Bit ce da je do mene, ja imam lose misljenje i o Ademovicu(poslije rata, o ratu ne znam puno, ali ga PM72 brani pa i meni dosta), a imam i o Becirevicu. A i o Komsi.kakotakonikako wrote: ↑20/02/2023 12:54
Bogami ti nesto onda slabo citas. Itekako postoje ovdje forumasi kojima je Zlatni ljljan Armije Republike Bosne i Hercegovine ( evo da dodam - Zeljko Komsic ) trn u oku i koji to i pisu.
Sto se tice Ademovica - za njega ja imam izuzetno pozitivno i visoko misljenje za sve sto je uradio u odbrani Drzave Bosne i Hercegovine u agresiji 92-95. To se ne zaboravlja.
Isto tako imam izuzetno pozitivno i visoko misljenje za Denisa Becirevica za sve sto radi za Drzavu Bosnu i Hercegovinu.
![]()
Nemam konstitutivnih zabluda da bi nam bilo bolje da je neko iz HDZ-a umjesto njega, sto se toga tice nek ih samo gazi. Imam jer je izdao socijaldemokratiju i prodao se za male pare trezorasu. Ali su vjerovatno ogromne pare doduse.
Kad je napravio DF ocekivao sam da to bude prva liga, jer SDP poslije Lagumdzije je bio sve osim partije, a ono jos gore. Na kraju skontas da su im isti sponzori obojici.