Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
dale cooper

#58751 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by dale cooper »

Ja sam već jednom negdje spomenuo, koliko god je Pape konjina i trenerski diletant, toliko i mi naše igrače precjenjujemo.
DonVitoNN

#58752 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVitoNN »

Zmijuga loma wrote:Na kraju priče ostat će upisano da je Ćiro bio i veći čovjek od Safeta.
Ciro je izvadio bukvalno nogometnu rep.BIH iz gowana....pa ti sad zamisli Papeta na toj poziviji kako dize rep.BIH iz gowana.... jok Pape je dobio ekipu sa glavom i repom i srozao sve do gowana :oops: :(
bingov buraz

#58753 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bingov buraz »

todd_smith wrote:
bingov buraz wrote:Sušić poručio: "Ne pada mi na pamet dati ostavku ma kakav rezultat bio"
i tiho prosaputa "my precious"
Safet Smeagol Susic
Ovo je najgluplja stvar koju sam procitao na ovom forumu a bilo ih je dosta :lol: :lol: :lol:

ne znam zasto, ali evo suze na oci od smijeha na ovo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aaaahhh hvala brate sto si me nasmijao :lol: :lol: :lol: Jao debilizma :lol: :lol:
Jos uvijek smijesno?
phillie

#58754 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by phillie »

Najvise je kriv Osim, sto ostavi diletanta, nakon cistke....diletanta je doveo Usanovic, i trebao je sa njim i otici. Ivice dragi, sto ga ostavi?
todd_smith

#58755 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by todd_smith »

bingov buraz wrote:
todd_smith wrote:
bingov buraz wrote:Sušić poručio: "Ne pada mi na pamet dati ostavku ma kakav rezultat bio"
i tiho prosaputa "my precious"
Safet Smeagol Susic
Ovo je najgluplja stvar koju sam procitao na ovom forumu a bilo ih je dosta :lol: :lol: :lol:

ne znam zasto, ali evo suze na oci od smijeha na ovo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aaaahhh hvala brate sto si me nasmijao :lol: :lol: :lol: Jao debilizma :lol: :lol:
Jos uvijek smijesno?
Jeste :lol: :lol: :lol:

Cuj my precious :lol: :lol: :lol:

Mislim smijesno je meni bilo to kako si napisao :lol: :lol: da izgleda kao onaj celavi patuljak pa hajde, ali poredjenje iz neba u jedra :lol: :lol: :lol: :lol:
north

#58756 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by north »

Ima trenera koji bi preuzeli, glup je rezon ko će nas preuzet sad kad smo u lošoj poziciji :-) ...Pa ne dolaze samo novi treneri kad je med i mlijeko, nego da svoje znanje pokažu kad se ekipa treba čupati iz govana...Grčka sinoć zijani i to kući od F.Otoka :shock: :lol: , pa kako pišu novi selektor bi trebao biti Trapattoni...možda mi za takve vukove nemamo para, ali treba težiti velikom imenu, ako baš velikom ne možeš finansijski dobaciti, onda barem za 50% jačem i u karijeri uspješnijem od nesretnog Safeta...i pored ovih sranja, imamo mi dobru ekipu koja bi mnogim trenerima bila izazov doći i izvući max. i napraviti rezultat, samo treba to podmazati i znati dobro izlobirati...ali za to se mi ne pitamo, sve je do Saveza i njihovih planova i računice...
LSD

#58757 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

phillie wrote:Najvise je kriv Osim, sto ostavi diletanta, nakon cistke....diletanta je doveo Usanovic, i trebao je sa njim i otici. Ivice dragi, sto ga ostavi?
Osim se nije zalagao za njegov treci mandat....stao iza njega nakon onog baraža i potopa u Portugalu, ali nakon Brazila mu više nije cuvao leđa :!: to da razjasnimo konacno

ukratko, Osim nema veze sa ovim zadnjim ugovorom i nema potrebe ubacivati covjeka u pricu
Last edited by LSD on 17/11/2014 00:19, edited 1 time in total.
FreakyStyley

#58758 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by FreakyStyley »

north wrote:Ima trenera koji bi preuzeli, glup je rezon ko će nas preuzet sad kad smo u lošoj poziciji :-) ...Pa ne dolaze samo novi treneri kad je med i mlijeko, nego da svoje znanje pokažu kad se ekipa treba čupati iz govana...Grčka sinoć zijani i to kući od F.Otoka :shock: :lol: , pa kako pišu novi selektor bi trebao biti Trapattoni...možda mi za takve vukove nemamo para, ali treba težiti velikom imenu, ako baš velikom ne možeš finansijski dobaciti, onda barem za 50% jačem i u karijeri uspješnijem od nesretnog Safeta...i pored ovih sranja, imamo mi dobru ekipu koja bi mnogim trenerima bila izazov doći i izvući max. i napraviti rezultat, samo treba to podmazati i znati dobro izlobirati...ali za to se mi ne pitamo, sve je do Saveza i njihovih planova i računice...
:thumbup:
homega

#58759 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by homega »

Sve što je Ćiro od reprezentacije postigao za tri godine, Pape je uništio za tri godine. Bravo Pape :(
shalla

#58760 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

north wrote:Begović, Pjanić i Lulić su već direktno prozvali selektora, još kad se zna da Džeko i Spahić nisu sa njim u ljubavi, prije toga i Misimović..... to je dakle 5 ubjedljivo najboljih i najskupljih naših igrača gdje ne štima na relaciji selektor-igrači...e pa kad to imaš, onda je jasno kakvo je rasulo tu u pitanju, i šta se treba dalje raditi...Ne trebaš Safete ništa razmišljati, naspavaj se večeras i sutra objelodani da se povlačiš i ostavi nam gram šanse da se ipak dočepamo EP...
Jebiga ja pisah prije pola godine da neki igrači ne komuniciraju nikako sa njim, da je izgubio autoritet i konce u svlačionici pa mnogi ovdje mi zamalo ne jebaše sve od do otkud mi pravo da bez pismenih dokaza pričam takve stvari... Htjeli ste dokaze, evo ih nažalost sami vam se nameću...
P.s. ne mislim na tebe nego mi se tvoj post učinio zgodan za citirati...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#58761 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hrasno38 »

MOSALJOZE wrote:Zar je teško shvatiti da je Hadzić DEFANZIVNI VEZNI IGRAČ,koji je utakmicu počeo na LIJEVOM BEKU,zatim prebačen na DESNOG BEKA,i onda prebačen na ŠTOPERA.
Vjeruj da jeste jer da bi to shvatili morali su se baviti nekakvim sportom a za vecinu to je misaona imenica. Sad eto kao krivac za poraz Hadzic!!! Neces cuti ovdje ma kako da odigrali ovakva pluvanja prema pojedinim ljubimcima. Dva najlosija igraca veceras su bila Pjanic I Hajrovic ali po Hadzicu je lakse. Hadzic ako nije bio najbolji protiv Brlgije onda je bio u samom vrhu a Pjanic opet medju najgorim I opet je bilo po Hadzicu. Kao sto sam rekao evo veceras su imali lijepu priliku da pokazu prije svega Pjanic (jer nije bilo Misketa I Tina da mu smetaju) pa zatim Hajrovic (nije bilo Dzeke da mu smeta) I donekle Prcic sta znaju a to su ovdje ljubimci za koje nema kritika po cijenu zivota. E pa pokazali su da ne znaju I to neki od njih vec cetvrtu utakmicu kvalifikacija al lakse je udarati po igracu kojem selector u toku utakmice promjeni tri radna mjesta da na kraju vise ne zna ni za koga igra.
Murat Sabanovic

#58762 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Murat Sabanovic »

OTICI CE SAFET. OTICI CE I BALJA. ISTO CE OTICI I PIPLICA. ALI BORCE OSTAJE ...
Havatar

#58763 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Havatar »

Najbolje bi rješenje bio selektor Islanda koji ih je odveo u baraž.
todd_smith

#58764 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by todd_smith »

Odlazi.

U naredna 3-4 dana odlazi, a mozda vec i sutra ce se zvanicno potvrditi.

Hajde napokon i toga smo se rijesili.

Ujedno nas najbolji i najgori selektor svih vremena.

Vozdra.
oridjidji

#58765 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by oridjidji »

U 3 ciklusa u kojem je vodio reprezentaciju, odrekao se more igrača dobrih i srednjih, što je najgore ustalili su mu se neki loši. Krenulo je sa Jahićem, Berberovićem, Bajramovićem, Pandžom koji su svoje zadnje utakmice odigrali u baražu protiv Portugala. Onda je otjerao Nadarevića, potom je otpao i Muslimović, Zec, Štilić, pa i Maletić i Mravac čiji je kvalitet bio ispod prosjeka koji treba reprezentaciji, onda Rahimić, Zahirović, Stevanović, Ibričić, Zukanović... Neki zbog godina, neki zbog neigranja u svojim klubovima, neki opet zbog ko zna kojeg razloga... Umjesto da širi klupu i spisak, on je suzio na ovu katastrofu što smo imali nočas... I nije da ga niko nije upozoravao da će mu se ovo desiti... Na budučnost nije gledao i jbg morao je doći fijasko... Umjesto da je izgurao više igrača iz one generacije mladića koja je bila blizu EP za mlade u Izraelu, on je iz toga tima izvukao Višću, Stevanovića, Bešića, kojeg je jedno vrijeme gurao, pa opet poslje tjerao iz reprezentacije, da bi ga ponovo vratio...

