Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#5876 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

Jazzy.ba wrote:
Dzeki i Spahi se ne svidja. Ocito. :)
Pa su, preko svojih ljudi, utjecali da tamo ne ide nijedna reprezentacija BiH ? :D
Havatar

#5877 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Havatar »

ELA_BIH wrote:Slucaj Misimovic - Nije se Miske tad dzaba povukao iz repke kad mu je uzeta kapitenska.
Slucaj Hajrovic - Ljudi koji su uz repku svojim ocima vidjeli kad su Hajrovica vrijedjali u Hotelu , i non stop se sprdaju sa njim.
Slucaj Pariz - To valjda ocima smo vidjeli da je njegova greska , pa nisam ja igrao
Slucaj Ibricic - Pape popi.dio rekao novinarima da mu se skinu sa grbace i time i izjavom za Hajrovica sve rekao.

Dokaze nema ni FTV ni Spahic al ako sagledamo situaciju , ima to sve smisla... Al opet ce svi braniti Spahica i OK , neko ocigledno dobro ne vidi al samo se skontajte . KOLIKO JE KOSTA KAMP? Toliko smo ga cekali i sad odjednom ne koristi se dajte nemojte me zezati. Branite Spahica daleko cete dogurati! :lol:
Spahic je tu manje kriv posto je za sve to kriv Djeko ( osim za Pariz ali to ni ne moze toliko da se uzima za zlo posto svakom moze da se dogodi greska) i cini mi se da se sad pravi kompromisno rjesenje da se on zrtvuje a da glavni krivci nastave po starom do sljedeceg debakla.
plagijator1975

#5878 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by plagijator1975 »

Pape nije stručnjak (lik je ograničen), odlazak na SP je najviše Ćirina zasluga (kostur tima), a onda i laka grupa, solidno suđenje, Platini itd

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
last mohicans

#5879 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by last mohicans »

Zaboravih..Simptomatično je i indikativno kako se su se prilog i Spahin intervju pojavili u isto vrijeme.Sigurno je kapiten znao da prilog ide, pa je pokušao zauzeti pravi stav prije njega.Nazvao starog pajdu Hadžifejzovića, ili je ovaj njega,i dao eksluzivni itervju,a pročitah ovih dana da kao ignorira naše medije i uopšte ne daje izjave.Sa Senadom se malo "opuste" i repka i gledaoci, pa valjda može njemu dati intervju.
Logovan

#5880 Re: FTV PLJUJE PO NAŠIM IGRAčIMA!!!

Post by Logovan »

rtmper44 wrote:
Jebo te, svašta se ovdje napriča. :shock: :-) Kao prvo bruka i sramota što nam se ovo dešava, kao drugo pitanje je da li je ovo sve istina... Kao treće svi mi pretjerujemo, i Pape i igrači i navijači. Svi snose svoj dio krivice.
Kao četvrto, pod hitno riješiti sve moguće probleme. Ovo je pod moranje. Uskoro je Svjetsko prvenstvo i neću da razmišljam o tome da li postoji Spahićev klan ili Džekin klan, da li je Sušić posvađan sa Spahićem ili ne, je l' Džeko ljut što mu nema najboljeg jarana Ibričića, je l' Pape ljut na Džeku zbog nečega tamo, itd, itd.
Hoću da gledam selektora Papeta i igrače na SP-u koji su složni, između kojih nema nikakvih problema, itd. Budu li neka sranja na takmičenju onda je vrlo moguće da ćemo sami sebe pobijediti. Neće to biti ni Argentina, ni Nigerija, ni Iran, nego sami ćemo biti krivi za poraze.
Point.

#5881 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Zasto ovi iz FTV nisu malo prozborili cudnim ponasanjem Safeta Susica, kad su se pljuvacki nastrojili? Zasto se nisu zapisali odkud onoliko gomilanje igrackog skarta iz HNL, dvolicnim izjavama Papeta za pojedine igrace (Muslimovic, Misimovic), zasto se ovaj vrli novinar nije zapitao odkud sada ociti nepotizam od strane Papeta, pi"da li mu materina novinarska seljacka.

