Vidimo se u finalu
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skafiskafsnjak
#5901 Re: FC Barcelona
Cestitke Barseloni na prolazu.
Vidimo se u finalu

Vidimo se u finalu
-
Sharam
#5902 Re: FC Barcelona
zanima me info da li postoji opasnost u slucaju vjerovatnog prolaska Barce u finale za nekog od igraca Barcelone da u uzvratu fasuju zuti i time propuste Wembley ne daj Boze, naravno aBd prolazak ocekujemo

- Baltazar_khan
#5903 Re: FC Barcelona
ja kako sam vidio nije niko opterećen kartonima tako da ih jedino može zaustaviti crveni karton, ili nedaj bože neka povreda.Sharam wrote:zanima me info da li postoji opasnost u slucaju vjerovatnog prolaska Barce u finale za nekog od igraca Barcelone da u uzvratu fasuju zuti i time propuste Wembley ne daj Boze, naravno aBd prolazak ocekujemo![]()
-
5 0 5
#5904 Re: FC Barcelona
Baltazar_khan wrote:ja kako sam vidio nije niko opterećen kartonima tako da ih jedino može zaustaviti crveni karton, ili nedaj bože neka povreda.Sharam wrote:zanima me info da li postoji opasnost u slucaju vjerovatnog prolaska Barce u finale za nekog od igraca Barcelone da u uzvratu fasuju zuti i time propuste Wembley ne daj Boze, naravno aBd prolazak ocekujemo![]()
Zuti se kartoni brisu za finale. Nisam siguran za crvene.
- Luigi
#5906 Re: FC Barcelona
Odakle ti to? Pa zar nije bas Alves prije dvije godine tako propustio finale? On i Mascherano su opterećeni koliko sam ja sinoć to upratio.505sCrtom wrote:Baltazar_khan wrote:ja kako sam vidio nije niko opterećen kartonima tako da ih jedino može zaustaviti crveni karton, ili nedaj bože neka povreda.Sharam wrote:zanima me info da li postoji opasnost u slucaju vjerovatnog prolaska Barce u finale za nekog od igraca Barcelone da u uzvratu fasuju zuti i time propuste Wembley ne daj Boze, naravno aBd prolazak ocekujemo![]()
-
Corola
#5907 Re: FC Barcelona
E yebiga sad.Ko je tu mali Hamus a veliki Hakala :lol:Hamus jeste narastao,ali Hakala ga vazda dira .LSD wrote:hz__semir wrote:A to pretpostavljam objašnjava zašto je Real klub sa najviše titula prvaka Španije, a Barcelona sa najviše osvojenih trofeja za pobjednika Kupa iste državeveljaca wrote:Prije ove serije utakmica - ja bih uvijek pristao da izgubimo Kup a osvojimo Prvenstvo .... Ne kaze se dzaba da male ekipe osvajaju kupove a velike prvenstva ....![]()
doceka te semir ,moj veljaca
...doduše u pravu je covjek ...jbg,cinjenice same govore (Real 31 titula Španije, a Barca 20 eto 21 je na pomolu...u Kupu Kralja je sasvim druga prica 25 titula Barca, 18 Real)
Uvijek su mi bili simpaticni ,ovi sto naprave klubcinu za cirka deset godina.
Uglavnom finale LP-ija ove sezone ce biti yeben.Jer tu ce i Dzasmin Ferguson da bude umjesan.
- Jack Be Nimble
#5908 Re: FC Barcelona
Koliko god oni igraju fin fudbal, popisaju se na taj fudbal sa glumom, prigovaranjem sudiji itd. SRAMOTA!!!
-
Dialer
#5909 Re: FC Barcelona
Jel ti ovo sinoc bio prvi put da gledas fudbalsku utakmicu?Jack Be Nimble wrote:Koliko god oni igraju fin fudbal, popisaju se na taj fudbal sa glumom, prigovaranjem sudiji itd. SRAMOTA!!!
- Jack Be Nimble
#5910 Re: FC Barcelona
Kakve veze ima koliko fudbal gledam, jasno mi je da je to sada moda da se valja, da se hvata za lice kada ti neko stane na mali nozni prst. Sve je to normala, ali zasto Barca sa tako dobrim igracima, sa igracima koji su dosli iz Barsine akademije, koji igraju najbolji fudbal trenutno, zasto ti moraju se valjati po zemlji i trcati za sudijom ko mala djeca? Zelim da osvoje sve moguce, ali ono sinoc (nije prvi put) je stvarno bilo dno dna. Naravno nisu prvi ni zadnji u tome, ali ja se samo pitam zasto takav klub ili slavni/dobri igraci sirom svijeta moraju spadati na takve postupke?Dialer wrote:Jel ti ovo sinoc bio prvi put da gledas fudbalsku utakmicu?Jack Be Nimble wrote:Koliko god oni igraju fin fudbal, popisaju se na taj fudbal sa glumom, prigovaranjem sudiji itd. SRAMOTA!!!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5911 Re: FC Barcelona
