Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
macchiato wrote:Kad već nisu htjeli odgoditi finale, mogli su bar ove pare od glasanja i prodanih ulaznica donirati u humanitarne svrhe. Ali jok. Koja stoka.
A tek kad Amar reče nešto u fazonu, žao mi je što je ovoliko ljudi ostalo bez struje i kuća pa neće moći pratiti finale
Jedino je Milan Stanković otkazao nastup jer nije želio pjevati pod ovim okolnostima.
Sad ovaj pobjednik kaže ostanite snama "pjevat ćemo skupa za BiH"
Pa šta pjevanje pomaže ljudima sada jebem ti Hayat i sve,LJUDIMA NIJE DO PJEVANJA!
Vidjeh maloprije na fb stranici FK Sarajeva, pa me zanima jel humanitarno ili nije?
Čuj humanitarnog finala..
Kako sam ja skontao po komentarima i na forumu dva posebna broja imaju...jedan za humanitaru a jedan za ove već sada propale pjevače !
Ljudi koji ovo gledaju jer "uživaju" u tome su retardi i glasat će za učesnike nažalost!
Moji roditelji gledaju,nažalost...ali nisu glasali za učesnike!
Na Hayatu je sve sve lazno,to sam primjetio i u onim proslavama Bajrama i vjernicima na baterije,danas su mnogima pali u ocima,ljudi su ogorceni na FB pljuste psovke
Oni su izgleda udarili po paroli "the show must go on"... Bice sutra izvlacenja i izgovora milion.
Nek doniraju sve pare u dobrotvorne svrhe i dobit ce neki mini halal, posto je njima stalo do takvih stvari.
Ni ja ne mislim da je veceras bilo prikladno odrzati ZMBT, ipak samo informacija koju sam vidio na fb da je Muhamed Svrakic (treci brat) danas bio u konvoju za Maglaj i isao da dostavi ljudima sta je potrebno i da pomogne, covjek je poslao slike iz Maglaja...
Nisam pratila ZMBT, ali jel stvarno bilo ovako, da odem plakati jer sam propustila nešto
"Spekatakularnu večer na kojoj bi pozavidjela i sama delegacija Eurosonga, a ako bi išli dalje, organizacija dostojna filmskog festivala u Cannesu, ponudila nam je večeras Hayat televizija. "
Ma sjetim se ja Svrakicu porodicnog stabla, od onih truhlih u zemlji do ovog malog tranvestita sa bradicom koju naziva sinom, jbem pleme i onom smradu sto se popularizuje preko krvi predaka, pa ga jos i pohvalite kako je simpatican, jbem pleme svakom ko je sinoc bio na tom koncertu!!!!!
CoCoLoCo wrote:Ma sjetim se ja Svrakicu porodicnog stabla, od onih truhlih u zemlji do ovog malog tranvestita sa bradicom koju naziva sinom, jbem pleme i onom smradu sto se popularizuje preko krvi predaka, pa ga jos i pohvalite kako je simpatican, jbem pleme svakom ko je sinoc bio na tom koncertu!!!!!
Mustang1 wrote:
...
Evo ova Grand tv nece emitovati muziku i program uzivo (televizija koja zivi od muzike i programa uzivo) dok je ovakvo stanje u regiji .. A ovi dali fol humanitarni telefon i to ce rijesiti sve
A emisija Zvezde Granda za ovu subotu je odložena zbog poplava.
Nezvanično je, vidio sam na fb profilu jednog od BH takmičara.
ema_ wrote:Nisam pratila ZMBT, ali jel stvarno bilo ovako, da odem plakati jer sam propustila nešto
"Spekatakularnu večer na kojoj bi pozavidjela i sama delegacija Eurosonga, a ako bi išli dalje, organizacija dostojna filmskog festivala u Cannesu, ponudila nam je večeras Hayat televizija. "