Ako ga Bega bude ispucav'o ono bekovski ..... Ode Papke u Pariz direktno .... i to bez presjedanjasoccerfan88 wrote: E jesi i naso bolesnog Pjanica da ga osarafi spicokom![]()
Ma samo Begovica. Odletio bi on bez aviona u Pariz. Ekspresno. Svakako ga je naljutio sinoc.
![]()
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- edo_79
#58926 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- spreca
#58927 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
otidji u Zavidovice i zapalimu shtalu.....i sijene i sijenaedo_79 wrote:Jarane moj ja živim za dan da ga više ne gledam onako ravnodušnog u šuškavoj second hand trenerci od 3 marke kraj aut linije ..... sinoć Izrael vodi 3:0, njihov selektor poplavio koliko vrišti na igrače a sajo prekrstio ruke i boli njega qrac što repka tone i što nas deru, k'o što neko reče, k'o Kuduz Bademu ....insaneinthebrain wrote:ako mu danas nakon vanredne sjednice ne uruce otkaz onda ce pokazati kolika su korumpirana bagra. kakava su se svakakva govna uvukla i sjede i odlucuju
- edo_79
#58928 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Gdje... u Rujnicu .... nemoj me matereti gore živ ti meni i zdrav bijospreca wrote:otidji u Zavidovice i zapalimu shtalu.....i sijene i sijenaedo_79 wrote:Jarane moj ja živim za dan da ga više ne gledam onako ravnodušnog u šuškavoj second hand trenerci od 3 marke kraj aut linije ..... sinoć Izrael vodi 3:0, njihov selektor poplavio koliko vrišti na igrače a sajo prekrstio ruke i boli njega qrac što repka tone i što nas deru, k'o što neko reče, k'o Kuduz Bademu ....insaneinthebrain wrote:ako mu danas nakon vanredne sjednice ne uruce otkaz onda ce pokazati kolika su korumpirana bagra. kakava su se svakakva govna uvukla i sjede i odlucuju![]()
![]()
![]()
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#58929 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
3 magične riječi: Safet Sušić-OTKAZ! 
- bingov buraz
#58930 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moraju ovi saveza reagovati,Smigol je bio jasan sinoc na presici,rekao je"bio sam najomiljeniji sad mogu biti i najomrazeniji" sto meni zvuci kao "jos ce te se vi mene nagledati"pici wrote:ode pape17.11.2014. u 10:06
Vanredna sjednica IO NS BiH, Sušić broji posljednje dane na selektorskoj klupi
Last edited by bingov buraz on 17/11/2014 10:28, edited 1 time in total.
- cyprus
#58931 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Izgleda da i ova tema broji svoje posljednje stranice... Hajd neka vala, samo da se ne izjalovi 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#58932 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Herr Flick wrote:Svejedno je hoce li ostati ili otici,i onako smo izgubili sanse za EP i to kad se nikad nije bilo lakse plasirat
nije samo do njega nabio bi ja i vishe od pola igraca nogom u dupe al eto nismo neka velesila pa da imamo adekvatne zamjene za neke al borbenost i igra nam je zivi QuJaC
- A1fa
#58933 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vidjet ćemo ko će muštuluk uzeti na temicyprus wrote:Izgleda da i ova tema broji svoje posljednje stranice... Hajd neka vala, samo da se ne izjalovi
- diason
#58934 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kakva korist da sad i ode, kad je sve usrao, baraž, eventualni plasman na prventvo je miljama daleko.Ja ga ne bi otpustio, ostavio bi ga do kraja kvalifikacija da mu raja jebe sve po spisku na svakoj preostaloj utakmici.
- soccerfan88
#58935 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To ti pricam. I sam Safet je reko da onolikog covjeka ne treba naljutiti. Elem Safete, vezi se polijeces .....edo_79 wrote:Ako ga Bega bude ispucav'o ono bekovski ..... Ode Papke u Pariz direktno .... i to bez presjedanjasoccerfan88 wrote: E jesi i naso bolesnog Pjanica da ga osarafi spicokom![]()
Ma samo Begovica. Odletio bi on bez aviona u Pariz. Ekspresno. Svakako ga je naljutio sinoc.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- AhmetShabo
#58936 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dobice otkaz, a unistio je najlakse kvalifikacije ikada. Eto sinoc smo i bili desetkovani, pjanic igro pod injekcijama i na lijekovima. I eto nek smo sinoc izgubili(sramota je 3:0), ali smo morali dobiti wels kad su welšani bili desetkovani, morali smo dobiti kipar, i sad bi imali solidnih 7 bodova.