Nemoj tako, Barcelona je klub plemenitih igraca, oni se ne bave simuliranjem i sl.Jack Be Nimble wrote:Kakve veze ima koliko fudbal gledam, jasno mi je da je to sada moda da se valja, da se hvata za lice kada ti neko stane na mali nozni prst. Sve je to normala, ali zasto Barca sa tako dobrim igracima, sa igracima koji su dosli iz Barsine akademije, koji igraju najbolji fudbal trenutno, zasto ti moraju se valjati po zemlji i trcati za sudijom ko mala djeca? Zelim da osvoje sve moguce, ali ono sinoc (nije prvi put) je stvarno bilo dno dna. Naravno nisu prvi ni zadnji u tome, ali ja se samo pitam zasto takav klub ili slavni/dobri igraci sirom svijeta moraju spadati na takve postupke?Dialer wrote:Jel ti ovo sinoc bio prvi put da gledas fudbalsku utakmicu?Jack Be Nimble wrote:Koliko god oni igraju fin fudbal, popisaju se na taj fudbal sa glumom, prigovaranjem sudiji itd. SRAMOTA!!!
Svi pricaju o Messiju, o sjajnoj igri pasova, o posjedu lopte...hajmo biti realni, jel prljavo ovo ''da se hvata za lice kada ti neko stane na mali nozni prst''?! Ako si bolji, pobijedi fer, sta je fora iznudjivati kod sudije crveni karton za protivnika?!
- xXBl0odXx
#5913 Re: FC Barcelona
Hocu onu ruznu hobotnicu da stavim na rostilj 
-
fixer
#5914 Re: FC Barcelona
Imat ce Barca ponovo pomoc. Zivi bili i vidjeližuti wrote:Protiv MANU nece biti lako![]()
- ganjeta
#5915 Re: FC Barcelona
Ako si bolji pobjedi fer, ne da nekom slomis nogu!Tomahawk11 wrote:Ako si bolji, pobijedi fer, sta je fora iznudjivati kod sudije crveni karton za protivnika?!
- smoki_choko
#5916 Re: FC Barcelona
nedved je prije par godina dobio zuti karton u revensu polufinala protiv reala a imao jedan prije i propustio finale protiv milanaLuigi wrote:Odakle ti to? Pa zar nije bas Alves prije dvije godine tako propustio finale? On i Mascherano su opterećeni koliko sam ja sinoć to upratio.505sCrtom wrote:Sharam wrote:zanima me info da li postoji opasnost u slucaju vjerovatnog prolaska Barce u finale za nekog od igraca Barcelone da u uzvratu fasuju zuti i time propuste Wembley ne daj Boze, naravno aBd prolazak ocekujemo![]()
- Obuca9
#5917 Re: FC Barcelona
Prije par godina, ali ovo je pravilo uvedeno pred ovo zadnje SP, upravo zbog takvih slucajeva.smoki_choko wrote:nedved je prije par godina dobio zuti karton u revensu polufinala protiv reala a imao jedan prije i propustio finale protiv milana
- smoki_choko
#5918 Re: FC Barcelona
ne znam jel se sta promijenilo u medjuvremenu
- Lunizz
#5919 Re: FC Barcelona
Zuti kartoni se brisu,crveni ne.promjenjeno je pravilo to
-
5 0 5
-
kory_galaktikos
-
Johnny_x
#5922 Re: FC Barcelona
je li ovo lomljenje nogeganjeta wrote:Ako si bolji pobjedi fer, ne da nekom slomis nogu!Tomahawk11 wrote:Ako si bolji, pobijedi fer, sta je fora iznudjivati kod sudije crveni karton za protivnika?!
- Charuga
- Globalni moderator
#5923 Re: FC Barcelona
Hajde sad poserite se i na ovoj temi pa pocnite pricu o el clasicu, kartonu, padavicarima, foliranjima ...
-
5 0 5
#5924 Re: FC Barcelona
Veceras sa mladim igracima blize tituli. Opet protiv Reala, ovaj put Real Sociedad
(Moguci prvi tim)
Pinto
Alves Pique Milito Montoya
Thiago Mascherano Keita
Pedro Villa Afellay

17-ogodisnjak Gerard Deulofeu, prvi put pozvan. Dobio je broj 41
(Moguci prvi tim)
Pinto
Thiago Mascherano Keita
Pedro Villa Afellay
-
Bušman
#5925 Re: FC Barcelona
Kako je ovaj malac lud505sCrtom wrote:Veceras sa mladim igracima blize tituli. Opet protiv Reala, ovaj put Real Sociedad
(Moguci prvi tim)
Pinto
Thiago Mascherano Keita
Pedro Villa Afellay
Evo i malo pjesme: