Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
luckylaka wrote:
plavlji je malo oko rukava i vrata,bjelji je malo isto tako oko rukava i vrata i malo je ljubicastiji u tamnom,malo svijetliji napolju,Sta ono jos .Uglavno skup je i dobar je i nema hokejaskih brojeva (nije bilo)
Jedva čekam da igrači istrče u ovom
U Chicagu ja mislim da je promocija.Nego kontam nesto.Ne mogu nikoga dobiti u jebenom savezu da im predlozim da urade nesto kao u Gradaccu tj.da se svi igraci potpisu na ove stare dresove i da ih ovdje prodaju i da pare idu u humanitarne svrhe.Ako su u Gradacu prodali 100 po 200 ovdje ce sigurno prodato 1000 po 200.Ima li neko da ovo prenese nasem savezu da to pripreme prije nego sto krenu...Sta 1000 prodati igraju dvije utakmice prodace garant sa potpisima 2-3000.
Jedva čekam da igrači istrče u ovom [/quote]
U Chicagu ja mislim da je promocija.Nego kontam nesto.Ne mogu nikoga dobiti u jebenom savezu da im predlozim da urade nesto kao u Gradaccu tj.da se svi igraci potpisu na ove stare dresove i da ih ovdje prodaju i da pare idu u humanitarne svrhe.Ako su u Gradacu prodali 100 po 200 ovdje ce sigurno prodato 1000 po 200.Ima li neko da ovo prenese nasem savezu da to pripreme prije nego sto krenu...Sta 1000 prodati igraju dvije utakmice prodace garant sa potpisima 2-3000.[/quote]
Posalji im poruku na Twitter: https://twitter.com/NFSBiH
ili fejsbuk
luckylaka wrote:Ako neko zeli dres moze naruciti preko mene cijena samo $150..(salim se) moze naruciti na soccermaster.com ...order online je 24 sata,7 dana,365 dana.,,Dres je pravo plave boje ,bijeli nema/
luckylaka wrote:Ako neko zeli dres moze naruciti preko mene cijena samo $150..(salim se) moze naruciti na soccermaster.com ...order online je 24 sata,7 dana,365 dana.,,Dres je pravo plave boje ,bijeli nema/
Daj link dresa na soccermaster.
Joj covjece nisam ja distributer BiH dresova,cak mislim da ih vise i nema do nove narudzbeEvo ti i soccermaster .
Daj link dresa na soccermaster.
Joj covjece nisam ja distributer BiH dresova,cak mislim da ih vise i nema do nove narudzbeEvo ti i soccermaster .
Kazes ima online kupiti kod njih, e pa nema. Dajes krive informacije.
U Chicagu ja mislim da je promocija.Nego kontam nesto.Ne mogu nikoga dobiti u jebenom savezu da im predlozim da urade nesto kao u Gradaccu tj.da se svi igraci potpisu na ove stare dresove i da ih ovdje prodaju i da pare idu u humanitarne svrhe.Ako su u Gradacu prodali 100 po 200 ovdje ce sigurno prodato 1000 po 200.Ima li neko da ovo prenese nasem savezu da to pripreme prije nego sto krenu...Sta 1000 prodati igraju dvije utakmice prodace garant sa potpisima 2-3000.[/quote]
Posalji im poruku na Twitter: https://twitter.com/NFSBiH
ili fejsbuk
mOJ,,NOISERR,,niko me na ovim adresama ne jebe ni 1%.Ne znam kome ovo sluzi. https://www.facebook.com/nfsbih[/quote]
Herr Flick wrote:Čuj to,u adidasovim radnjama da prodaju kineske kopije
Taj neki Soccer master(radnja u kojoj su ovi kupili dresove) je adidasova radnja? Ne bih bas rekao, mozda nisam u pravu al tesko.
Bio u dvije adidasove radnje i oni dresove NEMAJU. Čak nisu ni sigurni hoće li dobiti dresove i opremu na vrijeme za promociju cijelog 'BiH kit' koja je planirana 1. juna. Nažalost ovo što je raja do sad kupila nema nikakve veze sa adidasom - fabrika još nije poslala dresove. Čak mi je i menadžer jedne od prodavnica to potvrdio. Također jedna od stvari koja odaje dupljak ovih dresova je ta da cijene adisasovih dresova nikad se ne završavaju na .99 - tako da je cijena svih dresova $90, i to mi je čovjek pokazao.
Sad ko laže ne znam, samo znam da ću ja čekati da uzmem svoj dres preko adidasa - što je sigurno, sigurno je.
prosto ko pasulj, uzeli ljudi te adidas dresove od 20 eura/dolara i zalijepili nas grb. eto sta je. ako je adidas reko da ce biti 1. juna onda ce biti 1. juna
.[/quote] Eto srece da sam i ja ovaj platio $ 20 ali vidi si cijena .Dali je laznjak ili nije nije mi ni bitno ,kupio sve i jedan do sada kupicu sve i jedan od sada
Baresi 6 wrote:pa taj soccermaster je zalijepio grb, na to sam mislio.
De ne blamiraj se zivota ti .Pa nije soccermaster pijaca u Brckom.
Ili soccermaster jest pijaca ili ih je neko dobro zeznuo. Kod tebe na tim dresovima je stari grb, kao i na ovim od 20 eura sto je neko postavio par postova ranije. Sve ti je jasno.