sipak (kao) desert

Moderator: anex

i 
zavrseta vako izgleda
i sutlija ali slike nisam uspjela ....bice drugi put
ovo je neka vrsta pite a na turskom jeziku se zove acma i meni onaj citav tanjir izgleda super.Aorta wrote:@ Pocoyo, jesu li ovo zapecene mahune po strani? Kako ih pravis? Izgledaju yummy.

jesi li siguran da ti ovo pravis ili zena ti?Toto wrote:Saransakli pire sa pilecom dizgericom
minjonja wrote:Toto wrote:Saransakli pire sa pilecom dizgericom
jesi li siguran da ti ovo pravis ili zena ti?
hvalaIndigo-X wrote:Toto, odlicno izgleda, otvorio si mi apetit,.... i smatraj se krivcem ako popusti moj karakter i odem sad do frizidera.![]()
![]()
hadzinica wrote:kolac je za 10! preporuka mladima damama![]()
(znam 100% ko ce prvi da ga pravi![]()
![]()
)

Predivnocallmethebreeeze wrote:ovo je moja corba od lece, krompira i paradjza. kad se sve skuha dobro je staviti malo tecnog meda i nacjediti luka. dok se leca kuhala napravio sam pogacu od kukurznog brasna i spelta.
ovo sam od mame dobio recept. ona je sandzos.hana_montana wrote:to se u Sandzaku zove projarasamo se stavi i malo bijelog brasna!!!
pss a sta li ti je spelt
pa djes Sandzocallmethebreeeze wrote:moja mati stavlja pravo brasno. ja volim da eksperimentisem. i super je s ovim brasnom.
suti, jadna, ne brukaj se.hana_montana wrote:pa djes Sandzocallmethebreeeze wrote:moja mati stavlja pravo brasno. ja volim da eksperimentisem. i super je s ovim brasnom.i ja sam napola šo-šo-nka
![]()
i moja mama to pravimeni bas ne uspije kao njoj
mozda kad bih imala tog spelta
a imam ja za vodu kuhalocallmethebreeeze wrote:
suti, jadna, ne brukaj se.to je kao da kazes, ne uspijem vodu prokuhati.
![]()
pitaj mamu za heljdopitu?