FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
skafiskafsnjak

#5901 Re: FC Barcelona

Post by skafiskafsnjak »

Cestitke Barseloni na prolazu.
Vidimo se u finalu :evil: :evil: :evil:
Sharam

#5902 Re: FC Barcelona

Post by Sharam »

zanima me info da li postoji opasnost u slucaju vjerovatnog prolaska Barce u finale za nekog od igraca Barcelone da u uzvratu fasuju zuti i time propuste Wembley ne daj Boze, naravno aBd prolazak ocekujemo ;) :-D
Baltazar_khan

#5903 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Sharam wrote:zanima me info da li postoji opasnost u slucaju vjerovatnog prolaska Barce u finale za nekog od igraca Barcelone da u uzvratu fasuju zuti i time propuste Wembley ne daj Boze, naravno aBd prolazak ocekujemo ;) :-D
ja kako sam vidio nije niko opterećen kartonima tako da ih jedino može zaustaviti crveni karton, ili nedaj bože neka povreda.
5 0 5

#5904 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Baltazar_khan wrote:
Sharam wrote:zanima me info da li postoji opasnost u slucaju vjerovatnog prolaska Barce u finale za nekog od igraca Barcelone da u uzvratu fasuju zuti i time propuste Wembley ne daj Boze, naravno aBd prolazak ocekujemo ;) :-D
ja kako sam vidio nije niko opterećen kartonima tako da ih jedino može zaustaviti crveni karton, ili nedaj bože neka povreda.

Zuti se kartoni brisu za finale. Nisam siguran za crvene.
5 0 5

#5905 Es lo puto crack

Post by 5 0 5 »

Luigi

#5906 Re: FC Barcelona

Post by Luigi »

505sCrtom wrote:
Baltazar_khan wrote:

Odakle ti to? Pa zar nije bas Alves prije dvije godine tako propustio finale? On i Mascherano su opterećeni koliko sam ja sinoć to upratio.
Corola

#5907 Re: FC Barcelona

Post by Corola »

LSD wrote:
hz__semir wrote:
veljaca wrote:Prije ove serije utakmica - ja bih uvijek pristao da izgubimo Kup a osvojimo Prvenstvo .... Ne kaze se dzaba da male ekipe osvajaju kupove a velike prvenstva ....
A to pretpostavljam objašnjava zašto je Real klub sa najviše titula prvaka Španije, a Barcelona sa najviše osvojenih trofeja za pobjednika Kupa iste države :D
:lol: :mrgreen: doceka te semir ,moj veljaca :-) ...doduše u pravu je covjek ...jbg,cinjenice same govore (Real 31 titula Španije, a Barca 20 eto 21 je na pomolu...u Kupu Kralja je sasvim druga prica 25 titula Barca, 18 Real)
E yebiga sad.Ko je tu mali Hamus a veliki Hakala :lol:Hamus jeste narastao,ali Hakala ga vazda dira .
Uvijek su mi bili simpaticni ,ovi sto naprave klubcinu za cirka deset godina. :-)
Uglavnom finale LP-ija ove sezone ce biti yeben.Jer tu ce i Dzasmin Ferguson da bude umjesan. :D
Jack Be Nimble

#5908 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

Koliko god oni igraju fin fudbal, popisaju se na taj fudbal sa glumom, prigovaranjem sudiji itd. SRAMOTA!!!
Dialer

#5909 Re: FC Barcelona

Post by Dialer »

Jack Be Nimble wrote:Koliko god oni igraju fin fudbal, popisaju se na taj fudbal sa glumom, prigovaranjem sudiji itd. SRAMOTA!!!
Jel ti ovo sinoc bio prvi put da gledas fudbalsku utakmicu?
Jack Be Nimble

#5910 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

Dialer wrote:
Jack Be Nimble wrote:Koliko god oni igraju fin fudbal, popisaju se na taj fudbal sa glumom, prigovaranjem sudiji itd. SRAMOTA!!!
Kakve veze ima koliko fudbal gledam, jasno mi je da je to sada moda da se valja, da se hvata za lice kada ti neko stane na mali nozni prst. Sve je to normala, ali zasto Barca sa tako dobrim igracima, sa igracima koji su dosli iz Barsine akademije, koji igraju najbolji fudbal trenutno, zasto ti moraju se valjati po zemlji i trcati za sudijom ko mala djeca? Zelim da osvoje sve moguce, ali ono sinoc (nije prvi put) je stvarno bilo dno dna. Naravno nisu prvi ni zadnji u tome, ali ja se samo pitam zasto takav klub ili slavni/dobri igraci sirom svijeta moraju spadati na takve postupke?
Tomahawk11
Globalni moderator