Jedino pravo pitanje su uputili u vezi trening centra u Zenici, ali kako je @It_is_a_Leclerc rekao, mora da je tal sa hotelima, ja drugog razloga ne vidim.

I da li nam ovo zaista sad treba sve?
Platformas

#5882 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Platformas »

last mohicans wrote:Ništa loše ne vidim u prilogu, koji nije uopće pljvački nastrojen,kako je mogao biti.Došao je apsolutno u pravo vrijeme.O većini ovih stvari se uveliko pisalo na temama vezanim za reprezentaciju i igrače iste, ali su "ozbiljni" forumaši to kategorički odbijali i nazivali ga našim mahalanjem.A gdje god ima dima ima i vatre, na kraju se ispostavi da nije samo mahalanje.Isto sam pisao o incidentu sa Hajrovićem (da ne ispadne sad ono jesam li vam rekao ja...),a ja i slični smo dočekani na nož.Nakon poraza od Slovačke sam sa velikim interesovanjem otišao na trening repke i za sat treninga sam mogao vidjeti kakav je odnos prema Izetu,to se iz aviona vidi, kao prema ružnom pačetu.Niko s njim ni jednu da prozbori.A zamisli tek po hotelima i sobama kake zajebancije mu mogu podvaliti.Ko kad novi učenik dođe u školu, pa se mangupi dignu da ne pokupi svu slavu i djevojčice.Tako primitivno i papanski se odnose.Znalo se da je Edin bio uvrijeđena mlada i da nije htio doći kad je Pape pozvao Izeta, te da je Spaha išao po njega.Zašto o tome šutjeti?
U svemu ovome me čudi hinjsko ćutanje SAVEZA koji igra neku igru, kao ignorirat ćemo.Nek smo se mi kvalifikovali,leći će lova,koju Begić tako mrsko spominje,samo što ne šamara novinare kad mu to neko spomene,kao to je najmanje bitno,WTF?Umjesto da se fino pozabavi i selektorom i igračima.Kad je Edin dao onaj intervju o FAMOZNIM miševima odbio je priznati da postoje klanovi oko repke i mnogi dušebrižnici su poletjeli da kažu:"Eno Edin rekao nema klanova,imaju samo miševi".Pa nije toliko glup da javno kaže imaju,eto ja i Spaha smo glavni, bolje reći miševi kolo vode...
Treba stati na loptu, Osim i Begić moraju malo uzeti učešća, sve to posložiti, a igračima se treba pokazati gdje im je mjesto, na klupi ili terenu.Nema priče.
:thumbup:
RepB

#5883 Re: Odg: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegov

Post by RepB »

szlava wrote:
Evo i Spahica na Face TV
plagijator1975

#5884 Re: Odg: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegov

Post by plagijator1975 »

Logovan wrote:
rtmper44 wrote:
Jebo te, svašta se ovdje napriča. :shock: :-) Kao prvo bruka i sramota što nam se ovo dešava, kao drugo pitanje je da li je ovo sve istina... Kao treće svi mi pretjerujemo, i Pape i igrači i navijači. Svi snose svoj dio krivice.
Kao četvrto, pod hitno riješiti sve moguće probleme. Ovo je pod moranje. Uskoro je Svjetsko prvenstvo i neću da razmišljam o tome da li postoji Spahićev klan ili Džekin klan, da li je Sušić posvađan sa Spahićem ili ne, je l' Džeko ljut što mu nema najboljeg jarana Ibričića, je l' Pape ljut na Džeku zbog nečega tamo, itd, itd.
Hoću da gledam selektora Papeta i igrače na SP-u koji su složni, između kojih nema nikakvih problema, itd. Budu li neka sranja na takmičenju onda je vrlo moguće da ćemo sami sebe pobijediti. Neće to biti ni Argentina, ni Nigerija, ni Iran, nego sami ćemo biti krivi za poraze.
Pape je zasro pozivanjem familije u repku, pa meni je krivo, a kome nekom ko je zbog TSS popušio u repki.

