The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
adda_sa

#5901 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

neko ce def da zgibe u okrsaju sa neganom. nisu se trebali petljati sa drugom grupom, sad ce da im se negan zakaci. a bili su relativno na miru, tamo, skriveni u svojoj aleksandriji. :D
cini mi se da glen ide sljedeci. scena kad maggie gleda kroz prozor u onu curu koja oplakuje onog lika sto je poginuo.kontala vjerovatno : that could be me. a mozda i hoce.. btw, kad ona rece gregoriju da nece bubreg, ali hoces nesta, sta je uzela???
sto se tice ibre, cini mi se da se dvoumi izmedju sashe i lationoske, i konta se skrasiti sa nekom, i zato se raspituje naokolo kako je to imat iporodicu i djecu u takvom svijetu. i onda kad ga je onaj pricepio uz pod, ukazala mu se jedna od njih dvije i onda je ksontao koga ustvari voli :D (kao sto par scena prije rece onaj lik da je vidjeo svoju zenu clear as day kada je bio u smrtnoj opasnosti)
sizifinho

#5902 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

adda_sa wrote:neko ce def da zgibe u okrsaju sa neganom. nisu se trebali petljati sa drugom grupom, sad ce da im se negan zakaci. a bili su relativno na miru, tamo, skriveni u svojoj aleksandriji. :D
cini mi se da glen ide sljedeci. scena kad maggie gleda kroz prozor u onu curu koja oplakuje onog lika sto je poginuo.kontala vjerovatno : that could be me. a mozda i hoce.. btw, kad ona rece gregoriju da nece bubreg, ali hoces nesta, sta je uzela???
sto se tice ibre, cini mi se da se dvoumi izmedju sashe i lationoske, i konta se skrasiti sa nekom, i zato se raspituje naokolo kako je to imat iporodicu i djecu u takvom svijetu. i onda kad ga je onaj pricepio uz pod, ukazala mu se jedna od njih dvije i onda je ksontao koga ustvari voli :D (kao sto par scena prije rece onaj lik da je vidjeo svoju zenu clear as day kada je bio u smrtnoj opasnosti)
joj kad mi krenete ta naška imena lijepiti na njihova, fakat nije ni smiješno, a teško se i konta o kome pričate... nemoj se uvrijediti, ne mislim ništa loše.

što se tiče umiranja, ja baš vjerujem da će i abraham zaginuti, a za glenna još uvijek ne znam. Dosta je popularan u raji tako da mu možda to i daje imunitet. Možda ne. Vidjet ćemo.

Što se tiče Maggie, šta je tražila? Mislim da je bilo jasno. Ultrazvuk.
Mislim, iako ga je ranije imala jer su spasili doktora, to su garant stavili kao njeno iskoriištavanje "poluge" kako su to oboje nazvali.
Moglo je nešto bolje al eto.

A ako to ipak nije bio ultrazvuk, onda je garant tražila onu sliku što su oboje gledali - samo ne znam zašto to ne biše prikazali u istoj epizodi jer se tako rasipa efekat koji je ta Maggina "poluga" trebala imat.

Tako da vjerujem da je to UZ.
Tito_i_Partija

#5903 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

sizifinho wrote: joj kad mi krenete ta naška imena lijepiti na njihova, fakat nije ni smiješno, a teško se i konta o kome pričate... nemoj se uvrijediti, ne mislim ništa loše.
Krace je i lakse za napisat', zvuci prirodnije kad se pise na nasem jeziku, i simpaticno je. A ti se malo opusti, natoci maksuziju, i pusti ovo:

kakavdanakneiskustvu

#5904 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

Korisničkoime wrote:Mislim da traze cepa guzici, sta ce se izlagati i traziti belaja, povuci se, naoruzaj se, suti, izvidi i saznaj koliko mozes kad nalete na tebe da budes spreman. Cackaju mecku sa Neganom (jel tako bjese) al eto ne bi bilo ko na filmu sto nas narod kaze. Slicno kao u prosloj kad su nasli kamion pun hrane, ono treba ti ko oci ali hajmo mi se jos malo s njim vozikat o postapokaliticnom svijetu ali hajd ta cemo.
Ne bi volio da Glen zagine.
Neka osnovna ekipa mi je bas draga i bilo bi mi zao bilo koga od njih.
Rick, naravno, djeca mu, nova mu treba Mishon zatim ona luda stara baba sto ucmeka ono opiceno djete, Daryl, Glenn i Magie, tu spada i General kako ga zovete i onaj pametnjakovic njih dvojica su tandem iz snova. Mada mislim da ce jedan od njih dvojice zaginuti. Puste nekog lika da dugo vreme pozivi da se naviknemo na njega ali da ipak nije dio te neke izvorne ekipe i onda taj lik zagine ono nije ti svejedno ali hajd ipak su se glavni nekako izvukli.

