Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
samo_ovaj_put
#5901 Re: FK Sarajevo
kako ide ta nova pjesma? 
- Obuca9
#5902 Re: FK Sarajevo
Zadnji put smo 5 pobjeda u nizu imali u šampionskoj sezoni 2006/07. Ponovilo se ako Bog da i niz i titula 
-
leo karan
#5903 Re: FK Sarajevo
da nisam bio i svojim ocima gledao vjerovatno bih i ja pomislio poslije prvog poluvremena da smo luzeri teski i ovu sezonu, zakukao bih i halalio ih vecodsutraopetultra wrote:Sad iz BUDUCNOSTI,povratak u sadasnjost,,necu nista pisati jer me iznerviralo strasno ono sto sam procitao na ovom topicu na poluvremenu utakmice odnosno pri negativnom rezultatu.Nit ste bili tamo nit ste vidjeli kako igramo al ste (pojedinci) odmah poceli srati .Trebali smo voditi i na poluvremenu,na srecu okrenuli smo u drugom.Sramota nek je pojedine forumase koji se smatraju navijacima Sarajeva zbog tih komentara i pljuvanja na poluvremenu a onda dizanja u zvijezde na kraju.Pitarluk
ali...bili smo izrazito bolji, ocigledan penal nam nije dosudjen
iz jedine sanse u prvom su nam ga rudari zabili, golcina je bio sto jest jest
igrali su grubo, sudija im tolerisao...
u drugom smo zaigrali jos hrabrije i odlucnije
jahovic se mogao proslavit, al je fulio dvije mrtvee sanse.
al zato je piksi pokazao da je majstor kakav odavno nije igrao na kosevu
dva gola, oba kroz noge golmanu
- Baltazar_khan
#5904 Re: FK Sarajevo
Ma znate šta, ne može se reći da smo loše odigrali 1 poluvrijeme, jednostavno nije htjela lopta u gol. Budućnost je u prvom poluvremenu imala 2 šuta, prvi je bio gol. Mi smo u prvom imali dobar posjed lopte, nekoliko kornera smo izveli. Naravno u drugom je sve izgledalo bolje, još više smo ih stisli. Plod takve igre je totalni preokret u našu korist.
Nisam siguran ko je bio u pitanju, Mislim da je Jahović pred kraj utakmice klasična kontra za nas, i on sam izlazi pred golmanom. Opucao je nebu pod oblake...
Nisam siguran ko je bio u pitanju, Mislim da je Jahović pred kraj utakmice klasična kontra za nas, i on sam izlazi pred golmanom. Opucao je nebu pod oblake...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5905 Re: FK Sarajevo
Dominacija se nastavlja. Invazija Banovica,srcanost,emocija,adrenalin...kako na tribini tako i na terenu. Zato mi se jako svidja ova ekipa,disu kao jedan,bore se, ginu,postigli su konekciju sa nama i uspjeli su prenjeti tu srcanost,emociju i lavovski se bore na terenu za boje i dres kluba.
Jako,jakooooooo...tacno ti milina gledati sve ovo
Navijaci
famozno
Igraci
,srcano,jako,dobro,dominantno
Precjednik
dobro navija
Banovici,i grad i ljudi tamo i policija ,redari....posteno i korektno
Jako,jakooooooo...tacno ti milina gledati sve ovo
Navijaci
Igraci
Precjednik
Banovici,i grad i ljudi tamo i policija ,redari....posteno i korektno
- kokuz_sa
#5906 Re: FK Sarajevo
to je ono kad smo otvorili tako drugi dio sezonehz__semir wrote:Zadnji put smo 5 pobjeda u nizu imali u šampionskoj sezoni 2006/07. Ponovilo se ako Bog da i niz i titula
kad su pripreme u muskoj vodi odradjene
- Obuca9
#5907 Re: FK Sarajevo
We are the Giants
@kokuz_sa
E baš nije
Nego u prvom dijelu sezone 
6. kolo: Sarajevo - Borac 3:1
7. kolo: Orašje - Sarajevo 0:1
8. kolo: Sarajevo - Posušje 2:1
9. kolo: Željezničar - Sarajevo 0:1
10. kolo: Sarajevo - Velež 2:1
@kokuz_sa
E baš nije
6. kolo: Sarajevo - Borac 3:1
7. kolo: Orašje - Sarajevo 0:1
8. kolo: Sarajevo - Posušje 2:1
9. kolo: Željezničar - Sarajevo 0:1
10. kolo: Sarajevo - Velež 2:1
- johnny_blazze
#5908 Re: FK Sarajevo
kako su samo uljepsali ovaj dan,ne samo ovaj sve do sljedece utakmice,a abd i poslje nje
-
Mr Hiccup
#5909 Re: FK Sarajevo
svi ispod porodilista 11.9. @ 19:30h

-
north
#5910 Re: FK Sarajevo
Tebi svaka čast što si bio tamo i bodrio, ali nije niko baš srao i pljuvao kako ti kažeš, ja sam prvi za sebe rekao da sam u afektu možda malo pretjerao kritikom, ali nijednu ružnu riječ za ekipu, kao ni pojedince nisam rekao, samo sam silno želio pobjedu i hvala bogu došla je!odsutraopetultra wrote:Sad iz BUDUCNOSTI,povratak u sadasnjost,,necu nista pisati jer me iznerviralo strasno ono sto sam procitao na ovom topicu na poluvremenu utakmice odnosno pri negativnom rezultatu.Nit ste bili tamo nit ste vidjeli kako igramo al ste (pojedinci) odmah poceli srati .Trebali smo voditi i na poluvremenu,na srecu okrenuli smo u drugom.Sramota nek je pojedine forumase koji se smatraju navijacima Sarajeva zbog tih komentara i pljuvanja na poluvremenu a onda dizanja u zvijezde na kraju.Pitarluk
Još jednom svaka čast svim momcima koji su odradili ovo gostovanje! Kapa dole!!!
