BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
amal1
#58951 Re: BHTelecom All About
Kad ce povecanja uploada sa 1-2 ? Je li jos ono vrijedi petaka za 50/8 ?
-
exwizzard
#58952 Re: BHTelecom All About
1. novembaramal1 wrote:Kad ce povecanja uploada sa 1-2 ? Je li jos ono vrijedi petaka za 50/8 ?
-
The BEN10
#58953 Re: BHTelecom All About
oldtajmer wrote:prosjecnom korisniku ne treba 4K kada mnogi gradjani nemaju ni HD televizore,tako da je i SD sasvim zadovoljavajuce
Realno, ima i ta mjesta.
- PlusSA
#58954 Re: BHTelecom All About
Prije izbora su to najavili, s obzirom da su izbori prošli tako i od povecanja nece biti haman ništaamal1 wrote:Kad ce povecanja uploada sa 1-2 ? Je li jos ono vrijedi petaka za 50/8 ?
- PlusSA
#58955 Re: BHTelecom All About
Ko BH telekom državna firma pa se mogu zezati kako hoce, dok sa druge strane privatnik guli radnike i non stop nesto novo uvodi.
BH telekoma izvlaci starija mreža u svakom selu i stariji ljudi kojima je dovoljno 5x kanala i net da može na viberu pricati.
Dosadilo je slusati "tehnicka mogucnost" a ne rade apsolutno nista po tom pitanju. Al past ce ja mislim relativno brzo.
I ovi uposlenici se ušutili na forumu i njih je više stid izbacivati glupe ponude, još kad objavi sliku bh lige u digitron prenosu lom
BH telekoma izvlaci starija mreža u svakom selu i stariji ljudi kojima je dovoljno 5x kanala i net da može na viberu pricati.
Dosadilo je slusati "tehnicka mogucnost" a ne rade apsolutno nista po tom pitanju. Al past ce ja mislim relativno brzo.
I ovi uposlenici se ušutili na forumu i njih je više stid izbacivati glupe ponude, još kad objavi sliku bh lige u digitron prenosu lom
-
papebih
#58956 Re: BHTelecom All About
Povecanje uploada na 2 mb/s je bilo davno a ta ponuda 50/8 ide od 1.11.amal1 wrote:Kad ce povecanja uploada sa 1-2 ? Je li jos ono vrijedi petaka za 50/8 ?
-
Cule10
#58957 Re: BHTelecom All About
Ma konkurencija pojede Bh Telecom..žalosno ali istinito
- REDDEVILS
#58958 Re: BHTelecom All About
Kako konkurencija pojede BH Telecom, zbog jednog 4K kanala ili 4K resivera koji kosta 350 KM svi smo mi na gubitku negdje nema SK kanala kao sto su BH Telecom i Logosoft a na Telemah stalno dize cijene opravdavajuci to boljom uslugom i ulaganjem u infrastrukturu kao sto je Eon smart Box itd.
E sad ako nekom treba SK moci ce ga imati i na BH Telecom mrezi putem Eon aplikacije i petnaest dana probnog roka
A ja od novembra uzimam ovu brzinu interneta 100/10 i veoma sam zadovoljn sto se tice stabilnosti mreze a sto se tice kanala tu bi malo trebali poraditi i ubaciti dosta vise HD kanala
E sad ako nekom treba SK moci ce ga imati i na BH Telecom mrezi putem Eon aplikacije i petnaest dana probnog roka
A ja od novembra uzimam ovu brzinu interneta 100/10 i veoma sam zadovoljn sto se tice stabilnosti mreze a sto se tice kanala tu bi malo trebali poraditi i ubaciti dosta vise HD kanala
-
Cule10
#58959 Re: BHTelecom All About
REDDEVILS wrote:Kako konkurencija pojede BH Telecom, zbog jednog 4K kanala ili 4K resivera koji kosta 350 KM svi smo mi na gubitku negdje nema SK kanala kao sto su BH Telecom i Logosoft a na Telemah stalno dize cijene opravdavajuci to boljom uslugom i ulaganjem u infrastrukturu kao sto je Eon smart Box itd.
E sad ako nekom treba SK moci ce ga imati i na BH Telecom mrezi putem Eon aplikacije i petnaest dana probnog roka![]()
Možda je onda i postignut neki dogovor kad je u pitanju SK..jer će se moći gledati i na BH Telecom mreži
-
kakaljin
#58960 Re: BHTelecom All About
Nema to veze sa dogovorom nego telemach skontao da treba eon staviti u funkciju kako treba a ne da uslugu daje osakacenu.Cule10 wrote:REDDEVILS wrote:Kako konkurencija pojede BH Telecom, zbog jednog 4K kanala ili 4K resivera koji kosta 350 KM svi smo mi na gubitku negdje nema SK kanala kao sto su BH Telecom i Logosoft a na Telemah stalno dize cijene opravdavajuci to boljom uslugom i ulaganjem u infrastrukturu kao sto je Eon smart Box itd.