abraham
adda_sa

#5905 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

i ja sam mislila da ce da uzme sliku, cisto njena bude zadnja.ili kao kaznu sto joj je rekao honey :D
sizifinho

#5906 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

Tito_i_Partija wrote:
sizifinho wrote: joj kad mi krenete ta naška imena lijepiti na njihova, fakat nije ni smiješno, a teško se i konta o kome pričate... nemoj se uvrijediti, ne mislim ništa loše.
Krace je i lakse za napisat', zvuci prirodnije kad se pise na nasem jeziku, i simpaticno je. A ti se malo opusti, natoci maksuziju, i pusti ovo:

ne pijem alkohol :(
Logovan

#5907 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

kakavdanakneiskustvu wrote: kako nije bilo zombija,bilo je u onoj kuci kad su spasili one isusove prijatelje
hajd sad kad je porastao pa eto i moze on nekog braniti,ali i na pocetku serije je mali srao,drzao predavanja ricku o zivotu
Ma slabo je to, poubijali par zombija i to je to. Treba više.
tarikBA wrote:Imam osjecaj da ce Nigan sa ekipom napasti alexandriju (dojava iz hiltopa) istovremeno kad ekipa napadnje njega
Auu moguće, dobro si. :D Isus i ekipa su mi sumnjivi, iako se čine kao fini i pošteni ljudi.
Tito_i_Partija

#5908 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

sizifinho wrote:
Tito_i_Partija wrote:

Zapali dzoju. :D
Daryl Dixon

#5909 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Daryl Dixon »

Tito_i_Partija wrote:
sizifinho wrote:
Tito_i_Partija wrote: Krace je i lakse za napisat', zvuci prirodnije kad se pise na nasem jeziku, i simpaticno je. A ti se malo opusti, natoci maksuziju, i pusti ovo:

Zapali dzoju. :D
popij bendžos :lol:
annoy

#5910 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

sizifinho wrote:joj kad mi krenete ta naška imena lijepiti na njihova, fakat nije ni smiješno, a teško se i konta o kome pričate... nemoj se uvrijediti, ne mislim ništa loše.
Potpisujem
Tito_i_Partija

#5911 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

annoy wrote:
sizifinho wrote:joj kad mi krenete ta naška imena lijepiti na njihova, fakat nije ni smiješno, a teško se i konta o kome pričate... nemoj se uvrijediti, ne mislim ništa loše.
Potpisujem
Eh, evo onda i za tebe nesto. I nemoj mi lafo "ja ne pijem" k'o travar sizifinho, za tebe znam da pijes k'o smuk. :D

annoy

#5912 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

Evo naginjem domaci caj od brusnice :D
adda_sa

#5913 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

jel bitno jel abraham ili ibro, ako znamo na koga mislimo :D
turbofolk

#5914 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by turbofolk »

Od početka ove polusezone ja ne vidjeh Deryla sa onim samostrijelom.
Nadam se da griješim, al ono Maggie-ino: "It could (will) cost us" u razgovoru sa Rickom kad vijećaju da li da pomognu Jesusovim ljudima, mi sluti na to da će najviše koštati nju. Glenne jesi ko mačka, al si do sad ispuco sve živote. Al bi stvarno bilo brutalno prema Maggie, koga je sve izgubila i koliko je puta već oplakala Glenna. Manje bi mi smetalo da se od nje oprostimo.
Ono milovanje Ricka i Mishone u kamperu je stvarno bilo bespotrebno, a i njena faca je bila kao - prođi me se, živ bio.
Imam jedno glupo pitanje za kraj, da ne bih ponovo gledao zadnju epizodu treće sezone, nek mi neko kaže šta se desilo sa onom djevojkom, koja je bila Guvernerova desna ruka (a i zamjena za desnu ruku :izet: if you know what I`m saying) do Andreinog dolaska u Woodbury, onom koja jedina preživi masakr Guvernera nad svojim ljudima, pa je Rick i njegovi nađu u onom kamionu i zajedno s njom idu u Woodbury, po Andreu. Ne vidjeh je među onim pridošlicama u zatvor i nikad kasnije, a ne mogu se sjetit je li izginula na povratku u Woodbury. Ka što rekoh pitanje je glupo, pa nema veze ako dobijem neki glup odgovor :D

