Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
tnt-tunja
#58951 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Godina i po od povecanja download brzina, možda je vrijeme da se to digne na veći nivo?
- Rugafet
#58952 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šta mi ima za ono? Yebem mu miša komšija mi 20 dana čeka, ja se pohvalio da imam vezu da mu se ne otegne uvodjenje a ono šipak. Hoće lik da me linčuje sad.Telemach wrote:...
- crnivrag
#58953 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislim da će se podići uskoro sa ovim novim povećanjem cijene od 3 KM po paketima, kao što je to sad upravo slučaj sa business korisnicima.tnt-tunja wrote:Godina i po od povecanja download brzina, možda je vrijeme da se to digne na veći nivo?
- crnivrag
#58954 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Inače Pink kanali se večeras u 1 sat poslije ponoći "dižu" na satelitske transpondere, a kada će se naći u ponudi Total TV-a još se ne zna.
- male_okice
#58955 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A imala sam taj pink paket kanala na bivsoj kablovskoj i mogu ti slobodno reci da su bezveze. 90% filmova iz 80-90tih, onda muzika ili one njihove praznoglave emisije...stvarno dobijes nekih 20 kanala a pogledas mozda 1 mjesecno nesto ako i tolikocrnivrag wrote:Inače Pink kanali se večeras u 1 sat poslije ponoći "dižu" na satelitske transpondere, a kada će se naći u ponudi Total TV-a još se ne zna.
- Telemach
#58956 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Rugafet
Dostavite nam podatke u privatnoj poruci i provjerit ćemo.
- kokikol
#58957 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
velika sreća ...chakany wrote:Stigao EPG na MTV Europe.
- Maharadza
#58958 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vala i vakat je da nas na family paketu dignu sa 80/5 na barem 100/8 mbps, pogotovu ako će već poskupiti usluge (vidim krenulo je već sa ovim biznis paketima ali se naravno nadam da neće i nama ostalima poskupiti) pa da imaju barem neki razlog da to opravdaju, mada bi povećanje brzina trebalo doći i bez dizanja pretplate (kao što je uvijek do sada)!tnt-tunja wrote:Godina i po od povecanja download brzina, možda je vrijeme da se to digne na veći nivo?
- crnivrag
#58959 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dva najveća business paketa su dobili povećanje brzine, ali ne i povećanje cijene, možda to bude slučaj i sa Extra i Premium paketima za fizička lica.Maharadza wrote: Vala i vakat je da nas na family paketu dignu sa 80/5 na barem 100/8 mbps, pogotovu ako će već poskupiti usluge (vidim krenulo je već sa ovim biznis paketima ali se naravno nadam da neće i nama ostalima poskupiti) pa da imaju barem neki razlog da to opravdaju, mada bi povećanje brzina trebalo doći i bez dizanja pretplate (kao što je uvijek do sada)!
Možda ipak ne dođe do poskupljenja KKS-a za 3 KM, već manjih Duo i Trio paketa.
- Maharadza
#58960 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
chakany wrote:Stigao EPG na MTV Europe.

- plagijator1975
#58961 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach imaš pp
-
sencobih
#58962 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poceli su iz okola, te unaprijedili smo ovo, te ono, pitanje je dana kada ce nam stici cestitka sa novom cijenom kks-a
- MTV
#58963 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na ovom Europskom, cudom ima i muzike, po noci najvise. Al Adria je bila najbolja, zato je vjerovatno i ugasena.Maharadza wrote:.
Last edited by MTV on 09/01/2018 20:03, edited 1 time in total.
- crnivrag
#58964 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako do toga i dođe biće obavijest mjesec dana prije, i moći ćeš raskinuti ugovor bez ikakvih "penala", tako da ćeš se zauvijek riješiti Telemach-a (a nije mi jasno zašto ga i koristiš, kada uživaš u Mojoj TV i uslugama BH Telecom-a).sencobih wrote:Poceli su iz okola, te unaprijedili smo ovo, te ono, pitanje je dana kada ce nam stici cestitka sa novom cijenom kks-a
- Rugafet
#58965 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dostavio.Telemach wrote:@Rugafet
- kloniran
#58966 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
al uvijek unaprijede digitalnu uslugu koju onda placaju korisnici analogne kojoj od silnih unaprijeđenja mogu biti samo ukinuti kanali.
da makar puste sve analogne kanale u digitalnoj besplatno svima nego ni to nece
davno sam ja rekao sta ce raditi kad sve poklope al niko nije vjerovao
- Telemach
#58967 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@plagijator1975
Javit ćemo vam se u toku sutrašnjeg dana, nakon provjere.
Javit ćemo vam se u toku sutrašnjeg dana, nakon provjere.
- Telemach
#58968 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Rugafet
Javit ćemo vam se sa povratnim informacijama, nakon provjere
Javit ćemo vam se sa povratnim informacijama, nakon provjere
-
sencobih
#58969 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zato sto moji roditelji koriste kablovsku jos od osnivanja bh cabel neta i ne zele nista da mijenjaju jer su navikli godinama. Ali sve ima granice, pa i oni sve više govore da su izbacili sve sto valja i da se nema sta gledati,a cijena otisla u nebesa, povecavaju cijenu analogne a konstantno to pravdajući unaprijeđenjem, a u stvari je konstantno unazađuju. Ne vidim kako neko zdravog razuma može opravdavati takav bezobrazluk.crnivrag wrote:Ako do toga i dođe biće obavijest mjesec dana prije, i moći ćeš raskinuti ugovor bez ikakvih "penala", tako da ćeš se zauvijek riješiti Telemach-a (a nije mi jasno zašto ga i koristiš, kada uživaš u Mojoj TV i uslugama BH Telecom-a).sencobih wrote:Poceli su iz okola, te unaprijedili smo ovo, te ono, pitanje je dana kada ce nam stici cestitka sa novom cijenom kks-a
- crnivrag
#58970 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Povećanje cijena ne opravdavam, ali ukidanje analognih kanala svakako da, jer svakim ukinutim analognim kanalom se oslobađa frekvencija za novih 15 SD ili 7 HD kanala u digitalnoj ponudi.sencobih wrote:
Zato sto moji roditelji koriste kablovsku jos od osnivanja bh cabel neta i ne zele nista da mijenjaju jer su navikli godinama. Ali sve ima granice, pa i oni sve više govore da su izbacili sve sto valja i da se nema sta gledati,a cijena otisla u nebesa, povecavaju cijenu analogne a konstantno to pravdajući unaprijeđenjem, a u stvari je konstantno unazađuju. Ne vidim kako neko zdravog razuma može opravdavati takav bezobrazluk.
A inače su postojeće frekvencije pune, i nažalost uskoro će doći do ukidanja analognih kanala, pogotovo ako Telemach odluči uvrstiti Pink paket i dodatnih 49 Pink kanala.
-
sencobih
#58971 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ok. Neka ukidaju kanale ako im trebaju frekvencije, ali sto povećavaju cijenu svima? Hoces jarane digitalu, hd, plati onda skuplje , a ne preko leđa penzioneracrnivrag wrote:Povećanje cijena ne opravdavam, ali ukidanje analognih kanala svakako da, jer svakim ukinutim analognim kanalom se oslobađa frekvencija za novih 15 SD ili 7 HD kanala u digitalnoj ponudi.sencobih wrote:
Zato sto moji roditelji koriste kablovsku jos od osnivanja bh cabel neta i ne zele nista da mijenjaju jer su navikli godinama. Ali sve ima granice, pa i oni sve više govore da su izbacili sve sto valja i da se nema sta gledati,a cijena otisla u nebesa, povecavaju cijenu analogne a konstantno to pravdajući unaprijeđenjem, a u stvari je konstantno unazađuju. Ne vidim kako neko zdravog razuma može opravdavati takav bezobrazluk.
A inače su postojeće frekvencije pune, i nažalost uskoro će doći do ukidanja analognih kanala, pogotovo ako Telemach odluči uvrstiti Pink paket i dodatnih 49 Pink kanala.
- diablobih
#58972 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa prebacis se na digitalnu i vrh.kloniran wrote:al uvijek unaprijede digitalnu uslugu koju onda placaju korisnici analogne kojoj od silnih unaprijeđenja mogu biti samo ukinuti kanali.
@senco, ne ide preko ledja penzionera, vec preko ledja usera analogije. Neka se prijave ili na digitalu lola ili telemacha, ili neka uvedu mojatv. Sve vrlo jednostavno. Mozes im slobodno reci da ce im ukidati kanal po kanal dok se ne digitalizuju.
- crnivrag
#58973 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ali zato postoji akcija besplatne digitalizacije, gdje se dobije digitalna TV, a plaća se samo 0.05 kf narednih 12 mjeseci.sencobih wrote: Ok. Neka ukidaju kanale ako im trebaju frekvencije, ali sto povećavaju cijenu svima? Hoces jarane digitalu, hd, plati onda skuplje , a ne preko leđa penzionera
- Maharadza
#58974 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
sencobih wrote:Ok. Neka ukidaju kanale ako im trebaju frekvencije, ali sto povećavaju cijenu svima? Hoces jarane digitalu, hd, plati onda skuplje , a ne preko leđa penzioneracrnivrag wrote:Povećanje cijena ne opravdavam, ali ukidanje analognih kanala svakako da, jer svakim ukinutim analognim kanalom se oslobađa frekvencija za novih 15 SD ili 7 HD kanala u digitalnoj ponudi.sencobih wrote:

- MTV
#58975 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Svi pinkovi sem Fight Network i erotic 1-8 su "dignuti" na satelit. Kada ce zvanicno u Total TV ponudu ne zna se.