Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
oldschool

#5901 Re: Manchester City FC

Post by oldschool »

Slaba igra, no u ovoj utakmici se vidjela sva nemoć City-a, dok u Bayernu niko ne diže ruke, ne buni se, svi poštuju pokušaje drugih, igrači City-a samo dižu ruke i prepiru se između sebe, oni nemaju vodonošu, svi guraju na svoju stranu, u prvih pola sata su jednostavno ispuhali, kao da im je nestalo zraka,Džeko je bio dobar koliko je mogao, čak je i šutirao, pokušavao proigrati, ali će zbog ovog negodovanja ispaštati, sreća pa je i Tevez zakuhao.
BHF_Manijak

#5902 Re: Manchester City FC

Post by BHF_Manijak »

Pa ne oderdjuju sastav navijaci...Ko ne bi popizdio, ekipi ide grozno, nisu pasa sastavili kako treba i on jedinog pravog spica vadi, a veznir ed karina, nisu proslijedili lopte kako treba do Dzeke! Ako su takvi supci(navijaci), da mu zaborave sve one golove i da su drkali na njega, time sto je nezadovoljan sto je izasao, neka su, ko ih jebe, razmazeni debili, nek im se klub raspadne, ionako nikad nista ozbiljno nece osovjit sa ovim diletantnom na klupi, sem mozda da se na kakvo bocanje prijave ili "bacenje pogleda u vis"...Klocevi i nicu na bolje navikli, Arap im je bio 6-ica na lutriji i sad oni lafo znaju sta je dobar fudbal i dobri igraci...Smijesni su! :mrgreen:
Last edited by BHF_Manijak on 27/09/2011 23:14, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#5903 Re: Manchester City FC

Post by BHF_Manijak »

BHF_Manijak wrote:Kakav City ba, treba njima jos iskustva u Evropi, pojest ce ih Bayern, nece znati gdje su im loptu sakrili! :wink:
Napisano 25.9.2011...Dzaba para dzaba sve, iskustvo se ne kupuje, loptu im sakrili kako sam i predvidio! :wink:
M.Laktasenko

#5904 Re: Manchester City FC

Post by M.Laktasenko »

Evo Mancini izjavio da je Tevez otpisan za sva vremena.

Znaci u januaru 50 miliona € za van Persija :-)
symbolstar

#5905 Re: Manchester City FC

Post by symbolstar »

Na BBC-ju pise da je Mancini rekao za Teveza: "He's finished with me..."To je dobro, jer ce se sva frka usmjeriti na njega umjesto na Dzeku :), cija je reakcija po meni potpuno razumljiva, ako ne bas opravdana. City je izgledao jalovo veceras, kao prosle sezone. Sve je kao tu, imena, tehnika, ali fali ono nesto. Gnjave loptu, patnja za gledat, furaju se da su Barca, a svi pasovi idu nazad...Dzeko ce se napatiti s njima ako se nesto pod hitno ne promijeni. Mislio sam da ce Nasri napravit tu neku razliku, ali slabo...bar veceras...elem, mozda ovo i jeste njihov domet...
Edin H.

#5906 Re: Manchester City FC

Post by Edin H. »

symbolstar wrote:Na BBC-ju pise da je Mancini rekao za Teveza: "He's finished with me..."To je dobro, jer ce se sva frka usmjeriti na njega umjesto na Dzeku :), cija je reakcija po meni potpuno razumljiva, ako ne bas opravdana. City je izgledao jalovo veceras, kao prosle sezone. Sve je kao tu, imena, tehnika, ali fali ono nesto. Gnjave loptu, patnja za gledat, furaju se da su Barca, a svi pasovi idu nazad...Dzeko ce se napatiti s njima ako se nesto pod hitno ne promijeni. Mislio sam da ce Nasri napravit tu neku razliku, ali slabo...bar veceras...elem, mozda ovo i jeste njihov domet...

Nije to rekao, gledao sam ja interview.