BTW Svima vam želim sretan dan nezavisnosti :bih:
adda_sa

#5915 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

fakat slabo neke likove ubacuju vise. ni carol nema vise..
sad se sjetih onog para koji je ukrao darilu motor.sigurna sam da ces opet pojaviti. koja bjese njihova prica?bjezali su od nekoga, jelde?
dale cooper

#5916 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

turbofolk wrote:Od početka ove polusezone ja ne vidjeh Deryla sa onim samostrijelom.
Nadam se da griješim, al ono Maggie-ino: "It could (will) cost us" u razgovoru sa Rickom kad vijećaju da li da pomognu Jesusovim ljudima, mi sluti na to da će najviše koštati nju. Glenne jesi ko mačka, al si do sad ispuco sve živote. Al bi stvarno bilo brutalno prema Maggie, koga je sve izgubila i koliko je puta već oplakala Glenna. Manje bi mi smetalo da se od nje oprostimo.
Ono milovanje Ricka i Mishone u kamperu je stvarno bilo bespotrebno, a i njena faca je bila kao - prođi me se, živ bio.
Imam jedno glupo pitanje za kraj, da ne bih ponovo gledao zadnju epizodu treće sezone, nek mi neko kaže šta se desilo sa onom djevojkom, koja je bila Guvernerova desna ruka (a i zamjena za desnu ruku :izet: if you know what I`m saying) do Andreinog dolaska u Woodbury, onom koja jedina preživi masakr Guvernera nad svojim ljudima, pa je Rick i njegovi nađu u onom kamionu i zajedno s njom idu u Woodbury, po Andreu. Ne vidjeh je među onim pridošlicama u zatvor i nikad kasnije, a ne mogu se sjetit je li izginula na povratku u Woodbury. Ka što rekoh pitanje je glupo, pa nema veze ako dobijem neki glup odgovor :D

BTW Svima vam želim sretan dan nezavisnosti :bih:
Meni se čini da bi mogla upravo da se desi inverzija, odnosno da ubiju Maggie umjesto Glenna, i to na brutalan
način na koji je Glenn ubijen u stripu (ovo više i ne smatram spoilerom jer je prije par stranica jasno pokazana
ta scena iz stripa, i većina ju je vidjela) Eh sad ne znam da li bi brutalno ubistvo trudne žene ipak bio korak
previše za pokazati na tv-u odnosno da li producenti smiju otići tako daleko. Ali mi je nekako u skladu sa reakcijama
gađenja i užasa koje je Lincoln imao nakon što je pročitao scenarij finalne epizode ove sezone. A i ima mi smisla
da producenti ne odigraju na kartu onoga što fanovi očekuju.
kakavdanakneiskustvu

#5917 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

adda_sa wrote:jel bitno jel abraham ili ibro, ako znamo na koga mislimo :D

ajmo i ricka zvati danijelom
Tito_i_Partija

#5918 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

dale cooper wrote: Meni se čini da bi mogla upravo da se desi inverzija, odnosno da ubiju Maggie umjesto Glenna, i to na brutalan
način na koji je Glenn ubijen u stripu (ovo više i ne smatram spoilerom jer je prije par stranica jasno pokazana
ta scena iz stripa, i većina ju je vidjela) Eh sad ne znam da li bi brutalno ubistvo trudne žene ipak bio korak
previše za pokazati na tv-u odnosno da li producenti smiju otići tako daleko. Ali mi je nekako u skladu sa reakcijama
gađenja i užasa koje je Lincoln imao nakon što je pročitao scenarij finalne epizode ove sezone. A i ima mi smisla
To bi bilo bas veliko iznenadjenje, al' ne znam da li ce imat' muda za tako nesto. Da li je se tako nesto vec dogodilo u seriji, gdje su iznenadili fanove romana?

