FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nokia6170

#5901 Re: FK Zeljeznicar

Post by nokia6170 »

I Bog nas pogleda :D

Jos samo da dovrsimo stadion :D

Image
Charuga
Globalni moderator

#5902 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Image
jufka developer

#5903 Re: FK Zeljeznicar

Post by jufka developer »

elSaik wrote:
-LIBERO- wrote:Posto je tema premijer liga zakljucna,a ovaj dio clanka se ponajvise odnosi na vasu utakmicu,jer je Belodedic komentarisao bas nju evo da postavim ovdje

Belodedić: Loši ste!
Šta bismo bez njegovog komentara. Mi jadni kontali gledamo elitni kvalitet fudbala na našim terenima. :-)
ne bi to bio pitar, da se nije javio s ovom gluposcu.... Zeljo razvali drzavnog prvaka uzduz i poprijeko a ono se naslo pominjati izjavu jednog ispodprosjecnog i ofucanog fudbalera... koga ba boli qrc sta je rekao rumunski isprdak i koji je on faktor u bh fudbalu
Charuga
Globalni moderator

#5904 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Image

Sljedeca stanica je stadion Grbavica u subotu u 20:15!
Charuga
Globalni moderator

#5905 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

udrch

#5906 Re: FK Zeljeznicar

Post by udrch »

Ako ovako nastave, možda opet počnem gledati našu ligu :D ..
Željo šampion..
elSaik

#5907 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Jao, jao, majko moja, Željo šminka, plava boja! 8-)

Jutros sam haveru koji je u Mostaru, pola sata prepričavao dešavanja sa utakmice. Akcije, prilike, golove, dešavanja na tribinama. Željo je opet moćan, a pruga tek krenula! 8-)

Kaže on meni "pruga ne ide". Kako, bolan, ne ide, zar ne vidiš? 8-)
Charuga
Globalni moderator

#5908 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Navijanje na jucerasnjoj utakmici je bilo za deset. Ne racunajuci jug, na koji sam navikao, juce je 70% utakmice odlicno navijanje dolazilo sa sjevera gdje inace sjede starija raja i oni koji dodju da gledaju utakmicu. U jednom momentu nakon cestih prozivanja sa juga da se ustane na sjeveru, ovi prihvataju to ali onda upucuju povike i na zapad nakon cega su navijale sve tri tribine. Malo ali od zapada i previse .. :)

Ni jednog momenta nije bilo nekog grupnog vrijedanja na nacionalnoj osnovi prema navijacima Zrinjskog a ni prema igracima i struci Borca koji su sjedili na sjeveru, na djelu prema zapadnoj tribini .. :thumbup:
elSaik

#5909 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Mislim da su i Slavijini igrači prisustvovali. Došli naknadno.

Malo me je razočaralo, k'o čovjeka, što ama baš nijedan od igrača Borca (Slavijini nisu još bili stigli) nije aplaudirao, pa makar i slučajno, Džeki kad je ovaj izašao na teren, ali eto...
JThomas

#5910 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

čuj belodedića, leba ti. pa srbijanska liga je uz crnogorsku jedina gdje imaš i puno gore ledine od naših. zajebah se neku nedjelju, pa pokušah gledati šatro derbi lige rad - zvezda, isti qrac, ako ne i gore od naše lige, da nije zvezde i partizana, ne bilo ništa vrijedno spomena.

a i oni vala, kad uporediš pare i rezultate, bilans je prilično poražavajući, naročito zvezde...
ultima_palabra

#5911 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote:čuj belodedića, leba ti. pa srbijanska liga je uz crnogorsku jedina gdje imaš i puno gore ledine od naših. zajebah se neku nedjelju, pa pokušah gledati šatro derbi lige rad - zvezda, isti qrac, ako ne i gore od naše lige, da nije zvezde i partizana, ne bilo ništa vrijedno spomena.

a i oni vala, kad uporediš pare i rezultate, bilans je prilično poražavajući, naročito zvezde...
Jbg, on je Rumun ;-)
Zlocin&Kazna

#5912 Re: FK Zeljeznicar

Post by Zlocin&Kazna »

elSaik wrote:Mislim da su i Slavijini igrači prisustvovali. Došli naknadno.

