Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Troll_Happens

#58851 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Troll_Happens »

stari_rastafari wrote:
Troll_Happens wrote:Nisu mi jasni ljudi sto vrijedjaju i pljuju papeta. Pa nije on sto posto kriv jes u nekim segmentima. Ali ruku na srce nismo ni mi njemacka trebali smo se davno spustiti na zemlju a ne govoriti maltene da smo uzeli evropsko a ni kvalifikacije nismo prosli. Jevreji nas dobili zasluzeni. Od losih igraca u repki nije se ni ocekivala pobjeda. Lud je ko ju je ocekivao pored ovakvog sastava koji je najbolji sto imamo da pobjedjmo oni prikazuju stvarni jad i nemoc reprezentacije.
Igrace u ekipu poziva selektor. Ako ima lose igrace, to je njegova direktna greska a ne igraca koje je on pozvao. A nije da nema igraca, napadaca, na raspolaganju. Mozda nisu na istom nivou kao Edin ili Vedo, ali ne treba zaboraviti da je Dzeko poceo za repku igrati iz lige koju Papke nece ni da pogleda, jer je njemu HNL daleko jaci od doticne.

Papke, the football genius.
Ja ali djeko nije od pocetka bio sto je sad. Bio je klotz tad nevidjeni. Ko je spasavao utakmice to su bili braco topic bola balja i barba. Tek kad su se ovi skoro penzionisali on je postao ime i velicina. Mogo je papke pozvat i 50 igraca ali svi ti igraci nemaju ni k od kvaliteta. Sta ce ih koji k zvati. Jel bi ti zvao eto samo da kvotu popunis? Realan treba biti i posten a mi to nismo, mi nemamo jos tim za europu i svijet i jos ce godina i godina proci dok budemo nesto. Do tada ce nas napucavat ko stigne ko stigne i dizat gol razliku. Raja prica da dodje vaha promjenio bi nesto, bi k... Eto ko god dodje i nek izgubi prvu tekmu pocece pljuvacina ko sinoc. Mi smo kretenski i nezahvalan narod i kao takav trebamo nestat.. Niko nam nece nikad valjat.
_mufljuz_

#58852 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by _mufljuz_ »

Troll_Happens wrote:[
Ja ali djeko nije od pocetka bio sto je sad. Bio je klotz tad nevidjeni. Ko je spasavao utakmice to su bili braco topic bola balja i barba. Tek kad su se ovi skoro penzionisali on je postao ime i velicina. Mogo je papke pozvat i 50 igraca ali svi ti igraci nemaju ni k od kvaliteta. Sta ce ih koji k zvati. Jel bi ti zvao eto samo da kvotu popunis? Realan treba biti i posten a mi to nismo, mi nemamo jos tim za europu i svijet i jos ce godina i godina proci dok budemo nesto. Do tada ce nas napucavat ko stigne ko stigne i dizat gol razliku. Raja prica da dodje vaha promjenio bi nesto, bi k... Eto ko god dodje i nek izgubi prvu tekmu pocece pljuvacina ko sinoc. Mi smo kretenski i nezahvalan narod i kao takav trebamo nestat.. Niko nam nece nikad valjat.
htio sam odgovorit pa vidjeh nick - jebalo vas vise "pljuvanje selektora"..... lik je bio apsolutna ikebana u repki, uhljeb, progurivac vlastitih pulena, zaluta covjek na putu do svecanosti izvlacenja kvalifikacionih grupa i sastanaa u Nionu, a juce sam vidio de ja vu - sa utakmica u Rumuniji i Albaniji - potpuno je isti bio......

on je bio "obruk" zivi.....

pocinjem ozbiljno mislit da bi repku bolje vodio neki klinja koji je fanatik fudbala i odlicno razvaljuje Football Manager..... barem bi znao upalit DVD, skinut torrente utakmica sa neta, pogledat raspon igraca po netu, i komunicirat sa igracima viberom, fb.om i slicno....