Bem ti nepotizam!

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
Bosanski_kralj

#5885 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bosanski_kralj »

Da sam ja na Džekinom (i Spahićevom) mjestu, oprostio bih se i od reprezetnatcije i digao ruke od svega. Je*eš SP kad "svaka šuša" može popljuvati po bh brendu Džeki. Nek uzme Njemačko državljanstvo i na Bosnu više nikad i ne pomisli.
Logovan

#5886 Re: Odg: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegov

Post by Logovan »

ernadr wrote: Pape je zasro pozivanjem familije u repku, pa meni je krivo, a kome nekom ko je zbog TSS popušio u repki.

Bem ti nepotizam!

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
Zasrao je pozivanjem Hajrovića. :skoljka:
plagijator1975

#5887 Re: Odg: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegov

Post by plagijator1975 »

Logovan wrote:
ernadr wrote: Pape je zasro pozivanjem familije u repku, pa meni je krivo, a kome nekom ko je zbog TSS popušio u repki.

Bem ti nepotizam!

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
Zasrao je pozivanjem Hajrovića. :skoljka:
E bigaje sad, nije isto, Hajrovic je zaslužio poziv, a TSS po meni može osim HNL-a još jedino i u BH premier ligi igrat :roll:

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
spinel_

#5888 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by spinel_ »

samo se Spahic i Dzeko javljaju a u vezi sa nepozivanjem Ibricica i Zahirovica. sta je sa ostalim igracima, kako ostalim starosjediocima Pjanicem, Mujdzom, Lulicem itd ne smetaju selektorove odluke..Ko su ova dvojica pa da od mimo ostalih saigraca i reprezentativaca sugeriraju selektoru, za nepozivanje navedene dvojice..

cuj Ibricic mu izrazio zabrinutost zbog nepozivanja pa mu se on kao njegov zastitnik postavio.. a to sto ovaj igra pardon ne igra u turskom drugoligasu to je nebitna stvar. ko je Ibricic pa da MORA biti pozvan ? ko si ti Emire Spahicu pa selektoru seres u vezi (ne)pozivanja pojedinih igraca ?

prilog na ftv je surov, ali i nije daleko od istine u vezi sa "kapEtanom" Spahicem.
ovo sto se desava je presedan, jer samo kod nas je moguce da dvojica kabadahija uz pomoc oca kabadahije ruse selektora koji ima rezultat citaj SP a sve zbog licnih i haversko-alkoholskih odnosa.
Platformas

#5889 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Platformas »

Bosanski_kralj wrote:Da sam ja na Džekinom (i Spahićevom) mjestu, oprostio bih se i od reprezetnatcije i digao ruke od svega. Je*eš SP kad "svaka šuša" može popljuvati po bh brendu Džeki. Nek uzme Njemačko državljanstvo i na Bosnu više nikad i ne pomisli.
Jebeš drzavu kojoj je Džeko brend, kao i Spahić.
Bosanski_kralj

#5890 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bosanski_kralj »

Platformas wrote:
Bosanski_kralj wrote:Da sam ja na Džekinom (i Spahićevom) mjestu, oprostio bih se i od reprezetnatcije i digao ruke od svega. Je*eš SP kad "svaka šuša" može popljuvati po bh brendu Džeki. Nek uzme Njemačko državljanstvo i na Bosnu više nikad i ne pomisli.
Ovaj tvoj post ću zapamtiti i onda ti ga "nabiti" na nos poslije 6 Džekinih golova na SP-u ;-)
svi u napad

#5891 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by svi u napad »