E sad ako nekom treba SK moci ce ga imati i na BH Telecom mrezi putem Eon aplikacije i petnaest dana probnog roka![]()
Možda je onda i postignut neki dogovor kad je u pitanju SK..jer će se moći gledati i na BH Telecom mreži
- REDDEVILS
#58961 Re: BHTelecom All About
Nije, moras placati da bi gledao tu nema nikakvog dogovora vec telemah s novim paketima uvodi opciju da svi mogu gledati sta hoce neovisno na kojem se provajderu nalazite isto tako ima i BH Telecom u svojoj ponudiCule10 wrote:REDDEVILS wrote:Kako konkurencija pojede BH Telecom, zbog jednog 4K kanala ili 4K resivera koji kosta 350 KM svi smo mi na gubitku negdje nema SK kanala kao sto su BH Telecom i Logosoft a na Telemah stalno dize cijene opravdavajuci to boljom uslugom i ulaganjem u infrastrukturu kao sto je Eon smart Box itd.
- pepeljara
#58962 Re: BHTelecom All About
ima samo je ponuda grozna. To je bit svega...REDDEVILS wrote: Nije, moras placati da bi gledao tu nema nikakvog dogovora vec telemah s novim paketima uvodi opciju da svi mogu gledati sta hoce neovisno na kojem se provajderu nalazite isto tako ima i BH Telecom u svojoj ponudi
-
kakaljin
#58963 Re: BHTelecom All About
Mozda jeste losija ponuda kanala, ali usluga nije osakakacena pa je mozes gledati gdje god hoces, dok je telemach do sada nudio osakacenu uslugu i mogao si je koristiti samo na internetu telemacha.pepeljara wrote:ima samo je ponuda grozna. To je bit svega...REDDEVILS wrote: Nije, moras placati da bi gledao tu nema nikakvog dogovora vec telemah s novim paketima uvodi opciju da svi mogu gledati sta hoce neovisno na kojem se provajderu nalazite isto tako ima i BH Telecom u svojoj ponudi
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#58964 Re: BHTelecom All About
Koliko sam ja upucen, telemach kanale ne mozes gledati ukoliko nisu u ponudi tog provajdera. Pa tako SK kanale ne mozes gledati na ADSL-u, ali mozes Federalnu 
Sasvim logicno, ne zele ili ne mogu da dopuste da se sadrzaj gleda korsiteci internet konkurencije, na kojoj ni nema tog kanala.
Sasvim logicno, ne zele ili ne mogu da dopuste da se sadrzaj gleda korsiteci internet konkurencije, na kojoj ni nema tog kanala.
- pepeljara
#58965 Re: BHTelecom All About
Drug, ne znam sta da ti kazem.kakaljin wrote:Mozda jeste losija ponuda kanala, ali usluga nije osakakacena pa je mozes gledati gdje god hoces, dok je telemach do sada nudio osakacenu uslugu i mogao si je koristiti samo na internetu telemacha.pepeljara wrote:ima samo je ponuda grozna. To je bit svega...REDDEVILS wrote: Nije, moras placati da bi gledao tu nema nikakvog dogovora vec telemah s novim paketima uvodi opciju da svi mogu gledati sta hoce neovisno na kojem se provajderu nalazite isto tako ima i BH Telecom u svojoj ponudi
Telemach ubi sa ovim cijenama, i sa tim sakacenjima slazem se (mada ja nisam koristio pa nisam ni primjetio).
Mene vishe boli sto npr ja ne mogu u telekomu da uzmem ako ne bolji onda isti paket usluga, za iste/vishe/manje para.
Ne samo to, ne mozes ni blizu istu uslugu da uzmes... Druze, prodaju se tv od 55, 60 inca, znas li na sta lici slika kad pustis moja tv?
to je problem, pusti sve ostalo, vidis da ovi dizu cijene, raja ostaje ne prelazi nigdje, samo zato sto je usluga i ponuda odlicna.
I vjerujem da ce jos dizat...
Evo ja prvi prelazim na telekom bez ikakvih beneficija, cim budu imali istu ponudu za iste pare, ili 5-10 km gore dole
a vjerujem da ima raje metar koja tako razmislja.
Al et vidjet cemo ,mozda se sta desi nakon "provjere telekoma" sto se treba zavrsiti krajem oktobra, i kad ode na bubanj.
