Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cyprus wrote:
PPS Na ovoj temi smo upravo prošli 6000 postova, a na onoj još koji post fali do 3000. Uz Kup i Statistiku to nas čini prometnijim od nekih podforuma na SA-Xu
broj postova:
Sa-x liga teme 9225
Filozofija: 6779
Moto: 3585
blogger.ba: 3107
sve regije sem Sarajeva i DIjaspore
HOĆEMO SVOJ PODFORUM!
Pa logično bi bilo da se napravi jedan novi podforum koji bi obuhvatio recimo sa-x fudbalsku ligu, sa-x kup, sa-x ski skokove, sa-x fantasy NBA liga i povremeno kad budu takmičenja u prognoziranju EP i SP u fudbalu kao i dosad.
Bezeze je svakako da smo u ostalim sportovima, a i ski skokovi u BC, niĐe veze!
Na Sa-x utakmice kada sam postavijo prognozu nesto pogleda kad to 3000 post .E sad me zanima koja je nagrada za mene Mozda da mi se upisu tri boda bez obzira na moj rezultat ovoga kola
riko-ga wrote:Na Sa-x utakmice kada sam postavijo prognozu nesto pogleda kad to 3000 post .E sad me zanima koja je nagrada za mene Mozda da mi se upisu tri boda bez obzira na moj rezultat ovoga kola
prema pravilniku sa-x lige cl.256 nagrada ide onome koji je postirao 3000-ti post na temi
Druze shaqqa evo tri para nam se slucajno poklopise. Prije bih mijenjao rezultate koje se poklope al sam odustao od tog od nase zadnje tekme, kad sam promijenio rezultat i na kraju bi onaj sto se poklopio. Ako ti smeta, promijeni jebi ga.
Saice jesi li ti isao ovih dana kod sedam brace...vile su te nosale....
prvo Man.u - Hull bilo 3:0 Rooney pogadja za 4:0 u 93.min (ja igrao 3:0)
drugo Juventus - Roma bilo 1:1Onaj idiot Riise pogadja za 1:2 opet u 93.min (ja igrao X)
A evo i zajebao si me kod ovog para Deportivo Xerex - Osasuna...
Cuj Deportivo Xerex, ja mislio La Coruna, trebao si pisati samo Xerex - Osasuna ali gotovo je sad...
campa_xxx wrote:Saice jesi li ti isao ovih dana kod sedam brace...vile su te nosale....
drugo Juventus - Roma bilo 1:1Onaj idiot Riise pogadja za 1:2 opet u 93.min (ja igrao X)
campa_xxx wrote:Saice jesi li ti isao ovih dana kod sedam brace...vile su te nosale....
jesi sretan jbt... zasluzio sam da izgubim ovo...
Livorno - Napoli 0:2 90' Cigarini L.
Baš te neće.
E pa fakat sta je ovo....znaci za ostale, ovdje sam igrao Livorno - Napoli 0:1, a Cigarini pogadja za 0:2 u 91' ccc..
jesi sretan jbt... zasluzio sam da izgubim ovo...
Livorno - Napoli 0:2 90' Cigarini L.
Baš te neće.
E pa fakat sta je ovo....znaci za ostale, ovdje sam igrao Livorno - Napoli 0:1, a Cigarini pogadja za 0:2 u 91' ccc..
Igram očajnu utakmicu kod kuće protiv van Bastena, ubio me je u svim segmentima igre, ali samo zahvaljujući pukoj sreći neću zijanit. Ako kojim slučajem Galatasaray dobije 2:1, možda i pobjedim, ali šanse za to su poprilično minorne