Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
samo_ovaj_put

#5901 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

kako ide ta nova pjesma? :dance:
Obuca9

#5902 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Zadnji put smo 5 pobjeda u nizu imali u šampionskoj sezoni 2006/07. Ponovilo se ako Bog da i niz i titula :D
leo karan

#5903 Re: FK Sarajevo

Post by leo karan »

odsutraopetultra wrote:Sad iz BUDUCNOSTI,povratak u sadasnjost,,necu nista pisati jer me iznerviralo strasno ono sto sam procitao na ovom topicu na poluvremenu utakmice odnosno pri negativnom rezultatu.Nit ste bili tamo nit ste vidjeli kako igramo al ste (pojedinci) odmah poceli srati .Trebali smo voditi i na poluvremenu,na srecu okrenuli smo u drugom.Sramota nek je pojedine forumase koji se smatraju navijacima Sarajeva zbog tih komentara i pljuvanja na poluvremenu a onda dizanja u zvijezde na kraju.Pitarluk
da nisam bio i svojim ocima gledao vjerovatno bih i ja pomislio poslije prvog poluvremena da smo luzeri teski i ovu sezonu, zakukao bih i halalio ih vec :-D
ali...bili smo izrazito bolji, ocigledan penal nam nije dosudjen
iz jedine sanse u prvom su nam ga rudari zabili, golcina je bio sto jest jest
igrali su grubo, sudija im tolerisao...
u drugom smo zaigrali jos hrabrije i odlucnije
jahovic se mogao proslavit, al je fulio dvije mrtvee sanse.
al zato je piksi pokazao da je majstor kakav odavno nije igrao na kosevu
dva gola, oba kroz noge golmanu :D
Baltazar_khan

#5904 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Ma znate šta, ne može se reći da smo loše odigrali 1 poluvrijeme, jednostavno nije htjela lopta u gol. Budućnost je u prvom poluvremenu imala 2 šuta, prvi je bio gol. Mi smo u prvom imali dobar posjed lopte, nekoliko kornera smo izveli. Naravno u drugom je sve izgledalo bolje, još više smo ih stisli. Plod takve igre je totalni preokret u našu korist.

Nisam siguran ko je bio u pitanju, Mislim da je Jahović pred kraj utakmice klasična kontra za nas, i on sam izlazi pred golmanom. Opucao je nebu pod oblake...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5905 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Dominacija se nastavlja. Invazija Banovica,srcanost,emocija,adrenalin...kako na tribini tako i na terenu. Zato mi se jako svidja ova ekipa,disu kao jedan,bore se, ginu,postigli su konekciju sa nama i uspjeli su prenjeti tu srcanost,emociju i lavovski se bore na terenu za boje i dres kluba.

Jako,jakooooooo...tacno ti milina gledati sve ovo :D

Navijaci :thumbup: famozno :D
Igraci :thumbup: ,srcano,jako,dobro,dominantno :mrgreen:
Precjednik :thumbup: dobro navija :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Banovici,i grad i ljudi tamo i policija ,redari....posteno i korektno :thumbup:
kokuz_sa

#5906 Re: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

hz__semir wrote:Zadnji put smo 5 pobjeda u nizu imali u šampionskoj sezoni 2006/07. Ponovilo se ako Bog da i niz i titula :D
to je ono kad smo otvorili tako drugi dio sezone
kad su pripreme u muskoj vodi odradjene
Obuca9

#5907 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

We are the Giants

@kokuz_sa
E baš nije :) Nego u prvom dijelu sezone ;)
6. kolo: Sarajevo - Borac 3:1
7. kolo: Orašje - Sarajevo 0:1
8. kolo: Sarajevo - Posušje 2:1
9. kolo: Željezničar - Sarajevo 0:1
10. kolo: Sarajevo - Velež 2:1
johnny_blazze

#5908 Re: FK Sarajevo

Post by johnny_blazze »

kako su samo uljepsali ovaj dan,ne samo ovaj sve do sljedece utakmice,a abd i poslje nje
Mr Hiccup

#5909 Re: FK Sarajevo

Post by Mr Hiccup »

svi ispod porodilista 11.9. @ 19:30h

:kravata:
north

#5910 Re: FK Sarajevo

Post by north »

odsutraopetultra wrote:Sad iz BUDUCNOSTI,povratak u sadasnjost,,necu nista pisati jer me iznerviralo strasno ono sto sam procitao na ovom topicu na poluvremenu utakmice odnosno pri negativnom rezultatu.Nit ste bili tamo nit ste vidjeli kako igramo al ste (pojedinci) odmah poceli srati .Trebali smo voditi i na poluvremenu,na srecu okrenuli smo u drugom.Sramota nek je pojedine forumase koji se smatraju navijacima Sarajeva zbog tih komentara i pljuvanja na poluvremenu a onda dizanja u zvijezde na kraju.Pitarluk
Tebi svaka čast što si bio tamo i bodrio, ali nije niko baš srao i pljuvao kako ti kažeš, ja sam prvi za sebe rekao da sam u afektu možda malo pretjerao kritikom, ali nijednu ružnu riječ za ekipu, kao ni pojedince nisam rekao, samo sam silno želio pobjedu i hvala bogu došla je!

