Čekaj i nadaj se, možda telefon zazvoni.Dino Djurbuzovic wrote:Ja spreman sjedim pored telefona.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#58801 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- Havatar
#58802 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nemaju oni hrabrosti za takve revolucionarne poteze, više vole da idu utabanim stazama .Dino Djurbuzovic wrote:Ja spreman sjedim pored telefona.
- madesa
#58803 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jedino Vaha, samo ne amar osim dosta mi je i tatice njegovog jos treba i on da se uhljebi
-
FreakyStyley
#58804 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kome se zahvaliti za ovu vecerasnju kulminaciju propasti? Evo, par adresa.
http://safetsusic.blogspot.com/2014/11/ ... tko-i.html
....i naravno za kraj jedna prikladna muzicka numera, zar je vazno ko je kriv?
http://safetsusic.blogspot.com/2014/11/ ... tko-i.html
....i naravno za kraj jedna prikladna muzicka numera, zar je vazno ko je kriv?
-
baglama
#58805 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
telecak sto razvali 100 pametnih ne sastavi.
LJudi nam se smiju zbog tebe Safete
-
oridjidji
#58806 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Amar je mangupčina, a ima i dobar background, babuku i fine rezultate u našoj ligi. Što se tiće cijene, jeftiniji je sigurno od Papeta.stari_rastafari wrote:Pa mozda to i nije bas tako losa opcija. Amar je koliko toliko u svojim mandatima unaprijedio Zelju. Ne mislim da je on totalni duduk.oridjidji wrote:BRKU AMARA OSIMA na klupu, ako je savezu do stednje novca, eto im rijesenja. Njemu bi babuka srao za ruckom kad bi lose odigrali, Saji cijela nacija soli pamet, pa opet ne fata neke stvari iz objesti ...
Radije bih vidio Dusana, iskreno. I to momentalno. Vjerujem da bi nam tesko koja ekipa vise ikad gola zabila...
- Dino Djurbuzovic
#58807 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nemojte ljudi moji Amara molim vas, pa ja volim ovu drzavu. Pogledajte gostovanja naseg Zelje u Travniku kad ja nisam bio trener i kad jesam, sve je jasno kao dan.
- Logovan
#58808 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jeste dosadni sa ovim "jedino Vaha".madesa wrote:jedino Vaha, samo ne amar osim dosta mi je i tatice njegovog jos treba i on da se uhljebi
Last edited by Logovan on 17/11/2014 01:20, edited 1 time in total.
-
last mohicans
#58809 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ko u Gori vatra kad Caki kaze jebo si nas Zaime za sva vremena.Nadati se da nije.baglama wrote:telecak sto razvali 100 pametnih ne sastavi.
-
oridjidji
#58810 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Znam da nema nista od toga, al crno nam se pise. Kako god.LSD wrote:oridjidji wrote:BRKU AMARA OSIMA na klupu, ako je savezu do stednje novca, eto im rijesenja. Njemu bi babuka srao za ruckom kad bi lose odigrali, Saji cijela nacija soli pamet, pa opet ne fata neke stvari iz objesti ...![]()
samo sanjaj
pa nije Amar tolika ovca da preuzme sva sranja koja je Safet ostavio iza sebe, još da obeca svih 6 pobjeda i odlazak na Euroahaaa svakako
uostalom, covjek ima svoja preca posla sa Željom![]()
a buducem selektoru, neka je Bog na pomoci...Safet ga je mučki uvalio u neviđena gov.na iz kojih nema vadione
Treba nam cudo. Andoru kao i svi moramo dobiti u obje utakmice, Kipar u gostima, Izrael i Vels kuci, eh ta Belgija, hocemo li se opet uspijeti izvaditi na njoj pitanje je ... Treba nam tovar remija i takva slagalica... Bice jebeno...
- AhmetShabo
#58811 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
SLAVEN BILIC
- Havatar
#58812 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Loše je što se ako se ima isti broj bodova gledaju medjusobni susreti tako da protiv Izraela mora da se pobijedi makar istom razlikom kao što je bila i na ovoj utakmici jer bi u slučaju da se dogodi da imaju isti broj bodova Izrael išao dalje. Sa Belgijom i Velsom je bolja situacija ali će protiv Belgije biti teže to održati.
Last edited by Havatar on 17/11/2014 01:29, edited 2 times in total.
- duminjo
#58813 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad vidim da ovaj vise nije selektor, uzecu digitron pa računati kakve su nam šanse.
Ako dodje do toga, ne BiH volio da daje ostavku. Volio BiH da bude izbačen i otjeran, ponižen i posran, kakvi smo svi mi već godinu zbog njega i njegovog brata, jebem li im djecu i unučad i praunucad
Ako dodje do toga, ne BiH volio da daje ostavku. Volio BiH da bude izbačen i otjeran, ponižen i posran, kakvi smo svi mi već godinu zbog njega i njegovog brata, jebem li im djecu i unučad i praunucad
-
baglama
#58814 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
NAs najveci problem je sto se nikada do kraja nije razjasnilo ono "SMECAR" u Brazilu.
Ja veceras mislim da je to vezano za suskavac, jer od tada mi niti igramo niti licimo na ekipu.
Mozda smecar nece sam otici ali otkazi su dio zivota. M smo ga svi dobili bar jednom pa moze i on dok nije sve upropastio.i
Ja veceras mislim da je to vezano za suskavac, jer od tada mi niti igramo niti licimo na ekipu.