- zateznistub
#58966 Re: BHTelecom All About
Ja ti garantujem, da se BHT menadžment malo strese, masa raje bi prešla zbog ovih novih poskupljenja kod te konkurencije koje su fino zamaskirana sa novim paketima.Cule10 wrote:Ma konkurencija pojede Bh Telecom..žalosno ali istinito
-
amal1
-
made_in_sarajevo
#58968 Re: BHTelecom All About
sto bi to radili nisu budale. ovako 2 mjeseca se zalete i onda prst u uho, valjda misle da je to dosta, cak i previse od njih. ovo je direktna krivica vrha telekoma, ima bruku raje tamo sa idejama, projektima ali dzaba kad gore konj sjedi koji jedino zna platu primiti i prebrojati.zateznistub wrote:Ja ti garantujem, da se BHT menadžment malo strese, masa raje bi prešla zbog ovih novih poskupljenja kod te konkurencije koje su fino zamaskirana sa novim paketima.Cule10 wrote:Ma konkurencija pojede Bh Telecom..žalosno ali istinito
- zateznistub
#58969 Re: BHTelecom All About
Sve tačnomade_in_sarajevo wrote:
sto bi to radili nisu budale. ovako 2 mjeseca se zalete i onda prst u uho, valjda misle da je to dosta, cak i previse od njih. ovo je direktna krivica vrha telekoma, ima bruku raje tamo sa idejama, projektima ali dzaba kad gore konj sjedi koji jedino zna platu primiti i prebrojati.
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#58970 Re: BHTelecom All About
Tebi su loši parametri potrebno je da naše kolege urade korekciju profila na ovom portu. 7.5 SNR nije zadovoljavajući a što se tiće brzina ništa još nije pušteno
-
amal1
#58971 Re: BHTelecom All About
@Dr_Help
Je li moram zvati 1444?
Edit: upravo sam zvao, provjerice ...
Je li moram zvati 1444?
Edit: upravo sam zvao, provjerice ...
Last edited by amal1 on 24/10/2018 15:52, edited 1 time in total.
- PajaELdin
#58972 Re: BHTelecom All About
Svaki dan okrenem zadnji kanal prema dole, u nadi da ce se nesto uvrstiti, a da to nisu lokalana smeca, kamere ili radio, sto se kamera tice nemam nista protiv al dajte nesto normalno i mimo istih. Zasto se ne moze vratiti Viasatov paket kanala? Sta je sa CineStarovim kanalima? Do kada da ovdije ljudi pisu i traze jedne te iste stvari godinama? Jel' ste vi svijesni sta konkurencija od vas radi, pa za par godina ce vam oduzeti sve korisnike, ostat ce vam samo oni ljudi koji nemaju izbora nego vas. Ja stvarno ne znam dal' neko cita ovaj forum, konkurencija cak i odgovara svojim korisnicima na forumu, sto je za svaku pohvalu. Nema vece ne paznje i arogancije prema svojim korisnicima od BH Telecoma. Nazalost vec sam to spominjao ovdije mama mi je uzela telefon i tako vezala me jos dvije godine, a inace da nije do toga, ja bi vec bio na Telemachu!
-
duffy_duck
#58973 Re: BHTelecom All About
Suti sad ce te blokirat spominješ konkurenciju.IamPajaELdin wrote:Svaki dan okrenem zadnji kanal prema dole, u nadi da ce se nesto uvrstiti, a da to nisu lokalana smeca, kamere ili radio, sto se kamera tice nemam nista protiv al dajte nesto normalno i mimo istih. Zasto se ne moze vratiti Viasatov paket kanala? Sta je sa CineStarovim kanalima? Do kada da ovdije ljudi pisu i traze jedne te iste stvari godinama? Jel' ste vi svijesni sta konkurencija od vas radi, pa za par godina ce vam oduzeti sve korisnike, ostat ce vam samo oni ljudi koji nemaju izbora nego vas. Ja stvarno ne znam dal' neko cita ovaj forum, konkurencija cak i odgovara svojim korisnicima na forumu, sto je za svaku pohvalu. Nema vece ne paznje i arogancije prema svojim korisnicima od BH Telecoma. Nazalost vec sam to spominjao ovdije mama mi je uzela telefon i tako vezala me jos dvije godine, a inace da nije do toga, ja bi vec bio na Telemachu!
- PajaELdin
#58974 Re: BHTelecom All About
duffy_duck wrote:Suti sad ce te blokirat spominješ konkurenciju.IamPajaELdin wrote:Svaki dan okrenem zadnji kanal prema dole, u nadi da ce se nesto uvrstiti, a da to nisu lokalana smeca, kamere ili radio, sto se kamera tice nemam nista protiv al dajte nesto normalno i mimo istih. Zasto se ne moze vratiti Viasatov paket kanala? Sta je sa CineStarovim kanalima? Do kada da ovdije ljudi pisu i traze jedne te iste stvari godinama? Jel' ste vi svijesni sta konkurencija od vas radi, pa za par godina ce vam oduzeti sve korisnike, ostat ce vam samo oni ljudi koji nemaju izbora nego vas. Ja stvarno ne znam dal' neko cita ovaj forum, konkurencija cak i odgovara svojim korisnicima na forumu, sto je za svaku pohvalu. Nema vece ne paznje i arogancije prema svojim korisnicima od BH Telecoma. Nazalost vec sam to spominjao ovdije mama mi je uzela telefon i tako vezala me jos dvije godine, a inace da nije do toga, ja bi vec bio na Telemachu!
Izvinjavam se ako sam prekrsio pravila foruma.
- Cossack