eto neki za srkleta
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Rosso wrote:Možemo li mi iz Federacije uplacivati i isplacivati na racun u wwin poslovnicama u RS-u?

a i bilo je što je najgore, ko je izbjeg'o Strasbourg mog'o je hajrovat' bašduminjo wrote:Mene jebase francuzi. A prvi Post na stranici kako ima finih parova U francuskoj

Sto nisi razdvojio da ne platis porezduminjo wrote:
Nema na tipiku siroki i vitez. Mozda i bolje
Pa samo u nasoj ligi ekipe ne igraju kada im ne trebaVelkoski wrote:pa jbg, Cityju treba, njima ne treba, vrlo jednostavno
gdje ima Eurosong da se igra?
Kako da ne... K'o Championship prošle sedmiceMustang1 wrote:Pa samo u nasoj ligi ekipe ne igraju kada im ne trebaVelkoski wrote:pa jbg, Cityju treba, njima ne treba, vrlo jednostavno
gdje ima Eurosong da se igra?Svugdje drugo ekipe kojima ne treba redovno otkidaju bodove onima kojima trebaju.
Nema poreza. Uzmu na uplatu naknadu i to je tophillie wrote:Sto nisi razdvojio da ne platis porezduminjo wrote:
Nema na tipiku siroki i vitez. Mozda i bolje![]()
![]()
![]()
Inace:
Englezi u17
Glazgov Rangers 1x
ManCity-Lester vise golova u drugom
Valjadolid-Majorka vise golova u drugom
Svako dobro Bosno i Hercegovino
Velkoski wrote:a i bilo je što je najgore, ko je izbjeg'o Strasbourg mog'o je hajrovat' bašduminjo wrote:Mene jebase francuzi. A prvi Post na stranici kako ima finih parova U francuskoj
inače, cirkus nastavljen i tokom noći
ali makar bi ovo trebalo proći da vratim bar pola uloga koje sam proćerd'o
ako neko naleti ujutrovolim igrat' ove Japance, imaju debilne kvote na golove, a zna se desiti da u kolu padne tona
inače,
Čelik je kec, al' već vidim da će to u 10 sati biti na 1.50. Husref se neće zajebavati na Otoci, ali i to bi treb'o biti kec na 1.80 otprilike.