Unistio je kvalifikacije svojim bravurama oko sastava. nije nam 6 godina naso treceg napadaca, nakotio je HNL u repku.
Bojim se da je kasno za nas
Unistio je kvalifikacije svojim bravurama oko sastava. nije nam 6 godina naso treceg napadaca, nakotio je HNL u repku.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#58937 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
kakav bolan Trapatoni ..... zar nisu "neki menađeri" Papketu nudili Grčkunorth wrote:Ima trenera koji bi preuzeli, glup je rezon ko će nas preuzet sad kad smo u lošoj poziciji...Pa ne dolaze samo novi treneri kad je med i mlijeko, nego da svoje znanje pokažu kad se ekipa treba čupati iz govana...Grčka sinoć zijani i to kući od F.Otoka
![]()
, pa kako pišu novi selektor bi trebao biti Trapattoni...možda mi za takve vukove nemamo para, ali treba težiti velikom imenu, ako baš velikom ne možeš finansijski dobaciti, onda barem za 50% jačem i u karijeri uspješnijem od nesretnog Safeta...i pored ovih sranja, imamo mi dobru ekipu koja bi mnogim trenerima bila izazov doći i izvući max. i napraviti rezultat, samo treba to podmazati i znati dobro izlobirati...ali za to se mi ne pitamo, sve je do Saveza i njihovih planova i računice...
otvorila im se prigoda da su u prilici džaba ga dovest jer Papke is football genius!
- Herr Flick
#58938 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma realno gledajuci,bez ovih povrijedjenih igraca mi smo jedna prosjecna reprezentacija.To je realnost.Mi cesto precjenimo mogucnosti svojih igraca,trebamo se malo spustit na zemljupici wrote:Herr Flick wrote:Svejedno je hoce li ostati ili otici,i onako smo izgubili sanse za EP i to kad se nikad nije bilo lakse plasirat
nije samo do njega nabio bi ja i vishe od pola igraca nogom u dupe al eto nismo neka velesila pa da imamo adekvatne zamjene za neke al borbenost i igra nam je zivi QuJaC
- phillie
#58939 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nema kod nas nista najlakse. mi smo najbolji kad je najtezeAhmetShabo wrote:Dobice otkaz, a unistio je najlakse kvalifikacije ikada. Eto sinoc smo i bili desetkovani, pjanic igro pod injekcijama i na lijekovima. I eto nek smo sinoc izgubili(sramota je 3:0), ali smo morali dobiti wels kad su welšani bili desetkovani, morali smo dobiti kipar, i sad bi imali solidnih 7 bodova.
Grunf
- O'zone
- Globalni moderator
#58940 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kasno na žalost jeste eventualno da se zvijezde poklope da mi sve pobjedimo a ostali da kiksaju tu i tamo.AhmetShabo wrote:Dobice otkaz, a unistio je najlakse kvalifikacije ikada. Eto sinoc smo i bili desetkovani, pjanic igro pod injekcijama i na lijekovima. I eto nek smo sinoc izgubili(sramota je 3:0), ali smo morali dobiti wels kad su welšani bili desetkovani, morali smo dobiti kipar, i sad bi imali solidnih 7 bodova.
Promjena je definitivno potrebna, mada će sada biti teško pronaći selektora jer slabo će ko htjeti uzeti vruć krompir u ruku.
-
condy
#58941 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I Izrael je prosjek pa nas dobise glat 
- phillie
#58942 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma ima, al uz adekvatnu cijenu. Pretpostavljam opet da ce neki nas strucnjak biti nasljednik, jer ko bi sa strancem vodio pregovore
Punto Pecikoza? 
- It_is_a_Leclerc
#58943 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ako već mijenjamo selektora, dajte da se na tome gradi sistem, ne kratkotočno za spas ovih kvalifikacija, već za izgradnju rostera sa Zukanovićem, Đurićem, Arslanagićem, itd. itd., a bez ovih Kvržića, Vršajevića, Sušića i lijepih materini, koji će dugoročno donijeti boljitak, ako ne za ove kvalifikacije, onda za naredne.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#58944 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma cak i da se ne plasiramo, hocu novig trenera da bi sa zadovoljstvom mogao gledati sljedecih 6 utakmica plasirali se ili ne.