Rekao je da mora sacekati sljedeci dan da donese odluku, ali je rekao i da je nezadovoljan Dzekinim ponasanjem.
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#5907 Re: Manchester City FC

Post by čoksa08 »

I want Carlos Tevez out of Manchester City - Roberto Mancini

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/15085003.stm

Image
dzeko popizida na izmjenu
k3ngur

#5908 Re: Manchester City FC

Post by k3ngur »

čoksa08 wrote:I want Carlos Tevez out of Manchester City - Roberto Mancini

Image
Ono Kolarov smiruje Dzeku...
skafiskafsnjak

#5909 Re: Manchester City FC

Post by skafiskafsnjak »

raspad sistema :lol: :lol: :lol:
M.Laktasenko

#5910 Re: Manchester City FC

Post by M.Laktasenko »

ak81 wrote:

Image
Ono Kolarov smiruje Dzeku...
I Kolarov ima razloga da popizdi, i njega Mancini jebe zesce.
symbolstar

#5911 Re: Manchester City FC

Post by symbolstar »

Edin H. wrote:
symbolstar wrote:Na BBC-ju pise da je Mancini rekao za Teveza: "He's finished with me..."To je dobro, jer ce se sva frka usmjeriti na njega umjesto na Dzeku :), cija je reakcija po meni potpuno razumljiva, ako ne bas opravdana. City je izgledao jalovo veceras, kao prosle sezone. Sve je kao tu, imena, tehnika, ali fali ono nesto. Gnjave loptu, patnja za gledat, furaju se da su Barca, a svi pasovi idu nazad...Dzeko ce se napatiti s njima ako se nesto pod hitno ne promijeni. Mislio sam da ce Nasri napravit tu neku razliku, ali slabo...bar veceras...elem, mozda ovo i jeste njihov domet...

Rekao je da mora sacekati sljedeci dan da donese odluku, ali je rekao i da je nezadovoljan Dzekinim ponasanjem.

Evo gdje sam nasao....

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/9601602.stm

2212: More from Mancini on Tevez: "Can you imagine a Bayern Munich, Milan or Man Utd player doing this?" And on Edin Dzeko, who reacted angrily after being brought off: "He had a poor game. In terms of being unhappy, it should be me, not him. This is the last time with me a player will do this."
2210: Doesn't look like we will be seeing Carlos Tevez in a Manchester City shirt again then...
2209: Roberto Mancini on Carlos Tevez after the Argentine refused to come off the bench tonight: "He's finished with me, with me he's finished."
Jack Be Nimble

#5912 Re: Manchester City FC

Post by Jack Be Nimble »

Uff ovo sa Dzekom i Tevezom mi je draze od Dzekinog hatricka protiv Bayerna. Samo nastavite!!!!!!!!!!!!!! :D
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#5913 Re: Manchester City FC

Post by Entropio »

And on Edin Dzeko, who reacted angrily after being brought off: "He had a poor game. In terms of being unhappy, it should be me, not him. This is the last time with me a player will do this."

To je to.
Madrid

#5914 Re: Manchester City FC

Post by Madrid »

Ma ne mozes ti imat 20 igraca slicne kvalitete, koji su jos nabacani u 2-3 godine i da budu svi sretni i zadovoljni...
Jedan Tevez koji kostabar 40 miliona se ne sjeca kad je uvezao 2 utakmice, na stranu to sto ga dosta ljudi ne voli, ali je ipak to igrac koji moze igrati u skoro svakoj pocetnoj postavi na svijetu...
Ridjobrki

#5915 Re: Manchester City FC

Post by Ridjobrki »

Ne cveta cvetje u to preduzetje... :roll:
Edin H.

#5916 Re: Manchester City FC

Post by Edin H. »

Image
Da, sada su to rekli i na televizije, to nisu izjave poslije utakmice, nego sa press konferencije koja je uslijedila.
1pajdo
Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE

#5917 Re: Manchester City FC

Post by 1pajdo »

Bayern odigrao fenomenalno, Džeko nije dobivao lopte, nije ni mogao uz onakav Bayern...

Vidim da je nekima krivo što je Mancini izveo Džeku, ali realno Bayern je imao i više od igre tako da sumnjam da bi i drugačije zamjene mnogo utjecale na igru i rezultat.

Bavarci :thumbup:
Edin H.