onaj hadalj nije ni gledao utakmice suparnickih ekipa (pa se pitam sta je zapravo radio?) valjda mu se pokvario rekorder..... :run: :skoljka:
starii

#58853 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by starii »

problem ove drzave nije sto smo izgubili u izraelu nego sto svi misle da su selektor...
a realno imali smo srece pa prosli i na svjestsko prvenstvo...
Troll_Happens

#58854 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Troll_Happens »

_mufljuz_ wrote:
Troll_Happens wrote:[
htio sam odgovorit pa vidjeh nick - jebalo vas vise "pljuvanje selektora"..... lik je bio apsolutna ikebana u repki, uhljeb, progurivac vlastitih pulena, zaluta covjek na putu do svecanosti izvlacenja kvalifikacionih grupa i sastanaa u Nionu, a juce sam vidio de ja vu - sa utakmica u Rumuniji i Albaniji - potpuno je isti bio......

on je bio "obruk" zivi.....

pocinjem ozbiljno mislit da bi repku bolje vodio neki klinja koji je fanatik fudbala i odlicno razvaljuje Football Manager..... barem bi znao upalit DVD, skinut torrente utakmica sa neta, pogledat raspon igraca po netu, i komunicirat sa igracima viberom, fb.om i slicno....

onaj hadalj nije ni gledao utakmice suparnickih ekipa (pa se pitam sta je zapravo radio?) valjda mu se pokvario rekorder..... :run: :skoljka:
Nek to i stoji sto kazes ja kaze, da djeko kao prvi strijelac kvalifikacija je takodje bio pljuvan i napadan cim u jednoj utakmici malo losije odigra. Nesto nevidim tu mrznju i pljuvanje kad su u pitanju bakir i ostali politicarski diletanti. Niko rijeci nije reko sto je niksic bio u izraelu i ostali paraziti koji primaju debele pare za svoj nerad i putuju po svijetu a narodu je sve gore. Glavni problem je susic ok otice i on i doce drugi susic i bice isto. Zivi bili pa vidjeli. Od 95 nam niko nije valjo ko trener. Pa nevidim razlog i da sada bude drugacije.
stakasa

#58855 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by stakasa »

Igor Stimac i da Covic malo popusti :)
Jack Be Nimble

#58856 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Jack Be Nimble »

Istina je da nije mozak sto se tice taktike ili bilo cega. Istina je da smo mu trebali kazati hvala kada je sudija osvirao kraj u Litvaniji. Al haj dobro prvi put na SP pa su svi zasluzili da idu pa cak i Misimovic. Na kraju balade trebamo biti svjesni da smo ekipa sa tri igraca nad kojima strijepimo ako ih komarac ujede jer bez njih smo niko i nista, jedna velika nula. Kada se pogleda sastav a pogotovo klupa vidi se je jedan najobicni prosjek talenta. Prema tome mogu dovesti koga hoce ali rezlutat ce manje vise biti isti.
phillie

#58857 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

Mi mozemo biti drugi:
1. Pobjedimo 5 od 6 (i izrael vise od 3 gola razlike)
2.Belgija pobjedi sve do kraja
3. Izrael i Vels obe svoje medjusobne odigraju u egalu.

Mozemo biti treci:

1. Pobjedimo 5 od 6
2. Belgija pobjedi sve do kraja
3. Izrael Velsu u medjusobnim duelima uzme vise bodova.

Za sve ostale rezultate smo cetvrti ili peti.

A opet, previse je jos utakmica da bi se nesto znalo, jbg previse matematike (cak mislim da su i Safetu baterije iskocile iz digitrona, kad je racunao)

PS. Imamo mi sasvim dovoljno kvalitetnih igraca (racunajuci ove povrijedjene i neke koje se nije pozivalo) da su neko normalno selektiranje i vodjenje budemo drugi u bilo kojoj grupi prije pocetka ovih kvalifikacija. Sad cemo se na qrac nasaditi i krv pishati da bi bili makar treci. Iako je Pape rekao, ko skupi 18 ide na EP. Samo problem je sto ce tri ekipe prije nas skupiti 18, pa sta cemo onda...
Pa bolan, Lihtenstajn ima vise bodova od nas ("danas svako zna igrati nogomet", "imali su laksi raspored" "igrali smo dobro, zajebo nas sudija"....)