Sinoc mi bolan herpes iskoci gledajuci nicim izazavn
Sinoc mi bolan herpes iskoci gledajuci nicim izazavn
- limeni
#58945 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mi i dalje mozemo do baraza ako budemo popravili igru sa novim selektorom..ako postave nekog kao sto su amar osim, vlado jagodic ili branimir tulic onda nemamo sanse ali ako dovedu nekog ko zna posao (dusko, vaha) onda mislim da mozemo do baraza.
mi do sada i nismo imali selektora jer su igraci sami igrali na individualnu snagu, tj. safet nije znao postaviti taktiku.
mislim da bi dusko bajevic bio najbolji izbor iz razloga sto on zna ekipu postaviti defanzivno a to je ono sto treba ekipi koja djeluje kao razbijena vojska.
nek pozove ova 23 igraca i svi ce biti zadovoljni..
1. begovic
2. sehic
3. fejzic
4. mujdza
5. bicakcic
6. jahic
7. sunjic
8. spahic
9. kolasinac
10. zukanovic
11. besic
12. cimirot
13. medunjanin
14. jajalo
15. pjanic
16. lulic
17. hajrovic
18. misimovic
19. duljevic
20. salihovic
21. dzeko
22. ibisevic
23. djuric
alternativa za golmana...buric jasmin, za odbranu vranjes ognjen i cocalic edin, za vezni red stilic semir a za napad mahmutovic ajdin.
bio sam sinoc malo ljut i dobio opomenu nadam se da cete mi halalit.
gospodinu safetu susicu hvala na svemu, ali vrijeme je da ide. sretnu u daljem zivotu i tako to.
mi do sada i nismo imali selektora jer su igraci sami igrali na individualnu snagu, tj. safet nije znao postaviti taktiku.
mislim da bi dusko bajevic bio najbolji izbor iz razloga sto on zna ekipu postaviti defanzivno a to je ono sto treba ekipi koja djeluje kao razbijena vojska.
nek pozove ova 23 igraca i svi ce biti zadovoljni..
1. begovic
2. sehic
3. fejzic
4. mujdza
5. bicakcic
6. jahic
7. sunjic
8. spahic
9. kolasinac
10. zukanovic
11. besic
12. cimirot
13. medunjanin
14. jajalo
15. pjanic
16. lulic
17. hajrovic
18. misimovic
19. duljevic
20. salihovic
21. dzeko
22. ibisevic
23. djuric
alternativa za golmana...buric jasmin, za odbranu vranjes ognjen i cocalic edin, za vezni red stilic semir a za napad mahmutovic ajdin.
bio sam sinoc malo ljut i dobio opomenu nadam se da cete mi halalit.
gospodinu safetu susicu hvala na svemu, ali vrijeme je da ide. sretnu u daljem zivotu i tako to.
- bingov buraz
#58946 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bice kandidata ali bi bilo nefer uslovljavati ih da se moraju plasirati na Europsko,ni Njemacka ne moze garantovati sve pobjede do kraja sto mi moramo.
U opustenoj atmosferi bez imperativa plasmana mozda nam se i otvore neke stvari mada ja mislim da smo ovaj ciklus izgubili.
U opustenoj atmosferi bez imperativa plasmana mozda nam se i otvore neke stvari mada ja mislim da smo ovaj ciklus izgubili.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#58947 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
stakasa wrote:Igor Stimac i da Covic malo popusti
realno gledano pored strućnjaka Štimca je bolje da ostane Papke football genius!
U kakom smo crnjaku i govnima trenutno Štimca ni iz zajebancije ne spominjite
- A1fa
#58948 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Uz vraćenu atomsferu ništa nije nemoguće do kraja kvalifikacija. Zavisno od novog selektora možda će se isplatiti uzeti i digitron u rukeO'zone wrote:Kasno na žalost jeste eventualno da se zvijezde poklope da mi sve pobjedimo a ostali da kiksaju tu i tamo.AhmetShabo wrote:Dobice otkaz, a unistio je najlakse kvalifikacije ikada. Eto sinoc smo i bili desetkovani, pjanic igro pod injekcijama i na lijekovima. I eto nek smo sinoc izgubili(sramota je 3:0), ali smo morali dobiti wels kad su welšani bili desetkovani, morali smo dobiti kipar, i sad bi imali solidnih 7 bodova.
Promjena je definitivno potrebna, mada će sada biti teško pronaći selektora jer slabo će ko htjeti uzeti vruć krompir u ruku.
- bingov buraz
#58949 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@limeni
Jajalo je vec igrao za Hrvatsku protiv Argentine
Jajalo je vec igrao za Hrvatsku protiv Argentine
-
condy
#58950 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ekipa se ne pravi na papiru, već na terenu.. .