ubojica77 wrote:@KatarinaKosaca Nije bitno dal je Hrvatska tolerantnija od Italije,covjek ti je napisao da u Hrvatskoj imaju ustavom garantirana veca prava negu u Italiji. Jedno je kad govorimo o povrsini i broju stanovnika,a drugo kao kod tebe kad ju nazivamo malom,s gledista jednog stanovnika BiH. Lupila si da ce nam EU narediti da to promjenimo,a uopce nisi provjerila stajalista EU o toj temi.
Navodis da je Hrvatska imala srece kad je usla u EU,a neznas da je imala od svih clanica EU najteze i najzahtjevnije pregovore,to se zove vrijedanje i omalovazavanje. Usporeduj svoju zemlju kad usporedujes po pravima gay osoba i odnosu i njihovim pravima sa Hrvatskom,a ne zemlje koje nemaju veze stobom i vidjet ces da si smjesna.
Ja sam dovoljno dugo živjela u Eu i prošla uvođenje homosexualizma i njihovih prava, brakova, tolerancije. Na osnovu tog iskustva sam govorila. U tvrdoj katoličkoj zemlji fašističke prošlosti je došlo do legalizacije gay brakova. Prema tome, stajalište EU po tom i ostalim pitanjima da te nitko puno ne pita sam osjetila i vidjela. I ako danas odgovor bude ZA, radiće se na tom, kopati i opet će za neko vrijeme biti kako EU hoće.
Kad sam rekla da Hrvatska ima sreće što je u EU , jasno piše, ne da je dobila na lotu, nego "blago njima, vama" kako god hoćeš. Nisam na kockarsku sreću mislila

Ja o svojoj zemlji dovoljno pišem na forumu. Ili svaki post moram početi sa "BIH je manja, gora i slabija od Hrvatske" da ne bih bila sa tvoje strane proglašena Hrvatomrscem?

Idući put pogledaj kad nekog optužuješ bar malo njegove postove, jer ne tako davno na ovom forumu sam bila dežurna ustašica

Those were the days.

Da i Hrvatska je mala se kiaže na osnovu podataka, a ne na osnovu toga kojeg si državljanstva. Kako ti napisah i Švica je mala. I Danska je mala. Ne znam zašto si to razumio kao omalovažavanje?