Sto se mene tice, smetaju mi oboje. Glen jos od prve sezone, a sto se tice Maggie jest' ona lijepa i sve, al' cim otvori usta i pocne baljezgat' na onom nakaradnom akcentu, odmah mi se gasi serija. :D
Tito_i_Partija

#5919 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

kakavdanakneiskustvu wrote:

Kakav bolan danijel? Ti ode skroz u smederevo. :-)

Rick bi naprimjer bio Risto. :D
adda_sa

#5920 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

Tito_i_Partija wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

Kakav bolan danijel? Ti ode skroz u smederevo. :-)

Rick bi naprimjer bio Risto. :D
risto? hmmm... me like it :D
moze i rifat
DON_eARL

#5921 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by DON_eARL »

adda_sa wrote: risto? hmmm... me like it :D
moze i rifat
Image

:D
dale cooper

#5922 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

I ne znam za vas, ali da sam na Ibrahimovom mjestu, ja bih Rositu odmah priveo. :balkanac: :mrgreen:
turbofolk

#5923 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by turbofolk »

dale cooper wrote: Meni se čini da bi mogla upravo da se desi inverzija, odnosno da ubiju Maggie umjesto Glenna, i to na brutalan
Kao što reče Tito i partija: što se mene tiče nek idu oboje (bolje i to nego samo jedno od njih dvoje), al onda nema one dramtike, iako ja mislim da samo jedno od njih dvoje sigurno odlazi. Glenn je sigurno kandidat prije Maggie, tim prije jer su nas stripaši odavno ubili tom pričom sa Neganom i Glennom i krajem ove sezone, a i zato jer je Maggie trudna, pa bi bilo nekako normalno da Rick-ova (ili Shane-ova) Judith ima prijatelja/icu svog uzrasta :mrgreen: iako je jedno malo dijete u seriji sasvim dovoljno za trošenje onih dosadnih minuta. Inače su se producenti odlučili da se riješe haman pa svih koji su mlađi od 10-12 godina. U seriji nema djece osim Judith. Redom su zaplatili: Carol-ina Sofia, pa Guvernerova kćerka (to doduše nismo vidjeli kao ni smrt Morganovog sina) pa kćerka one Guvernove zadnje djevojke (žene), pa one dvije djevojčice sestre, kad ona starija ubija mlađu, a starijoj Carol presudi, pa onaj iritanti malac u Alexandriji. Nekog sam sigurno propustio, al očigledno su shvatili da su djeca samo teret za seriju, a vjerujem da je i teško naći djecu za ovakve uloge. Mislim, koji bi normalan roditelj pustio svoje dijete da odglumi ulogu, recimo, one starije sestre ili bilo koju ulogu u kojoj Walker ugriza i jede neko dijete.
Last edited by turbofolk on 01/03/2016 22:18, edited 1 time in total.
turbofolk

#5924 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by turbofolk »

adda_sa wrote: risto? hmmm... me like it :D
moze i rifat
Refko i Čombe
Riki
Rika (dugo iiiii)
Rikverc
Riknula buranija :D
adda_sa

#5925 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by adda_sa »

turbofolk wrote:
Kao što reče Tito i partija: što se mene tiče nek idu oboje (bolje i to nego samo jedno od njih dvoje, al onda nema one dramtike, iako ja mislim da samo jedno od njih dvoje sigurno odlazi. Glenn je sigurno kandidat prije Maggie, tim prije jer su nas stripaši odavno ubili tom pričom sa Neganom i Glennom i krajem ove sezone, a i zato jer je Maggie trudna, pa bi bilo nekako normalno da Rick-ova (ili Shane-ova) Judith ima prijatelja/icu svog uzrasta :mrgreen: iako je jedno malo dijete u seriji sasvim dovoljno za trošenje onih dosadnih minuta. Inače su se producenti odlučili da se riješe haman pa svih koji su mlađi od 10-12 godina. U seriji nema djece osim Judith. Redom su zaplatili: Carol-ina Sofia, pa Guvernerova kćerka (to doduše nismo vidjeli kao ni smrt Morganovog sina) pa kćerka one Guvernove zadnje djevojke (žene), pa one dvije djevojčice sestre, kad ona starija ubija mlađu, a starijoj Carol presudi, pa onaj iritanti malac u Alexandriji. Nekog sam sigurno propustio, al očigledno su shvatili da su djeca samo teret za seriju, a vjerujem da je i teško naći djecu za ovakve uloge. Mislim, koji bi normalan roditelj pustio svoje dijete da odglumi ulogu, recimo, one starije sestre ili bilo koju ulogu u kojoj Walker ugriza i jede neko dijete.
koji bi normalan roditelj pustio dijete na pageant show? al opet ih puna amerika :D
al upravu si, stvarno su sva djeca eliminisana..osim rickove
Post Reply