- Gde si sad cica maco
#5911 Re: FK Sarajevo
HOĆEMO TITULU, TITULU NA KOŠEVU!
- Gde si sad cica maco
#5912 Re: FK Sarajevo
Sada igrači (a i mi) imaju zaslužen odmor i pripreme u Hercegovini. Rezultati, atmosfera i te pripreme govore koliko se ozbiljno radi. Ono što dodatno dokazuje ozbiljnost sadašnjeg Sarajeva je transfer agitacija. Dolazak Kučukovića bi dodatno uljepšao i zapalio atmosferu. Očekujemo njega, Juninha i spremnije i odmornije Sarajevo u utakmici protiv Borca. Do tada - u sebi: ja volim, volim, volim.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#5913 Re: FK Sarajevo
Sta u sebi ja odvrnuo komsijama ne dam miraGde si sad cica maco wrote:Sada igrači (a i mi) imaju zaslužen odmor i pripreme u Hercegovini. Rezultati, atmosfera i te pripreme govori koliko se ozbiljno radi. Ono što dodatno dokazuje ozbiljnost sadašnjeg Sarajeva je transfer agitacija. Dolazak Kučukovića bi dodatno uljepšao i zapalio atmosferu. Očekujemo njega, Juninha i spremnije i odmornije Sarajevo u utakmici protiv Borca. Do tada - u sebi: ja volim, volim, volim.
- Gde si sad cica maco
#5914 Re: FK Sarajevo
čuvajmo glas, ali ne i zvučnikedon_emir wrote:Sta u sebi ja odvrnuo komsijama ne dam miraGde si sad cica maco wrote:Sada igrači (a i mi) imaju zaslužen odmor i pripreme u Hercegovini. Rezultati, atmosfera i te pripreme govori koliko se ozbiljno radi. Ono što dodatno dokazuje ozbiljnost sadašnjeg Sarajeva je transfer agitacija. Dolazak Kučukovića bi dodatno uljepšao i zapalio atmosferu. Očekujemo njega, Juninha i spremnije i odmornije Sarajevo u utakmici protiv Borca. Do tada - u sebi: ja volim, volim, volim.
-
north
#5915 Re: FK Sarajevo
Šlag na tortu uz ovakvu trenutnu atmosferu bi bilo u utorak dovođenje Kučukovića i stoga se nadam da neće uprava pomisliti (a vjerujem da neće) , ma ide nam svakako dobro, ne trebamo ga skupo plaćati i dovoditi.
Treba, i te kako treba, uraditi sve što je u njohovoj moći i dovesti igrača takvog kalibra, e onda sa njim i ovim brazilcem ako šta vrijedi poslije pauze nastaviti sa gaženjem!!
P.S.. Dajte nama koji nismo mogli doći (a ja sam stvarno bio spriječen) opišite malo atmosferu sa tekme, je li opet bila Argentina?
Treba, i te kako treba, uraditi sve što je u njohovoj moći i dovesti igrača takvog kalibra, e onda sa njim i ovim brazilcem ako šta vrijedi poslije pauze nastaviti sa gaženjem!!
P.S.. Dajte nama koji nismo mogli doći (a ja sam stvarno bio spriječen) opišite malo atmosferu sa tekme, je li opet bila Argentina?