Posto sam bio u dilemi gdje da stavim svoj komentar odlucio sam da ga pored podforuma o Susicu stavim i ovdje jer se radi o nasoj repki. Izvinjavam se svim forumasima zbog toga i sto ce neki procitatai (mozda) 2 puta isti komentar. Hvala.
Mislio sam da ce ova frka proci nakon par dana. Bio sam medju prvima sa prijedlogom o sastanku i rjesavanju problema na istom no sad vidim da je stvar ozbiljnija i da je udarila "Lila na Halila". Poceo je medijski rat izmedju Papeta i klana Spaha Dzeko. Polako isplivavaju stvari o kojima smo nagadjali i koje su se trpale pod tepih. Mnogi od vas zaboravljaju sukob Ciro Miske kojim ustvari nastaje nerjesivi problem koji i dans traje. Ciro nije naivan i nije bio pijan kad je bacio krivicu na Misketa koji je 3 dana nakon Portugala "povrijedjen" igrao za svoj klub i bio medju najboljim. Tu je sigurno bilo cudnih stvari i politike ali Ciro je platio ceh i morao otici. Znaci zrtvovali smo selektora i dali podsticaj drugim igracima da su oni nedodirljivi. Ja sam sada sve vise razocaran Begicem koji je pustio da se ovaj sukob sve vise siri. Mislim da su za ovu situaciju krivi Susic 60%, Savez 30% i igraci 10%. Bilo mi je jako drago sto je Pape postao selektor ali moram priznati da sam sada razocaran njegovim ponasanjem. Necu sada nabrajati njegove aferime jer smo to vec dobro odradili ali zaista ne mogu shvatiti sramno pozivanje nekih igraca u repku i da to niko od novinara ne upita maga. Ja sam primjetio a i vi sigurno da mi forumasi bez obzira na razlicite poglede o Papetu imamo svi isto misljenje npr. o Vrsku i niko od nas na nekih hiljadu stranica nije rekao da je isti dobar igrac i da treba biti u repki. Znaci i da Bosanci znaju sta je kvalitet a sta skart. Moze selektor pozivati i isprobavati koga hoce (to mu je posao i pravo) ali poslije 2-3 probe skart ide van. Begic je propustio kazniti Papeta nakon propustanja zdrijeba i na taj nacin poslao poruku selektoru da je on iznad svog poslodavca sto nema nigdje na svijetu. Pored toga odabir Budnje i Hrasnice trebao je biti samar Savezu koji je uz UEFINU donaciju napravio Babilon u Ze. Tim je Savez pokazao da nije nikakav poslodavac ili da oni licno imaju tal sa Budnjom. Igraci nikad nisu bili kaznjeni za svoje prestupe i ponasanja tako da su se osilili malo previse. Dzeko je puno dobrih stvari uradio ali jarane ti si jos uvijek aktivan i to znaci da i dalje moras biti profesionalac tj. odigraj i trudi se bar 50% kao u Cityju. Umjesto da se izvini i opravda se zbog lose igre on provocira one od kojih zivi i koji zbog njega navijaju za Sintetiku i koji stalno glasaju za njega i zbog kojih je on vise puta bio igrac utakmice i pored prosjecnih igara. Begic i Osim moraju naci nacin da sred ovo i da pokaznjavaju sviju jer su svi krivi (neko vise neko manje). Zao mije sto cemo zbog ove gluposti izgubiti nekoliko perspektivnih mladih igraca koje smo zbog Brazila mogli dobiti i biti mirni 10 godina. Poslije WM otjerati Papeta i Spahu a drugima zavesti disciplinu. Repka je svetinja. Naprijed BiH.
IDontCare

#5892 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IDontCare »

"Ne smije nam se dogoditi da izgubimo od Egipta. Izborili smo plasman na Svjetsko prvenstvo, a to bi trebao biti dokaz da smo veliki tim i tako se moramo ponašati, čak i u prijateljskim utakmicama. Definitivno, nešto moramo promijeniti, a prije svega mentalitet ako želimo da postanemo velika reprezentacija. Imamo dovoljno vremena da to uradimo do odlaska u Brazil", zaključio je Pjanić :bih: :bih: :bih:
Ripicipi

#5893 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ripicipi »

Platformas wrote:
Jebes forum na kojem ti prosipas svoju "pamet".

