Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#58776 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vahu jebe nacionalni ključ,treba da se smjeni najmanje 1 trener pored Papeta da bi došao na mjesto selektora.
- Tito_i_Partija
#58777 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Treba da se smjeni savez. Vaha nije toliko glup da bude selektor pod palicom lesinara koji su trenutno na celu saveza.MOSALJOZE wrote:Vahu jebe nacionalni ključ,treba da se smjeni najmanje 1 trener pored Papeta da bi došao na mjesto selektora.
-
oridjidji
#58778 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safete, dilbere, žao mi je zbog tebe 
-
LSD
#58779 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
sad je prekasno sa ostavkom
PREKASNO....da je bio imalo covjek, uradio bi to poslije blamaže protiv Kipra...eh sad, kad nam je ugasio i sve matematicke šanse i kad mu se digitron pokvario - ostavka dođe kao kukavičko bježanje
a ujedno uvaljivanje problema buducem selektor (takođe kukavicki cin, jer samo kukavice uvaljuju svoja jaja drugim pticama)
Last edited by LSD on 17/11/2014 00:50, edited 1 time in total.
- Troll_Happens
#58780 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nisu mi jasni ljudi sto vrijedjaju i pljuju papeta. Pa nije on sto posto kriv jes u nekim segmentima. Ali ruku na srce nismo ni mi njemacka trebali smo se davno spustiti na zemlju a ne govoriti maltene da smo uzeli evropsko a ni kvalifikacije nismo prosli. Jevreji nas dobili zasluzeni. Od losih igraca u repki nije se ni ocekivala pobjeda. Lud je ko ju je ocekivao pored ovakvog sastava koji je najbolji sto imamo da pobjedjmo oni prikazuju stvarni jad i nemoc reprezentacije.
- phillie
#58781 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma znam i ja da ima, ali koliko ce takvi treneri traziti novca za eventualni plasman....to je.be nas Savez. Jer nije isto krenuti od nule u kvalifikacije i sada kada treba stizati ne malu prednost protivnika....FreakyStyley wrote:north wrote:Ima trenera koji bi preuzeli, glup je rezon ko će nas preuzet sad kad smo u lošoj poziciji...Pa ne dolaze samo novi treneri kad je med i mlijeko, nego da svoje znanje pokažu kad se ekipa treba čupati iz govana...Grčka sinoć zijani i to kući od F.Otoka
![]()
, pa kako pišu novi selektor bi trebao biti Trapattoni...možda mi za takve vukove nemamo para, ali treba težiti velikom imenu, ako baš velikom ne možeš finansijski dobaciti, onda barem za 50% jačem i u karijeri uspješnijem od nesretnog Safeta...i pored ovih sranja, imamo mi dobru ekipu koja bi mnogim trenerima bila izazov doći i izvući max. i napraviti rezultat, samo treba to podmazati i znati dobro izlobirati...ali za to se mi ne pitamo, sve je do Saveza i njihovih planova i računice...
ma trebao ga je odmah zhik...kakav treci mandat, ODMAH. A njega sam spomenuo vise iz ocaja, i vise potencirao ovo da je ovog genija doveo Usanovic i ta klika.LSD wrote:Osim se nije zalagao za njegov treci mandat....stao iza njega nakon onog baraža i potopa u Portugalu, ali nakon Brazila mu više nije cuvao leđaphillie wrote:Najvise je kriv Osim, sto ostavi diletanta, nakon cistke....diletanta je doveo Usanovic, i trebao je sa njim i otici. Ivice dragi, sto ga ostavi?to da razjasnimo konacno
ukratko, Osim nema veze sa ovim zadnjim ugovorom i nema potrebe ubacivati covjeka u pricu
- homega
#58782 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja bih ponovo pozvao Ćiru Blaževića, vjerujem da bi pristao i ubijeđen sam da bi postigao bolje rezultate negi bilo koji trener, Pape posebno. Bez obzira na Ćirinu komunikaciju s medijima i javnosti.phillie wrote:Ma znam i ja da ima, ali koliko ce takvi treneri traziti novca za eventualni plasman....to je.be nas Savez. Jer nije isto krenuti od nule u kvalifikacije i sada kada treba stizati ne malu prednost protivnika.....FreakyStyley wrote:north wrote:Ima trenera koji bi preuzeli, glup je rezon ko će nas preuzet sad kad smo u lošoj poziciji...Pa ne dolaze samo novi treneri kad je med i mlijeko, nego da svoje znanje pokažu kad se ekipa treba čupati iz govana.....
-
golman
#58783 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Igrač utakmice Begović....
Sušić konačno treba da ode...e sad...koga za selektora teško je reći....
Sušić je uradio dosta za reprezentaciju BIH,vrijeme je za smjenu generacija...treba to sad iskoristiti
Sušić konačno treba da ode...e sad...koga za selektora teško je reći....
Sušić je uradio dosta za reprezentaciju BIH,vrijeme je za smjenu generacija...treba to sad iskoristiti
- and
#58784 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma nije mi vaha za selektora.više mi je za mamića i dinamo.ne mislim da je on tip koji bi znao ukomponovati ove majstore koje imamo.on mi je više za one atletičare i sl.ekipe a mi to nismo
-
last mohicans
#58785 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sto je najzalosnije,rasturi nas Izrael sa koliko,devet od jedanaest igraca iz domaceg prvenstvaNe znam tacno sad.A nasem selektoru to nije domet liga kao HNL.Pa u istoj toj Haifi igra Cocalic,pa na kraju i Hadzic igra napadaca u toj ligi.Da sjednes i da places,usra kreten sve sto se moglo usrati.
-
oridjidji
#58786 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kako nije kriv covjek koji u 3 ciklusa ne moze da napravi spisak od barem 30 igraca na kojih moze racunati? Za ovu utakmicu je pozvao 19 igraca koji ce se uigravati 8 na 8 i to je pozvao 3 golmana i 11 veznjaka. Kako covjek misli da pobjedi bez odbrane i napada?
Ne znam koliko mutav čovjek mora biti da bi zanemario činjenice koje su nas odvele u propast... Izraelci za ovu utakmicu pozovu 25 igrača, mi 6 manje. Sta ce mu 11 veznjaka i 3 golmana? Sve je uradio da ovo bude blamaža, zbog njegovog ponosa naša reprezentacija tone. Laže kad kaže da nema koga da pozove. Al jbg, to se nekome mora crtati...
http://www.rezultati.com/utakmica/zBd8XYHA/#postave;1
Ne znam koliko mutav čovjek mora biti da bi zanemario činjenice koje su nas odvele u propast... Izraelci za ovu utakmicu pozovu 25 igrača, mi 6 manje. Sta ce mu 11 veznjaka i 3 golmana? Sve je uradio da ovo bude blamaža, zbog njegovog ponosa naša reprezentacija tone. Laže kad kaže da nema koga da pozove. Al jbg, to se nekome mora crtati...
http://www.rezultati.com/utakmica/zBd8XYHA/#postave;1
-
Mustang1
#58787 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Samo jedno da kazem
Vaha vrijeme je! Molim te!
Vaha vrijeme je! Molim te!
- stari_rastafari
#58788 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Igrace u ekipu poziva selektor. Ako ima lose igrace, to je njegova direktna greska a ne igraca koje je on pozvao. A nije da nema igraca, napadaca, na raspolaganju. Mozda nisu na istom nivou kao Edin ili Vedo, ali ne treba zaboraviti da je Dzeko poceo za repku igrati iz lige koju Papke nece ni da pogleda, jer je njemu HNL daleko jaci od doticne.Troll_Happens wrote:Nisu mi jasni ljudi sto vrijedjaju i pljuju papeta. Pa nije on sto posto kriv jes u nekim segmentima. Ali ruku na srce nismo ni mi njemacka trebali smo se davno spustiti na zemlju a ne govoriti maltene da smo uzeli evropsko a ni kvalifikacije nismo prosli. Jevreji nas dobili zasluzeni. Od losih igraca u repki nije se ni ocekivala pobjeda. Lud je ko ju je ocekivao pored ovakvog sastava koji je najbolji sto imamo da pobjedjmo oni prikazuju stvarni jad i nemoc reprezentacije.
Papke, the football genius.
- and
#58789 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ima li se šta probrati od ovih što su otkaze dobili?
-
oridjidji
#58790 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
BRKU AMARA OSIMA na klupu, ako je savezu do stednje novca, eto im rijesenja. Njemu bi babuka srao za ruckom kad bi lose odigrali, Saji cijela nacija soli pamet, pa opet ne fata neke stvari iz objesti ...
- jeza u ledja
#58791 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mi smo i u ovoj utakmici imali bolje igrace od Izraela. U prvih 11 kod nas 8 igraca iz Liga Petice, kod Izraelaca NIJEDAN. Najbolji igraci im igraju za CSKA i Austriju Bec, kod nas Roma, Lazio, Everton, Stoke, Bayer....pa mislim ono. Al ne mozes ti dobit utakmicu sa 0 pravih napadaca, sa defanzivnim veznim koji igra lijevog beka, sa krilom koji igra napadaca, krilo i beka sve u istoj utakmici, i sa sporim centralnim veznim koji igra napadaca.dale cooper wrote:Ja sam već jednom negdje spomenuo, koliko god je Pape konjina i trenerski diletant, toliko i mi naše igrače precjenjujemo.
Nas tim treba biti duplo jaci od ovog izraelskog.
-
Mustang1
#58792 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tesko .. Jedino da se trampimo sa Srbijom oni nama odvjetnika a mi njima odmetnikaand wrote:ima li se šta probrati od ovih što su otkaze dobili?
- Havatar
#58793 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kakav Amar , da igračima priča kako su im protiv Belgije skočile šanse za pobjedu sa 2 na 6 % pa da prime petardu.
- and
#58794 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne spominji amara,po cijenu da pape ostane?oridjidji wrote:BRKU AMARA OSIMA na klupu, ako je savezu do stednje novca, eto im rijesenja. Njemu bi babuka srao za ruckom kad bi lose odigrali, Saji cijela nacija soli pamet, pa opet ne fata neke stvari iz objesti ...
- stari_rastafari
#58795 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa mozda to i nije bas tako losa opcija. Amar je koliko toliko u svojim mandatima unaprijedio Zelju. Ne mislim da je on totalni duduk.oridjidji wrote:BRKU AMARA OSIMA na klupu, ako je savezu do stednje novca, eto im rijesenja. Njemu bi babuka srao za ruckom kad bi lose odigrali, Saji cijela nacija soli pamet, pa opet ne fata neke stvari iz objesti ...
Radije bih vidio Dusana, iskreno. I to momentalno. Vjerujem da bi nam tesko koja ekipa vise ikad gola zabila...
- Logovan
#58796 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da bi bio bolji od Papeta, morao bi proći grupnu fazu na prvenstvu.homega wrote: Ja bih ponovo pozvao Ćiru Blaževića, vjerujem da bi pristao i ubijeđen sam da bi postigao bolje rezultate negi bilo koji trener, Pape posebno. Bez obzira na Ćirinu komunikaciju s medijima i javnosti.
Možemo duplo boljeg dovesti.
- It_is_a_Leclerc
#58797 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Anel Hadžić, velikokladuški antitalent, je prevara od igrača. Realno. Dakle, jedino još kod prevare i ljudske (odgovorno tvrdim) nule kakva je Safet Sušić može igrati, ne jednu, ne dvije, ne tri, već ČETIRI pozicije u jednoj utakmici i opet biti jednako nesposoban, jednako loš i jednako presmiješno neupotrebljiv na svakoj od njih.
Što se Safeta tiče, više nije pitanje da li treba ili ne treba otići, već da li treba dati ostavku ili dobiti otkaz. I to treba da se desi sutra, prekosutra, najkasnije u srijedu. Ne zanimaju me izlike, falio je ovaj, falio je onaj, ovaj je bio ozlijeđen, ovaj nije bio ozlijeđen. To su idiotske premise koje više niko normalan ne pljuga.
Činjenice su neumoljive: - Kako sam i najavio, cijeli svijet se izvaljivao od smijeha gledajući na sceni reprezentaciju bez napadača, iako u osrednjim evropskim ligama, pa čak i u velikoj Seriji A imamo vrlo pristojne zamjene ! - Safet je izveo postavku sa 9 veznih igrača od kojih najmanje 5 igra istu poziciju ! - Safet je kriv što u reprezentativni roster nije ubacivao zamjene, nije obnavljao momčad, već se po principu vehabizma - u reprezentaciju lako ulazilo, ali se nije moglo napolje. - Safet je od reprezentacije napravio buvljak za fudbalske abortuse, poput neprevaziđenog Vrška, svog bratića kojeg je bio spreman prodati i kao kafe-kuharicu samo da ide u Brazil, Zorana Kvržića koji je centirirao kao 89-ogodišnjak sa migrenom, i sličnih "talenata".
Zato, mislim da nije uredu reći - Pape odlazi, već Pape MRŠ !!!
Što se Safeta tiče, više nije pitanje da li treba ili ne treba otići, već da li treba dati ostavku ili dobiti otkaz. I to treba da se desi sutra, prekosutra, najkasnije u srijedu. Ne zanimaju me izlike, falio je ovaj, falio je onaj, ovaj je bio ozlijeđen, ovaj nije bio ozlijeđen. To su idiotske premise koje više niko normalan ne pljuga.
Činjenice su neumoljive: - Kako sam i najavio, cijeli svijet se izvaljivao od smijeha gledajući na sceni reprezentaciju bez napadača, iako u osrednjim evropskim ligama, pa čak i u velikoj Seriji A imamo vrlo pristojne zamjene ! - Safet je izveo postavku sa 9 veznih igrača od kojih najmanje 5 igra istu poziciju ! - Safet je kriv što u reprezentativni roster nije ubacivao zamjene, nije obnavljao momčad, već se po principu vehabizma - u reprezentaciju lako ulazilo, ali se nije moglo napolje. - Safet je od reprezentacije napravio buvljak za fudbalske abortuse, poput neprevaziđenog Vrška, svog bratića kojeg je bio spreman prodati i kao kafe-kuharicu samo da ide u Brazil, Zorana Kvržića koji je centirirao kao 89-ogodišnjak sa migrenom, i sličnih "talenata".
Zato, mislim da nije uredu reći - Pape odlazi, već Pape MRŠ !!!
- Dino Djurbuzovic
#58798 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja spreman sjedim pored telefona.
-
LSD
#58800 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
oridjidji wrote:BRKU AMARA OSIMA na klupu, ako je savezu do stednje novca, eto im rijesenja. Njemu bi babuka srao za ruckom kad bi lose odigrali, Saji cijela nacija soli pamet, pa opet ne fata neke stvari iz objesti ...
pa nije Amar tolika ovca da preuzme sva sranja koja je Safet ostavio iza sebe, još da obeca svih 6 pobjeda i odlazak na Euro
uostalom, covjek ima svoja preca posla sa Željom
a buducem selektoru, neka je Bog na pomoci...Safet ga je mučki uvalio u neviđena gov.na iz kojih nema vadione
Last edited by LSD on 17/11/2014 01:12, edited 1 time in total.