PS2. Samo jos ovo, i sad se vidi koliki je Susic egoista. Sad ono cijela nogometna nacija ocekuje kao njegovu odluku dal ce ostati ili otici, u vremenu kad je i najvecem duduku jasno da za njega ovdje posla nema. Imao je mjesec dana da sebi u glavi izrezira sve ishode sinosnje utakmice i cim je sudija odsvirao kraj utakmice, trebao je imati spremljen tekst koji ce izdeklamovati pred novinarima. Al jok, treba Safetu jos koji dan, da stavi jos koju racunicu na papir.

Savezu, ne budite jajare, tjerajte ublehu.
Pismonosa

#58858 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Pismonosa »

Tuga i žalost. Otiđi Pape odmah. Ovo ti je zadnja prilika da odeš na koliko toliko normalan način.
Kemal Malovčić

#58859 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kemal Malovčić »

Mi ne možemo pobijediti 5/6.
phillie

#58860 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

Kemal Malovčić wrote:Mi ne možemo pobijediti 5/6.
Kad skontas da su tu dvije sa Andorom, onda je to 3/6, kad skontas da imas dvije domace utakmice koje ces igrati u daleko jacem sastavu nego ono sinoc sto je bilo, onda i nije tako neizvodljivo sto se naseg dijela uslova tice. Mene brinu ovi drugi, zajebace nas pizde dusmanske :D :D :D nece odigrati nerijeseno kad trebadne. :D
pirmin

#58861 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by pirmin »

Molba ljudima sa Koseva:
Uzmite ga, zrtvujte se za sve nas, dajte mu neku sobu sa video-rekorderom...samo da ga skinemo
sa zna se vec cega.
alphonse kauders

#58862 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by alphonse kauders »

It_is_a_Leclerc wrote:Anel Hadžić, velikokladuški antitalent, je prevara od igrača. Realno. Dakle, jedino još kod prevare i ljudske (odgovorno tvrdim) nule kakva je Safet Sušić može igrati, ne jednu, ne dvije, ne tri, već ČETIRI pozicije u jednoj utakmici i opet biti jednako nesposoban, jednako loš i jednako presmiješno neupotrebljiv na svakoj od njih.

Što se Safeta tiče, više nije pitanje da li treba ili ne treba otići, već da li treba dati ostavku ili dobiti otkaz. I to treba da se desi sutra, prekosutra, najkasnije u srijedu. Ne zanimaju me izlike, falio je ovaj, falio je onaj, ovaj je bio ozlijeđen, ovaj nije bio ozlijeđen. To su idiotske premise koje više niko normalan ne pljuga.

Činjenice su neumoljive: - Kako sam i najavio, cijeli svijet se izvaljivao od smijeha gledajući na sceni reprezentaciju bez napadača, iako u osrednjim evropskim ligama, pa čak i u velikoj Seriji A imamo vrlo pristojne zamjene ! - Safet je izveo postavku sa 9 veznih igrača od kojih najmanje 5 igra istu poziciju ! - Safet je kriv što u reprezentativni roster nije ubacivao zamjene, nije obnavljao momčad, već se po principu vehabizma - u reprezentaciju lako ulazilo, ali se nije moglo napolje. - Safet je od reprezentacije napravio buvljak za fudbalske abortuse, poput neprevaziđenog Vrška, svog bratića kojeg je bio spreman prodati i kao kafe-kuharicu samo da ide u Brazil, Zorana Kvržića koji je centirirao kao 89-ogodišnjak sa migrenom, i sličnih "talenata".

Zato, mislim da nije uredu reći - Pape odlazi, već Pape MRŠ !!!
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Referent za ONO i DSZ

#58863 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Referent za ONO i DSZ »

Pisem ja o ovome jos od Slovacke...eno imaju postovi, nazalost sve se obistinilo.