Niko da odgovori na pitanje kada su se to reprezentativci "setali" na kvalifikacionoj utakmici????

Gadan smo narod do 3 picke materine.

I Salihamidzic je napustio reprezentaciju zbog takvih "dobronamjernih" kritika, sto po novinama, sto sa tribina.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#5894 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by mali_milojica »

Pa ti nemas pojma sta su Hasanu radili Baljic,Bolic i kompanija. Sprdali se sa njim i rugali mu se. Nesto slicno se sada desava Hajrovicu.
Warashii

#5895 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Warashii »

mali_milojica wrote:Pa ti nemas pojma sta su Hasanu radili Baljic,Bolic i kompanija. Sprdali se sa njim i rugali mu se. Nesto slicno se sada desava Hajrovicu.
Kako znas? Bas si to i ti neki od reprezentativaca?
bingov buraz

#5896 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by bingov buraz »

sve go insajder :oops:
Warashii

#5897 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Warashii »

I ovaj prilog FTV-a mi je ravan prilozima emisjije "60 minuta" .
NE svidja mi se ni najmanje ovakvo petljanje i ovakve prica kao i ove neke "senzacije" , prilog kao da je uradjen sa BAkirom a uz pomoc novinara Express-a .
Nista nije podkrepljeno nekim dokazima nego sve rekla kazala i pricama iz kafana koje medju rajom kruze poslije utakmice.
A sve to od TV kuce koja u 2014 emituje kvalitete slike takav da bi trebali prvo postaviti upozorenje da gledanje duze od 30 minuta moze da izazove epilepticni napad.
jeza u ledja

#5898 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

BHF_Manijak wrote: Jez je donedavno pricao kako novinari izmisljaju price, imaju potrebu da lazu i obmanjuju javnost. Kao "otkud oni znaju". :lol: :zzzz:
Da, upravo tako. A najbolji primjer takvog novinara je ovaj idiot Nermin Hasic. Dakle potpuni idiot kojem pljesce pola ovog foruma. Sta je drugo ovaj prilog do obmana javnosti? Obmanjuju tebe, mene i ove pacenike sto mu pljescu.

Ne mogu da shvatim da neko bas na primjeru ovog priloga nadje da govori pozitivno o nasem novinarstvu. Trebas biti ono bas veliki pacenik ili imat povrijedjenu sujetu.
shake69

#5899 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by shake69 »

Warashii wrote:I ovaj prilog FTV-a mi je ravan prilozima emisjije "60 minuta" .
NE svidja mi se ni najmanje ovakvo petljanje i ovakve prica kao i ove neke "senzacije" , prilog kao da je uradjen sa BAkirom a uz pomoc novinara Express-a .
Nista nije podkrepljeno nekim dokazima nego sve rekla kazala i pricama iz kafana koje medju rajom kruze poslije utakmice.
A sve to od TV kuce koja u 2014 emituje kvalitete slike takav da bi trebali prvo postaviti upozorenje da gledanje duze od 30 minuta moze da izazove epilepticni napad.
I ja mislim da ce ovaj prilog sasvim razbuktati vatru taman kad se pomalo pocela smirivat. Koji je cilj tog nekakvog Hasica? Da drzi stranu Susica po svaku cijenu dok je covjek kao guske u magli izgubljen s pozivima za reprezentaciju.
Sve ce se znati do ponedjeljka, utorka, do kada ce se vjerovatno oglasiti Pape i vidimo u kom pravcu ce ici ova teska kriza na relaciji selektor-igraci.
Juvelandia

#5900 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Juvelandia »

U svakoj normalnoj državi selektor ima slobodu pozivanja igrača koje želi, savez je tu da mu da ostavku ako uvidi da on manipuliše izborom igrača i ne poziva najbolje.
Igrači, tj.nikakav jbeni Džeko ili Spahić nemaju šta tražit niti se mješat u selektorov posao, normalan savez bi takve istupe kaznio.
Post Reply