Malo me je razočaralo, k'o čovjeka, što ama baš nijedan od igrača Borca (Slavijini nisu još bili stigli) nije aplaudirao, pa makar i slučajno, Džeki kad je ovaj izašao na teren, ali eto...
To dovoljno govori o njima - kakvi su sportisti. Nemoj biti razočaran, nimalo :D
ultima_palabra

#5913 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Što nam ne otključaju Premijer ligu? 8-) Stvarno je ona Sloboda za ispadanja, pa njima treba 80 minuta da zabiju gol onako slabih komšija, još sa igračem više :roll:
burek_in_space

#5914 Re: FK Zeljeznicar

Post by burek_in_space »

ultima_palabra wrote:Što nam ne otključaju Premijer ligu? 8-) Stvarno je ona Sloboda za ispadanja, pa njima treba 80 minuta da zabiju gol onako slabih komšija, još sa igračem više :roll:
Chekam da pokvarite i ovu i komshijsku vam temu. 8-)
ultima_palabra

#5915 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

burek_in_space wrote:
ultima_palabra wrote:Što nam ne otključaju Premijer ligu? 8-) Stvarno je ona Sloboda za ispadanja, pa njima treba 80 minuta da zabiju gol onako slabih komšija, još sa igračem više :roll:
Chekam da pokvarite i ovu i komshijsku vam temu. 8-)
Haj ba, znali smo mi i gore zapoganit :oops:
mrtva kokoš

#5916 Re: FK Zeljeznicar

Post by mrtva kokoš »

nadam se da je brko danas bio u lukavici i prostudir`o slaviju a pogotovo borac koji se poslije 2:0 vratio i osigurao finale kupa sa onim golovima u posljednja 2 minuta...
elSaik

#5917 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

rado_vidjen wrote:Plan und Program na zimskoj pauzi, by rado_vidjen :)

1. Sehic - mrssssssss (evo gledam snimku, ovo je kriminalno sta nam radi. mislim da je preso svaki prag tolerancije!)
2. Bucan - mrssss, truhlo truhljavi
3. Serdarevic- mrssssss (isto ko i za Bucana)
4. Selimovic- mrsssss (mislim, ako ce nam on organizovat igru, onda jbg)
5. Popovic - mrsssss (hvala na golu u Laktasima, ali ipak goooni)
6. Beslija - sorry but jebiga, odsviro si svoje
7. Muharemovic - mrsssss (ustavri, moze biti na klupi kao zamjena za Culuma)
8. Mehic - na kaljenje

Dovedite POJACANJA! Minimum cetri igraca (4).
:mrgreen:
elSaik

#5918 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

8-) Ide vlak, ide vlak, a u njemu Manijak! 8-)
Image
nikad_izvini

#5919 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Ono što je vrlo zanimljivo u našoj igri jeste da je vrlo teško markirati bitne igrače kada ih zapravo nema, svi su bitni :D :-D Pored činjenice da stalno rotiramo igrače i da su se mnogi upisali u listu strijelaca realnost je da skoro svi mogu riješiti utakmicu :-D

Primjer, na drugom forumu, jedan navijač Borca je bio na utakmici Kupa protiv Zrinjskog i solidno analizirao našu igru, također je znao imena naših igrača pa bi se moglo posumnjati da je zaposlenik Borca ili nešto slično. On je recimo markirao našu desnu stranu kao veoma opasnu i Seju Bučana kao najboljeg igrača :D :-D :D :-D Sejo jeste proigrao ali je pitanje šta će biti kada se Višća oporavi, kada Sejo odigra lošu utakmicu pa utakmicu počne Stanić koji nije prošao pripreme. Ako nam ne ide iz igre, zabijamo iz prekida(Kerla, Bajić, Cocalić u prvom dijelu, Radovanović). Zabijaju veznjaci, napadači, odbrambeni igrači. Možemo napadati po sredini, lijevoj ili desnoj strani, sve zavisi od sastava i igrača koji su trenutno raspoloženi :D
Sve u svemu, protivnici se ne mogu ni spremiti kako treba protiv nas kada ni mi ne znamo hoćemo li igrati sa jednim ili dva napadača i po kojoj strani ćemo napadati :dance:

Proljeće sa kišom i plavom bojom kao dominantnom :dance:

8 utakmica bez poraza računajući i Kup utakmice. Naredne dvije Slavija i Travnik na Grbavici. Pa jebiga, ja zadovoljan sa minimalnih 1:0 :D
elSaik

#5920 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Sviđa mi se. Toliko smo ludi, ni sami ne znamo šta radimo. 8-)
M-16

#5921 Re: FK Zeljeznicar

Post by M-16 »

elSaik wrote:

1. Sehic - mrssssssss (evo gledam snimku, ovo je kriminalno sta nam radi. mislim da je preso svaki prag tolerancije!)
8. Mehic - na kaljenje

Ovaj sastav je mozda dobar za nase lige, ali za evropsku scenu, trebaju pojacanja. Vecina ovih kritika i dalje stoji; s tim da pojedinci pokazuju napredak pod Amarovom palicom. U stanju je od bolidan napravit igarca, sto je i prije dokazivao.
I ja mislim da Sehic nije kalibar za pretkola evropskih takmicenja. Jednostavno - ne vjerujem mu. Bar ne jos. Moze cuda vadit, i onda usrat i sefa i stanicu jednim izlijetacnjem u prazno. Ne treba ni napominjati koliko znaci jedan gol u tim pretkolima.

A za Bucana bi se svako slozio do jucerasnjeg bljeska, tacnije bing-banga, o cemu sma jucer kratko pisao.
Ostali, gdje je greska?

Ja sam, inace, brat-blizanac od rado_vidjenog :oops: i pozdravljam sve prisutne plavce. :mrgreen:
nikad_izvini

#5922 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Nadam se da će Slavija biti "malo" demoralisana nakon šoka u Kupu protiv Borca :D Isti sudija koji nam je sudio protiv Zrinjskog u Kupu će suditi i protiv Slavije :roll: Nisam baš oduševljen tom činjenicom.
elSaik

#5923 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Pobijedit ćemo opet samo 3:1. :( :mrgreen:
nikad_izvini

#5924 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

M-16 wrote:
elSaik wrote:

8. Mehic - na kaljenje

Ovaj sastav je mozda dobar za nase lige, ali za evropsku scenu, trebaju pojacanja. Vecina ovih kritika i dalje stoji; s tim da pojedinci pokazuju napredak pod Amarovom palicom. U stanju je od bolidan napravit igarca, sto je i prije dokazivao.
I ja mislim da Sehic nije kalibar za pretkola evropskih takmicenja. Jednostavno - ne vjerujem mu. Bar ne jos. Moze cuda vadit, i onda usrat i sefa i stanicu jednim izlijetacnjem u prazno. Ne treba ni napominjati koliko znaci jedan gol u tim pretkolima.

A za Bucana bi se svako slozio do jucerasnjeg bljeska, tacnije bing-banga, o cemu sma jucer kratko pisao.
Ostali, gdje je greska?

Ja sam, inace, brat-blizanac od rado_vidjenog :oops: i pozdravljam sve prisutne plavce. :mrgreen:
Bešlija, Popović, Šehić, Bučan, Selimovič su promašaji :D Mehić i Muharemović su već otišli a Serdarević je na izlaznim vratima.
elSaik

#5925 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Ma to sam kopirao tek nako. Zapravo sam bio tražio postove koji su se odnosili kako su nas iz Torpeda zahebali jer su nam uvalili Bučana, a mi njima proslijedili daleko boljeg Duru. Međutim, izgleda da je ta tema izbrisana, pa se ne može doći do postova. Ili ja samo nisam tražio kako treba.
Post Reply