Karadzic, Mladic, SDA, privatizacija, korupcija, nepotizam, nezaposlenost, poplave pa safet susic!

I nije teleca glava kriva, kriv je onaj ko ga je stavio i ostavio da nas vodi mada je i budali bilo jasno u kom pravcu ide brod.

Stanje nacije se preslikava na stanje pojedinca, nit casti, nit dostojanstva nit obraza sve go smetljar do smetljara i prodaje "drzavu" radi kile mesa.

...i da xebem mater svim "sportskim komentatorima" "sportistima" ( sigurnoooooo daaaaaaa) sto gostuju po nasim tv emisijama koji nemaju ama bas nijedan muda da kazu i dijagnosticiraju stvar onako kako treba...sve jadovi i smetljari...opet se vracam na stanje nacije...vidi gore :roll:
soccerfan88

#58864 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by soccerfan88 »

phillie wrote:
Kad skontas da su tu dvije sa Andorom, onda je to 3/6, kad skontas da imas dvije domace utakmice koje ces igrati u daleko jacem sastavu nego ono sinoc sto je bilo, onda i nije tako neizvodljivo sto se naseg dijela uslova tice. Mene brinu ovi drugi, zajebace nas pizde dusmanske :D :D :D nece odigrati nerijeseno kad trebadne. :D
Ako ti vec nije jasno, zajebo je nas Safet momacki. Ne treba nam vala niko drugi da nas dokrajci. Ovo je bilo sasvim dovoljno. :D :D
Dr. Kuca

#58865 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dr. Kuca »

Pape hvala ti za neke nezaboravne noci, neke nezaboravne utakmice, hvala ti za SP, hvala ti za nosioca grupe, hvala ti sto si nas uveo medju 20 na svijetu, hvala za dosta toga. Hvala!

P.S. Jedva cekam novog selektora da vidim kako ce posloziti stvari.
tzipiripi

#58866 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by tzipiripi »

U obzir jedino dolazi bezuslovna ostavka, i to bez ikakve novčane odštete. Ne znam šta mu piše u ugovoru, ali ako ima klauzula da u slučaju otkaza (teško mi povjerovat da postoje takvi debili) dobije neku lovinu onda....
Oduzet im svima i državljanstva.
gustaVege

#58867 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by gustaVege »

Referent za ONO i DSZ wrote:Pisem ja o ovome jos od Slovacke...eno imaju postovi, nazalost sve se obistinilo.

Karadzic, Mladic, SDA, privatizacija, korupcija, nepotizam, nezaposlenost, poplave pa safet susic!

I nije teleca glava kriva, kriv je onaj ko ga je stavio i ostavio da nas vodi mada je i budali bilo jasno u kom pravcu ide brod.

Stanje nacije se preslikava na stanje pojedinca, nit casti, nit dostojanstva nit obraza sve go smetljar do smetljara i prodaje "drzavu" radi kile mesa.

...i da xebem mater svim "sportskim komentatorima" "sportistima" ( sigurnoooooo daaaaaaa) sto gostuju po nasim tv emisijama koji nemaju ama bas nijedan muda da kazu i dijagnosticiraju stvar onako kako treba...sve jadovi i smetljari...opet se vracam na stanje nacije...vidi gore :roll:
:thumbup:
soccerfan88

#58868 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by soccerfan88 »

alphonse kauders wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Anel Hadžić, velikokladuški antitalent, je prevara od igrača. Realno. Dakle, jedino još kod prevare i ljudske (odgovorno tvrdim) nule kakva je Safet Sušić može igrati, ne jednu, ne dvije, ne tri, već ČETIRI pozicije u jednoj utakmici i opet biti jednako nesposoban, jednako loš i jednako presmiješno neupotrebljiv na svakoj od njih.

Što se Safeta tiče, više nije pitanje da li treba ili ne treba otići, već da li treba dati ostavku ili dobiti otkaz. I to treba da se desi sutra, prekosutra, najkasnije u srijedu. Ne zanimaju me izlike, falio je ovaj, falio je onaj, ovaj je bio ozlijeđen, ovaj nije bio ozlijeđen. To su idiotske premise koje više niko normalan ne pljuga.