Mozda smecar nece sam otici ali otkazi su dio zivota. M smo ga svi dobili bar jednom pa moze i on dok nije sve upropastio.i
- Butmiran
#58815 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kakav seljakluk vlada na ovoj temi, wtf 
- jeza u ledja
#58816 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cekajte da izadim digitron...oridjidji wrote:Znam da nema nista od toga, al crno nam se pise. Kako god.LSD wrote:oridjidji wrote:BRKU AMARA OSIMA na klupu, ako je savezu do stednje novca, eto im rijesenja. Njemu bi babuka srao za ruckom kad bi lose odigrali, Saji cijela nacija soli pamet, pa opet ne fata neke stvari iz objesti ...![]()
samo sanjaj
pa nije Amar tolika ovca da preuzme sva sranja koja je Safet ostavio iza sebe, još da obeca svih 6 pobjeda i odlazak na Euroahaaa svakako
uostalom, covjek ima svoja preca posla sa Željom![]()
a buducem selektoru, neka je Bog na pomoci...Safet ga je mučki uvalio u neviđena gov.na iz kojih nema vadione
Treba nam cudo. Andoru kao i svi moramo dobiti u obje utakmice, Kipar u gostima, Izrael i Vels kuci, eh ta Belgija, hocemo li se opet uspijeti izvaditi na njoj pitanje je ... Treba nam tovar remija i takva slagalica... Bice jebeno...
Moja racunica je vec u startu pala jer je Vels danas uzeo bod u Belgiji. Neocekivano ali ocigledno Belgija ne zna iskoristiti svoj potencijal. Do sada sam mislio da ce se presabrati i presaltati sve do kraja, ali nisu oni Njemacka jbg. Sada je prakticno situacija gdje Izrael i Vels vode glavnu ulogu. Jebote i Kipar je ispred Belgije i nas. Sve je moguce, ali mislim da su sanse za jedno od prva dva mjesta sad svedene na minumum. I trece mjesto bi bilo poprilicno tesko, ali to nam sad ostaje jedina nada. Sa nekim dobrim trenerom, mogli bi se necemu mozda i nadati.
- DonVitoNN
#58817 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
LSD wrote:a buducem selektoru, neka je Bog na pomoci...Safet ga je mučki uvalio u neviđena gov.na iz kojih nema vadione
Sada pokusati skupiti ovih poena za FIFA rang. l inace 3, 4 kapa gine nam za klf. SP 2018
Steta za ovu nasu nogometnu gen. bez EP a bili nosioc grupe klf. a nakon i 3.5 kola fakticki..., sta strucnjak uradi....
-
FreakyStyley
#58818 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa mora, sukladno tematici.Butmiran wrote:Kakav seljakluk vlada na ovoj temi, wtf
- Logovan
#58819 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nemoj da te to čudi.Butmiran wrote:Kakav seljakluk vlada na ovoj temi, wtf
- jeza u ledja
#58820 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jedva cekam novi topic sa slicnom temom, cisto da vidim razmisljanja nekih ljudi. 
-
oridjidji
#58821 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Svi ce u ovoj grupi gubiti bodove. Zaboravljamo da su Izrael i Belgija igrali protiv Andore. Belgija je kao i mi imala tezi raspored od Velsa i Izraela na pocetku kvalifikacija. Nas najvise kiks je onaj iz Zenice protiv Kipra. Belgija igrala protiv nas i Velsa, sada im slijedi utakmica protiv Izraela. To ako bi bio remi onda su kalkualcije moguce. Idemo Andori, docekujemo Izrael, idemo Belgiji, Andora i Vels nam dolaze i onda Kipar na kraju. Nama Kipar koji je trenutno treci bjezi 4 boda. Za nas ne znamo da li je bolje da izgubi Belgija ili ne od Izraela.jeza u ledja wrote:oridjidji wrote:Cekajte da izadim digitron...LSD wrote:
Znam da nema nista od toga, al crno nam se pise. Kako god.
Treba nam cudo. Andoru kao i svi moramo dobiti u obje utakmice, Kipar u gostima, Izrael i Vels kuci, eh ta Belgija, hocemo li se opet uspijeti izvaditi na njoj pitanje je ... Treba nam tovar remija i takva slagalica... Bice jebeno...![]()
Moja racunica je vec u startu pala jer je Vels danas uzeo bod u Belgiji. Neocekivano ali ocigledno Belgija ne zna iskoristiti svoj potencijal. Do sada sam mislio da ce se presabrati i presaltati sve do kraja, ali nisu oni Njemacka jbg. Sada je prakticno situacija gdje Izrael i Vels vode glavnu ulogu. Jebote i Kipar je ispred Belgije i nas. Sve je moguce, ali mislim da su sanse za jedno od prva dva mjesta sad svedene na minumum. I trece mjesto bi bilo poprilicno tesko, ali to nam sad ostaje jedina nada. Sa nekim dobrim trenerom, mogli bi se necemu mozda i nadati.
-
todd_smith
#58822 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Novi trener ce doci rasterecen.
Ima 2 protiv Andorre da uigra i da proba svoje nesto.
Niko i ne ocekuje nesto vise trenutno. Mozemo se oprostiti od ovog ciklusa. Jebi ga.
Ima 2 protiv Andorre da uigra i da proba svoje nesto.
Niko i ne ocekuje nesto vise trenutno. Mozemo se oprostiti od ovog ciklusa. Jebi ga.
- Kemal Malovčić
#58823 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da je bio pametan mogo je biti (ostati) legenda.
-
FreakyStyley
#58824 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne znam zasto pricate o Papetovoj ostavci ili otkazu kao da je to vec gotova stvar.
- desni
#58825 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safete, Bog ti platio za sve što si ovom napaćenom narodu uradio