Jos samo da dovrsimo stadion

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ne bi to bio pitar, da se nije javio s ovom gluposcu.... Zeljo razvali drzavnog prvaka uzduz i poprijeko a ono se naslo pominjati izjavu jednog ispodprosjecnog i ofucanog fudbalera... koga ba boli qrc sta je rekao rumunski isprdak i koji je on faktor u bh fudbaluelSaik wrote:Šta bismo bez njegovog komentara. Mi jadni kontali gledamo elitni kvalitet fudbala na našim terenima.-LIBERO- wrote:Posto je tema premijer liga zakljucna,a ovaj dio clanka se ponajvise odnosi na vasu utakmicu,jer je Belodedic komentarisao bas nju evo da postavim ovdje

Jbg, on je RumunJThomas wrote:čuj belodedića, leba ti. pa srbijanska liga je uz crnogorsku jedina gdje imaš i puno gore ledine od naših. zajebah se neku nedjelju, pa pokušah gledati šatro derbi lige rad - zvezda, isti qrac, ako ne i gore od naše lige, da nije zvezde i partizana, ne bilo ništa vrijedno spomena.
a i oni vala, kad uporediš pare i rezultate, bilans je prilično poražavajući, naročito zvezde...
To dovoljno govori o njima - kakvi su sportisti. Nemoj biti razočaran, nimaloelSaik wrote:Mislim da su i Slavijini igrači prisustvovali. Došli naknadno.
Malo me je razočaralo, k'o čovjeka, što ama baš nijedan od igrača Borca (Slavijini nisu još bili stigli) nije aplaudirao, pa makar i slučajno, Džeki kad je ovaj izašao na teren, ali eto...
Chekam da pokvarite i ovu i komshijsku vam temu.ultima_palabra wrote:Što nam ne otključaju Premijer ligu?Stvarno je ona Sloboda za ispadanja, pa njima treba 80 minuta da zabiju gol onako slabih komšija, još sa igračem više
Haj ba, znali smo mi i gore zapoganitburek_in_space wrote:Chekam da pokvarite i ovu i komshijsku vam temu.ultima_palabra wrote:Što nam ne otključaju Premijer ligu?Stvarno je ona Sloboda za ispadanja, pa njima treba 80 minuta da zabiju gol onako slabih komšija, još sa igračem više
rado_vidjen wrote:Plan und Program na zimskoj pauzi, by rado_vidjen![]()
1. Sehic - mrssssssss (evo gledam snimku, ovo je kriminalno sta nam radi. mislim da je preso svaki prag tolerancije!)
2. Bucan - mrssss, truhlo truhljavi
3. Serdarevic- mrssssss (isto ko i za Bucana)
4. Selimovic- mrsssss (mislim, ako ce nam on organizovat igru, onda jbg)
5. Popovic - mrsssss (hvala na golu u Laktasima, ali ipak goooni)
6. Beslija - sorry but jebiga, odsviro si svoje
7. Muharemovic - mrsssss (ustavri, moze biti na klupi kao zamjena za Culuma)
8. Mehic - na kaljenje
Dovedite POJACANJA! Minimum cetri igraca (4).

Ovaj sastav je mozda dobar za nase lige, ali za evropsku scenu, trebaju pojacanja. Vecina ovih kritika i dalje stoji; s tim da pojedinci pokazuju napredak pod Amarovom palicom. U stanju je od bolidan napravit igarca, sto je i prije dokazivao.elSaik wrote:rado_vidjen wrote:Plan und Program na zimskoj pauzi, by rado_vidjen![]()
1. Sehic - mrssssssss (evo gledam snimku, ovo je kriminalno sta nam radi. mislim da je preso svaki prag tolerancije!)
8. Mehic - na kaljenje
Bešlija, Popović, Šehić, Bučan, Selimovič su promašajiM-16 wrote:Ovaj sastav je mozda dobar za nase lige, ali za evropsku scenu, trebaju pojacanja. Vecina ovih kritika i dalje stoji; s tim da pojedinci pokazuju napredak pod Amarovom palicom. U stanju je od bolidan napravit igarca, sto je i prije dokazivao.elSaik wrote:rado_vidjen wrote:Plan und Program na zimskoj pauzi, by rado_vidjen![]()
8. Mehic - na kaljenje
I ja mislim da Sehic nije kalibar za pretkola evropskih takmicenja. Jednostavno - ne vjerujem mu. Bar ne jos. Moze cuda vadit, i onda usrat i sefa i stanicu jednim izlijetacnjem u prazno. Ne treba ni napominjati koliko znaci jedan gol u tim pretkolima.
A za Bucana bi se svako slozio do jucerasnjeg bljeska, tacnije bing-banga, o cemu sma jucer kratko pisao.
Ostali, gdje je greska?
Ja sam, inace, brat-blizanac od rado_vidjenogi pozdravljam sve prisutne plavce.