Tim i klupa reprezentacije kroz godine...
http://www.transfermarkt.rs/bosnia-herz ... on_id/2010
http://www.transfermarkt.rs/bosnia-herz ... on_id/2011
http://www.transfermarkt.rs/bosnia-herz ... on_id/2012
http://www.transfermarkt.rs/bosnia-herz ... on_id/2013
http://www.transfermarkt.rs/bosnia-herz ... on_id/2014

A evo igrača sa cijenama, pozvanih i nepozvanih, prvi su sa našim državljanstvom, drugi imaju mogučnost da ostvare naše državljanstvo...
http://www.transfermarkt.rs/detailsuche ... che/707433
http://www.transfermarkt.rs/detailsuche ... che/707446

Previše se kockao i sve je to bilo na našu štetu... Možda bi se još ovdje imena moglo dodati ili oduzeti sa mogučnošču igranja za BiH... Al jbg sad je možda kasno za sve...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#58766 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hrasno38 »

hrastov žižak

#58767 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hrastov žižak »

Decko je ok i dobro je odigrao
:mrgreen:
costacurta

#58768 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by costacurta »

Image

Njegov govor tijela sve govori,
prekrizene ruke, dlanovi oko nadlaktica znače grljenje samog sebe u pokusaju da se odagnaju osjecaji nesigurnosti ili nesretnosti.

Kako takav insan da vodi i moralise grupu ljudi u ovom slucaju igrace?

Umjesto kod prvog gola da je skak'o oko aut linije i motivisao ih, galamio na njihA, urlao, bodrio....!

Hajmo jAko svi:
Image
and

#58769 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by and »

hrastov žižak wrote:
Decko je ok i dobro je odigrao
:mrgreen:
protiv belgije i welsa jeste,a večeras ni ostali nisu nešto pokazali da bi ovog izdvajali.
fin je dečko i vizu mu daju,nije ko onaj zukanović :mrgreen:
AcaLukas

#58770 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by AcaLukas »

and wrote:
AcaLukas wrote:Image

Seadovo kopile zbog kojeg je Ervin Zukanovic otjeran iz reprezentacije. Jos kad se sjetim da je zbog kopileta izmisljen intervju Ivice Osima gdje Osim tvrdi da je Hadzic buducnost reprezentacije :-)

MARS
Decko je ok i dobro je odigrao ,to bas licna mrznja da nekog nazivas kopiletom i da ga izdvajas?
Izdvajo sam i Svena i Vrsu iz germanije, bas kao sto sam izdvajao Brankovica i njegovog sina u politici. U cemu je problem biti protiv nepotizma? Hadzic je tu samo zbog Smoljana i Seada, a kada je poceo placati novinare jebiga onda. Mislim, Ivica Osim na ljecenju u Becu a neki placeni novinar izmisli intervju gdje Osim tvrdi da je Hadzic buducnost reprezentacije.

Jos jednom, da ne bude da ga izdvajam: Poserem se i na sva tri Susica i ostalog Germansko-Hajduckog klana.
Frankyee

#58771 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Frankyee »

Treba prvo pogledati koje to saradnike ima Susic i svima je jasno kakve se tu analize prave i koja je to struka. Borce nikad da pocne da odluke donosi a Balja je valjda tu da popuni broj na spisku.

Treba dovesti Maghata koji je dobio otkaz u Fulamu koliko se sjecam , on bo to slozio ili slomio.
SkyLimit

#58772 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by SkyLimit »

Frankyee wrote:Treba prvo pogledati koje to saradnike ima Susic i svima je jasno kakve se tu analize prave i koja je to struka. Borce nikad da pocne da odluke donosi a Balja je valjda tu da popuni broj na spisku.

Treba dovesti Maghata koji je dobio otkaz u Fulamu koliko se sjecam , on bo to slozio ili slomio.
Magathov način rada je da igrače tjera svaki dan da trče po par sati po šumama i planinama, jedu sirovo meso i dižu tegove i tako od njih pravi fizički zvijeri. To ne pali kad igrače imaš na raspolaganju ukupno par sedmica u godini. Nama treba neko ko već ima iskustvu u vođenju reprezentacija.
AcaLukas

#58773 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by AcaLukas »

dale cooper wrote:Ja sam već jednom negdje spomenuo, koliko god je Pape konjina i trenerski diletant, toliko i mi naše igrače precjenjujemo.
Brate, imamo 3 igraca u Serije A koja poziv nikada nece dobiti. 3 od koja su 2 standardna. Nismo kroesia, italija, spanija, ali smo za Izrael i Kipar vanzemaljci.
Bosanski_kralj

#58774 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

SkyLimit wrote:
Frankyee wrote:Treba prvo pogledati koje to saradnike ima Susic i svima je jasno kakve se tu analize prave i koja je to struka. Borce nikad da pocne da odluke donosi a Balja je valjda tu da popuni broj na spisku.

Magathov način rada je da igrače tjera svaki dan da trče po par sati po šumama i planinama, jedu sirovo meso i dižu tegove i tako od njih pravi fizički zvijeri. To ne pali kad igrače imaš na raspolaganju ukupno par sedmica u godini. Nama treba neko ko već ima iskustvu u vođenju reprezentacija.
Vaha ima dosta uspjeha sa reprezentacijama, više nego sa klubovima.
Havatar

#58775 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Havatar »

Havatar wrote:Najbolje bi rješenje bio selektor Islanda koji ih je odveo u baraž.
Locked