#5911 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Jack Be Nimble wrote:
Dialer wrote:
Kakve veze ima koliko fudbal gledam, jasno mi je da je to sada moda da se valja, da se hvata za lice kada ti neko stane na mali nozni prst. Sve je to normala, ali zasto Barca sa tako dobrim igracima, sa igracima koji su dosli iz Barsine akademije, koji igraju najbolji fudbal trenutno, zasto ti moraju se valjati po zemlji i trcati za sudijom ko mala djeca? Zelim da osvoje sve moguce, ali ono sinoc (nije prvi put) je stvarno bilo dno dna. Naravno nisu prvi ni zadnji u tome, ali ja se samo pitam zasto takav klub ili slavni/dobri igraci sirom svijeta moraju spadati na takve postupke?
Nemoj tako, Barcelona je klub plemenitih igraca, oni se ne bave simuliranjem i sl. :oops:
Svi pricaju o Messiju, o sjajnoj igri pasova, o posjedu lopte...hajmo biti realni, jel prljavo ovo ''da se hvata za lice kada ti neko stane na mali nozni prst''?! Ako si bolji, pobijedi fer, sta je fora iznudjivati kod sudije crveni karton za protivnika?!
žuti

#5912 Re: FC Barcelona

Post by žuti »

Protiv MANU nece biti lako :-D :dance:
xXBl0odXx

#5913 Re: FC Barcelona

Post by xXBl0odXx »

Hocu onu ruznu hobotnicu da stavim na rostilj :D
fixer

#5914 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

žuti wrote:Protiv MANU nece biti lako :-D :dance:
Imat ce Barca ponovo pomoc. Zivi bili i vidjeli ;)
ganjeta

#5915 Re: FC Barcelona

Post by ganjeta »

Tomahawk11 wrote:Ako si bolji, pobijedi fer, sta je fora iznudjivati kod sudije crveni karton za protivnika?!
Ako si bolji pobjedi fer, ne da nekom slomis nogu!
smoki_choko

#5916 Re: FC Barcelona

Post by smoki_choko »

Luigi wrote:
505sCrtom wrote:

Odakle ti to? Pa zar nije bas Alves prije dvije godine tako propustio finale? On i Mascherano su opterećeni koliko sam ja sinoć to upratio.
nedved je prije par godina dobio zuti karton u revensu polufinala protiv reala a imao jedan prije i propustio finale protiv milana
Obuca9

#5917 Re: FC Barcelona

Post by Obuca9 »

smoki_choko wrote:nedved je prije par godina dobio zuti karton u revensu polufinala protiv reala a imao jedan prije i propustio finale protiv milana
Prije par godina, ali ovo je pravilo uvedeno pred ovo zadnje SP, upravo zbog takvih slucajeva.
smoki_choko

#5918 Re: FC Barcelona

Post by smoki_choko »

ne znam jel se sta promijenilo u medjuvremenu
Lunizz

#5919 Re: FC Barcelona

Post by Lunizz »

Zuti kartoni se brisu,crveni ne.promjenjeno je pravilo to
Johnny_x

#5922 Re: FC Barcelona

Post by Johnny_x »

ganjeta wrote:
Tomahawk11 wrote:Ako si bolji, pobijedi fer, sta je fora iznudjivati kod sudije crveni karton za protivnika?!
Ako si bolji pobjedi fer, ne da nekom slomis nogu!
je li ovo lomljenje noge
Charuga
Globalni moderator

#5923 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Hajde sad poserite se i na ovoj temi pa pocnite pricu o el clasicu, kartonu, padavicarima, foliranjima ...
5 0 5

#5924 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Veceras sa mladim igracima blize tituli. Opet protiv Reala, ovaj put Real Sociedad

(Moguci prvi tim)
Pinto
Alves Pique Milito Montoya
Thiago Mascherano Keita
Pedro Villa Afellay

Image

17-ogodisnjak Gerard Deulofeu, prvi put pozvan. Dobio je broj 41
Bušman

#5925 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

505sCrtom wrote:Veceras sa mladim igracima blize tituli. Opet protiv Reala, ovaj put Real Sociedad

(Moguci prvi tim)
Pinto
Alves Pique Milito Montoya
Thiago Mascherano Keita
Pedro Villa Afellay

Image

17-ogodisnjak Gerard Deulofeu, prvi put pozvan. Dobio je broj 41
Kako je ovaj malac lud :D. Nadam se da ce dobro napredovati, bas dobro igra. Ali ima neki ruzan C.Ronaldo karakter, nadam se da ce mu Pep to izbiti iz glave. :D

Evo i malo pjesme:
Post Reply