FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- cyprus
#5876 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja se vala ne radujem naročito gledanju utakmica na BHT-u...
-
Pjanic15
#5877 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ko bi još preživio smaranje sa praktik detrdžentom i onim reklamama na pola ekrana.kandelabar wrote:Bolje sto je BHT otkupio prava ovi su stvarno pravili na Face-u teferice od utakmica dovedu Glavaša i Bolića i po čitav dan viću kako ćemo vako ćemo dok onaj ne počne da kreči sa stadiona..
-
isx
#5878 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Valjda će stvari ići na bolje što se tiče kvaliteta slike. Imaju i taj testni HD kanal, pa možda i DVBT zaživi. Sve u svemu, od BHTa možemo očekivati samo napredak, a šta očekivati od ovih?cyprus wrote:Ja se vala ne radujem naročito gledanju utakmica na BHT-u...
- karanana
#5879 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
na faceu praktik a na bht-u bageri i motokultivatori iz zepca se vozaju dnom ekrana.Pjanic15 wrote:Ko bi još preživio smaranje sa praktik detrdžentom i onim reklamama na pola ekrana.kandelabar wrote:Bolje sto je BHT otkupio prava ovi su stvarno pravili na Face-u teferice od utakmica dovedu Glavaša i Bolića i po čitav dan viću kako ćemo vako ćemo dok onaj ne počne da kreči sa stadiona..Manja je patnja sa Spahom i co.
s tim da face zivi jedino od toga, a bht finansiramo mi i mimo reklama.
-
Pjanic15
#5880 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Uglavnom manje je narušen doživljaj kod bhta, zbog manje obimnosti reklamiranja.karanana wrote:na faceu praktik a na bht-u bageri i motokultivatori iz zepca se vozaju dnom ekrana.Pjanic15 wrote:Ko bi još preživio smaranje sa praktik detrdžentom i onim reklamama na pola ekrana.kandelabar wrote:Bolje sto je BHT otkupio prava ovi su stvarno pravili na Face-u teferice od utakmica dovedu Glavaša i Bolića i po čitav dan viću kako ćemo vako ćemo dok onaj ne počne da kreči sa stadiona..Manja je patnja sa Spahom i co.
s tim da face zivi jedino od toga, a bht finansiramo mi i mimo reklama.
- Kal El
#5881 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Čuo sam da u Škafi ima najbolji deterdžent u BiH
Rek'o Marjan
Ma neka je BHT
Bolje ovi nego oni seljaci sa face-a..
Ma neka je BHT
-
bull21
#5882 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Popravili ste mi dan. Nema više Marjana ni Vedada.
-
Pjanic15
#5883 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Neka, nismo ih odavno slušali...bull21 wrote:Popravili ste mi dan. Nema više Marjana ni Vedada.
-
Škobo Habu
#5884 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja FACE TV doživljvam kao jedan dvadesetočetvrostani, zapravo nešto manje od toga, reality show o amaterima koji rade "ozbiljan" televizijski program.
Ono, nešto kao MasterChef, samo što glavni kuhar se ne dere "zagori ti ručak", već "u kadru si".
Ono, nešto kao MasterChef, samo što glavni kuhar se ne dere "zagori ti ručak", već "u kadru si".
- karanana
#5885 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jesu dosadna ova dvojica.
- navedeni
#5886 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koja dvojica? zar gleda neko jos te muzicke kanale?
- karanana
#5887 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
tanovic i kurt.
fol imitiraju face to face politicara.
fol imitiraju face to face politicara.
-
StupskaBitanga
#5888 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja sam vidio to famozno centralno grijanje
Sami sebe su nadmašili sa glupošću i primitivizmom
Sami sebe su nadmašili sa glupošću i primitivizmom
- karanana
#5889 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
lose.
mozda bude interesantnije kad mu pocnu dolaziti ova govna. ili ako neka od njih uspije staviti u shit to shit.
mozda bude interesantnije kad mu pocnu dolaziti ova govna. ili ako neka od njih uspije staviti u shit to shit.
- York Light 100`s
#5890 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tipičan komentar bošnje. Umjesto da bojkotujemo državnu televiziju i pozivamo na kolektivno neplaćanje takse zato što su nas ostavili na cjedilu kada su bile utakmice u gostima za vrijeme historijskih kvalifikacija mi im sada ljubimo guzice i šprdamo se sa onima koji su bila alternativa i jedini način (osim streama) da gledamo našu reprezentaciju.It_is_a_Leclerc wrote:@Maharadza - Upravu ste. Nema potrebe da više komentiramo tog dokazanog varalicu, lošeg komentatora i uvlakušu. (Jebote, ne znam koje pare da mi daju ja nekog ne bih pred milionima slušatelja nazvao "duhovnim ocem"). Odsad, gledamo državnu reprezentaciju na državnoj televiziji, uz provjereno kvalitetne komentatore i tehniku koja ide u sve boljem i boljem smjeru.
Face-u predlažem da nastavi da se bavi onim čime najbolje zna - vrijeđanjem Pauline Janusz i laganjem o favoritima na izborima
Nema šta, pravi način razmišljanja jednog bošnje (što si i dokazao na više tema vezanih za BHT) koji dobro dođe u predizbornom mjesecu
- navedeni
#5891 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Face tv moze biti samo alternativa tv kiss ko gleda 
- Maharadza
#5892 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa i kiss je sada jača i 'bogatija' kako su je Stanići preuzeli.navedeni wrote:Face tv moze biti samo alternativa tv kiss ko gleda
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- York Light 100`s
#5893 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne umiješ čitati ili ti je teško skontati tako jednostavnu rečenicu? Reci, na koji drugi način osim interneta ili nekih stranih ljevih kanala si mogao gledati utakmice BiH u gostima?navedeni wrote:Face tv moze biti samo alternativa tv kiss ko gleda
Važno je da si ti sastavio vic nabrzaka sa Face i Kiss pa nisi mogao odljeti da nam ga predstaviš makar se provalio jer si skroz fulao poentu. Al yebeš vic gdje moraš na kraju staviti smiley
Ili onaj maloprije što je htjeo ispasti smiješan sa detrdžentom. Majko mila, pa je li nam ova tehnika toliko isisala mozak pa smo toliko postali "spori" da moramo bilo šta postaviti na ovu temu zato što je "luckasto" makar nemalo nikakve veze sa mozgom?
"ohohoho Marijan govori o detrdžentu, moram to postaviti bez obzira što nisam skonto pa će neko isto vako ko ja citirati moj post is odgovoriti sa
Prvo, šta je toliko smiješno kada komentator izdvaja 5 sekundi da spomene sponzora? To je tako u čitavom svijetu bez obzira je li sponzor benzinska pumpa ili žvakaće gume.
A drugo, biće nam sada puno ljepše kada budu utakmice na državnoj televiziji pa kada oni opletu po reklamama bez obzira što uzimaju dovoljno para od pretplata. Ne znam šta će biti ljepše: svaki put reklama pred početak kornera ili slobodnog udarca ili reklame koje idu tokom igre pa zauzmu pola ekrana.
Jedva čekam onda komentare onog plaćenika It_is_a_Leclerc kako smo konačno profesionalci.
- It_is_a_Leclerc
#5894 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Očito ne razumiješ kako se otkupljuju prava za emitovanje utakmica iz vanjske produkcije. Da ti objašnjavam, iskreno, nemam ni vremena, ni živaca. Uglavnom, Face je uložio sve para što je imao (i zbog toga je ova tema puna ogorčenih radnika koji čekaju da im se isplati po 7-8 plata) i u licitacijskom odnosu ponudio više od BHT-a koji u budžetu za kupovinu stranih sadržaja nema tolike pare.
BHT bi, da nije bilo Facea, prenosio gostujuće utakmice kvalifikacija. Ne brini se. Tome dodatno svjedoči i činjenica da Face, koliko su ubogi i sirotinja, ove godine nisu ni učestvovali u procesu kupovine prava na prijenos utakmice. Izradili sve radnike, izmuzli sve političare, pa više nemaju otkud iskopati te stotine hiljada eura.
Što se reklama tiče, podsjećam da nijednom, nikad, u 20 godina televizijskog emitovanja utakmica na BHT-u, nije prekinuta ili kasnila utakmica zbog reklama, kao na Faceu (Azel u momentima kad naši izvode početni udarac). Ostale reklame su u puno manjoj mjeri nego na Faceu. RAK je upozorio BHT za bagere i fakultet u dnu ekrana, i sad ih gotovo i nema, za razliku od deterdženta, salame, i šta već skače po ekranu kad su tekme na Faceu, dok se onaj vječni dužnik Marjan dere - "Aligatori, miševi, terminatori".
Uglavnom uživajte u prijenosima utakmica državne reprezentacije na državnoj televiziji i u Marjanu Mijaloviću koji ove godine komentira jedino uzbudljivu trku za kantonalnu skupštinu
BHT bi, da nije bilo Facea, prenosio gostujuće utakmice kvalifikacija. Ne brini se. Tome dodatno svjedoči i činjenica da Face, koliko su ubogi i sirotinja, ove godine nisu ni učestvovali u procesu kupovine prava na prijenos utakmice. Izradili sve radnike, izmuzli sve političare, pa više nemaju otkud iskopati te stotine hiljada eura.
Što se reklama tiče, podsjećam da nijednom, nikad, u 20 godina televizijskog emitovanja utakmica na BHT-u, nije prekinuta ili kasnila utakmica zbog reklama, kao na Faceu (Azel u momentima kad naši izvode početni udarac). Ostale reklame su u puno manjoj mjeri nego na Faceu. RAK je upozorio BHT za bagere i fakultet u dnu ekrana, i sad ih gotovo i nema, za razliku od deterdženta, salame, i šta već skače po ekranu kad su tekme na Faceu, dok se onaj vječni dužnik Marjan dere - "Aligatori, miševi, terminatori".
Uglavnom uživajte u prijenosima utakmica državne reprezentacije na državnoj televiziji i u Marjanu Mijaloviću koji ove godine komentira jedino uzbudljivu trku za kantonalnu skupštinu
- luckylaka
#5895 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Samo da dodam da hvala Bogu ima jos tv kuca koje preuzimaju utakmice BiH reprezentacije pa ne moram sluzati kretena Konjica,idiota Krissstica,i onog debila sto za pola igraca ne zna normlno izgovoriti imena .O kvalitetu prenosa BHt vec sve receno (cak ni iz Cazina ne mogu obezbjediti normalan prenos)Ali ipak u odnosu na Facetv su odmakli nekih dvaes god.s tim sto se za ove mafijase iz Bht odvaja svaki mjesec (pa su po gledanosti opet na dnu)a ove druge jadnike realno treba ukinuti ...ustvari treba ukinuti i jedne i druge (i trece Ftv)Mozda najbolja opcija je da Facetv,Tv1 i Hayat naprave jednu normalnu tv kucu a Bht i Ftv naprave farmu od ove dvije tv kuce.
- navedeni
#5896 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
izvinjavam se javno televiziji Kiss što sam je uporedio sa face tv 
- Kal El
#5897 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Face i Hayat fuzija?
Najgore televizije i najgori novinari da naprave jednu tv
Da hoće neko napraviti sportski kanal u BiH i da otkupi sva prava prenosa liga i internacionalne tekme + vrhunski komentatori, uh kamo sreće..
Da hoće neko napraviti sportski kanal u BiH i da otkupi sva prava prenosa liga i internacionalne tekme + vrhunski komentatori, uh kamo sreće..
- Banksy
#5898 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Eno Sol Azur u marketingu, biće DF ovih dana ...
I ne vrtite Šefa na onoj platformi, zuji u program ...
I ne vrtite Šefa na onoj platformi, zuji u program ...
-
StupskaBitanga
#5899 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
OBN vratio Matu iz groba i uredno u ekranu piše PP što je pošteno i eno svaki dan neko mu derneči u studiju
TV1 sa Sanjinom isto vaki dan ima specijal
Međutim gdje je Senad i da li je iko gostovao kod njega? (političara mislim
TV1 sa Sanjinom isto vaki dan ima specijal
Međutim gdje je Senad i da li je iko gostovao kod njega? (političara mislim
-
zaluzinna
#5900 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ove godine je, cini mi se, dozivio debakl, sto se tice gostiju i izbora.
osim ako mu ne pocnu dolaziti kako se bude priblizavao datum sutnje...
osim ako mu ne pocnu dolaziti kako se bude priblizavao datum sutnje...