#5918 Re: Manchester City FC

Post by Edin H. »

Madrid wrote:Ma ne mozes ti imat 20 igraca slicne kvalitete, koji su jos nabacani u 2-3 godine i da budu svi sretni i zadovoljni...
Jedan Tevez koji kostabar 40 miliona se ne sjeca kad je uvezao 2 utakmice, na stranu to sto ga dosta ljudi ne voli, ali je ipak to igrac koji moze igrati u skoro svakoj pocetnoj postavi na svijetu...
Na to pitanje je Manchini rekao da ga nije uvodio, jer su Dzeko i Aguero igrali dobro.
bingov buraz

#5919 Re: Manchester City FC

Post by bingov buraz »

Šeiče reaguj!

:D :oops:
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#5920 Re: Manchester City FC

Post by čoksa08 »

Former Liverpool boss Graeme Souness talking about Carlos Tevez on Sky Sports: "He is one bad apple. He can undo all the good work that has been done (at City). He's a disgrace to football. He epitomises what most people think is wrong with modern football. It is totally unacceptable. He's a football player and he is paid to play. He is refusing to help his team-mates. It's all about him, him, him."
symbolstar

#5921 Re: Manchester City FC

Post by symbolstar »

Madrid wrote:Ma ne mozes ti imat 20 igraca slicne kvalitete, koji su jos nabacani u 2-3 godine i da budu svi sretni i zadovoljni...
Moze, i treba, i tu je Mancinijeva greska sto mu ne zna utuvit u glavu da igra za tim, a ne samo za svoju promociju. Mancinijev nacin da se izbori s tim je bio da ga stavi na klupu. A o tome da li je to pravi nacin moze se raspravljati. Ja mislim da bi on kao menadzer morao imati i neke druge kvalitete, poznavati psihologiju igraca. Ne podnosim Mourinha, ali evo uzmimo njega za primjer, da li bi Mourinhu smio radit ove stvari?
Chuckie

#5922 Re: Manchester City FC

Post by Chuckie »

bingov buraz wrote:Šeiče reaguj!

:D :oops:
Da otjeraj Mancinija i pusti Džeku nek igra lopte. :lol:
shalla

#5923 Re: Manchester City FC

Post by shalla »

Ja samo znam (a pregledam sedmično minimalno 10-ak utakmica) da moje oči nisu gledale tegobniju i vještačkiju ekipu, želudac mi se okrenuo koliko su oni loši. A tek genijalac sa svojim izmjenama, kakav vizionar jbt...
Madrid

#5924 Re: Manchester City FC

Post by Madrid »

Edin H. wrote:
Na to pitanje je Manchini rekao da ga nije uvodio, jer su Dzeko i Aguero igrali dobro.
Ma da, ali zar je Mancini stvarno mislio da ce Tevez mirno sjediti na klupi pola godine ?
Trebao ga je prodati, cini mi se da je neki klub iz Argentine nudio preko 40 miliona, ali eto kao Cityu bilo malo, vazno je da na klupi imaju igraca od 40+ mil. kojeg ne mogu sada prodati ni za 20 mil, a jos nece da uđe u igru i trener ga otpise prije nego je sezona i pocela kako treba...
A Teveza bi mogli mnogi slijedit nakon ovog i to ce ako nista drugo biti Mancinijev kraj...
Edin H.

#5925 Re: Manchester City FC

Post by Edin H. »

symbolstar wrote:
Edin H. wrote:

Evo gdje sam nasao....

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/9601602.stm

2212: More from Mancini on Tevez: "Can you imagine a Bayern Munich, Milan or Man Utd player doing this?" And on Edin Dzeko, who reacted angrily after being brought off: "He had a poor game. In terms of being unhappy, it should be me, not him. This is the last time with me a player will do this."
2210: Doesn't look like we will be seeing Carlos Tevez in a Manchester City shirt again then...
2209: Roberto Mancini on Carlos Tevez after the Argentine refused to come off the bench tonight: "He's finished with me, with me he's finished."
Da, da to je poslije rekao na press konferenciji.

2221: To sum up a forgettable night for Manchester City and their manager Roberto Mancini, Edin Dzeko storms off after being substituted. Then Carlos Tevez refuses to come on afterwards. Not sure whether it was because Nigel de Jong was brought on for Dzeko, with City 2-0 down? Only Carlos can tell us that. :-)
Last edited by Edin H. on 27/09/2011 23:40, edited 1 time in total.
Post Reply