Idemedosumom wrote:Niti muški orgazam garantuje da je snošaj bio kako treba (ako uopšte), jelde?Bloo wrote:...Snošaj nužno ne mora završiti orgazmom.
Ali Smrcak nudi plan B za to. Orgasm at command.
Idemedosumom wrote:Niti muški orgazam garantuje da je snošaj bio kako treba (ako uopšte), jelde?Bloo wrote:...Snošaj nužno ne mora završiti orgazmom.
GARMONBOZIA! Jelo načinjeno od kukuruza i ljudske patnje. Tasty shit!Bloo wrote:dale cooper wrote:Bilo bi smiješno da se pojedini nakon velikih očekivanja za džennet nakon smrti probude u sobi sa crvenim zavjesama i patuljkom koji
ti govori natraške stel kcor.
A od hrane samo kukuruz...
nudim ti se , obrazujlijepa u dusi wrote:Smrle, nisi zasluzio da te obrazujem, vjeruj mi
Znači i ako Stojko zakaže u raju ima rješenje za to. Tell me more!Bloo wrote:Idemedosumom wrote:Niti muški orgazam garantuje da je snošaj bio kako treba (ako uopšte), jelde?Bloo wrote:...Snošaj nužno ne mora završiti orgazmom.![]()
dale cooper wrote:
Znači i ako Stojko zakaže u raju ima rješenje za to. Tell me more!![]()
ne nudi smrcak nista nego pojasnjava stvari preko Kuranskih i hadiskih tekstova.Bloo wrote:![]()
nikako, napisali smo ti, i od sad kada napises nesto na ovaj fazon obavezno dodaj da to nisi nigdje procitao, niti u jednoj knjizi, casopisu, literaturi bilo koje vrste koja se bavi evolucijom, nego si to ti tako shvatioSmrcak15 wrote:ti kao novi uletis padobranski na temu i kritike odmahUsual_Suspect wrote:Smiješno je kako vjernici pričaju o kompleksnim stvarima kao što je Big Bang, Svemiru, kompleksnim geološkim fenomenima a ne razumije osnove najlakše teorije za razumijeti, evolucije. Nikako da razaznaju što je to mutacija i prirodna selekcija, i kako ta dva procesa kreiraju različite vrste. Da li se radi o ignoranciji, preuzimanju zaključaka idiota kao što je kvadratni tokmak Zakir Naik, lijenosti ili jednostavno trolovanju ne znam. Da se samo malo pročita o tome shvatio bi o čemu se radi tu, te da se gmizavac nije odjednom izlegao sa perfektnim perjem i krilima. Iznovi i iznova čujem iste konstatacije 'mutacije mogu biti samo štetne' itd itd.... Mene samo interesuje ko je ovakvima slagao da ste pametni, ili mozda sami sebe, jer rekao je gigant Richard Feynman: 'The first principle is that you must not fool yourself – and you are the easiest person to fool'.
pa hajde druze objasni nam ti kad ovi drugi neznaju
Kako slucajni dogadjaji kreiraju kompleksne strukture? da te vidimo junace
Ama koje je to tvoje sah-mat pitanje, jadan ne bioSmrcak15 wrote:nudim ti se , obrazujlijepa u dusi wrote:Smrle, nisi zasluzio da te obrazujem, vjeruj mi![]()
puna vam usta kako neznamo evoluciju, ali kad vam se postavi sah mat pitanje, mrka kapa, povucu se svi u misije rupe a svima im puna usta evolucije
Smrcak nudi hadis o Cipelićima kao dokaz u korist islama. S kim vi raspravljate?Bloo wrote:Idemedosumom wrote:Niti muški orgazam garantuje da je snošaj bio kako treba (ako uopšte), jelde?Bloo wrote:...Snošaj nužno ne mora završiti orgazmom.![]()
Kao mrzitelj islama i islamofob, raspravljam se sa svakim ko uopste lici na vjernika.Idemedosumom wrote:
Smrcak nudi hadis o Cipelićima kao dokaz u korist islama. S kim vi raspravljate?
Slicno. Samo je jedan na Androidu, a drugi na IOS-ustatixx wrote:A sta je "inteligentni evolver", je li to sejm sit az dizajner...
Sigurno je bilo dosta takvih, dok nije usavrsio cari dzeneta.shbc wrote:Nego Smrcak, nikako da odgovoris. Kako Allah gleda na one sto ljude izvode iz Islama? Mogao bi ti najebati vise od svih nas ateista ovdje.
Moja nana je bila takva. Uzme brasno, malo vode, soli, ulje, krompir izreze, i onda to strpa u veliku zdjelu, par puta promijesa, pa na oklagiju i od te gnjecave lopte (govorila da se zove tijesto) komadom drveta razvuce preko stola 2m ravnu plohu.statixx wrote:A sta je "inteligentni evolver", je li to sejm sit az dizajner...
Reklamira svoj youtube kanal, pa zato ne popuštadale cooper wrote:Dobro vi imate živaca da se raspravljate, meni je on samo smiješan i dobar za zajebancije.
Nemoj zajebavat?MarlboroGold wrote:Reklamira svoj youtube kanal, pa zato ne popuštadale cooper wrote:Dobro vi imate živaca da se raspravljate, meni je on samo smiješan i dobar za zajebancije.
dale cooper wrote:Nemoj zajebavat?MarlboroGold wrote:Reklamira svoj youtube kanal, pa zato ne popuštadale cooper wrote:Dobro vi imate živaca da se raspravljate, meni je on samo smiješan i dobar za zajebancije.Ima i youtube kanal? Oh čovječe!