Od početka ove polusezone ja ne vidjeh Deryla sa onim samostrijelom.
Nadam se da griješim, al ono Maggie-ino: "It could (will) cost us" u razgovoru sa Rickom kad vijećaju da li da pomognu Jesusovim ljudima, mi sluti na to da će najviše koštati nju. Glenne jesi ko mačka, al si do sad ispuco sve živote. Al bi stvarno bilo brutalno prema Maggie, koga je sve izgubila i koliko je puta već oplakala Glenna. Manje bi mi smetalo da se od nje oprostimo.
Ono milovanje Ricka i Mishone u kamperu je stvarno bilo bespotrebno, a i njena faca je bila kao - prođi me se, živ bio.
Imam jedno glupo pitanje za kraj, da ne bih ponovo gledao zadnju epizodu treće sezone, nek mi neko kaže šta se desilo sa onom djevojkom, koja je bila Guvernerova desna ruka (a i zamjena za desnu ruku

if you know what I`m saying) do Andreinog dolaska u Woodbury, onom koja jedina preživi masakr Guvernera nad svojim ljudima, pa je Rick i njegovi nađu u onom kamionu i zajedno s njom idu u Woodbury, po Andreu. Ne vidjeh je među onim pridošlicama u zatvor i nikad kasnije, a ne mogu se sjetit je li izginula na povratku u Woodbury. Ka što rekoh pitanje je glupo, pa nema veze ako dobijem neki glup odgovor
BTW Svima vam želim sretan dan nezavisnosti