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#5916 Re: FK Sarajevo
Moram ja i zvucnike cuvati imam hajra od njihGde si sad cica maco wrote:čuvajmo glas, ali ne i zvučnikedon_emir wrote:Sta u sebi ja odvrnuo komsijama ne dam miraGde si sad cica maco wrote:Sada igrači (a i mi) imaju zaslužen odmor i pripreme u Hercegovini. Rezultati, atmosfera i te pripreme govori koliko se ozbiljno radi. Ono što dodatno dokazuje ozbiljnost sadašnjeg Sarajeva je transfer agitacija. Dolazak Kučukovića bi dodatno uljepšao i zapalio atmosferu. Očekujemo njega, Juninha i spremnije i odmornije Sarajevo u utakmici protiv Borca. Do tada - u sebi: ja volim, volim, volim.
- Baltazar_khan
#5917 Re: FK Sarajevo
Nažalost nije bilo trube, ali bila je Argentinanorth wrote: P.S.. Dajte nama koji nismo mogli doći (a ja sam stvarno bio spriječen) opišite malo atmosferu sa tekme, je li opet bila Argentina?
Čak je i bila zastava Argentine.
U bordo varijanti
Last edited by Baltazar_khan on 29/08/2010 01:10, edited 1 time in total.
- Obuca9
-
samo_ovaj_put
#5919 Re: FK Sarajevo
super su i tri boda,i hiljadu navijaca u banovicima ali ja opet nisam zadovoljan
kad smo vec tako dobro igrali i sanse stvarali,trebali smo im uzeti bar jos 4 boda
opet kazem,nisam zadovoljan ali nadam se da cemo nakon borca steci vecu prednost nad konkurentima i osigurati jesenju titulu,a poslije ko zna
kad smo vec tako dobro igrali i sanse stvarali,trebali smo im uzeti bar jos 4 boda
opet kazem,nisam zadovoljan ali nadam se da cemo nakon borca steci vecu prednost nad konkurentima i osigurati jesenju titulu,a poslije ko zna
-
Cafe Camargue
#5920 Re: FK Sarajevo
Šminka !!!hz__semir wrote:
- Chisum
#5921 Re: FK Sarajevo
Joj sta mi radi ovo Sarajevo, sunce mu jebem... evo opet sam se nadrauf'o....
ALI, NEKA!
BIO JE SHOW!
Znao sam da cemo da uzmemo, pa i kada su nam ga slozili na pocetku... Danas, pored svih nas gore u Banovicima, i onog naseg ludila, jednostavno NISU MOGLI da izgube i da su htjeli!

E sad... Idemo dalje!
ALI, NEKA!
BIO JE SHOW!
Znao sam da cemo da uzmemo, pa i kada su nam ga slozili na pocetku... Danas, pored svih nas gore u Banovicima, i onog naseg ludila, jednostavno NISU MOGLI da izgube i da su htjeli!

E sad... Idemo dalje!
- Rauber
#5922 Re: FK Sarajevo
Kakvi smo sa kartonima, ima li ko da nece moci igrati protiv Borca?
- lerdi
#5923 Re: FK Sarajevo
Nema niko da neće moči igrati protiv Borca, ali ako Gutić, Hamzagić, K.Handžić ili Kojašević dobiju kartone nema ih protiv Rudara u Prijedoru.Rauber wrote:Kakvi smo sa kartonima, ima li ko da nece moci igrati protiv Borca?
-
cunga lunga
#5924 Re: FK Sarajevo
Samo cu reci da smo prejaki!
Ko je bio u Banovicima i vidio preko 1000 hordasa, upravu koja navija sa nama, igrace koji su dosli pod tribinu i ostali sa nama u navijanju 10 min., cisto od velike zelje, bez ikakvog forsiranja, vidio je da se dogadjaju velike stvari.
Mada, ako onaj jedan sektor ima 650 stolica, a dva su bila puna, dolazimo do brojke od 1300 ljudi plus jos jedna stotina na njihovoj tribini, tzv. Zapadu, onda je to vec 1 500 ljudi
Ko je bio u Banovicima i vidio preko 1000 hordasa, upravu koja navija sa nama, igrace koji su dosli pod tribinu i ostali sa nama u navijanju 10 min., cisto od velike zelje, bez ikakvog forsiranja, vidio je da se dogadjaju velike stvari.
Mada, ako onaj jedan sektor ima 650 stolica, a dva su bila puna, dolazimo do brojke od 1300 ljudi plus jos jedna stotina na njihovoj tribini, tzv. Zapadu, onda je to vec 1 500 ljudi
- Rauber
#5925 Re: FK Sarajevo
@lerdi
Super, hvala
Drago mi je da smo protiv Borca u najjacem sastavu, oni su ovako po imenima gledajuci nezgodni
Moramo ih mlatnuti.
Super, hvala
Drago mi je da smo protiv Borca u najjacem sastavu, oni su ovako po imenima gledajuci nezgodni