PEPEšime.sparina wrote:MADRIDSKE UBICE I OLOSI !!! fujjjj![]()
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- veljaca
#5901 Re: Real Madrid C.F.
- just principe
#5902 Re: Real Madrid C.F.

PEPE napusi se Barce

- ruud
#5903 Re: Real Madrid C.F.
imate svoju temu, da vas podjsetim
dok god se igra sa sa 3 zadnja i na duge lopte-kontre nema hajra od toga..
kad Mourinho shvati da je najbolja odbrana-napad tek se onda imamo cemu nadat, pa kad moze Betis uvalit 2 i zgurat ih u senaesterac, mozemo i mi jebemu..
kad Mourinho shvati da je najbolja odbrana-napad tek se onda imamo cemu nadat, pa kad moze Betis uvalit 2 i zgurat ih u senaesterac, mozemo i mi jebemu..
- Melodicni
#5904 Re: Real Madrid C.F.
a-a.betis igra fudbal a real igra ragbijaruud wrote:imate svoju temu, da vas podjsetim![]()
- BHF_Manijak
#5905 Re: Real Madrid C.F.
Sta sam reko na poluvremenu, ne mozes se protiv Granade branit 70 minuta, a ne protiv najjaceg tima svijeta! Smijesno.... 
- ruud
#5906 Re: Real Madrid C.F.
BHF_Manijak wrote:Sta sam reko na poluvremenu, ne mozes se protiv Granade branit 70 minuta, a ne protiv najjaceg tima svijeta! Smijesno....
ruud wrote: dok god se igra sa sa 3 zadnja i na duge lopte-kontre nema hajra od toga..
lopta je okrugla, ima revans, sve je moguce
samo se nadam ofanzivi nekoj, a ne opet bunkeru
- Melodicni
#5907 Re: Real Madrid C.F.
Sve je moguce osim drvenog sporeta i reala da prodje
- Baltazar_khan
#5909 Re: Real Madrid C.F.
ovaj sadašnji real madrid je sramota za nogomet. pojedinim igračima reala nije mjesto na terenu, nego u zatvoru!
- xXBl0odXx
#5910 Re: Real Madrid C.F.
FreeSol2 wrote:Njih sto je procepljalo, procepljalo jeBHF_Manijak wrote:Ako Barcu procepi, bice ko i u prvom mecu - trpaj...Previse defanzivno, sa nikakvom ofanzivom, bezobzira sto igraju Ronaldo, Bezema i Higuain, svi su na svojoj polovini i samo nabijaju naprijed bez ikakve zelje da se jos nesto uradi.
![]()
Ovo je odlicno ovako, mislim da ce krenuti sad ofanzivnije nasi, da se ne opuste pa da prime gol.
- bambina78
#5911 Re: Real Madrid C.F.
Drveni sporet je moguc za jednokratnu upotrebu i u pozoristu.Melodicni wrote:Sve je moguce osim drvenog sporeta i reala da prodje
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#5912 Re: Real Madrid C.F.
Kad Marca kaže da je dosta i da treba otjerati Pepea, sve je rečeno.
http://www.marca.com/blogs/nomegustanlo ... o-esa.html
http://www.marca.com/blogs/nomegustanlo ... o-esa.html
-
Static-X
#5914 Re: Real Madrid C.F.
ebes i titulu ako nas ljudi zgaze 4 puta i u ovoj sezoni
-
super_woofer
#5915 Re: Real Madrid C.F.
zanima me koliko je Pepe kazne dobio (ako je uopste dobio) za ovaj njegov ispad?
Ne osvrcuci se na sinocnju utakmicu, nego me zanima samo kakve je sankcije imao?
Ne osvrcuci se na sinocnju utakmicu, nego me zanima samo kakve je sankcije imao?
- ultima_palabra
#5916 Re: Real Madrid C.F.
10 utakmica.
Ali zanimljivo je kako svaki put dođe neki novi "Captain Obvious" koji je tek otkrio ovu Pepeovu scenu
Ali zanimljivo je kako svaki put dođe neki novi "Captain Obvious" koji je tek otkrio ovu Pepeovu scenu
-
5 0 5
#5917 Re: Real Madrid C.F.
10 utakmicasuper_woofer wrote: Ne osvrcuci se na sinocnju utakmicu, nego me zanima samo kakve je sankcije imao?
-
super_woofer
#5918 Re: Real Madrid C.F.
Ma ovo sam vidio prije godinu dana, ali sam mislio da je to to od ove osobe. Jer sam negdje procitao da se kaje za ucinjeno i da se ispricao igracu, ali ocito ce njemu biti kraj kada nekog osakati..
Ali brat bratu, kvari sliku Reala. Za mene je najbolji golman, igrac i covjek Iker Casillas. Koliko mrzim Real toliko njega postujem.

