalonaca
-
missko
#5924 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Dze si Kodro Meho i 3 koplja tvoja Barca iznad i 7 boba ispod, ili sto bi rekli ako Celsi moze kuci pa moze Real onda u gostima duplo.
- Charuga
- Globalni moderator
#5925 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Samo pripazite na rjecnik i komunikaciju. Umoran sam od Grbavice i ne mogu bdjeti nad vama dalje pa da ne bude ujutro pun kombi za Banovice. Nisu oni vrijedni toga ...