Još jednom svaka čast svim momcima koji su odradili ovo gostovanje! Kapa dole!!!
Gde si sad cica maco

#5911 Re: FK Sarajevo

Post by Gde si sad cica maco »

HOĆEMO TITULU, TITULU NA KOŠEVU!
Gde si sad cica maco

#5912 Re: FK Sarajevo

Sada igrači (a i mi) imaju zaslužen odmor i pripreme u Hercegovini. Rezultati, atmosfera i te pripreme govore koliko se ozbiljno radi. Ono što dodatno dokazuje ozbiljnost sadašnjeg Sarajeva je transfer agitacija. Dolazak Kučukovića bi dodatno uljepšao i zapalio atmosferu. Očekujemo njega, Juninha i spremnije i odmornije Sarajevo u utakmici protiv Borca. Do tada - u sebi: ja volim, volim, volim.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#5913 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Gde si sad cica maco wrote:Sada igrači (a i mi) imaju zaslužen odmor i pripreme u Hercegovini. Rezultati, atmosfera i te pripreme govori koliko se ozbiljno radi. Ono što dodatno dokazuje ozbiljnost sadašnjeg Sarajeva je transfer agitacija. Dolazak Kučukovića bi dodatno uljepšao i zapalio atmosferu. Očekujemo njega, Juninha i spremnije i odmornije Sarajevo u utakmici protiv Borca. Do tada - u sebi: ja volim, volim, volim.
Sta u sebi ja odvrnuo komsijama ne dam mira :D
Gde si sad cica maco

#5914 Re: FK Sarajevo

don_emir wrote:
Gde si sad cica maco wrote:Sada igrači (a i mi) imaju zaslužen odmor i pripreme u Hercegovini. Rezultati, atmosfera i te pripreme govori koliko se ozbiljno radi. Ono što dodatno dokazuje ozbiljnost sadašnjeg Sarajeva je transfer agitacija. Dolazak Kučukovića bi dodatno uljepšao i zapalio atmosferu. Očekujemo njega, Juninha i spremnije i odmornije Sarajevo u utakmici protiv Borca. Do tada - u sebi: ja volim, volim, volim.
čuvajmo glas, ali ne i zvučnike :D
north

#5915 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Šlag na tortu uz ovakvu trenutnu atmosferu bi bilo u utorak dovođenje Kučukovića i stoga se nadam da neće uprava pomisliti (a vjerujem da neće) , ma ide nam svakako dobro, ne trebamo ga skupo plaćati i dovoditi.
Treba, i te kako treba, uraditi sve što je u njohovoj moći i dovesti igrača takvog kalibra, e onda sa njim i ovim brazilcem ako šta vrijedi poslije pauze nastaviti sa gaženjem!!

P.S.. Dajte nama koji nismo mogli doći (a ja sam stvarno bio spriječen) opišite malo atmosferu sa tekme, je li opet bila Argentina?
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#5916 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Gde si sad cica maco wrote:
don_emir wrote:
čuvajmo glas, ali ne i zvučnike :D
Moram ja i zvucnike cuvati imam hajra od njih :D
Baltazar_khan

#5917 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

north wrote: P.S.. Dajte nama koji nismo mogli doći (a ja sam stvarno bio spriječen) opišite malo atmosferu sa tekme, je li opet bila Argentina?
Nažalost nije bilo trube, ali bila je Argentina :D

Čak je i bila zastava Argentine.

U bordo varijanti :dance:
Last edited by Baltazar_khan on 29/08/2010 01:10, edited 1 time in total.
Obuca9

#5918 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Image
samo_ovaj_put

#5919 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

super su i tri boda,i hiljadu navijaca u banovicima ali ja opet nisam zadovoljan
kad smo vec tako dobro igrali i sanse stvarali,trebali smo im uzeti bar jos 4 boda
opet kazem,nisam zadovoljan ali nadam se da cemo nakon borca steci vecu prednost nad konkurentima i osigurati jesenju titulu,a poslije ko zna :dance:
Cafe Camargue

#5920 Re: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

hz__semir wrote:Image
Šminka !!! 8-) 8-)
Chisum

#5921 Re: FK Sarajevo

Post by Chisum »

Joj sta mi radi ovo Sarajevo, sunce mu jebem... evo opet sam se nadrauf'o.... :lol:

ALI, NEKA!

BIO JE SHOW!

Znao sam da cemo da uzmemo, pa i kada su nam ga slozili na pocetku... Danas, pored svih nas gore u Banovicima, i onog naseg ludila, jednostavno NISU MOGLI da izgube i da su htjeli!

Image

Image

E sad... Idemo dalje! :-D
Rauber

#5922 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

Kakvi smo sa kartonima, ima li ko da nece moci igrati protiv Borca?
lerdi

#5923 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

Rauber wrote:Kakvi smo sa kartonima, ima li ko da nece moci igrati protiv Borca?
Nema niko da neće moči igrati protiv Borca, ali ako Gutić, Hamzagić, K.Handžić ili Kojašević dobiju kartone nema ih protiv Rudara u Prijedoru.
cunga lunga

#5924 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

Samo cu reci da smo prejaki!
Ko je bio u Banovicima i vidio preko 1000 hordasa, upravu koja navija sa nama, igrace koji su dosli pod tribinu i ostali sa nama u navijanju 10 min., cisto od velike zelje, bez ikakvog forsiranja, vidio je da se dogadjaju velike stvari.

Mada, ako onaj jedan sektor ima 650 stolica, a dva su bila puna, dolazimo do brojke od 1300 ljudi plus jos jedna stotina na njihovoj tribini, tzv. Zapadu, onda je to vec 1 500 ljudi :thumbup:
Rauber

#5925 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

@lerdi
Super, hvala ;)
Drago mi je da smo protiv Borca u najjacem sastavu, oni su ovako po imenima gledajuci nezgodni :) Moramo ih mlatnuti.
Locked