Ali brat bratu, kvari sliku Reala. Za mene je najbolji golman, igrac i covjek Iker Casillas. Koliko mrzim Real toliko njega postujem.
- ultima_palabra
#5919 Re: Real Madrid C.F.
Ma slažem se... koliko god on bio briljantan stoper i zvijer u fizičkom smislu, ne može se više tolerisati ta mentalna nestabilnost i momenti ludila.
Teško je danas naći stopera koji je visok, fizički jak i brz u isto vrijeme... ali neko će već isplivati.
Teško je danas naći stopera koji je visok, fizički jak i brz u isto vrijeme... ali neko će već isplivati.
- ultima_palabra
#5920 Re: Real Madrid C.F.
Mourinho mu rekao da gazi Messija po ruci? Ne bih rekao...FreeSol2 wrote:Ma nije to on zbog sebe uradio. Imao je zadatak sta da uradi, i uradio je. Isti slucaj i sa ostalim igracima, nisu udarali sto su htjeli. Ko prati Real zna da u ostalim utakmicama ne naprave vise od 7 faulova za 90min, prosla utakmica Real 4 faula napravio.ultima_palabra wrote:Ma slažem se... koliko god on bio briljantan stoper i zvijer u fizičkom smislu, ne može se više tolerisati ta mentalna nestabilnost i momenti ludila.
U drugim utakmicama oni nisu u podređenom položaju, ne dodaju se ljudi oko njih po 3 minute, a i ulog i motivacija su manji.
Nije problem u udaranju... udari i povuci ako je neophodno da zaustaviš igrača, ali glumatanje da te neko udario u lice ili gaženje protivnika bez lopte su nedopustivi.
- strong69
#5921 Re: Real Madrid C.F.
Ma kakav zadatak... Pepe jednostavno ima momente pomracenja svijesti i ponasa se kao nesvjesno razulareno bice koje jedinu stetu moze nanijeti svome treneru, ekipi i saigracima.FreeSol2 wrote:Ma nije to on zbog sebe uradio. Imao je zadatak sta da uradi, i uradio je. Isti slucaj i sa ostalim igracima, nisu udarali sto su htjeli. Ko prati Real zna da u ostalim utakmicama ne naprave vise od 7 faulova za 90min, prosla utakmica Real 4 faula napravio.ultima_palabra wrote:Ma slažem se... koliko god on bio briljantan stoper i zvijer u fizičkom smislu, ne može se više tolerisati ta mentalna nestabilnost i momenti ludila.
Mozda mu u opravdavanju tog svog divljanja pomaze cinjenica da Mourinho trazi maksimum od igraca i zeli 11 ratnika na terenu, ali siguran sam da od njega ne trazi da gazi i udara druge igrace onako divljacki.
Mada, ruku na srce, ova ekipa Reala nema pojma sta je fair play. Meni je glupo ne cestitati protivniku pobjedu (svaka cast Casilasu koji je pravi sportista i gentleman) i glupa su mi Mourinhova opravdanja za poraz gdje je krivac uvijek neko drugi. Nisam navikao gledati ovakav Real i ne prilici jednom od najvecih klubova na svijetu takvo ponasanje.
A ovaj niz Barce mora jednom stati. A mozda stane onda kada bude najvaznije za jedne i druge pa ce sve ovo pasti u zaborav.
- ultima_palabra
#5922 Re: Real Madrid C.F.
strong69 wrote:Mada, ruku na srce, ova ekipa Reala nema pojma sta je fair play. Meni je glupo ne cestitati protivniku pobjedu (svaka cast Casilasu koji je pravi sportista i gentleman) i glupa su mi Mourinhova opravdanja za poraz gdje je krivac uvijek neko drugi. Nisam navikao gledati ovakav Real i ne prilici jednom od najvecih klubova na svijetu takvo ponasanje.
Mourinho accepted the blame. "Victory has many fathers, defeat has just one – and that's me," he said.
- strong69
#5923 Re: Real Madrid C.F.
Mislio sam na opsti stav koji je preovladavao kod Mourinha. Tesko je poslije toliko poraza protiv najljuceg rivala naci opravdanje za sebe...ultima_palabra wrote:strong69 wrote:Mada, ruku na srce, ova ekipa Reala nema pojma sta je fair play. Meni je glupo ne cestitati protivniku pobjedu (svaka cast Casilasu koji je pravi sportista i gentleman) i glupa su mi Mourinhova opravdanja za poraz gdje je krivac uvijek neko drugi. Nisam navikao gledati ovakav Real i ne prilici jednom od najvecih klubova na svijetu takvo ponasanje.Mourinho accepted the blame. "Victory has many fathers, defeat has just one – and that's me," he said.
-
5 0 5
#5924 Re: Real Madrid C.F.
strong69 wrote: Mislio sam na opsti stav koji je preovladavao kod Mourinha. Tesko je poslije toliko poraza protiv najljuceg rivala naci opravdanje za sebe...
omeks'o je mourinho. valjda ga je malo ugnjililo tol'ko mlacenje. a i sam je sinoc rekao da se nada de ce pepea kazniti. tako...
- ultima_palabra
#5925 Re: Real Madrid C.F.
Ukoliko Pepe ostane, više nikad ga ne stavljati u vezu... sa njegovim mentalnim sklopom sigurno je teško prihvatiti da neko veze vez oko njega, i onda dolazi do tih izljeva bijesa. Na stoperu će puno manje dolaziti u takve situacije.