Lijepo je vidjeti da se vecina slaze da su poneke scene uradjene kao ono poslije radnog vremena kad se ekipi zuri kuci pa daj snimi na brzaka nesto da popuni minutazu.
Vjerskim fanaticima predvidjam pakao cim se neko dosjeti da su miki maus organizacija.
Sedma epizoda ipak za nijansu bolja od 5 i 6.
Stanisu treba grtalica da bar i stigne do Winterfella a sta ce tamo biti je veliko pitanje. Kako su nas navikli na

nebi me iznenadilo da Ramsey sizofrenicar porazi Stanisa do nogu. Valjda necemo dugo cekati na Jona sa divljacima, za predpostaviti je da ce on napravit preokret.
Boltoni renoviraju Winterfell, prava baustela....................ako se njih pita oni ne planiraju nigdje ici.
Sto se Stanisove male tice, cini mi se da on rece da ne zeli "leaches" jer je ona njegova kcerka, znaci nece pijavice na dijetetu....................ne prica se o zrtvovanju, uzimanju zivota maloj.................il nisam cuo dobro.
Sansa zivnula, druga koka poslije snosaja
Ako sam bilo sta bio siguran, to je da ce Cersey zavrsit u celiji. Jel ovdje neko pominjao il sam negdje drugo procitao da postoji scena kad ona potpuno gola hoda Dubrovnikom, kao po kazni fanatika? Do zadnje sekunde je mislila da drzi sve pod kontrolom sa ISISom, kako se samo smjeskala kad je napustila Tyrellku u celiji. Ko se ISISa hvata od ISISa i gine. Mada i dalje mislim da ce ih neko razbucat vrlo brzo al i ovo je dovoljno.