Činjenice su neumoljive: - Kako sam i najavio, cijeli svijet se izvaljivao od smijeha gledajući na sceni reprezentaciju bez napadača, iako u osrednjim evropskim ligama, pa čak i u velikoj Seriji A imamo vrlo pristojne zamjene ! - Safet je izveo postavku sa 9 veznih igrača od kojih najmanje 5 igra istu poziciju ! - Safet je kriv što u reprezentativni roster nije ubacivao zamjene, nije obnavljao momčad, već se po principu vehabizma - u reprezentaciju lako ulazilo, ali se nije moglo napolje. - Safet je od reprezentacije napravio buvljak za fudbalske abortuse, poput neprevaziđenog Vrška, svog bratića kojeg je bio spreman prodati i kao kafe-kuharicu samo da ide u Brazil, Zorana Kvržića koji je centirirao kao 89-ogodišnjak sa migrenom, i sličnih "talenata".

Zato, mislim da nije uredu reći - Pape odlazi, već Pape MRŠ !!!
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Pape je svoje odsviro. Kolko nam je zivaca pojeo samo za ove 4 tekme i koliko tableta za smirenje popih, treba mu ulazak u Bosnu skroz zabranit. Ali sve se bojim da ce on i dalje peglat selektorsku stolicu. Savez mu zbog finansiskih razloga nece dati otkaz, a on je vec dovoljno dokazao da ni trunku obraza nema. :? :? :?
Tomahawk11
Globalni moderator

#58869 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

Hoce li ko iz saveza snositi odgovornost?
mfeed

#58870 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mfeed »

Pismonosa wrote:Tuga i žalost. Otiđi Pape odmah. Ovo ti je zadnja prilika da odeš na koliko toliko normalan način.
+1
na zalost lik je izgleda samo neka marioneta osoba I krugova bliskih njemu I sad vjerovatno slusa i sakuplja njihove upute sta I kako dalje....u medjuvremenu izrael I kipar za nas izgledaju kao kombinovani tim reala I bajerna.
soccerfan88

#58871 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by soccerfan88 »

Tomahawk11 wrote:Hoce li ko iz saveza snositi odgovornost?
Hoce hoce ko sto su i do sad snosili. :wink: Sve sami neljudi. :twisted: :twisted:
IlijaLadin

#58872 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by IlijaLadin »

Safete,
alahimanet!
Charuga
Globalni moderator

#58873 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Charuga »

AcaLukas wrote:Seadovo kopile zbog kojeg je Ervin Zukanovic otjeran iz reprezentacije. Jos kad se sjetim da je zbog kopileta izmisljen intervju Ivice Osima gdje Osim tvrdi da je Hadzic buducnost reprezentacije :-)

MARS
Upozorim te da se maneš takvog načina komunikacije i da izbaciš to "kopile" ali ti i dalje po svome. Odmori malo bolje je ...

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» AcaLukas

7 dana
kakotakonikako

#58874 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by kakotakonikako »

Selektor ne treba dati ostavku. On mora ove kvalifikacije odraditi do kraja. Pa kada se zavrsi, onda da odluci o ostavci. A i Savez nece uraditi nista.
phillie

#58875 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

soccerfan88 wrote:
phillie wrote:
Ako ti vec nije jasno, zajebo je nas Safet momacki. Ne treba nam vala niko drugi da nas dokrajci. Ovo je bilo sasvim dovoljno. :D :D
Ma jasno je to meni odavno. A imali smo hajra sto smo bili nosioci grupe, u pm.
Selektor ne treba dati ostavku. On mora ove kvalifikacije odraditi do kraja. Pa kada se zavrsi, onda da odluci o ostavci. A i Savez nece uraditi nista.
Pa ja, sto covjeku ne dati jos jedan milion u ruke, i jos godinu dana agonije za milion navijaca BiH. Zasluzio je jbg.
Locked